Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

ÚLTIMS AUDIOS I NOTÍCIES

Josep Puig

LA CIUTAT D’ESTIU, AMB JOSEP PUIG

Belén Zafra: “el Pol pateix la síndrome de Sanfilippo i només hi ha 200 casos en tot el món”

Josep Puig entrevista a La Ciutat d’estiu a Belén Zafra, la mare del Pol, un noi de 16 anys, afectat per la síndrome de Sanfilippo, una malaltia degenerativa que acaba amb la mort prematura dels afectats. Davant aquesta situació, la Belén va decidir crear la fundació Sanfilippo Barcelona per donar visibilitat a aquesta afectació que, en el cas del Pol, només pateixen 200 persones en tot el món. Ara per ara, necessiten recaptar fons per continuar amb la investigació.

Josep Puig

CADA MIGDIA, A ONDA CERO CATALUNYA

La Ciutat d’estiu 21/08/2019

Dimecres que passa per la inseguretat i la manca de civisme que denuncien els veïns del barri de La Verneda. També parlem de la síndrome de Sanfilippo, una malaltia degenerativa que comporta la mort prematura dels qui la pateixen. Coneixem a la Belén Zafra, mare del Pol, de 16 anys, i que és un dels 200 casos que hi ha al món afectats per aquesta síndrome. A l’enquesta ciutadana, el fumar a les platges, sí o no, nou debat que ens porta el nostre company en Miguel Cáceres. Decàleg per canviar de vida, amb el Julio Rosales i acabem amb el cor congelat de la mà d’en Robert Calvo.

Toni Marín

L'esport femení reclama més protagonisme

Fem l'agost 20/08/2019

Cada vegada l'esport femení ocupa més portades de diaris i obre més telenotícies, però encara estem molt lluny d'aconseguir la igualtat de gènere i de tracte que rep l'esport masculí. D'aquesta qüestió i d'altres més hem parlat amb el Secretari General de l'Esport del Govern de Catalunya, Gerard Figueres, la Presidenta de la Comissió Mujer y Deporte de la Federació Espanyola de Fútbol, Maribel Zamora i també amb l'ajuda dels testimonis de la waterpolista olímpica Ana Copado i la marxadora campiona d'Espanya de 50 km marxa, Raquel González.

Toni Marín

Fem l'agost amb Toni Marín

Fem l'agost 20/08/2019

Al "Fem l'Agost" de dimarts hem volgut saber què és la listeriosi, arran de la detecció de dos possibles casos a Catalunya. També hem afrontat un tema que cada vegada està més present al nostre dia a dia, l'esport femení. Ho hem fet amb l'ajuda del Secretari General de l'Esport del Govern de Catalunya, Gerard Figueres, la Presidenta de la Comissió Mujer y Deporte de la Federació Espanyola de Futbol, Maribel Zamora i amb els testimonis de la waterpolista olímpica Ana Copado i la marxadora campiona d'Espanya de 50 km marxa, Raquel González. Amb l'Ignasi Rubio del Pino hem parlat com seran els avions del futur i amb l'advocada Celia Cánovas hem debatut quan cal denunciar i quin cost pot tenir tant a curt com a llarg termini. Ho hem fet amb l'ajuda de la Presidenta de la Confederació de Treballadors Autònoms de Catalunya, Sandra Zapatero. Amb el nostre expert en seguretat i professor de la Universitat de Barcelona, Enrique de Madrid Dávila i el periodista de "El País", Alfonso Congostrina, hem parlat de la percepció de seguretat a Barcelona i que es pot fer per millorar-la. Per acabar el programa amb la Vanessa Hogarth i la Gemma Torelló ens hem apropat a la bona vida i hem descobert amb l'ajuda del responsable de Marketing de la Asociación Grupo Fashion, Víctor González, com es fa perquè les síndries no tinguin llavors. I amb el Pol Corredoira hem actualitzat com va el Tinder del Jordi.

