EL PROGRAMA DE VIATGES D'ONDA CERO

Gente Viajera Catalunya 21/11/2020

Podcast complet del programa Gente Viajera Catalunya, amb Carles Lamelo. Avui us explicarem amb tot detall els plans de desescalada que ha presentat aquesta setmana la Generalitat. Sabrem com i quan podrem començar a gaudir de nou de la gastronomia, de les activitats a l’aire lliure i dels moviments entre comarques catalanes. Analitzarem la situació de la gastronomia amb Roger Pallarols, director del Gremi de restauració de Barcelona. També viatjarem en la proximitat del territori fins a Prades, per fer càmping amb glamour i d’esports actius al Pallars Sobirà, on podrem gaudir aviat dels esports a l’aire lliure. I com que l’edició nacional del programa, amb Esther Eiros, es farà des de Carrión de los Condes, avui us fem un avançament de la seva riquesa patrimonial visitant el monestir de San Zoido. A més, repassarem les destinacions que ha triat Lonely Planet com a millors destinacions pel 2021.

EL PROGRAMA DE VIATGES D'ONDA CERO

Gente Viajera Catalunya 14/11/2020

Podcast complet del programa Gente Viajera Catalunya, amb Carles Lamelo. Avui entrevistem Octavi Bono, director general de Turisme de la Generalitat, per parlar de la situació del sector i de la demanda de condicions igualitàries per establir corredors aeris. Farem una ruta gastronòmica per Girona, tot pensant en el moment en què finalitzin els confinaments perimetrals de cap de setmana i entrevistem la viatgera Silvinha Mantovani, que va recórrer quaranta països abans de complir 40 anys amb l’objectiu de trobar-se a ella mateixa després d’haver patit una relació tòxica. I preparant-nos per a la temporada d’esquí, ens acostarem al Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici per saber com son les excursions amb raquetes de neu.

EL PROGRAMA DE VIATGES D'ONDA CERO

Gente Viajera Catalunya 07/11/2020

Podcast complet del programa Gente Viajera Catalunya, amb Carles Lamelo. Avui seguim repassant l’afectació que estan tenint les restriccions a la mobilitat a les diferents branques de la indústria turística. Els autobusos han perdut una part important de la seva activitat com a conseqüència de la pandèmia com ens explicarà José María Echevarría, president de la Federació Empresarial Catalana d'Autotransport de Viatgers. Seguirem recorrent el territori per donar suport al sector del Turisme català, avui veient com s’està reinventant l'hoteleria de Barcelona, en companyia de la directora de l’hotel 1882. També viatjarem a través de la literatura amb Pilar Méndez, autora del llibre ‘Los mares de la canela’, amb ella visitarem els escenaris de la trama que transcorre entre Galícia, les Filipines i la Xina.

EL PROGRAMA DE VIATGES D'ONDA CERO

Gente Viajera Catalunya 31/10/2020

Podcast complet del programa Gente Viajera Catalunya, amb Carles Lamelo. En aquest cap de setmana de confinament perimetral parlem de les tendències gastronòmiques que vindran després de la pandèmia amb Anna Riera, professora de Comunicació Gastronòmica de la UAO-CEU i participant en el Congrés d'Hostaleria de Colòmbia. Repassem com e sviu la tradició de la Castanyada, Halloween i el Día de Muertos a diferents països del món amb Josefina Roma, professora d’Antropologia de la UB. També parlarem de bolets amb Llorenç Petràs, autor del llibre ‘Comer setas’ de Planeta Gastro i de la nova ruta turística de l’Anoia amb el Conseller de Turisme del Consell Comarcal.

GENTE VIAJERA CATALUNYA

Les millors receptes de bolets de temporada amb Llorenç Petràs

Els bolets comestibles s'han convertit en una de les majors delícies de la gastronomia. Espanya és, a més, un d'aquests països en què el consum de bolets està molt estès i cada comunitat autònoma compta amb les seves pròpies varietats de bolets autòctons.

EL PROGRAMA DE VIATGES D'ONDA CERO

Gente Viajera Catalunya 24/10/2020

Podcast complet del programa Gente Viajera Catalunya, amb Carles Lamelo. Avui parlem dels problemes de mobilitat que s’estan produint a algunes zones de muntanya de la nostra comunitat autònoma. Com a conseqüència de la pandèmia, molts ciutadans se’n van al Montseny o al Pirineu per gaudir del cap de setmana, però l’excés de visitants està complicant la sostenibilitat d’aquesta activitat de lleure. En parlem amb el Centre Excursionista de Catalunya, després de les restriccions a aparcaments dels parcs naturals. Aquesta tardor, el Bages està estrenant una nova ruta vitivinícola per tal de posicional la comarca com a referent de l’enoturisme. També farem turisme astronòmic a l’antic monestir reconvertit en hotel Món Sant Benet. I el programa avui també tindrà un fort component gastronòmic: sabrem quins son els vins més importants d’Espanya amb l’enòleg Lluís Tolosa, autor del llibre ‘Vinos de España’ i parlarem de formatges amb Francesco Cerutti, un veterinari italià que fa uns anys es va instal·lar a Barcelona per obrir una formatgeria especialitzada en productes ecosostenibles.

LO MÁS

opinión

ex presidente del Gobierno

PROGRAMA COMPLETO

opinión

Programa completos