Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

David Morales, presentador de La Brúixola d'estiu

LES HISTÒRIES DE L’ESTIU

La Brúixola d’Estiu 07/08/2020

Podcast complet del programa ‘La Brúixola d’Estiu’ amb David Morales. En actualitat parlem amb el col·legi d’enginyers Industrials de Catalunya per parlar dels canvis de criteri per validar projectes d’energies renovables i les seves conseqüències. Clara Mas ens parla de d’anècdotes i curiositats de l’art català. I la Carla Garriga i Marc Gómez Silvestre ens porten la seva particular mirada de l’actualitat.

Molinos de viento

L’ACTUALITAT A FONS

“Catalunya està molt enrera pel que fa energies renovables”

Aquest dimecres el departament d’agricultura feia públic el seu canvi de criteri sobre les energies renovables. I és que la Ponència d’Energies Renovables, és qui valida o revoca els projectes. Un òrgan format per membres d’altres departaments, però fins ara, el criteri d’agricultura és el que frenava més projectes.

S’espera que amb aquest canvi de criteri es desbloquegin projectes i que permeti posar-ne de nous en marxa

Logotipo Onda Cero

CADA MIGDIA, A ONDA CERO CATALUNYA

La Ciutat d’estiu 07/08/2020

Podcast complet de La Ciutat d’estiu amb Marc Navarro i María Gómez. Hem entrevistat l’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, coincidint amb l’inici de la prova pilot per buscar persones asimptomàtiques a la co-capital del Vallès Occidental. Una vintena científics reclamen una auditoria externa i independent per detectar les errades que s’han comès a Espanya en la lluita contra la covid. N’hem parlat amb un dels signants, l’Alex Arenas, físic de la URV. Amb l’Edu Oliva, hem descobert una plataforma que, a través del Big Data, preveu possibles rebrots i evitar el col·lapse hospitalari. S’ha posat en marxa a Mèxic, però és un model exportable arreu del món. La Georgina Boixereu ha recorregut les terrasses del barri del Born de Barcelona, per veure com sobreviu a la pandèmia aquesta zona tan turística.

David Morales, presentador de La Brúixola d'estiu

LES HISTÒRIES DE L’ESTIU

La Brúixola d’Estiu 06/08/2020

Podcast complet del programa ‘La Brúixola d’Estiu’ amb David Morales. Al xiringuito d'aquest dijous hi passa el director i periodista Adrià Guxens, i també l’Ignasi Bosch, un jove barceloní que parla de la seva experiència en el càncer amb humor i sarcasme. També parlem sobre l’acord entre els treballadors de Nissan i l’empresa amb Miguel Ruiz del comité d’empresa d’USOC de Nissan. L’Arantxa Juan ens parla del cliffhanger i el Carlos Aguilar ens parla dels dibuixos animats que ens van marcar l’infància.

Síguenos en redes