CIUTAT SOLIDÀRIA

Ciutat solidària – Afammca

A l'espai Ciutat Solidària que realitzem al programa La Ciutat en col·laboració de Zona Franca Barcelona avui hem parlat amb El Afammca.

LA CIUTAT, AMB MARC NAVARRO I MARÍA GÓMEZ

Ciutat solidària – Ateneu Sant Roc

A l'espai Ciutat Solidària que realitzem al programa La Ciutat en col·laboració amb Barcelona Zona Franca avui hem parlat amb l’Ateneu Sant Roc de Badalona.

CIUTAT SOLIDÀRIA

Ciutat solidària – El Gra de Blat

A l'espai Ciutat Solidària que realitzem al programa La Ciutat en col·laboració de Zona Franca Barcelona avui hem parlat amb El Gra de Blat.

CIUTAT SOLIDÀRIA

Ciutat solidària – Fundació Estimia

A l'espai Ciutat Solidària que realitzem al programa La Ciutat en col·laboració de Zona Franca Barcelona avui hem parlat amb la Fundació Estimia.

CIUTAT SOLIDÀRIA

Ciutat solidària – ASCA

A l'espai Ciutat Solidària que realitzem al programa La Ciutat en col·laboració de Zona Franca Barcelona avui hem parlat amb ASCA, Acció Solidària Contra l’Atur.

CIUTAT SOLIDÀRIA

Ciutat solidària – La Merienda

A l'espai Ciutat Solidària que realitzem al programa La Ciutat en col·laboració de Zona Franca Barcelona avui hem parlat amb La Merienda.

CIUTAT SOLIDÀRIA

Ciutat solidària – Ítaca

A l'espai Ciutat Solidària que realitzem al programa La Ciutat en col·laboració amb el Consorci de la Zona Franca avui hem parlat amb l’Associació Educativa Ítaca.

CIUTAT SOLIDÀRIA

Ciutat solidària

A l'espai Ciutat Solidària, que realitzem al programa La Ciutat en col·laboració amb el Consorci de la Zona Franca, avui hem parlat amb PICMA, que dona suport a pacients oncològics amb diferents serveis gratuïts

CIUTAT SOLIDÀRIA

Ciutat solidària – A Contracor

A l'espai Ciutat Solidària, que realitzem al programa La Ciutat en col·laboració amb el Consorci de la Zona Franca, avui hem parlat amb A Contracor, una associació que dona suport a les dones i parelles que han hagut d'interrompre el seu embaràs.

LO MÁS