Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

Ciutat Solidària

Ciutat Solidària / ondacero.es

3 DE DESEMBRE

Onda Cero i el Consorci de la Zona Franca, lliuren el VII premi ‘Ciutat Solidària’

El guardó reconeix la tasca social d’una de les més de 40 entitats que aquest any han participat en l'espai Ciutat Solidària del programa 'La Ciutat' d’Onda Cero. L’associació guanyadora rebrà 3.000 euros en metàl·lic i, com l’entitat que ha estat guardonada un premi accèssit, una litografia, una campanya de comunicació valorada en 3.000 euros més i dos bitllets d’AVE. L’acte d’entrega del premi serà retransmès en directe en un programa especial de 'La Ciutat', presentat per Mònica Günther.

Ciutat Solidària, a Onda Cero Catalunya

CIUTAT SOLIDÀRIA

Ciutat solidària

A l'espai Ciutat Solidària, que realitzem al programa La Ciutat en col·laboració amb el Consorci de la Zona Franca, avui hem parlat amb PICMA, que dona suport a pacients oncològics amb diferents serveis gratuïts

Ciutat Solidària, a Onda Cero Catalunya

CIUTAT SOLIDÀRIA

Ciutat solidària – A Contracor

A l'espai Ciutat Solidària, que realitzem al programa La Ciutat en col·laboració amb el Consorci de la Zona Franca, avui hem parlat amb A Contracor, una associació que dona suport a les dones i parelles que han hagut d'interrompre el seu embaràs.

Ciutat Solidària, a Onda Cero Catalunya

CIUTAT SOLIDÀRIA

Ciutat solidària – Associació Alba

A l'espai Ciutat Solidària que realitzem al programa La Ciutat en col·laboració amb el Consorci de la Zona Franca avui hem parlat amb l'Associació Alba, una entitat que ajuda a la prevenció, el tractament i la reinserció de les persones drogodependents o amb el VIH.

Ciutat Solidària, a Onda Cero Catalunya

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

Ciutat solidària – Papallassos

A l'espai Ciutat Solidària que realitzem al programa La Ciutat en col·laboració amb el Consorci de la Zona Franca avui hem parlat amb Papallassos, una entitat que fa riure, ballar i cantar als malalts del l’Hospital de la Vall d’Hebron i a les seves famílies.

Ciutat Solidària, a Onda Cero Catalunya

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

Ciutat solidària – Espigoladors

A l'espai Ciutat Solidària que realitzem al programa La Ciutat en col·laboració amb el Consorci de la Zona Franca avui hem parlat amb Espigoladors, una entitat que treballa amb un triple objectiu: reduir el malbaratament alimentari, garantir una alimentació saludable i donar feina i recursos a persones en risc d’exclusió.

Imagen de archivo de una persona sin hogar

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

La immobiliària de les persones sense recursos

El dret a l’habitatge digne és un dret que haurien de poder garantir els governs i les administracions de tots els països però la realitat és que això no és així. A l’espai Ciutat Solidària que es fa setmanalment a La Ciutat de Mònica Günther amb la col·laboració del Consorci de la Zona Franca de Barcelona, avui hem conegut una entitat que porta anys lluitant per tal que el dret a l’habitatge digne sigui una realitat per a tothom: la Fundació Mambré.