GENTE VIAJERA CATALUNYA

Vilanova Park ha estat triat de nou com a millor càmping d’Europa

El càmping Vilanova Park, a Vilanova i la Geltrú, ha estat premiat de nou com un dels millors càmpings d'Europa per l'associació automobilística alemanya General German Automobile Club (ADAC) i la seva homòloga holandesa Royal Dutch Touring Club.

EL PROGRAMA DE VIATGES D’ONDA CERO

Gente Viajera Catalunya 20/02/2021

Podcast complet del programa Gente Viajera Catalunya, amb Carles Lamelo. El millor càmping d’Europa està a Catalunya. En concret, a Vilanova i la Geltrú. Avui hem parlat amb el conseller delegat del parc de vacances de Vilanova Park, Albert Casas. A l’espai de gastronomia hem aprofundit en les noves tendències que s’estan fixant amb la pandèmia com el desenvolupament de les dark kitchen o la consolidació del brunch. Ho fem amb el director de la revista Con mucha gula, Jesús Sánchez i amb Daniela Luzzatto, propietària de The Juice House Barcelona. L’arquitecte i creador del projecte #baldosasporelmundo , Joan Juncosa ens parla d’aquesta proposta creativa que va sorgir durant el confinament de 2020. I acabem repassant la biografia de la primera cronista de viatges de la història: Egeria. Ho fem amb l’historiador Fermín Valenzuela, coautor del llibre Curiosidades de la historia de España.

GENTE VIAJERA CATALUNYA

Aquestes son les millors patates braves del món

El Concurs Internacional d’elaboració de patates braves, celebrat fa uns dies a Palència, ha dictat sentència: les millors patates braves del món es fan a Madrid. Concretament a la Taberna & Media.

EL PROGRAMA DE VIATGES D’ONDA CERO

Gente Viajera Catalunya 13/02/2021

Podcast complet del programa Gente Viajera Catalunya, amb Carles Lamelo. El sector del Turisme reclama ajudes concretes al futur Govern de la Generalitat, que ha de sorgir de les eleccions del 14-F a Catalunya. Algunes d’aquestes propostes les abandera la patronal catalana Foment del Treball. Entrevistem Guillermo Vallet, president de la seva comissió de Turisme.

Roma és una ciutat que enamora als viatgers però que val la pena viure-la a poc a poc, com ens explica el periodista Arturo Sanagustín, autor del llibre ‘Amanecer en el Gianicolo’. El cuiner José Luis Martínez, de la Taberna & Media de Madrid, s’ha convertit en el guanyador del premi a les millors patates braves del món. Avui ens en donarà la recepta. I acabarem el programa revisant la ruta de Nil Cabutí, un jove enginyer de camins que va recórrer 43 països durant el confinament de la pandèmia, que el va agafar en ple viatge.

EL PROGRAMA DE VIATGES D’ONDA CERO

Gente Viajera Catalunya 06/02/2021

Podcast complet del programa Gente Viajera Catalunya, amb Carles Lamelo. Les restriccions per la pandèmia es relaxen relativament a partir de dilluns però encara no permeten viatjar entre províncies. En parlem amb el president de la Taula gironina de turisme, Jordi Martí i amb el conseller delegat de Turisme d’Osona, Àlex Montanyà. Viatgem a Galícia i les arrels celtes d’aquesta terra amb l’escriptor pontevedrès Manuel Loureiro, autor el llibre ‘La puerta’. El cuscús ha estat declarat Patrimoni de la Humanitat per la Unesco. La cuinera experta en gastronomia nordafricana Beatriz Cros ens explica els secrets d’aquest plat i del seu cerimonial.

EL PROGRAMA DE VIATGES D’ONDA CERO

Gente Viajera Catalunya 30/01/2021

Podcast complet del programa Gente Viajera Catalunya, amb Carles Lamelo. La inversió hotelera va baixar enormement durant el 2020, segons dades de la consultora Colliers International. La directora de la seva divisió hotelera, Laura Hernando, ens ajudarà a comprendre l’evolució del mercat i veure les tendències per a aquest 2021, on s’espera que millori el panorama a partir del segon semestre. Avui també viatgem a Nova York a través de les fotografies de Carlos Sánchez, que acaba d’editar una guia fotogràfica de la ciutat dels gratacels. Aquesta setmana hem sabut que les bodes van baixar un 61% a Espanya durant el 2020 per la pandèmia del Coronavirus, i amb aquestes dades, van baixar les reserves de viatges de noces. Avui resoldrem els dubtes que puguin tenir els nuvis que hagin aplaçat el seu matrimoni a aquest 2021 i sabrem quines destinacions estan oferint viatges amb PCR abans d’agafar l’avió. I acabarem parlant del nu menú de migdia del restaurant Lasarte, amb la signatura de Martín Berasategui.

EL PROGRAMA DE VIATGES D’ONDA CERO

Gente Viajera Catalunya 23/01/2021

Podcast complet del programa Gente Viajera Catalunya, amb Carles Lamelo. Avui analitzem la situació de les agències de viatges, un dels segments del Turisme més exposats a la crisi de la pandèmia. Ho farem amb Martí Sarrate, president d’ACAVE. En aquest entorn de restriccions, també parlarem del golf, que està sobrevivint a mig gas gràcies a que es tracta d’un esport que es pot practicar a l’aire lliure. Sergi Corretja, gerent del Club de Golf de Sant Cugat ens explica les mesures que s’estan prenent per reduir les possibilitats de contagi. Avui també recordarem la figura de l’alpinista Sergi Mingote, que ens va deixar el passat cap de setmana quan va patir un accident al K2; en parlarem amb el director de Desnivel, Darío Rodríguez. I acabarem el programa recorrent virtualment Sant Vicenç dels Horts que és durant els propers quatre dies la capital del món de la pastisseria. Saludarem Xavi Donnay, el millor cuiner del món de 2020 i un dels participants d’aquesta Mostra Internacional de Pastisseria, que enguany serà en streaming.

LO MÁS