Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

David Cervelló

NITS DE RÀDIO AMB DAVID CERVELLÓ

Nit de Història a Nits de Ràdio

A la secció d'història amb Óscar González, iniciem el viatge amb els origens dels "llibres" per acabar analitzant com era la era clàssica i quina imatge tenim d'ella ¿Era realment com ens la imaginem? ¿Com ha influït el cinema en la nostra percepció de l'antiga Roma o Grecia?

David Cervelló

NITS DE RÀDIO AMB DAVID CERVELLÓ

Nits de Ràdio 28/03/2020

Podcast complet de Nits de Ràdio amb David Cervelló. Pablo Mérida aquesta setmana tampoc ens diu d'anar al cinema, però sí que ens fa una selecció de pel·lícules a veure en streaming i ens dona una opció per veure grans èxits del cinema espanyol de franc. A la secció d'història amb Óscar González, iniciem el viatge amb els origens dels "llibres" per acabar analitzant com era la era clàssica i quina imatge tenim d'ella ¿Era realment com ens la imaginem? ¿Com ha influït el cinema en la nostra percepció de l'antiga Roma o Grecia? En David Morales ens acosta la plataforma del grup planeta pels estudiants, tot entrevistant Aitor Mensuro responsable de la formació online del grup Planeta.

La Ciutat, amb Mònica Günther

CADA MIGDIA, A ONDA CERO CATALUNYA

La Ciutat 27/03/2020

Podcast complet de La Ciutat amb Mònica Günther. Parlem amb el professor Christian Olivé, autor del llibre Profes Rebels, per copsar l’opinió del professorat respecte a les afectacions de la crisi del coronavirus en el curs escolar. Xavi Casinos ens explica el secret de la gàrgola amb forma de caganer que s’amaga a la Catedral de Barcelona. Carles Lamelo ens ajuda a relaxar-nos en família a través de la tecnologia. Entrevistem la cantant Dàmaris Gelabert, ídol dels més petits de casa que ofereix cada dimecres un concert online per a públic familiar.

David Cervelló

NITS DE RÀDIO AMB DAVID CERVELLÓ

Nits de Ràdio 27/03/2020

Podcast complet de Nits de Ràdio amb David Cervelló. Dani Arguimbau analitza els fets de la setmana al "Si jo fos..." Tertúlia cultural amb Asun López, David Morales i Dani Martin. Propostes d'entreteniment per aquests dies tan complicats. Aquesta setmana "Els tribuneros" Marc Gelabert i Sergi Porcel ens comenten com han viscut els primers dies confinats a casa. Ens acostem a la primera quinzena de confinament i la psicòloga Èlia Quiñones ens ajuda a marcar pautes i consells per seguir sense defallir.

La Ciutat, amb Mònica Günther

CADA MIGDIA, A ONDA CERO CATALUNYA

La Ciutat 26/03/2020

Podcast complet de La Ciutat amb Mònica Günther. Parlem de la iniciativa solidària a la que s’han sumat diferents restaurants per portar menjar fet del dia al personal sanitari dels hospitals. A l’espai Ciutat solidària parlem amb l’entitat Aprenem, que ajuda a famílies amb nens que pateixen autisme. Ens colem a casa dels Pera Confitats per parlar amb Roger Pera i Joan Pera sobre com porten el confinament plegats. David Cervelló ens repassa les revistes. Davide Tenconi ens explica com fer una tarta tatin a casa.

David Cervelló

NITS DE RÀDIO AMB DAVID CERVELLÓ

Nits de Ràdio 26/03/2020

Podcast complet de Nits de Ràdio amb David Cervelló. Analitzem la televisió, la societat i les revistes amb David Morales, Marta González Peláez i Alan Jornet. Com està reaccionant la gent i els programes de televisió al confinament? Maria José Cayuela i Sonia Martinez, ens porten la tertulia més divertida de la radio, la mirada femenina que necessita Nits de Ràdio amb consells i recomanacions per passar el confinament. Miquel Pucurull s'ofereix per ajudar a preparar la marató a qui un cop passi el coronavirus s'animi a fer la seva primera marató.

La Ciutat, amb Mònica Günther

CADA MIGDIA, A ONDA CERO CATALUNYA

La Ciutat 25/03/2020

Podcast complet de La Ciutat amb Mònica Günther. Entrevistem el conseller de Treball, Afers Socials i Família, Chakir El Homrani. Víctor Lozano ens explica el conte infantil “L’oca d’or”. Parlem amb el xef del restaurant Catacroquet que ens ensenya a fer croquetes de cabrales i peres confitades. El coach Julio Rosales ens ensenya a buscar les coses positives que ens està portant la crisi del coronavirus. Repassem el que s’ha fet viral a les xarxes en les darreres hores amb Robert Calvo.

David Cervelló

NITS DE RÀDIO AMB DAVID CERVELLÓ

Nits de Ràdio 25/03/2020

Podcast complet de Nits de Ràdio amb David Cervelló. Dividim el món en dos entre els partidaris de Star Trek i de Star Wars amb la Thais Buforn, Arantxa Juan i David Morales. Parlem amb Iñaki Jiménez autor de "Que no te engañen" llibre amb el que aprendrem a estar ben informats dels diferents tipus d'hipoteques que existeixen, tipus variables i fix, ja que, quanta més informació tinguem menys possible serà que paguem de més. En David Morales ens porta un reportatge sobre els animals de companyia en temps de Coronavirus. Els psicòlegs Susana Sànchez i José Antonio Alcuéscar de Rehder ens expliquen quines preguntes i consultes estan atenent més aquests darrers dies amb el confinament.