Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

Candidats, amb Xavier Casanovas

Candidats, amb Xavier Casanovas / Onda Cero Catalunya

Programa especial informatiu 27-S

'Candidats' a Onda Cero Catalunya

Els diferents candidats i candidates que aspiren a convertir-se en President de la Generalitat passaran per l'emissora durant la precampanya i campanya electoral del 27-S. Seran entrevistats en aquest programa especial dirigit per Xavier Casanovas i en el que hi participen periodistes d'Antena 3, La Razón i laSexta. Tots els comentaris i preguntes es poden enviar a través de twitter amb l'etiqueta #Candidats27S. L'espai s'emet a les 21h, després del tram informatiu de La Brúixola.

Audio Xavier García Albiol

ELECCIONS AL PARLAMENT 27-S

Candidats: Xavier García Albiol

Entrevista a Xavier García Albiol, candidat del Partit Popular de Catalunya. Programa especial d'entrevistes als cap de llista de les eleccions amb Xavier Casanovas i la participació d'una taula de periodistes formada pels directors a Catalunya d'Onda Cero, Francesc Robert; Antena 3, Esperanza Garcia i La Sexta, Xescu Tapias. Els oients també poden fer preguntes a traves del hastag #candidats27s.

Audio Miquel Iceta, candidat del PSC

ELECCIONS AL PARLAMENT 27-S

Candidats: Miquel Iceta

Entrevista a Miquel Iceta, candidat del Partit dels Socialistes de Catalunya. Programa especial d'entrevistes als cap de llista de les eleccions amb Xavier Casanovas i la participació d'una taula de periodistes formada pels directors a Catalunya d'Onda Cero, Francesc Robert; Antena 3, Esperanza Garcia; La Sexta, Xescu Tapias; i La Razón, Monty Parera. Els oients també poden fer preguntes a traves del hastag #candidats27s.

Audio Ramon Espadaler

ELECCIONS AL PARLAMENT 27-S

Candidats: Ramon Espadaler

Entrevista a Ramon Espadaler candidat d'Unió Democràtica de Catalunya. Programa especial d'entrevistes als cap de llista de les eleccions amb Xavier Casanovas i la participació d'una taula de periodistes formada pels directors a Catalunya d'Onda Cero, Francesc Robert; Antena 3, Esperanza Garcia; La Sexta, Xescu Tapias; i La Razón, Monty Parera. Els oients també poden fer preguntes a traves del hastag #Candidats27S.

Audio Inés Arrimadas

Eleccions al Parlament 27-S

Candidats: Inés Arrimadas

Entrevista a Inés Arrimadas candidata de Ciutadans. Programa especial d'entrevistes als cap de llista de les eleccions amb Xavier Casanovas i la participació d'una taula de periodistes formada pels directors a Catalunya d'Onda Cero, Francesc Robert; Antena 3, Esperanza Garcia; La Sexta, Xescu Tapias; i La Razon, Monty Parera. Els oients també poden fer preguntes a traves del hastag #Candidats27S.

Candidats: Lluís Rabell

Eleccions al Parlament 27-S

Candidats: Lluís Rabell

Entrevista a Lluís Rabell candidat de Catalunya sí que es pot. Programa especial d'entrevistes als cap de llista de les eleccions amb Xavier Casanovas i la participació d'una taula de periodistes formada pels directors a Catalunya d'Onda Cero, Francesc Robert; Antena 3, Esperanza Garcia; La Sexta, Xescu Tapias; i La Razon, Monty Parera. Els oients també poden fer preguntes a traves del hastag #Candidats27S.

Candidats