PARLEM DE MÚSICA

Parlem de música amb el Palau 09/07/2021

A l'espai Parlem de Música que realitzem al programa La Ciutat en col·laboració amb el Palau de la Música Catalana, avui amb Joan Oller parlem de la Passió segons Sant Mateu de Bach.

PARLEM DE MÚSICA

Parlem de música amb el Palau 12/05/2021

A l'espai Parlem de Música que realitzem al programa La Ciutat en col·laboració amb el Palau de la Música Catalana, avui amb Mercedes Conde parlem del tenor Piotr Beczala

PARLEM DE MÚSICA

Parlem de música amb el Palau 07/05/2021

A l'espai Parlem de Música que realitzem al programa La Ciutat en col·laboració amb el Palau de la Música Catalana, avui amb Mercedes Conde parlem del pianista Rudolf Buchbinder.

PARLEM DE MÚSICA

Parlem de música amb el Palau 30/04/2021

A l'espai Parlem de Música que realitzem al programa La Ciutat en col·laboració amb el Palau de la Música Catalana, avui amb Joan Oller parlem de la Creació de Haydn.

PARLEM DE MÚSICA

Parlem de música amb el Palau 14/04/2021

A l'espai Parlem de Música que realitzem al programa La Ciutat en col·laboració amb el Palau de la Música Catalana, avui amb Joan Oller parlem del concert de Les Siecles & Roth.

PARLEM DE MÚSICA

Parlem de música amb el Palau 06/04/2021

A l'espai Parlem de Música que realitzem al programa La Ciutat en col·laboració amb el Palau de la Música Catalana, avui amb Joan Oller parlem de les simfonies de Shumann.

PARLEM DE MÚSICA

Parlem de música amb el Palau 24/03/2021

A l'espai Parlem de Música que realitzem al programa La Ciutat en col·laboració amb el Palau de la Música Catalana, avui amb Joan Oller parlem de la Passió de Bach.

PARLEM DE MÚSICA

Parlem de música amb el Palau 19/03/2021

A l'espai Parlem de Música que realitzem al programa La Ciutat en col·laboració amb el Palau de la Música Catalana, avui amb Joan Oller parlem dels concerts de Brandenburg a càrrec del grup Cafè Zimmermann.

PARLEM DE MÚSICA

Parlem de música amb el Palau 20/01/2021

A l'espai Parlem de Música que realitzem al programa La Ciutat en col·laboració amb el Palau de la Música Catalana, avui amb Mercedes Conde hem parlat de Cosmos Quartet i el violoncel·lista Lluís Claret.