Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

Òpera a la Ràdio - Liceu - 20 anys

Òpera a la Ràdio - Liceu - 20 anys / ondacero.es

Gran Teatre del Liceu

Onda Cero Catalunya promou l’accés a la cultura musical i operística al gran públic de la mà del Gran Teatre del Liceu. L’expert en òpera, Pol Avinyó, acosta als oients a les representacions més singulars fent divulgació dels elements històrics, estètics i harmònics del món de l’òpera.

Dins del programa La Ciutat amb Mònica Günther repassa la biografia dels compositors, el sentit històric de cada composició i la seva vinculació amb l’art.

Al programa Gente Viajera Catalunya, amb Carles Lamelo, es recorren els escenaris on es desenvolupen les narracions operístiques i es viatja, metafòricament, a través de l’òpera des de la ràdio. Tots aquests continguts els trobaràs en aquest podcast.

👉 Escolta Gente Viajera Catalunya dissabte de 07h a 08h, amb Carles Lamelo

👉 Escolta La Ciutat de dilluns a divendres de 12.30h a 14h, amb Mònica Günther

Segueix-nos a les xarxes socials

👉 Facebook

👉 Twitter

👉 Instagram

Òpera a la Ràdio - Liceu

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

Òpera a la ràdio 16/10/2018

A l'espai Òpera a la ràdio que realitzem al programa La Ciutat en col·laboració amb el Gran Teatre del Liceu, avui amb Pol Avinyó hem repassat l’argument de Candide, l’operetta de Leonard Bernstein amb que el Liceu commemora el naixement del compositor.

La Ciutat, amb Mònica Günther

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

Òpera a la ràdio 02/10/2018

A l'espai Òpera a la ràdio que realitzem al programa La Ciutat en col·laboració amb el Gran Teatre del Liceu, avui hem parlat amb Agustí Filomeno i Pol Avinyó de l’argument de Candide, l’operetta musical de Leonard Bernstein, que es podrà veure aquest octubre al Liceu.

Òpera a la Ràdio - Liceu

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

Òpera a la ràdio 25/09/2018

A l'espai Òpera a la ràdio que realitzem al programa La Ciutat en col·laboració amb el Gran Teatre del Liceu, avui hem parlat amb Agustí Filomeno i Pol Avinyó de l’argument de I Puritani, l’obra de Bellini amb la que el Liceu inaugurarà aquesta temporada d’òperes.

Òpera a la Ràdio - Liceu

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

Òpera a la ràdio 18/09/2018

A l'espai Òpera a la ràdio que realitzem al programa La Ciutat en col·laboració amb el Gran Teatre del Liceu, avui hem parlat amb Agustí Filomeno de l’argument de I Puritani, l’obra de Bellini amb la que el Liceu inaugurarà aquesta temporada d’òperes.

Òpera a la Ràdio - Liceu

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

Òpera a la ràdio 04/09/2018

A l'espai Òpera a la ràdio que realitzem al programa La Ciutat en col·laboració amb el Gran Teatre del Liceu, avui hem parlat amb Agustí Filomeno de l’argument del ballet Don Quixot, l’espectacle de la Compañia Nacional de Danza que inaugurarà la temporada 2018-19 al Liceu.

Òpera a la Ràdio - Liceu

LA CIUTAT, AMB MARTA PÉREZ

Òpera a la ràdio 24/07/2018

A l'espai Òpera a la ràdio que realitzem al programa La Ciutat en col·laboració amb el Gran Teatre del Liceu, avui hem parlat amb Agustí Filomeno de la segona part dell ballet Don Quixot, l’espectacle de la Compañia Nacional de Danza que inaugurarà la temporada 2018-19 al Liceu.

Òpera a la Ràdio - Liceu

La Ciutat, amb Mònica Günther

Òpera a la ràdio 17/07/2018

A l'espai Òpera a la ràdio que realitzem al programa La Ciutat en col·laboració amb el Gran Teatre del Liceu, avui hem parlat amb Agustí Filomeno del ballet Don Quixot, l’espectacle de la Compañia Nacional de Danza que inaugurarà la temporada 2018-19 al Liceu.

Òpera a la Ràdio - Liceu

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

Òpera a la ràdio 10/07/2018

A l'espai Òpera a la ràdio que realitzem al programa La Ciutat en col·laboració amb el Gran Teatre del Liceu, avui hem parlat amb Agustí Filomeno de l’escenografia de La Favorite de Donizetti que es va estrenar el passat dia 8 de juliol al Liceu.