Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

Empreses amb història

Empreses amb història / ondacero,es

50, 75, 100 O MÉS ANYS DE VIDA

Empreses amb història

Onda Cero Catalunya vol donar veu a les empreses que formen part del nostre teixit empresarial i industrial. Companyies amb una llarga història de dinamització del territori, d’emprenedoria i de promoció a l’exterior. Per això, el programa La Brúixola dedica un espai a aquestes empreses amb una dilatada trajectòria d’innovació i de creació de llocs de treball. Companyies que estan d’aniversari i que tenen 50, 75, 100 o més anys de vida i amb una gran història per explicar.

Empreses amb història - podcast

Empreses amb Història

Mediolanum, el banc dels assessors financers de les famílies

Al podcast 'Empreses amb història' d'Onda Cero Catalunya, repassem la trajectòria de companyies que han celebrat 20, 50, 75, 100 o més anys. Aquesta setmana parlem amb el president del Banco Mediolanum, Carles Tusquets. L’entitat bancària porta 20 anys a Espanya acompanyant els seus clients amb assessors professionals i un tracte individualitzat per prendre les millors decisions sobre els seus estalvis i inversions.

Empreses amb Història

EMPRESES AMB HISTÒRIA

Torrons i mel Alemany, reconvertint la mel en un producte gourmet

Al podcast 'Empreses amb història' d'Onda Cero Catalunya, amb el patrocini de Banc Sabadell, repassem la trajectòria de companyies que han celebrat 20, 50, 75, 100 o més anys. Aquesta setmana parlem de com Torrons i mel Alemany porta més de 100 anys endolcint la vida dels catalans i com s'han reinventat a través del camí de la innovació són l'empresa amb més premis de la península. Ara, amb la cinquena generació al capdavant de l'empresa.

Empreses amb Història

EMPRESES AMB HISTÒRIA

L'exportació del producte, l'ADN de la família dels cellers Torres

Al podcast 'Empreses amb història' d'Onda Cero Catalunya, amb el patrocini de Banc Sabadell, repassem la trajectòria de companyies que han celebrat 20, 50, 75, 100 o més anys. Aquesta setmana parlem del segle i mig de vida dels cellers Torres que mantenen l'objectiu de vendre els vins catalans a l'exterior. I, des de fa temps, s'han convençut de la necessitat d'adaptar-se al canvi climàtic i, per això, han emprès mesures per ajudar a fer més sostenible la producció del vi.

Empreses amb Història

EMPRESES AMB HISTÒRIA

Industrial Bolsera, apostant per les bosses de paper des dels anys 80

Al podcast 'Empreses amb història' d'Onda Cero Catalunya, amb el patrocini de Banc Sabadell, repassem la trajectòria de companyies que han celebrat 20, 50, 75, 100 o més anys. Aquesta setmana parlem d'Industrial Bolsera que produeix 160 milions de bosses l'any. El seu principal sector, el paper, des de finals dels anys 80 quan l'empresa va adquirir la primera màquina per elaborar bosses d'aquest material. Una empresa centenària que ja té al capdavant a la quarta generació.

Empreses amb Història

EMPRESES AMB HISTÒRIA

Airplan: de proveïdors tèxtils a donar resposta a les empreses farmacèutiques

Al podcast 'Empreses amb història' d'Onda Cero Catalunya, amb el patrocini de Banc Sabadell, repassem la trajectòria de companyies que han celebrat 20, 50, 75, 100 o més anys. Aquesta setmana parlem d'Airplan que porta 50 anys dedicats a l'equipament industrial i una de les seves línies principals de negoci són les empreses farmacèutiques a qui donen resposta quan necessiten una nova línia de producció.

Empreses amb Història

EMPRESES AMB HISTÒRIA

Vermut Miró, 100 anys de vida i tercera generació al capdavant

Al podcast 'Empreses amb història' d'Onda Cero Catalunya, amb el patrocini de Banc Sabadell, repassem la trajectòria de companyies que han celebrat 20, 50, 75, 100 o més anys. Aquesta setmana parlem del vermut Miró que porta un segle elaborant aquest producte. Ja amb la tercera generació al capdavant i a més, convertint la ciutat de Reus en una de les pioneres en el món del vermut.

Empreses amb Història

EMPRESES AMB HISTÒRIA

L'empresa Flower, consolidada a nivell nacional i internacional

Al podcast 'Empreses amb història' d'Onda Cero Catalunya, amb el patrocini de Banc Sabadell, repassem la trajectòria de companyies que han celebrat 20, 50, 75, 100 o més anys. Aquesta setmana parlem de Productes Flower que portem seixanta anys apostant pel sector de la jardineria fabricant productes perquè tothom pugui fer créixer i protegir les seves plantes.

Empreses amb Història

EMPRESES AMB HISTÒRIA

Castell del Remei, un celler centenari en una finca històrica

Al podcast 'Empreses amb història' d'Onda Cero Catalunya, amb el patrocini de Banc Sabadell, repassem la trajectòria de companyies que han celebrat 20, 50, 75, 100 o més anys. Aquesta setmana parlem de l'empresa Castell del Remei, de la denominació d'origen Costers del Segre. Es tracta del celler més antic de Catalunya fent vins amb barrica.

Empreses amb Història

EMPRESES AMB HISTÒRIA

El club de Vela Blanes, el més antic de Catalunya

Al podcast 'Empreses amb història' d'Onda Cero Catalunya, amb el patrocini de Banc Sabadell, repassem la trajectòria de companyies que han celebrat 20, 50, 75, 100 o més anys. Aquesta setmana parlem del club de vela Blanes, en actiu des del 1943, convertint-se així en el més antic de Catalunya i amb una única raó de ser: la vela.