FORMACIÓ

VIU: Universidad Internacional de Valencia

A l'espai Setmana de la formació coneixem la VIU, la Universitat Internacional de València. Un centre universitari amb una àmplia oferta de graus i màsters en format online.

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

L’emancipació, com la viuen els animals?

El bioinspirador Víctor Martin parla a La Ciutat d’un dels moments més difícils a la vida d’avui en dia, tant dels pares com dels fills: l’emancipació.

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

La Ciutat 14/05/2021

Podcast complet de La Ciutat amb Mònica Günther. Avui a l’espai de la setmana de la formació parlem amb la Universitat Internacional de València. Xavi Casinos ens explica l’orígen de la Vall d’Hebron. Ens visita el bioinspirador Víctor Martin. A l’espai de tecnologia parlem de concerts i espectacles en realitat virtual amb Carles Lamelo. Fem tertúlia de divendres amb Edu Pascual, David Cervelló i Robert Calvo.

FORMACIÓ

Fundació Universitat de Girona: innovació i formació

A l'espai Setmana de la formació coneixem la Fundació Universitat de Girona, la institució creada per la Universitat de Girona amb l’objectiu de fomentar la recerca científica i la docència en tots els àmbits relacionats amb la Universitat de Girona.

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

La Ciutat 12/05/2021

Podcast complet de La Ciutat amb Mònica Günther. Avui a l’espai de la setmana de la formació parlem amb la Fundació Universitat de Girona. Amb Jordi Folck parlem de feminisme a la literatura infantil i juvenil i conversem amb Gemma Lienas. Fem tertúlia política municipal amb Enric Bàrcena, Josep Maria González i Rodrigo Martínez-García.

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

La Ciutat 12/05/2021

Podcast complet de La Ciutat amb Mònica Günther. Avui a l’espai de la setmana de la formació parlem amb Ilerna. A la Ciutat Solidària coneixem l’Associació de Malalts i Trasplantats Hepàtics de Catalunya. Amb el professor Lluis Pastor analitzem des del punt de vista de la comunicació les negociacions per formar govern entre Junts i ERC i també la fi de l’estat d’alarma. Per acabar el programa repassem la premsa del cor amb David Cervelló.