NITS DE RÀDIO, AMB DAVID CERVELLÓ

Nits de Ràdio 01/02/2023

Programa complet de Nits de Ràdio, amb David Cervelló..

Amb Robert Calvo demostrem totes les setmanes que la televisió pot ser una "Caixa savia". Aquesta setmana el Robert ens fa un especial de tres homes, en aquest cas, que han triomfat representant Espanya al festival d'Eurovisió

En el seu reportatge, l'Eva Albiol entrevista a la violoncel·lista Núria Félix que ha unit el poder de la paraula i la música per crear el que ha anomenat "contes locutats". I és que els llibres tenen el poder d'emocionar, inspirar o impactar.

Parlem amb l'autora de "Los tres nombres de Ludka", l'escriptora i guionista Gisela Pou, que ens relata, en forma de novela, uns fets ambientats en la postguerra espanyola i les conseqüències de la segona guerra mundial, amb nens refugiats del post nazisme que intenten recuperar la memoria perduda... i robada.

NITS DE RÀDIO, AMB DAVID CERVELLÓ

Nits de Ràdio 27/01/2023

Programa complet de Nits de Ràdio, amb David Cervelló..

Amb Dani Martin analitzem el món de la tecnologia, aplicacions i dels videojocs. Especial anàlisi de quants seguidors cal tenir per poder guanyar-se la vida com streamer. La proposta de videojoc és "Forspoken", la història de Frey, una jove al d'Athia.

Els nostres tribuneros, Marc Gelabert i Sergi Porcel, ens proposen esports i activitats a fer quan fa molt de vent i fred.

L'Eva Albiol en el seu reportatge ens para de l'Ansietat

Francesc Fortea en el món "friki" ens fa recomanacions "zombies" en còmic, llibres i pel·lícules..

NITS DE RÀDIO, AMB DAVID CERVELLÓ

Nits de Ràdio 25/01/2023

Programa complet de Nits de Ràdio, amb David Cervelló..

Amb Robert Calvo demostrem totes les setmanes que la televisió pot ser una "Caixa savia". Aquesta setmana el Robert ens fa un recordatori de tots els programes, o dels més recordats, que han tractar l'amor i el "lligar" com a fil conductor.

El nostre divulgador científic Sheddad Kaid-Salah Ferrón ens explica la importància de la medicina i la salut a l'espai.

En el seu reportatge, l'Eva Albiol parla sobre el mètode per escollir els guanyadors i nominats dels premis Oscar. La resposta és simple: els membres de l'Acadèmia de Hollywood decideix els pesos pesants de cada un dels gremis, però sembla que, tot plegat, comença a perdre credibilitat.

En Jordi González ens proposa fer una "Pausa en les nostres emocions"

Parlem amb l'autora de "Lo que de verdad funciona eres tú", l'entrenadora Sara Vanessa Rodríguez Muñoz que ens diu com trobar el equilibri perfecte d'objectius realitzables per una vida més sana.

NITS DE RÀDIO, AMB DAVID CERVELLÓ

Nits de Ràdio 26/01/2023

Programa complet de Nits de Ràdio, amb David Cervelló..

Analitzem la televisió, la societat, les notícies més divertides i les revistes amb Marta González Peláez, Alan Jornet i David Morales. Comencem parlant de la picaresca en casos de teletreball, com el cas d'un treballador que es trucava a si mateix per no atendre als clients.

En el seu reportatge, l'Eva Albiol analitza com afecta l'administració dels diners en una parella y al seu grau de benestar. ¿Quin model de gestió economica porten les parelles: comptes conjunts o comptes separats?

Parlem amb l'autor de "Los 9 Pasos Para Conseguir Tus Sueños", Jesus Nieto Quintana. Amb el qui aprendrem a conèixer i identificar millor què volem aconseguir a la vida.