Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

Carlos Alsina

ESPECIAL ELECCIONS

Programació especial per seguir la nit electoral del 26-M

El 26 de maig viurem una nit electoral molt intensa a Onda Cero Catalunya amb el recompte de les eleccions municipals, euroees i autonòmiques en algunes comunitats. A partir de les vuit del vespre, el director de ‘Más de Uno’, Carlos Alsina, condueix un programa especial per seguir el tancament dels col·legis, el recompte de vot, les valoracions dels analistes i les primeres declaracions dels líders polítics. A la taula d’opinió hi haurà Juan Ramón Lucas, director de ‘La brújula’; Julián Cabrera, director dels serveis informatius d’Onda Cero; i els periodistes Rubén Amón, Ignacio Varela, Marta García Aller i Carmen Morodo.

La Brúixola amb Robert Calvo

LES FAVES DEL DIVENDRES

Rèquiem per la XIII Legislatura

En David Cervelló ens porta cada divendres les faves tendres. Què són les faves? Doncs el premi que atorguem a aquells personatges de l'actualitat que ens sembla oportú assenyalar. És una visió diferent de l'actualitat que, de ben segur, a molts els ajudarà a mirar més enllà. Avui en són protagonistes Quim Torra, Pedro Sánchez, Pablo Iglesias, Albert Rivera, Pablo Casado i... Rosalía.

La Brúixola amb Robert Calvo

PASSOS PERDUTS

Passos perduts: El laberint sense sortida de la política nacional

En Xavier Abelló ha tornat avui divendres amb la seva secció 'Passos perduts'. Un espai de comentari i anàlisi que aquesta setmana ens ha ajudat a fer memòria de tot el què ha passat i tot el què s'ha dit per part de tota la classe política en les darreres setmanes. Però també ens ha ajudat a mirar amb més claredat l'escenari que ens deixa la situació actual, a les portes de les eleccions del 10 de novembre. Una data que també desperta molts interrogants.

La Brúixola amb Robert Calvo

EL BERENAR DE LA BRÚIXOLA

Tania García fa música tranquil·la des dels jardins

Aquesta cantant d'Alacant s'ha format com a tal al damunt d'un escenari. El va trepitjar moltes nits fent el musical sobre la vida i obra de Mecano 'Hoy no me puedo levantar'. Després d'aquella experiència, va decidir lluitar per poder tenir una carrera en solitari. Ara, després de temps d'esforç ha aconseguit tenir el seu primer disc sota el braç. Es titula 'Jardines', i ens l'ha presentat tot berenant.

La Brúixola amb Robert Calvo

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

La Brúixola 19/09/2019

Avui hem berenat amb Fernando Trías de Bes i Tomás Navarro, que ens han presentat el seu llibre 'Yo soy así', que ens retrata els diferents perfils socials que tenim al voltant. A més, com cada dijous, Mònica Günther ens ha portat la gastronomia al 'Dijous, paella'. Hem viatjat fins a Veneçuela per saber com es fan les 'arepas'. Al tram final del programa hem fet tertúlia política amb les diferents formacions del Parlament. Tot això mentre ens hem fixat en les darreres dades sobre l'absentisme laboral.

La Brúixola amb Robert Calvo

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

La Brúixola 20/09/2019

Avui ens ha visitat per a berenar la cantant Tania García, que ens ha presentat el seu darrer treball 'Jardines'. En un programa en el qual hem tornat a fer ronda per Catalunya per escoltar les propostes de cap de setmana que ens han portat la Maria Gómez, la Núria Mora i en Pablo Alcaraz. En David Cervelló ens ha portat les faves de la setmana i amb en Xavier Abelló ens hem passejat pel saló de 'Passos perduts'. Tot això en un programa que, com sempre, ha escoltat els protagonistes de l'actualitat.

PRESENTACIÓ DE LA NOVA TEMPORADA

Onda Cero Catalunya aposta per una ràdio participativa, d’actualitat i entreteniment

L'equip d'Onda Cero Catalunya

Comença la temporada 2018/2019 a Onda Cero Catalunya. El programa La Ciutat amb Mònica Günther és el buc insígnia de la programació en català amb un espai de proximitat, actualitat i participació; Robert Calvo reformula La Brúixola amb un nou tram magazín (19:05 – 20:00h) i el pols de la informació es manté en el segon tram (20:30 – 21:00h). Aquesta temporada tambè es reforcen els continguts digitals, els podcast especialitzats i els nous formats.

'DIA D' A ONDA CERO CATALUNYA

Programa especial de 'La Ciutat'

Govern i oposició condemnen els aldarulls de Gràcia al debat especial #1any24M d'Onda Cero

Barcelona a debat 2

Onda Cero reuneix els 7 grups municipals de Barcelona en un programa especial un any després de les eleccions del 24-M. Els grups de l’oposició suspenen la gestió d’Ada Colau per la falta de consens i diàleg per arribar a grans acords sobre la ciutat. El programa conduït per Albert Lesan s’ha fet al Palau de la Virreina amb públic i la participació en directe dels oients.