EN BONES MANS, AMB CARLES AGUILAR

Els Metges espanyols, més cremats després de la pandèmia del COVID-19

Des de l'Organització Mèdica Col·legial han viscut molt intensament els problemes que els metges han patit durant la pandèmia i com s'han vist obligats per ètica professional a treballar en unes circumstàncies extremes en què també es va veure compromesa la seva pròpia salut.

NITS DE RÀDIO, AMB DAVID CERVELLÓ

Com era el comerç i la guerra per mar a l'antiga Roma?

A la secció d'història, Òscar González parla amb Sabino Perea Yébenes sobre la conquesta a través del mar de la península i els conflictes de Cartago i Roma a través del seu llibre "El mar y la conquista de Hispania"

ESPORTS USA AL RADIOESTADIO CATALUNYA

La mayor paliza de la historia de la NBA

Amb el Nacho Cervera, membre de l' equip de El Capologist, comentem la victòria per 73 punts de diferència de Memphis davant Oklahoma City, 152-79 ; analitzem la dotzena jornada de la NFL i les claus de la tretzena i els darrers resultats a la NHL

LA TERTULIA DEL RADIOESTADIO CATALUNYA

Dembelé millor que MBappé?

Al Radioestadio Catalunya d' avui, amb el Juan Bautista i el Romàn Martínez analitzem la prèvia de la setzena jornada a Primera Divisió, amb atenció especial als partits FCB - Betis; Real Sociedad - RM i Rayo Vallecano - RCDE. A més, debatem si Dembelé és millor futbolista que MBappé tal com asegura el President blaugrana Joan Laporta.

IX Premi Ciutat Solidària

El Consorci de la Zona Franca de Barcelona i Onda Cero reconeixen la tasca d'AADAS i de la Fundació PaliaClínic

El Consorci de la Zona Franca de Barcelona i Onda Cero han celebrat aquest migdia el lliurament del reconeixement "Ciutat Solidària" 2021 a l'Hotel Espanya de Barcelona, per donar suport a ONG i entitats socials sense ànim de lucre dels àmbits de la solidaritat, la salut, la infància, l'educació o la reinserció social. L'Associació d'assistència a dones agredides sexualment (AADAS) ha rebut el reconeixement, mentre que l'accèssit ha estat per a la Fundació PaliaClínic.