Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

Òpera a la Ràdio - Liceu - 20 anys

Òpera a la Ràdio - Liceu - 20 anys / ondacero.es

Gran Teatre del Liceu

Onda Cero Catalunya promou l’accés a la cultura musical i operística al gran públic de la mà del Gran Teatre del Liceu. L’expert en òpera, Agustí Filomeno, acosta als oients a les representacions més singulars fent divulgació dels elements històrics, estètics i harmònics del món de l’òpera.

Dins del programa La Ciutat amb Mònica Günther repassa la biografia dels compositors, el sentit històric de cada composició i la seva vinculació amb l’art.

Al programa Gente Viajera Catalunya, amb Carles Lamelo, es recorren els escenaris on es desenvolupen les narracions operístiques i es viatja, metafòricament, a través de l’òpera des de la ràdio. Tots aquests continguts els trobaràs en aquest podcast.

👉 Escolta Gente Viajera Catalunya dissabte de 07h a 08h, amb Carles Lamelo

👉 Escolta La Ciutat de dilluns a divendres de 12.30h a 14h, amb Mònica Günther

Segueix-nos a les xarxes socials

👉 Facebook

👉 Twitter

👉 Instagram

Òpera a la Ràdio - Liceu

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

Òpera a la ràdio 18/09/2018

A l'espai Òpera a la ràdio que realitzem al programa La Ciutat en col·laboració amb el Gran Teatre del Liceu, avui hem parlat amb Agustí Filomeno de l’argument de I Puritani, l’obra de Bellini amb la que el Liceu inaugurarà aquesta temporada d’òperes.

Òpera a la Ràdio - Liceu

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

Òpera a la ràdio 04/09/2018

A l'espai Òpera a la ràdio que realitzem al programa La Ciutat en col·laboració amb el Gran Teatre del Liceu, avui hem parlat amb Agustí Filomeno de l’argument del ballet Don Quixot, l’espectacle de la Compañia Nacional de Danza que inaugurarà la temporada 2018-19 al Liceu.

Òpera a la Ràdio - Liceu

LA CIUTAT, AMB MARTA PÉREZ

Òpera a la ràdio 24/07/2018

A l'espai Òpera a la ràdio que realitzem al programa La Ciutat en col·laboració amb el Gran Teatre del Liceu, avui hem parlat amb Agustí Filomeno de la segona part dell ballet Don Quixot, l’espectacle de la Compañia Nacional de Danza que inaugurarà la temporada 2018-19 al Liceu.

Òpera a la Ràdio - Liceu

La Ciutat, amb Mònica Günther

Òpera a la ràdio 17/07/2018

A l'espai Òpera a la ràdio que realitzem al programa La Ciutat en col·laboració amb el Gran Teatre del Liceu, avui hem parlat amb Agustí Filomeno del ballet Don Quixot, l’espectacle de la Compañia Nacional de Danza que inaugurarà la temporada 2018-19 al Liceu.

Òpera a la Ràdio - Liceu

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

Òpera a la ràdio 10/07/2018

A l'espai Òpera a la ràdio que realitzem al programa La Ciutat en col·laboració amb el Gran Teatre del Liceu, avui hem parlat amb Agustí Filomeno de l’escenografia de La Favorite de Donizetti que es va estrenar el passat dia 8 de juliol al Liceu.

Òpera a la Ràdio - Liceu

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

Òpera a la ràdio 19/06/2018

A l'espai Òpera a la ràdio que realitzem al programa La Ciutat en col·laboració amb el Gran Teatre del Liceu, avui hem parlat amb Agustí Filomeno de les novetats operístiques que ens esperen per la temporada 2018-2019. A més, hem conegut una iniciativa original per descobrir el Liceu d’una manera diferent: mitjançant un roomescape. Porta com a títol Enigma Puccini, i n’hem parlat amb el seu creador, Jordi Cervera.

Òpera a la Ràdio - Liceu

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

Òpera a la ràdio 29/05/2018

A l'espai Òpera a la ràdio que realitzem al programa La Ciutat en col·laboració amb el Gran Teatre del Liceu, avui hem parlat amb Agustí Filomeno sobre l’argument de Manon Lescaut, l’òpera amb la que Puccini va obtenir el seu primer gran èxit. Manon Lescaut es representarà al Liceu del 7 al 22 de juny.

Òpera a la Ràdio - Liceu

A ONDA CERO CATALUNYA

Òpera a la ràdio 12/05/2018

Aquesta setmana a Gente Viajera Catalunya dediquem un espai a parlar de viatges a través del ballet. En aquesta ocasió, recorrent Mònaco en motiu de la presència del Gran Ballet de Monte-Carlo al Gran Teatre del Liceu, amb Agustí Filomeno.

Òpera a la Ràdio - Liceu

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

Òpera a la ràdio 02/05/2018

A l'espai Òpera a la ràdio que realitzem en col·laboració amb el Gran Teatre del Liceu avui hem parlat amb Agustí Filomeno de com funcionen els abonaments per anar a l’òpera i ho hem ambientat amb músiques de les obres que ens oferirà el Liceu la temporada vinent.

Òpera a la Ràdio - Liceu

A ONDA CERO CATALUNYA

Òpera a la ràdio 21/04/2017

Aquesta setmana a Gente Viajera Catalunya dediquem un espai a parlar de viatges a través de l'òpera. En aquesta ocasió, recorrent el Caucas de la mà de Devil, la nova producció que acull el Gran Teatre del Liceu. Agustí Filomeno ens acosta a aquesta peça d'Anton Rubinstein.

Òpera a la Ràdio - Liceu

A ONDA CERO CATALUNYA

Òpera a la ràdio 17/03/2018

A l'espai Òpera a la ràdio que realitzem en col·laboració amb el Gran Teatre el Liceu, avui al programa de viatges d'Onda Cero Catalunya recorre els millors racons del món a través de l'òpera amb Agustí Filomeno. Avui el nostre company Víctor Herranz repassa la història d'aquest temple de l'òpera i ens acostem al parís revolucionari amb l'obra Andrea Chénier.

Òpera a la Ràdio - Liceu

A ONDA CERO CATALUNYA

Òpera a la ràdio 10/04/2018

A l'espai Òpera a la ràdio que realitzem en col·laboració amb el Gran Teatre el Liceu, avui hem parlat que Fins l’11 de maig s’instal·la el dimoni al Gran Teatre del Liceu. Repassem amb Agustí Filomeno l’argument de Demon, l’obra mestra d’Anton Rubinstein que tracta sobre l’obsessió amorosa del dimoni. Un autor que no es veu al Liceu des de 1898.

Òpera a la Ràdio - Liceu

A ONDA CERO CATALUNYA

Òpera a la ràdio 03/04/2018

A l'espai Òpera a la ràdio que realitzem en col·laboració amb el Gran Teatre el Liceu, avui hem parlat d'Atila, temut rei dels uns, va ser el protagonista de la novena òpera de Verdi, estrenada a La Fenice de Venècia, i que reapareix al Liceu després de 33 anys d’absència. Comentem el seu argument amb Agustí Filomeno.

Òpera a la Ràdio - Liceu

A ONDA CERO CATALUNYA

Òpera a la ràdio 20/03/2018

A l'espai Òpera a la ràdio que realitzem en col·laboració amb el Gran Teatre el Liceu, avui hem parlat de la soprano Sondra Radvanosky que ha esdevingut una de les grans intèrprets de tots els temps. Analitzem la seva brillant actuació com a Maddalena di Coigny a l’òpera Andrea Chénier que té lloc aquests dies al Gran Teatre del Liceu de la mà d’Agustí Filomeno.