LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER 

La Ciutat 24/02/2021

Podcast complet de La Ciutat amb Mònica Günther. Al programa d’avui entrevistem Sergio Alonso, membre del grup BIOCOM-SC per parlar sobre l’evolució de les dades de la pandèmia. A l’espai Ciutat solidària coneixem la Fundacio Kalida. Amb el professor Lluis Pastor analitzem com els nostres polítics s’han referit als aldarulls que des de fa més d’una setmana es produeixen al centre de diverses ciutats. I amb David Cervelló repassem les portades de les revistes del cor.

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER 

La Ciutat 23/02/2021

Podcast complet de La Ciutat amb Mònica Günther. Al programa d’avui parlem de la intenció de l’Ajuntament de pacificar els entorns de 100 escoles abans que acabi l’any. També entrevistem dues infermeres, la Núria i la Iris. La Núria estava jubilada i s’ha reincorporat a la feina per ajudar a la vacunació, i l’Íris era estudiant de darrer curs d’infermeria quan la van reclutar per la primera onada de la pandèmia. A l’espai de gastronomia el xef Jordi Rey ens ensenya a fer un estofat d’adzuquis, carbassa i menta. I el Jaume Mas ens recomana, com tots els dimarts, una sèrie per veure aquests dies a casa.

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

Les millors pífies dels polítics de Barcelona

A l’espai Històries de Barcelona del programa La Ciutat, avui Marc Lobato ens parla de les “piquiponades”, les relliscades dialèctiques de qui va ser alcalde de Barcelona, Joan Pich i Pon.

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER 

La Ciutat 22/02/2021

Podcast complet de La Ciutat amb Mònica Günther. Al programa d’avui entrevistem el regidor d’emergència climàtica de Barcelona, Eloi Badia. Amb la Miriam Franch i la Dra. Anna Vilella desmentim falses creences sobre les vacunes de la covid. La Síndica de Greuges de Barcelona ens parla dels problemes veinals que està causant un assentament il·legal instal·lat al districte de Sant Martí. Marc Lobato ens parla de les relliscades als discursos de l’ex alcalde de Barcelona, Joan Pich i Pon.

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

De fusta, així és l’edifici més innovador que es construirà a Barcelona

A l’espai de tecnologia de La Ciutat hem parlat de l’evolució de la construcció gràcies a la tecnologia, de com són els gratacels i els edificis més innovadors del món. Parem especial atenció a una proposta de construcció innovadora que es farà a Catalunya i que, segons els experts, pot marcar tendència en el futur de la construcció: un edifici íntegrament fabricat a partir de fusta.