LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

La Ciutat 26/11/2020

Podcast complet de La Ciutat amb Mònica Günther. Al programa d’avui entrevistem Albert Deulofeu, president del patronat de la fira de Santa Llúcia. Parlem també amb Marc Alòs, propietari de caganer.com. A l’espai de tecnologia Carles Lamelo ens explica com pot ajudar-nos la tecnologia a guanyar la Grossa de Nadal. Xavi Casinos ens presenta el seu nou llibre “Barcelona secreta, volum II”. Edu Pascual, David Cervelló i Robert Calvo ens fan una tria de les millors nadales.

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

Com fer la sopa de peix perfecta?

El xef Davide Tenconi ha explicat a La Ciutat amb Mònica Günther com fer la sopa de peix perfecta per aquests Nadals.

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

La Ciutat 26/11/2020

Podcast complet de La Ciutat amb Mònica Günther. Al programa d’avui entrevistem Salva Vendrell, president de Barcelona Comerç. També parlem de la situació del comerç de proximitat en temps de tertúlia amb Enric Bàrcena, Jordi Martí i Miguel Raposo. A l’espai de cultura amb Jordi Folck parlem d’un llibre dedicat a Beethoven. I el xef Davide Tenconi ens ensenya com fer la sopa de peix perfecta.

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

El BACC reclama un carril bici a la Ronda Universitat

Adrià Arenas, membre del Bicicleta Club de Catalunya (BACC) ha lamentat a La Ciutat amb Mònica Günther que l’Ajuntament hagi decidit descartar la inclusió d’un carril bici al projecte de pacificació de la Ronda Universitat.

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

La Ciutat 25/11/2020

Podcast complet de La Ciutat amb Mònica Günther. Al programa d’avui entrevistem Adrià Arenas, membre del Bicicleta Club de Catalunya per parlar de l’encaix de la bici a Barcelona. A l’espai Ciutat Solidària parlem amb l’Acció Solidària Contra l’Atur. Amb Lluís Pastor analitzem com hem comunicat els mitjans de comunicació la carrera per aconseguir una vacuna contra la covid19. David Cervelló ens repassa les portades de les revistes del cor.

LO MÁS

opinión

Programa completos

programas completos

Con Bruno Cardeñosa y Silvia Casasola

con aitor gómez