Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

L'equip d'Onda Cero Catalunya

PRESENTACIÓ DE LA NOVA TEMPORADA

Onda Cero Catalunya aposta per una ràdio participativa, d’actualitat i entreteniment

Comença la temporada 2018/2019 a Onda Cero Catalunya. El programa La Ciutat amb Mònica Günther és el buc insígnia de la programació en català amb un espai de proximitat, actualitat i participació; Robert Calvo reformula La Brúixola amb un nou tram magazín (19:05 – 20:00h) i el pols de la informació es manté en el segon tram (20:30 – 21:00h). Aquesta temporada tambè es reforcen els continguts digitals, els podcast especialitzats i els nous formats.

Òpera a la Ràdio - Liceu

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

Òpera a la ràdio 18/09/2018

A l'espai Òpera a la ràdio que realitzem al programa La Ciutat en col·laboració amb el Gran Teatre del Liceu, avui hem parlat amb Agustí Filomeno de l’argument de I Puritani, l’obra de Bellini amb la que el Liceu inaugurarà aquesta temporada d’òperes.

La Ciutat, amb Mònica Günther

CADA MIGDIA A ONDA CERO CATALUNYA

La Ciutat 18/09/2018

La polèmica pels màsters dels polítics arriba a l’Ajuntament de Barcelona, ens ho explica Miriam Franch. Amb José Agustín Gómez repassem el que va donar de sí l’entrevista a J.M. Bartomeu d’ahir a Onda Cero. Parlem de joieria modernista amb Fabiana Finetto i Rosa Tomàs. Amb Agustí Filomeno, cap de màrketing del Liceu, repassem l’argument de I Puritani de Bellini. Entrevistem Enric Calpena per parlar del seu llibre “El dia que Barcelona va morir”.

Nits de Ràdio, amb David Cervelló

NITS DE RADIO, AMB CARLES LAMELO I DAVID CERVELLO

Educació emocional

Avui David Cervelló conversa amb l'autor de "Educación emocional y apego", Rafael Guerrero, de qui aprendrem la importància de tenir vincles forts amb els essers estimats i com d'important seran aquestes relacions en el futur de cada un de nosaltres, també ens dona eïnes per com millorar les deficiencies que poguem tenir en aquest aspecte.

'DIA D' A ONDA CERO CATALUNYA

Programa especial de 'La Ciutat'

Govern i oposició condemnen els aldarulls de Gràcia al debat especial #1any24M d'Onda Cero

Barcelona a debat 2

Onda Cero reuneix els 7 grups municipals de Barcelona en un programa especial un any després de les eleccions del 24-M. Els grups de l’oposició suspenen la gestió d’Ada Colau per la falta de consens i diàleg per arribar a grans acords sobre la ciutat. El programa conduït per Albert Lesan s’ha fet al Palau de la Virreina amb públic i la participació en directe dels oients.