EL PROGRAMA D'ESPORTS D'ONDA CERO

Ona esportiva 15/01/2021

Al programa d' avui, amb l' Oriol Olivé, l' Oriol Tortajada i el Pere Gelada, analitzem l' ajornament de les eleccions a la Presidència del FCB a causa de l' agreujament de la pandèmia i la prèvia de la final de la Supercopa d' Espanya davant l' Athletic Club, amb el dubte físic de Leo Messi als de Ronald Koeman.

LA BRÚIXOLA, AMB ROBERT CALVO

La Brúixola 15/01/2021

Podcast complet de La Brúixola, amb Robert Calvo. Avui hem analitzat el canvi de data de les eleccions catalanes previstes pel 30 de maig del 2021 juntament amb en Gabriel Figueredo i l’equip informatiu d’Onda Cero Catalunya. Amb el politòleg i professor de la Universitat de Barcelona, Jesús Palomar, parlem de les conseqüències d’aquest canvi. També hem berenat amb el cantant Manel Bartrons que ens presenta el seu últim disc, marcat per la pandèmia. Amb en Guillem Cabeza fem un repàs a un any de la història en ‘El Concurs de l’Any’. I amb en Jaume Mas parlem de les últimes novetats en sèries.

LA BRÚIXOLA AMB ROBERT CALVO

Del 14-F al 30-M: Totes les respostes a les preguntes sobre l’ajornament electoral

Les eleccions al Parlament previstes per al 14 de febrer s'ajornaran fins al 30 de maig a causa de la pandèmia de coronavirus, que està en plena pujada de casos i víctimes mortals. El govern s'ha reunit aquest migdia al Parlament amb els partits per analitzar-ho i consensuar una solució. Posteriorment, en un Consell Executiu extraordinari, el Govern ha aprovat l'ajornament de les eleccions fins al 30 de maig. A #LaBrúixola hem intentat resoldre els grans dubtes al voltant d’aquest canvi de data electoral.

LES NOTÍCIES DE CATALUNYA A ONDA CERO

Notícies migdia 15/01/20201

Podcast de 'Notícies migdia' d'Onda Cero Catalunya, amb Gabriel Figueredo i Georgina Boixereu.

PARLEM DE MÚSICA

Parlem de música amb el Palau 15/01/2021

A l'espai Parlem de Música que realitzem al programa La Ciutat en col·laboració amb el Palau de la Música Catalana, avui amb Mercedes Conde hem parlat del tenor Javier Camarena.

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

La Ciutat 15/01/2021

Podcast complet de La Ciutat amb Mònica Günther. Al programa d’avui entrevistem José Luís Martí, professor de filosofia política i expert en democràcia per parlar sobre el possible ajornament electoral. Xavi Casinos ens desvetlla secrets de Barcelona. Carles Lamelo ens parla de les novetats tecnològiques que s’han presentat aquesta setmana. Fem tertúlia amb Edu Pascual, Robert Calvo i David Cervelló.

NITS DE RÀDIO, AMB DAVID CERVELLÓ

Un nou joc sobre Indiana jones genera molta expectació entre els gamers

Tertúlia cultural amb Asun López, Dani Martín i David Morales. Propostes d'entreteniment, llibres i aplicacions per fer i gaudir en família.

Asun ens parla del llibre "El brillo de las luciérnagas" i Dani ens parla de darreres novetats tecnològiques, audiències i del nou joc inspirant en la saga d'Indiana Jones

LO MÁS