CIUTAT SOLIDARIA - CONSORCI ZONA FRANCA

Ciutat Solidaria: Associació Mariona

Cada dimarts, a la secció 'Ciutat Solidaria' donem a conèixer associacions, fundacions o entitats amb finalitats solidaries i la tasca que desenvolupen. Avui hem conegut l'Associació Mariona, que es dedica a donar suport a infants que pateixen càncer i també a les seves famílies.

CIUTAT SOLIDARIA - CONSORCI ZONA FRANCA

Ciutat Solidaria: Superacció

A la secció 'Ciutat Solidaria' donem a conèixer associacions, fundacions o entitats amb finalitats solidaries i la tasca que desenvolupen.

CIUTAT SOLIDARIA - CONSORCI ZONA FRANCA BARCELONA

Ciutat Solidaria: SECOT

A 'La Ciutat' cada dimarts coneixem una associació, fundació o entitat amb finalitats solidàries a la nostra secció 'Ciutat Solidaria'.

CIUTAT SOLIDARIA - CONSORCI DE LA ZONA FRANCA BARCELONA

Ciutat Solidaria: TEA Vallès

A la secció 'Ciutat Solidaria' coneixem, de la mà del Consorci de la Zona Franca Barcelona associacions, fundacions o entitats amb finalitats solidaries i la tasca que desenvolupen.

CIUTAT SOLIDARIA - CONSORCI ZONA FRANCA BARCELONA

Ciutat Solidaria: Colectic

Cada dimarts, al Ciutat Solidaria coneixem associacions, fundacions, o entitats amb finalitats solidaries i la tasca que desenvolupen

CIUTAT SOLIDARIA – CONSORCI ZONA FRANCA BARCELONA

Ciutat Solidaria: Fundació Salud y Persona

Amb més de 35 anys com a associació i alguns menys com a fundació, la Fundació Salud y Persona es dedica a oferir programes a les empreses i els seus treballadors que ajuden a prevenir problemes referents a la salut mental. A través d'una xarxa molt extensa de professionals arreu del país, que formen part tant de l'àmbit de la psicologia com d'altres àmbits, atenen qualsevol persona que ho necessiti, oferint solucions i eines per fer front al dia a dia des de l'àmbit laboral, el qual en moltes ocasions deriven en problemes de salut mental. La salut mental és a l'ordre del dia, i fundacions com 'Salud y Persona' desenvolupen una tasca més necessaria que mai, i gràcies al seu gran creixement fins i tot ofereixen atenció les 24 hores. A 'La Ciutat' hem parlat amb el seu director general, Joan Piñol.

CIUTAT SOLIDÀRIA, ZONA FRANCA BARCELONA

La Fundació CHM ajuda persones amb dolències de salut mental

Nascuda al barri de Les Corts de Barcelona, la fundació s’ocupa de temes relacionats amb serveis socials, serveis laborals i tuteles, sempre amb una visió integradora de la salut mental, tant en la seva promoció com en la seva prevenció.

CIUTAT SOLIDARIA – CONSORCI ZONA FRANCA BARCELONA

Ciutat Solidaria: ASPAYM Catalunya

Al Ciutat Solidaria d'avui hem conegut l'associació ASPAYM Catalunya, que treballa per facilitar la vida de les persones que pateixen lesions de medul·la espinal.

CIUTAT SOLIDARIA – CONSORCI ZONA FRANCA BARCELONA

Ciutat Solidaria: Fundació Marianao

La història de la fundació Marianao, nascuda al barri de Marianao de Sant Boi, és de les que marquen.

CIUTAT SOLIDARIA - ZONA FRANCA BARCELONA

Ciutat Solidaria: ACIC

L'associació ACIC treballa per facilitar la integració de les persones invidents a la societat des de tots els àmbits, tant educatiu com tecnològic com laboral com de mobilitat.