Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

David Cervelló

NITS DE RÀDIO AMB DAVID CERVELLÓ

Nits de Ràdio 10/07/2020

Podcast complet de Nits de Ràdio amb David Cervelló.. Tertúlia cultural amb David Morales i Dani Martin. Propostes d'entreteniment, llibres i aplicacions per fer i gaudir en família. Dani Martin ens comenta com grans compositors de cinema comencen a fer bandes sonores per videojocs i que fins i tot el recentment traspassat Ennio Morricone en va fer alguna. El nostre coach Jordi Gonzalez ens parlar del rerefons emocional i com gestionar-lo Temps també per l'humor amb els tribuneros Marc Gelabert i Sergi Porcel analitzant com motivar a la gent a que porti sempre les mascaretes posades.

La Brúixola amb Robert Calvo

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

La Brúixola 09/07/2020

Podcast complet de La Brúixola amb Robert Calvo. Primer dia en què les mascaretes són obligatòries a Catalunya i hem volgut saber com ho estan vivint. Hem esmorzat amb el quartet musical Las Migas, celebren 15 anys tocant tots els pals del flamenc. També hem conversat amb Coralí Cunyat, escollida presidenta de la Federació de Fires de Catalunya; i hem recordat el cantaor flamenc Manolo Caracol, que va néixer un 9 de juliol de 1909.

La venda de cotxes comença a recuperar-se després de l’estat d’alarma

El sector de les quatre rodes després de la pandèmia

La patronal catalana de l’automoció demana “realisme” amb el vehicle elèctric i diàleg a Colau sobre la mobilitat de Barcelona

En una entrevista al “Notícies Migdia” d’Onda Cero Catalunya, el president de FECAVEM, Antoni Roura, ha apostat per anar “pas a pas” amb el vehicle elèctric i la seva implantació. Roura ha defensat les millores del motor de combustió tant pel que fa a les seves emissions, consum i tecnologia de seguretat.

La Ciutat, amb Mònica Günther

CADA MIGDIA, A ONDA CERO CATALUNYA

La Ciutat 09/07/2020

Podcast complet de La Ciutat amb Mònica Günther. Avui parlem dels problemes que ha portat la pandèmia al districte de Ciutat Vella amb la consellera tècnica del districte, Jèssica Gonzàlez. Entrevistem la regidora de Salut de l’Ajuntament de Barcelona, Gemma Tarafa. El xef Davide Tenconi ens parla de com utilitzar correctament les herbes aromàtiques a la cuina. Eugeni Osàcar ens explica a quins llocs de Barcelona es va rodar la pel·lícula “Hogar” estrenada a Netflix al mes de març.

David Cervelló

NITS DE RÀDIO AMB DAVID CERVELLÓ

Nits de Ràdio 09/07/2020

Podcast complet de Nits de Ràdio amb David Cervelló.. Analitzem la televisió, la societat i les revistes amb David Morales, Marta González Peláez i Alan Jornet tot comentant també les notícies més curioses relacionades amb la Covid i uns peculiars efectes secundaris Miquel Pucurull ens comenta les propostes que estan fent els organitzadors de maratons arreu del món per poder tornar a disputar proves populars amb una gran participació mantenint la seguretat en participants i públic.

Façana de l’Hospital de Santa Creu i Sant Pau, gestionat per una  fundació

LES NOTÍCIES DE CATALUNYA A ONDA CERO

Les fundacions reivindiquen que són una tercera part del múscul del sector sanitari a Catalunya

En una entrevista al “Notícies Migdia” d’Onda Cero Catalunya, el president de la Coordinadora Catalana de Fundacions, Pere Fàbregas, ha explicat que aquests ens han gestionat prop de 270 mil altes hospitalàries durant el 2018, l’últim any del que es tenen dades. Fàbregas reconeix que les fundacions han patit com la resta de centres hospitalaris de Catalunya per la covid19 i que continuen fent una aportació molt important al país, “algunes amb un arrelament al territori des de fa 500 anys”.

La Brúixola amb Robert Calvo

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

La Brúixola 08/07/2020

Podcast complet de La Brúixola amb Robert Calvo. Avui hem parlat sobre la obligatorietat de la mascareta a partir de demà i ho hem fet amb el cap de malalties infeccioses de l’Hospital Vall d’Hebron, el doctor Benito Almirante. Hem berenat amb Toni Aira, el periodista i politòleg, que ens ha presentat el seu llibre ‘L’altra guerra de successió’. També hem conversat amb Carlos Cross, el cantant català. I avui, segon dia de Selectivitat, també hem reflexionat sobre el que planteja el Fòrum Futur de l’Educació, que planteja unes PAU més competencials.

La Ciutat, amb Mònica Günther

CADA MIGDIA, A ONDA CERO CATALUNYA

La Ciutat 08/07/2020

Podcast complet de La Ciutat amb Mònica Günther. Avui parlem de com ha afectat la Covid19 a la situació del districte de Ciutat Vella amb Roser Campi, portaveu de la plataforma #Emergència a Ciutat Vella. A l’espai Ciutat Solidària coneixem l’entitat Ajudam Predegent. El coach Julio Rosales ens parla de les petites coses que ens posen de bon humor. David Cervelló repassa la premsa del cor.

David Cervelló

NITS DE RÀDIO AMB DAVID CERVELLÓ

Nits de Ràdio 08/07/2020

Podcast complet de Nits de Ràdio amb David Cervelló Dividim el món en dos entre els partidaris del doblatge a les pel·lícules i els que prefereixen la versió original amb subtítols amb Thais Buforn, Arantxa Juan i David Morales. Parlem amb Olga Maeso, autora de "Vence a tu mente y conquista el mundo" on plasma tota la seva experiència ajudant als demés al llarg dels seus anys d'experiència professional, ja sigui com a policia, coach y/o conferenciant. David Morales ens presenta un nou reportatge.

La Brúixola amb Robert Calvo

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

La Brúixola 07/07/2020

Podcast complet de La Brúixola amb Robert Calvo. Avui hem parlat del que planteja el Govern sobre fer obligatori l’ús de la mascareta, i us hem preguntat si heu copiat o fet trampa alguna vegada a la vida. Hem berenat amb l’Ángeles i el Dioni, ‘Camela’, el grup musical més venut a Espanya, i hem repassat la seva trajectòria a través de ‘Camela por Camela’. A més, avui ha començat la Selectivitat a Catalunya, per això hem volgut saber com ho encaren els prop de 40.000 alumnes que s’examinen.

Imatge de la porta principal del CIE de la Zona Franca

Els efectes del coronavirus

Les entitats que defensen els drets dels migrants consideren inviable que els CIEs puguin acollir interns i complir els protocols contra la covid19

En una entrevista al “Notícies Migdia” d’Onda Cero Catalunya, l’advocat de Migra Studium, Josetxo Ordóñez, ha assegurat que “totes les mesures que serien necessàries per complir el mínim estàndard de prevenció i profilaxi sanitària farien insostenible econòmicament, per una qüestió estructural i logística, la pròpia obertura dels centres d’internament”.