Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

Síguenos en redes

ÚLTIMS AUDIOS I NOTÍCIES

La Brúixola amb Robert Calvo

LA CÀPSULA DEL TEMPS

Clara Campoamor: L'artífex del vot femení a Espanya

El 19 de novembre de 1933 les dones votaven per primera vegada a Espanya en unes eleccions generals. Dos anys abans, les Corts havien aprovat el vot femení gràcies a la tenacitat d'una de les 3 diputades que hi havia al Congrés. Era Clara Campoamor, a qui avui ens ha recordat la Georgina Boixereu i Vozmediano.

La Brúixola amb Robert Calvo

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

La Brúixola 19/11/2019

Avui hem activat l'hipocamp de la mà de Raquel Martos i Gabriela Tassile, que ens han presentat 'Los sabores perdidos' (Ediciones B). Això ens ho ha posat en safata per preguntar a l'audiència que faci l'exercici de recordar un plat del passat. Ha estat un programa en el que hem mirat a les zones rurals de Catalunya. Hem fet debat sobre això i hem parlat de la gent gran i d'apps nascudes per ajudar aquest col·lectiu i també hem recordat Clara Campoamor. Amb la Laura Pons i en Gerard Sanz hem repassat l'actualitat del dia.

La Ciutat, amb Mònica Günther

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

Dos cíborgs visiten La Ciutat

Serieu capaços d’implantar-vos un dispositiu tecnològic per modificar les capacitats del vostre cos de forma voluntària? És a dir, voldrieu ser cíborgs? Barcelona és una de les ciutats amb més ciborgs del món, i avui dos d’ells han xerrat amb Mònica Günther a La Ciutat: Neil Harbisson i Moon Ribas.

La Ciutat, amb Mònica Günther

CADA MIGDIA, A ONDA CERO CATALUNYA

La Ciutat 19/11/2019

Avui a La Ciutat de Mònica Günther parlem de l’abús sexual infantil amb Pilar Polo, la psicòloga de la Fundació Vicki Bernadet. Serieu capaços d’implantar-vos un dispositiu tecnològic per modificar les capacitats del vostre cos de forma voluntària? És a dir, voldrieu ser cíborgs? Barcelona és una de les ciutats amb més ciborgs del món, i avui ens visiten al programa dos d’ells: Neil Harbisson i Moon Ribas. De vegades hi ha gent que té tant d’èxit que podria semblar que no són humans, gent que arriba al més alt de les seves carreres professionals, gent triomfadora. Avui parlarem de com son els hàbits quotidians d’aquestes persones amb Begonya del Pueyo, autora del llibre: “Los hábitos cotidianos de las personas que triunfan”.

Setmana de la Seguretat amb STM

SETMANA DE

Amb 3€ al dia i una app, pots protegir casa teva dels 'okupes'

Ha tingut mai un problema amb la porta de casa? Creu que podrien haver intentat entrar a la seva llar? Doncs avui en David Rodado ens porta la solució a qualsevol possible okupació o intrusió. Ell és director d'STM Seguridad, una empresa catalana que instal·la portes anti-okupació, fins i tot controlades a través d'una app.

Más de uno (Tarragona), amb Pablo Alcaraz

Programa d'onda cero Tarragona amb Pablo Alcaraz

La Ciutat Tarragona 19/11/2019

Actualitat, Món Animal amb Verónica Araunabeña (Col·legi Oficial de Veterinaris de la província de Tarragona), parlem de la nova edició del Gran Recapte del Banc d'Aliments, sèries amb Víctor Navarro, connectem amb Pedro Rodríguez des del Nou Estadi per la presentació del nou entrenador del Nàstic, entrevista a la responsable de comunicació de Bacoa Burger i l'espai de cuina amb Fèlix Llovell.