Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

David Cervelló

NITS DE RÀDIO AMB DAVID CERVELLÓ

Nits de Ràdio 21/10/2020

Podcast complet de Nits de Ràdio amb David Cervelló Per riure una estona dividim el món en dos, entre els que prefereixen fer servir sempre els productes de l'empresa Apple, i per tant el Ios d'Iphone, o els del sistema Android, amb Thais Buforn i David Morales. El nostre científic de guàrdia, Sheddad Kaid-Salah Ferrón, ens parla del premi Nobel de Química 2020, qui l'ha guanyat i per quina investigació. El nostre coach, en Jordi Gonzalez, ens parla del "Secret de la convivència"

La Brúixola amb Robert Calvo

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

La Brúixola 20/10/2020

Podcast del programa complet de La Brúixola amb Robert Calvo. Avui hem berenat amb l'escriptora Emma Lira que ha presentat 'El último arbol del paraíso'. En actualitat parlem amb Ecologistes en acció sobre la contaminació a la ciutat de Barcelona. Amb en Victor Ruíz parlem dels il·lustres visitants, en aquesta edició sobre Paco Martínez Soria.

Emma Lira

EL BERENAR DE LA BRÚIXOLA

Els arbres són més importants del què podem pensar

L’escriptora Emma Lira ens endinsa en un món exòtic amb la seva darrera novel·la. L’ha titulat ‘El último árbol del paraíso’ (Espasa). La seva història transcorre en paral·lel a l’Extremadura profunda i a les Illes Molucas, al Pacífic, amb dos protagonistes que tenen més en comú del què es podria pensar.

La Ciutat amb Núria Mora

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 20/10/20

Podcast complet de La Ciutat Lleida amb Núria Mora. Mobilitzacions en el sector de la perruqueria. En l’espai d’empreses, parlem amb Tatiana Vilella, gerent de Desballestaments Ramon Vilella, una empresa familiar que celebra 75 anys i que malgrat la pandèmia i les aturades que han tingut aquests mesos, aposten pel creixement amb nous projectes. Cinquè dia de tancament de bars i restaurants que comentem amb Gabriel Jové i l'agenda cultural del dia.

Síguenos en redes