Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

Síguenos en redes

ÚLTIMS AUDIOS I NOTÍCIES

GEORGINA BOIXEREU OK

MÚSICA A LA BRÚIXOLA

Torna Supertramp

Ens ho ha explicat Lluís Soler: Roger Hodgson farà un concert a Barcelona l'estiu vinent. Parlem també de com va anar el concert de Rosalía a Barcelona i altres cites musicals que no ens podem perdre!

GEORGINA BOIXEREU OK

CADA VESPRE, A ONDA CERO CATALUNYA

La Brúixola 11/12/2019

Coneixem l'última hora de l'incendi de Montornès del Vallès. Berenem amb les actrius de l'obra de teatre "Elles", en Lluís Soler ens explica les novetats musicals que viurem properament a Catalunya i la Maria Castanyer ens parla del Camino de Santiago

La Ciutat, amb Mònica Günther

CADA MIGDIA, A ONDA CERO CATALUNYA

La Ciutat 11/12/2019

Avui a La Ciutat de Mònica Günther parlem de les iniciatives que estan sorgint en contra de la nova tarja de transport T-Casual que entrarà en vigor l’1 de gener de 2020. També parlem amb Protecció Civil per saber com està l’incendi que s’ha declarat aquest matí a un polígon industrial de Montornés del Vallès. Amb el coach Julio Rosales i amb l’expert en RRHH Juan Rodríguez parlem de jubilació i de com calcular quan podrem deixar de treballar i quant cobrarem. Amb David Cervelló repassem les revistes del cor d’aquesta setmana.

La Ciutat amb Núria Mora

Dimecres

La Ciutat Lleida 11/12/19

La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Espai de consultes dels nostres oients amb el naturòpata Albert Rami. Parlem amb el periodista i escriptor Jordi Nopca, guanyador amb "La teva ombra" del primer premi Proa. Recomanacions literàries per a tots els públics amb la Marta Romera.

David Cervelló

NITS DE RÀDIO, AMB CARLES LAMELO I DAVID CERVELLO

NITS DE RÀDIO 11/12/2019

Carles Lamelo parla amb Begoña del Pueyo que ens presenta "Los hábitos cotidianos de las personas que triunfan" Com comencem a fixar-nos en les característiques no només en l'entorn de feina, sinó també en les seves vides privades, aficions, rituals, hàbits, etc. Oriol Lugo i Ana Farré, psicòlegs, ens parlen dels sopars en familia que estem apunt de viure, com fer front als àpats nadalencs David Morales ens parla de la importància de les vacunes tot parlant amb Antoni Trilla, Cap del Servei de Medicina Preventiva i epidmiologia de l'hospital clínic i membre junta col·legi de metges de Barcelona

BARCELONA | 23 DE DESEMBRE

Pau Donés torna per al concert solidari 'Jarabe y Sus Músicos Contra el Càncer'

Jarabe y Sus Músicos Contra el Cáncer

Jarabe de Palo torna a demostrar el seu compromís contra el càncer i torna amb un concert únic per recaptar fons que es destinaran a la investigació oncològica. Pau Donés reuneix tots els músics que han format part de Jarabe per oferir un espectacle solidari que no et pots perdre! Fes-te ja amb les teves entrades!

I si no pots assistir-hi, recorda que pots col·laborar amb la Fila 0: La Caixa ES33 2100 5000 5102 0021 4086 (VHIO)

Gràcies per sumar-te a la lluita contra el càncer!