Els berenars de La Brúixola

Ciutat solidària

Escolta els nostres programes a la carta

Lo último

EL PROGRAMA DE VIATGES D’ONDA CERO

Gente Viajera Catalunya 23/01/2021

Podcast complet del programa Gente Viajera Catalunya, amb Carles Lamelo. Avui analitzem la situació de les agències de viatges, un dels segments del Turisme més exposats a la crisi de la pandèmia. Ho farem amb Martí Sarrate, president d’ACAVE. En aquest entorn de restriccions, també parlarem del golf, que està sobrevivint a mig gas gràcies a que es tracta d’un esport que es pot practicar a l’aire lliure. Sergi Corretja, gerent del Club de Golf de Sant Cugat ens explica les mesures que s’estan prenent per reduir les possibilitats de contagi. Avui també recordarem la figura de l’alpinista Sergi Mingote, que ens va deixar el passat cap de setmana quan va patir un accident al K2; en parlarem amb el director de Desnivel, Darío Rodríguez. I acabarem el programa recorrent virtualment Sant Vicenç dels Horts que és durant els propers quatre dies la capital del món de la pastisseria. Saludarem Xavi Donnay, el millor cuiner del món de 2020 i un dels participants d’aquesta Mostra Internacional de Pastisseria, que enguany serà en streaming.

NITS DE RÀDIO, AMB DAVID CERVELLÓ

Nits de Ràdio 23/01/2021

Podcast complet de Nits de Ràdio, amb David Cervelló. Comentem les estrenes cinematogràfiques de la setmana amb Pablo Mérida. A la secció d'història amb Óscar González parlem del llibre "Un hombre, mil negocios: La controvertida historia de Antonio López, marqués de Comillas" amb el seu autor Martín Rodrigo. Dani Arguimbau ens explica, a la seva columna, què faria "si ell fos..." candidat a la presidencia de can Barça

EL PROGRAMA D'ESPORTS D'ONDA CERO

Ona esportiva 22/01/2021

Al programa d' avui, amb l' Albert Fernández i el Rafa Jiménez Baca, analitzem el Cornellà 0 - FCB 2 i la prèvia dels partits de la vintena jornada de Lliga a Primera Divisió, amb especial atenció als partits Elche-FCB i Alabès-RM, a més del derbi de Segona entre el Girona i el RCDE.

Segueix-nos a les xarxes

Síguenos en redes