Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

Ciutat Solidària - El Consorci de la Zona Franca

Ciutat Solidària - El Consorci de la Zona Franca / ondacero.es

VI Premi ‘Ciutat Solidària’

BARCELONA

Onda Cero i el Consorci de la Zona Franca han lliurat el VI Premi ‘Ciutat Solidària’

La guanyadora ha estat SURT, Fundació de dones, pel seu compromís amb la igualtat de gènere i la millor inserció laboral de les dones. La finalista ha estat l’Associació Catalana de la Síndrome de RETT, que ha estat reconeguda per la seva tasca en favor dels malalts afectats per aquest trastorn i les seves famílies. L’acte d’entrega del premi ha estat retransmès en un programa especial presentat per Mònica Günther.

Ciutat solidària amb El Consorci de la Zona Franca

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

Ciutat solidària – Fundació Cromosuma

A l'espai Ciutat Solidària que realitzem al programa La Ciutat en col·laboració amb el Consorci de la Zona Franca avui hem conegut la Fundació Cromosuma, una fundació que neix a partir de l’experiència que han viscut diverses famílies amb fills i filles amb síndrome de down durant els seus primers anys de vida.

logo onda cero

CADA MIGDIA, A ONDA CERO CATALUNYA

La Ciutat d’estiu 31/07/2019

La inseguretat a Barcelona ha fet que moltes associacions de veïns, de comerç i altres entitats impulsin plataformes per denunciar el que es viu a la ciutat. Avui parlem amb el portaveu de Salvalona, Tito Álvarez. Acabem juliol i ho fem coneixent una nova entitat, Fundació Friends que treballa amb joves amb síndrome d’Asperger. Nova secció, parlem d’animals amb la veterinària Arianna Tarragó i nou decàleg del coach, en Julio Rosales.

Ciutat solidària amb El Consorci de la Zona Franca

LA CIUTAT, AMB JOSEP PUIG

Ciutat solidària – ASSÍS Centre d’Acollida

A l'espai Ciutat Solidària que realitzem al programa La Ciutat en col·laboració amb el Consorci de la Zona Franca avui hem conegut ASSÍS Centre d’Acollida, una entitat que treballar per millorar la qualitat de vida de les persones sense llar i sobretot, les dones que es troben en aquesta situació de vulnerabilitat.

La Ciutat, amb Mònica Günther

CADA MIGDIA A ONDA CERO CATALUNYA

La Ciutat 17/07/2019

Més de 50.000 alumnes que esperen pujar a l’examen de conduir no poden fer-ho per la falta d’examinadors i d’administratius en les prefectures de trànsit a Catalunya. La Federació d’Autoescoles de Catalunya reclama més efectius i s’ha declarat en vaga. Al Mètode amb en Julio Rosales hem parlat dels perfeccionistes i del perill que té ser-ho massa. A la secció del cor, en Robert Calvo ha elaborat el seu codi particular amb el nou fill de Julio Iglesias i amb Maria Jiménez.

Ciutat solidària amb El Consorci de la Zona Franca

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

Ciutat solidària – Fundació El Llindar

A l'espai Ciutat Solidària que realitzem al programa La Ciutat en col·laboració amb el Consorci de la Zona Franca avui hem conegut els amics de la fundació El Llindar, una entitat que es preocupa per l’educació dels joves d’entre 12 i 25 anys que per una situació de fragilitat personal no entren dins els circuits d’ensenyament establerts.