Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

Ciutat Solidària

Ciutat Solidària / ondacero.es

3 DE DESEMBRE

Onda Cero i el Consorci de la Zona Franca, lliuren el VII premi ‘Ciutat Solidària’

El guardó reconeix la tasca social d’una de les més de 40 entitats que aquest any han participat en l'espai Ciutat Solidària del programa 'La Ciutat' d’Onda Cero. L’associació guanyadora rebrà 3.000 euros en metàl·lic i, com l’entitat que ha estat guardonada un premi accèssit, una litografia, una campanya de comunicació valorada en 3.000 euros més i dos bitllets d’AVE. L’acte d’entrega del premi serà retransmès en directe en un programa especial de 'La Ciutat', presentat per Mònica Günther.

Ciutat Solidària, a Onda Cero Catalunya

LA CIUTAT, AMB MARC NAVARRO

Ciutat Solidària – La Muga

A l'espai Ciutat Solidària que realitzem al programa La Ciutat en col·laboració amb el Consorci de la Zona Franca avui hem conegut l’associació La Muga, que ha posat en marxa el projecte Prollema. És una iniciativa pionera adreçada als estrangers joves que estan sols i en situació de vulnerabilitat. L’associació els forma perquè facin de professors de la seva llengua materna.

Els guanyadors del Premi Ciutat Solidària 2019 acompanyats pel director d'Atresmedia Radio, Ramón Osorio; el delegat especial del Consorci de la Zona Franca de Barcelona, Pere Navarro; la directora de la xarxa de Rodalies de Catalunya, Mayte Castillo i el director d'Onda Cero Catalunya, Francesc Robert

VII Premi Ciutat Solidària

Onda Cero i el Consorci de la Zona Franca reconeixen la tasca de l’Associació Catalana d’Atàxies Hereditàries i d’ACENCAS

La setena edició del guardó distingeix la tasca social de les entitats que han participat en l’espai Ciutat Solidària del programa “La Ciutat”. La guanyadora, que ha estat guardonada amb un premi de 3.000 euros, ha estat l’Associació Catalana d’Atàxies hereditàries pel seu compromís en la lluita contra aquesta malaltia minoritària i en el suport a les famílies dels afectats. ACENCAS, l’Associació Centre Català d’Addiccions Socials, ha estat reconeguda amb l’accèssit i ha rebut una litografia i una campanya de comunicació per la seva tasca per ajudar a les persones que pateixen ludopatia.

Ciutat solidària amb El Consorci de la Zona Franca

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

Ciutat solidària – Fundació Cromosuma

A l'espai Ciutat Solidària que realitzem al programa La Ciutat en col·laboració amb el Consorci de la Zona Franca avui hem conegut la Fundació Cromosuma, una fundació que neix a partir de l’experiència que han viscut diverses famílies amb fills i filles amb síndrome de down durant els seus primers anys de vida.