Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

Ciutat Solidària - El Consorci de la Zona Franca

Ciutat Solidària - El Consorci de la Zona Franca / ondacero.es

VI Premi ‘Ciutat Solidària’

BARCELONA

Onda Cero i el Consorci de la Zona Franca han lliurat el VI Premi ‘Ciutat Solidària’

La guanyadora ha estat SURT, Fundació de dones, pel seu compromís amb la igualtat de gènere i la millor inserció laboral de les dones. La finalista ha estat l’Associació Catalana de la Síndrome de RETT, que ha estat reconeguda per la seva tasca en favor dels malalts afectats per aquest trastorn i les seves famílies. L’acte d’entrega del premi ha estat retransmès en un programa especial presentat per Mònica Günther.

Ciutat solidària amb El Consorci de la Zona Franca

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

Ciutat solidària – Fundació El Llindar

A l'espai Ciutat Solidària que realitzem al programa La Ciutat en col·laboració amb el Consorci de la Zona Franca avui hem conegut els amics de la fundació El Llindar, una entitat que es preocupa per l’educació dels joves d’entre 12 i 25 anys que per una situació de fragilitat personal no entren dins els circuits d’ensenyament establerts.

Ciutat solidària amb El Consorci de la Zona Franca

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

Ciutat solidària – AIS PRO JOVENTUT

A l'espai Ciutat Solidària que realitzem al programa ‘La Ciutat’ en col·laboració amb el Consorci de la Zona Franca avui hem conegut la gran tasca que porten a terme des d’AIS PRO JOVENTUT per tractar socioaddicions i també lluitar contra els grups de manipulació psicològica, és a dir, les sectes

La Ciutat, amb Mònica Günther

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

Ciutat solidària – Mescladís

A l'espai Ciutat Solidària que realitzem al programa ‘La Ciutat’ en col·laboració amb el Consorci de la Zona Franca avui hem conegut els amics de Fundació Mescladís que lluita per aconseguir que la cohesió social a Barcelona sigui cada cop més real a través de diàleg, trobades i diversitat.