La memòria econòmica del club, després del mandat de Bartomeu, reflecteix la crítica salut econòmica

La situació crítica del Barça: El club deu 1.173 milions d'euros

D'aquests 1.173 milions, 730 son de deute a curt termini, el que agreuja encara més la situació. El club té pendent un pagament als bancs de 266 milions, a executar abans del 30 de juny, dels quals 90 son pel fons d'inversió Goldman Sachs. La memòria econòmica és clara concloent que la situació "posa en dubte l'aplicació del principi d'empresa en funcionament". La massa salarial respecte els ingresos es dispara i representa un 74%.

FUTBOL - SUPERCOPA D'ESPANYA

Barça - R.Societat i R.Madrid - Athletic Club a les semifinals de la Supercopa d'Espanya

En una edició que torna a Espanya per culpa del coronavirus, la Supercopa enfronta els dos 'grans', campió i subcampió de lliga, amb els dos finalistes de Copa, que encara no té campió i és pendent de resoldre's. En categoria femenina el sorteig ha emparellat, per aquestes semifinals, Barça - Atletic de Madrid i Logroño - Llevant.

FUTBOL - BARÇA

Messi: "Estic cansat de ser el centre dels problemes al club"

L'argentí esclata a la seva arribada a l'aeroport després de la concentració amb la seva selecció. Només aterrar, va haver de passar un control de duanes i, de camí a buscar el cotxe per anar al seu domicili, va ser qüestionat per les declaracions de l'ex representant de Griezmann on el criticava, moment en el que va assegurar estar fart de ser assenyalat com el problema al vestidor.