NITS DE RÀDIO, AMB DAVID CERVELLÓ

Nits de Ràdio 08/05/2021

Podcast complet de Nits de Ràdio, amb David Cervelló..

Comentem les estrenes cinematogràfiques de la setmana amb Pablo Mérida. Parlem amb Airy Maragall, codirectora del documental "Álbum de posguerra"

A la secció d'història, Òscar González entrevista Erika Bornay, autora de "Las hijas de Lilith"

Dani Arguimbau ens explica, a la seva columna, què faria "si ell fos..." polític

NITS DE RÀDIO, AMB DAVID CERVELLÓ

Nits de Ràdio 07/05/2021

Podcast complet de Nits de Ràdio, amb David Cervelló.

Tertúlia cultural amb Asun López, Dani Martín i David Morales. Propostes d'entreteniment, llibres i aplicacions.

Els tribuneros Marc Gelabert i Sergi Porcel analitzen si la gent sortirà al carrer en massa la nit de dissabte a diumenge un cop finalitzi l'estat d'alarma i el toc de queda.

Ens visita César Bona per parlar-nos del seu llibre "Humanizar la educación"

NITS DE RÀDIO, AMB DAVID CERVELLÓ

Orgies en temps de Covid

Analitzem la televisió, la societat i les revistes amb Marta González Peláez, Alan Jornet i David Morales. El primer tema de debat: La noticia de l'orgia desallotjada a Gràcia d'ara fa uns dies que va congregar més de seixanta... practicants.

NITS DE RÀDIO, AMB DAVID CERVELLÓ

Nits de Ràdio 06/05/2021

Podcast complet de Nits de Ràdio, amb David Cervelló.

Analitzem la televisió, la societat i les revistes amb Marta González Peláez, Alan Jornet i David Morales. El primer tema de debat la noticia de l'orgia desallotjada a Gràcia fa uns dies que va congregar més de seixanta "practicants" en ple estat d'alarma.

Carlos Iglesias CEO de Runroom i formador ens explica la percepció que té la població sobre les fake news i les xarxes socials, també ens comenta com ser "hacker" pot ser una bona feina de cara al futur.

Temps per la psicologia amb José Antonio Alcuéscar i Susana Sánchez, avui ens parlen del "bullying"

NITS DE RÀDIO, AMB DAVID CERVELLÓ

Nits de Ràdio 05/05/2021

Podcast complet de Nits de Ràdio, amb David Cervelló

El nostre col·laborador més conspiranoic, en Carlos Aguilar, ens parla avui de les llegendes urbanes més nostrades, com per exemple conxorxes al festival d'eurovisió o missatges ocults al "Aserejé"

Ens visita el divulgador científic, Sheddad Kaid-Salah Ferrón, qui ens fa la segona part de l'explicació de les partícules i forces universals, avui coneixerem elements com el bosó de Higgs o el gravitó.

Ariadna Giné avui ens porta el més recent del món de la moda, com ha estat la 080 Barcelona fashion i parlem amb la dissenyadora Txell Miras

El coach Jordi González ens explica que avui pot ser l'inici d'un camí important

NITS DE RÀDIO, AMB DAVID CERVELLÓ

Sabrieu explicar què és el bosó de Higgs?

El nostre divulgador científic, Sheddad Kaid-Salah Ferrón, ens fa la segona part de l'explicació de les partícules i forces universals, avui coneixerem elements com el bosó de Higgs o el gravitó.

NITS DE RÀDIO, AMB DAVID CERVELLÓ

Nits de Ràdio 04/05/2021

Podcast complet de Nits de Ràdio, amb David Cervelló:

Avui Òscar González, ens parla de dues sèries i un documental que ens parlen de la cursa espacial: "For all mankind", "The first" i "Apollo XI"

Edu Pascual ens porta un cop més un somriure amb el més viral del cap de setmana

Tertulia internacional amb Joe Lewis i Maria Bernardes, que juntament amb David Morales recorden les seves pel·lícules de la infancia

Recordem que estem a les últimes hores per votar el món es divideix en dos entre "Toma Moreno" i "Mari Carmen/Jesús y sus muñecos"

LO MÁS