Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

Síguenos en redes

La Ciutat, amb Mònica Günther

CADA MIGDIA, A ONDA CERO CATALUNYA

La Ciutat 27/03/2020

Podcast complet de La Ciutat amb Mònica Günther. Parlem amb el professor Christian Olivé, autor del llibre Profes Rebels, per copsar l’opinió del professorat respecte a les afectacions de la crisi del coronavirus en el curs escolar. Xavi Casinos ens explica el secret de la gàrgola amb forma de caganer que s’amaga a la Catedral de Barcelona. Carles Lamelo ens ajuda a relaxar-nos en família a través de la tecnologia. Entrevistem la cantant Dàmaris Gelabert, ídol dels més petits de casa que ofereix cada dimecres un concert online per a públic familiar.

La Ciutat amb Núria Mora

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 27/03/20

Podcast complet de La Ciutat Lleida amb Núria Mora. En el programa d'avui parlem de la darrera actualitat del Coronavirus a les comarques de Lleida. Escoltem els moments de felicitat dels nostres oïents #LaFelicidadEnOndaCero. Parlem de misteris que ens porten fins a L'Albi amb Enric Sabarich i Postureig de Lleida.

La Ciutat amb Núria Mora

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 26/03/20

Podcast complet de La Ciutat Lleida amb Núria Mora. En el programa d'avui parlem de la darrera actualitat del Coronavirus a les comarques de Lleida. Entrevista amb Jaume Celma, president del Col·legi Oficial de Psicòlegs a Lleida. Dins del confinament obrim una finestra virtual per viatjar fins al Japó amb Joan Ramon Zaballos i en Miki de Santiago ens parla de l'arribada de Disney+ i el catàleg de sèries.

David Cervelló

NITS DE RÀDIO AMB DAVID CERVELLÓ

Nits de Ràdio 27/03/2020

Podcast complet de Nits de Ràdio amb David Cervelló. Dani Arguimbau analitza els fets de la setmana al "Si jo fos..." Tertúlia cultural amb Asun López, David Morales i Dani Martin. Propostes d'entreteniment per aquests dies tan complicats. Aquesta setmana "Els tribuneros" Marc Gelabert i Sergi Porcel ens comenten com han viscut els primers dies confinats a casa. Ens acostem a la primera quinzena de confinament i la psicòloga Èlia Quiñones ens ajuda a marcar pautes i consells per seguir sense defallir.

La Ciutat, amb Mònica Günther

CADA MIGDIA, A ONDA CERO CATALUNYA

La Ciutat 26/03/2020

Podcast complet de La Ciutat amb Mònica Günther. Parlem de la iniciativa solidària a la que s’han sumat diferents restaurants per portar menjar fet del dia al personal sanitari dels hospitals. A l’espai Ciutat solidària parlem amb l’entitat Aprenem, que ajuda a famílies amb nens que pateixen autisme. Ens colem a casa dels Pera Confitats per parlar amb Roger Pera i Joan Pera sobre com porten el confinament plegats. David Cervelló ens repassa les revistes. Davide Tenconi ens explica com fer una tarta tatin a casa.