Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

Òpera a la Ràdio - Liceu - 20 anys

Òpera a la Ràdio - Liceu - 20 anys / ondacero.es

Gran Teatre del Liceu

Onda Cero Catalunya promou l’accés a la cultura musical i operística al gran públic de la mà del Gran Teatre del Liceu. L’expert en òpera, Pol Avinyó, acosta als oients a les representacions més singulars fent divulgació dels elements històrics, estètics i harmònics del món de l’òpera.

Dins del programa La Ciutat amb Mònica Günther repassa la biografia dels compositors, el sentit històric de cada composició i la seva vinculació amb l’art.

Al programa Gente Viajera Catalunya, amb Carles Lamelo, es recorren els escenaris on es desenvolupen les narracions operístiques i es viatja, metafòricament, a través de l’òpera des de la ràdio. Tots aquests continguts els trobaràs en aquest podcast.

👉 Escolta Gente Viajera Catalunya dissabte de 07h a 08h, amb Carles Lamelo

👉 Escolta La Ciutat de dilluns a divendres de 12.30h a 14h, amb Mònica Günther

Segueix-nos a les xarxes socials

👉 Facebook

👉 Twitter

👉 Instagram

Òpera a la Ràdio - Liceu

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

Òpera a la ràdio 15/10/2019

A l'espai Òpera a la ràdio que realitzem al programa La Ciutat en col·laboració amb el Gran Teatre del Liceu, avui amb Pol Avinyó hem parlat de l’argument de Doña Francisquita, la sarsuela que es representarà el proper mes de novembre al Liceu.

Òpera a la Ràdio - Liceu

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

Òpera a la ràdio 08/10/2019

A l'espai Òpera a la ràdio que realitzem al programa La Ciutat en col·laboració amb el Gran Teatre del Liceu, avui amb Pol Avinyó hem parlat de l’argument del tercer acte de Turandot, l’obra de Puccini amb la que el Liceu inaugura la temporada d’òpera.

Òpera a la Ràdio - Liceu

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

Òpera a la ràdio 01/10/2019

A l'espai Òpera a la ràdio que realitzem al programa La Ciutat en col·laboració amb el Gran Teatre del Liceu, avui amb Pol Avinyó hem parlat de l’argument del segon acte de Turandot, l’obra de Puccini amb la que el Liceu inaugura la temporada d’òpera.

Òpera a la Ràdio - Liceu

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

Òpera a la ràdio 17/09/2019

A l'espai Òpera a la ràdio que realitzem al programa La Ciutat en col·laboració amb el Gran Teatre del Liceu, avui amb Pol Avinyó hem parlat de l’argument del primer acte de Turandot, l’obra de Puccini amb la que el Liceu inaugura la temporada d’òpera.

Òpera a la Ràdio - Liceu

LA CIUTAT D’ESTIU, AMB JOSEP PUIG

Òpera a la ràdio 30/07/2019

A l'espai Òpera a la ràdio que realitzem al programa La Ciutat en col·laboració amb el Gran Teatre del Liceu, avui amb Pol Avinyó hem parlat del Ballet Nacional d’Espanya. Arriba amb el seu espectacle Zaguán i Alento que és una barreja de flamenc amb tango i jazz. Es podrà veure des del 31 de juliol fins els 3 d’agost.