LES NOTÍCIES DE CATALUNYA A ONDA CERO

Notícies migdia 26/02/2021

Podcast de 'Notícies migdia' d'Onda Cero Catalunya, amb Gabriel Figueredo.

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

La Ciutat 26/02/2021

Podcast complet de La Ciutat amb Mònica Günther. Al programa d’avui coneixem el cas de l’Abril, una nena de Badalona que es l’unic cas diagnosticat a Espanya d’una malaltia ultrarara que es diu paraplegia espástica de típus 52. Xavi Casinos ens explica un secret de Barcelona. Carles Lamelo ens parla de les noves càmeres de reconeixement facial. Acabem el programa fent tertúlia de divendres amb Edu Pascual, David Cervelló i Robert Calvo.

EL PROGRAMA D'ESPORTS D'ONDA CERO

Ona esportiva 25/02/2021

Al programa d' avui, amb el Jordi Montalbo, l' Àlex López Vendrell i el Marc Mosull, analitzem el partit FCB 3 - Elche 0 jugat ahir al Camp Nou, corresponent a la primera jornada de lliga de Primera Divisió i el Atalanta 0 - RM 1 de la anada dels vuitens de final de la Champions League.

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

La Brúixola 25/02/2020

Podcast del programa complet de La Brúixola amb Robert Calvo. Avui hem berenat amb Gorka Zumeta, amb qui hem analitzat la història de la ràdio amb el seu llibre 'Radio, el acompañante silenciado'. En actualitat parlem amb Roger Gaspa, president de Foment del Treball de Barcelona, sobre les ajudes previstes per les Pimes i de l'actualitat catalana. També parlem amb Natàlia Rodríguez, metgessa del servei Internacional de l'Hospital Clínic de Barcelona, amb qui analitzem com està la pandèmia després d'un any del primer cas de Covid detectat a Catalunya.

EL BERENAR DE LA BRÚIXOLA

Gorka Zumeta repassa el segle de vida de la ràdio mirant al futur del mitjà

Fa un segle es començaven a produir les primeres emissions de ràdio al món. A Espanya va ser al 1924 quan una dona, Maria Sabater, va donar el tret de sortida a la programació de EAJ-1, que acabaria sent Ràdio Barcelona. Des de llavors la ràdio no ha parat de créixer al nostre país i de guanyar fidels.

L’ACTUALITAT A FONS

Roger Gaspa (Foment del Treball): “Les ajudes anunciades pel Govern Espanyol no son suficients”

Pedro Sánchez ha anunciat 11.000 Milions d’euros en ajudes per empreses, pimes i autònoms, tot i que encara no ha aclarit com es donaran aquestes ajudes. Un anunci que arriba amb incògnites i amb un govern català encara per formar. Des de Foment del Treball creuen que tota ajuda és bona, però també creuen que les ajudes són insuficients. Parlem amb Roger Gaspa, president de Foment del Treball.