Lo último

LA BRÚIXOLA D'ESTIU, AMB ENRIC SÁNCHEZ

La Brúixola d'Estiu 30/07/2021

Podcast del programa complet de La Brúixola d'estiu amb Enric Sánchez. Avui hem començat preguntant al carrer quin és el menjar preferit de la gent i ens hem trobat alguna que altra sorpresa... Després d'això i de les noticies d'actualitat i esports hem fet un salt al passat per tractar que tal dia com avui entrava a Espanya la llei laboral que establiria les 40 hores setmanals de treball i els 30 dies de vacances anuals. Seguidament hem entrevistat a la Raquel Gil, Comissionada de Promoció de l'ocupació i Polítiques Contra la Precarietat Laboral de l'Ajuntament de Barcelona. Hem continuat amb una secció que farem cada divendres amb les nostres becaries perquè ens expliquin com ha anat la setmana a la ràdio.

Seguidament hem parlat amb la Mònica Galán, experta en comunicació i comunicació no verbal, sobre com és el seu treball i com va ser treballar amb el Cuerpo Nacional de Policía per detectar mentires. A continuació hem tingut una súper tertúlia televisiva molt entretenida, i després hem parlat amb Matti Hemmi sobre el seu projecte “compartetusueño.org”. A posteriori, hem fet una secció molt musical amb la Ana, parlant de diversos covers boníssims.

I hem acabat les entrevistes amb Beatriz Robles, tecnòloga d'aliments, i hem parlat sobre els talls de digestió. Seguidament hem tingut una secció de curiositats del cinema, després la nostra visita diària del filòsof de guàrdia, i finalment, la secció viral del dia.

LA BRÚIXOLA D'ESTIU, AMB ENRIC SÁNCHEZ

Mónica Galán, experta en comunicació i comunicació no verbal

Mònica és considerada l'experta més rellevant en comunicació verbal i no verbal d'Amèrica Llatina. Ha impartit classes magistrals i conferències a Espanya, Mèxic, Perú, Colòmbia, Equador, Estats Units i ha estat professor en prestigioses universitats internacionals com la Universitat Europea de Madrid, la Universitat d'Alcalà d'Henares i la Universitat de Harvard. El 2020 va ser nomenada una de les dones més influents de l'any per The Washington Academy en els Naapolitan Victory Awards.

FUNDACIÓN ATRESMEDIA

Nova campanya de promoció de l'FP impulsada per la Fundació Atresmedia

La Fundació Atresmedia i iFP, la institució educativa de Planeta Formación y Universidades, han posat en marxa una campanya per a posar en valor la Formació Professional. Sota el lema: "hazlo realidad con la FP", la campanya vol destacar les fortaleses de la Formació Professional. I és que aquesta opció formativa permet als joves descobrir la seva vocació a través de la pràctica. La Formació Professional, a més, és un bon primer pas per a trobar una feina. De fet, es calcula que l'any 2025, el 49% dels llocs de feina requeriran d’una qualificació mitja, el què aporta l'FP. El fet d'estudiar FP promou valors com la igualtat d’oportunitats, la diversitat i la igualtat de gènere.

LA CIUTAT D'ESTIU, AMB JAUME MAS

Els ajuntaments valoren positivament els controls d'accessos en els paratges naturals

L’estiu passat, la pandèmia va provocar que els viatges internacionals, la majoria, es reconvertissin en desplaçaments pel territori català. I va posar en evidència que segons quins espais naturals no podien rebre un nombre tan elevat de visitants. És el cas dels gorgs de la Garrotxa; la platja del Trabucador, al Delta o el parc natural del Cap de Creus, a Cadaqués. Espais que, enguany, han posat un control d’aforament.