Josep Puig

LA CIUTAT, AMB JOSEP PUIG

Cristina del Valle d’Amistades Peligrosas: ‘Els anys 90 érem més lliures’

Fa més d'un any que Cristina del Valle, líder del grup Amistats Perilloses, anunciava el seu retorn a l'escena musical al costat de Marc Rodríguez. Fruit d'aquesta unió veu la llum un un nou disc "Pacto de Sal", un disc que compta amb una producció plena de frescor, amb la riquesa de nous sons i ampliació d'estils on es barregen el pop, el tecno-pop, rock, ritmes àrabs i africans conjugats amb ritmes llatins. La perfecta barreja d'elements com sensualitat, transgressió, valentia, solidaritat i compromís queden patents també en aquest nou treball.

Josep Puig

LA CIUTAT, AMB JOSEP PUIG

El Flygskam o la vergonya de volar pel perjudici a la natura

Avui hem conegut el FLYSKAM, un moviment que ha sorgit a Suècia encapçalat per l’activista Greta Thunberg i que li fa el boicot a l’avió per reduir l’efecte hivernacle. Només l’any passat, es van reduir un 23% els vols en aquest país. Una davallada que contrasta amb l’augment de l’ús del tren com a mitjà de transport per recorreguts de curta distància

Josep Puig

CADA MIGDIA, A ONDA CERO CATALUNYA

La Ciutat d'estiu 20/08/2019

El 23% dels suecs va deixar de volar l’any passat i va optar pel tren com a mitjà de transport per contaminar menys. Hem recordat en Bonny M, les cançons de l’estiu d’en David Civera i de Raffaela Carrá. Finalment ens han visitat els Amistades Peligrosas per presentar-nos el seu nou treball: ‘Pacto de Sal’.

Toni Marín, Onda Cero Catalunya

L'envelliment de la població, un repte de futur

Fem l'agost 19/08/2019

La societat actual s'enfronta a un dels seus grans reptes, cada vegada l'esperança de vida és més alta i la gent viu més. Això repercuteix en tots els camps de la societat. Però de quina manera incideix i com ens afectarà en un futur? Ho hem parlat amb el portaveu de la Federació d'Associacions de Gent Gran, Enric Ollé, l'investigador del Centre d'Estudis Demogràfics de la Universitat Autònoma de Barcelona, Jeroen Spijker, l'experta en envelliment i professora de la Universitat Autònoma de Barcelona, Mercè Pérez Salanova i el Director de la Fundació Salut i Envelliment de la Universitat Autònoma de Barcelona, Antoni Salvà.

Toni Marín, Onda Cero Catalunya

Fem l'agost amb Toni Marín

Fem l'agost 19/08/2019

Al "Fem l'Agost" de dilluns hem parlat de l'envelliment de la societat actual i de quines conseqüències pot tenir en un futur. Ho hem fet amb el portaveu de la Federació d'Associacions de Gent Gran, Enric Ollé, l'investigador del Centre d'Estudis Demogràfics de la Universitat Autònoma de Barcelona, Jeroen Spijker i l'experta en envelliment i professora de la Universitat Autònoma de Barcelona, Mercè Pérez Salanova i amb el Director de la Fundació Salut i Envelliment de la Universitat Autònoma de Barcelona, Antoni Salvà. Amb el psicòleg forense Bernat Noel Tiffon, hem parlat de les situacions que fan perdre els nervis de la gent; ho hem fet amb l'ajuda del taxista Jordi Martí, i la Mari Carmen, treballadora a l'Aeroport del Prat. Després ens hem apropat al món del teatre amb el Roger Zanuy i l'actor Miquel Sitjar. Cap al final del programa, amb el Pol Corredoira, hem parlat de les coses que haurien de ser il·legals i amb el psicòleg Antoni Bolinches hem tractat com tornar-se a enamorar després d'una ruptura.

👉 Todos los audios

Onda Cero Catalunya aposta per una ràdio participativa, d’actualitat i entreteniment

L'equip d'Onda Cero Catalunya

La Ciutat, amb Mònica Günther, és el buc insígnia de la programació en català amb un espai de proximitat, actualitat i participació; Robert Calvo reformula La Brúixola amb un nou tram magazín i manté el pols de la informació en el segon tram; escolta la tertúlia futbolística més animada, Ona Esportiva, amb Albert Arranz.

ℹ La informació arriba puntual a la seva cita als butlletins horaris, Más de uno Catalunya amb Míriam Franch (07:20 i 08:20h), Notícies migdia (14:20h) i La Brúixola amb Robert Calvo (19:00 i 20:30h)