Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

Dia mundial del pa

CADA 16 D'OCTUBRE

Onda Cero Catalunya celebra el Dia Mundial del Pa

Cada 16 d’octubre se celebra arreu del món el Dia Mundial del Pa (World Day of Bread), que va ser creat per la Federació Internacional de Forners (UIB) per dedicar un dia a la història i al futur del pa. Onda Cero Catalunya, en col·laboració amb el Gremi de Flequers de Barcelona, farà una programació especial per conscienciar sobre la importància del consum de pa realitzat amb productes naturals i de manera tradicional.

Síguenos en redes

ÚLTIMS AUDIOS I NOTÍCIES

Dia mundial del pa

CADA 16 D'OCTUBRE

Onda Cero Catalunya celebra el Dia Mundial del Pa

Cada 16 d’octubre se celebra arreu del món el Dia Mundial del Pa (World Day of Bread), que va ser creat per la Federació Internacional de Forners (UIB) per dedicar un dia a la història i al futur del pa. Onda Cero Catalunya, en col·laboració amb el Gremi de Flequers de Barcelona, farà una programació especial per conscienciar sobre la importància del consum de pa realitzat amb productes naturals i de manera tradicional.

Nits de Ràdio amb Carles Lamelo

NITS DE RADIO, AMB CARLES LAMELO

NITS DE RADIO 16/10/2018

Els nostres psicòlegs de guardia Susana Sánchez i José Antonio Alcuéscar ens porten al programa un tema molt interessant, com evoluciones i com són les amistats al llarg dels anys, avui les amistats al nits de radio de Carles Lamelo. A més entrevistem el Doctor Miquel Porta, que ens presenta "Vive más y mejor" una obra on ens dona consell de vida saludable. També coneixem la nova obra d'Andres Pascual.

Notícies Migdia amb Miriam Franch

Podcast de 'La Ciutat' d'Onda Cero Catalunya, amb Mònica Günther

Notícies Migdia 15/10/2018

El bloc independentista reitera que si no hi ha canvi respecte els polítics empresonats, no hi haurà suport als pressupostos. Tot i que la normalitat torna poc a poc a Catalunya després del pas de l'huracà Lesli, protecció civil demana no abaixar la guàrdia. I també hem explicat que els mossos d'esquadra han detingut un home, ferit crític, com a presumpte responsable de l'incendi d'un immoble aquesta matinada a Barcelona.

La Ciutat, amb Mònica Günther

CADA MIGDIA A ONDA CERO CATALUNYA

La Ciutat 15/10/2018

Avui, 15 d’octubre, s’entreguen els premis Planeta. Per això parlem de llibres amb la nostra audiència. A més, ens visita Jordi Folck per parlar-nos de teatre i conversem amb el cantant Pedro Guerra sobre el seu nou treball discogràfic “#Golosinas2018”.

En Bones Mans amb Carles Aguilar

ELS DIUMENGES A ONDA CERO CATALUNYA

En Bones Mans 14/10/2018

Comencem el programa comentant les informacions que s'han produït darrerament sobre la possible relació entre el càncer cerebral i les radiacions del mòbils amb el Dr Rafel Guayta, Assesor Mèdic del programa i Especialista en Medicina Preventiva i Salut Pública. Continuem amb el tema del consum abusiu de l'alcohol especialment en la gent jove i de les conseqüències que això pot tenir per la nostra salut. Ens ho explica el Dr Joan Ramón Villabí, Responsable de Qualitat de l'Agència de Salut Pública de Barcelona. El següent contingut fa referència a les malalties cardiovasculars considerades un dels mes greus problemes de salut a nivell mundial que, evidentment, també en afecten a nosaltres. Parlem de mesures preventives pels ciutadans per tal que adoptin estils de vida saludables amb les Dr Rafel Guayta, Assesor Mèdic del programa i Especialista en Medicina Preventiva i Salut Pública. Continuem abordant consells de salut general en especial pel fa a la nostra cura i higiene personal, accions que realitzem de forma quotidiana i que ens poden perjudicar de forma directe amb el Dr Josep Just, Assessor Mèdic del programa i acabem parlant de la medicina regenerativa i de les diferents teràpies al nostre abast per evitar les conseqüències negatives per la nostra qualitat de vida a nivell de mobilitat i dolor articular amb el Dr Humberto Loscertales, Director de Medicentre.

Nits de Ràdio amb Carles Lamelo

NITS DE RADIO, AMB CARLES LAMELO I DAVID CERVELLO

NITS DE RADIO 12/10/2018

Carles Lamelo conversa amb la nostra psicòloga Elia Quiñones, qui ens parla d'un llibre que porta per nom "No kids" i ens dona aquestes 40 raons per no tenir fills (Segur que també n'hi ha de tenir-ne) pero l'Elia avui ens argumenta aquests. A més conversem amb Pablo Herreros. Tenim temps pele consells optimistes de Jordi Gonzalez amb David Cervelló i arribaran els nostres "tribuneros" per parlar de cotxets de bebè tot fent bon humor.

PRESENTACIÓ DE LA NOVA TEMPORADA 2018/2019

Onda Cero Catalunya aposta per una ràdio participativa, d’actualitat i entreteniment

L'equip d'Onda Cero Catalunya

La Ciutat, amb Mònica Günther, és el buc insígnia de la programació en català amb un espai de proximitat, actualitat i participació; Robert Calvo reformula La Brúixola amb un nou tram magazín i manté el pols de la informació en el segon tram; escolta la tertúlia futbolística més animada, Ona Esportiva, amb Albert Arranz.

ℹ La informació de Catalunya arriba puntual a la seva cita als butlletins horaris, Más de uno Catalunya amb Míriam Franch (07:20 i 08:20h), Notícies migdia (14:20h) i La Brúixola amb Robert Calvo (19:00 i 20:30h)

'DIA D' A ONDA CERO CATALUNYA

.