Ariadna Belver | Lideratges

Ariadna Belver | Lideratges / ondacero.es

DS. 06:00

LIDERATGES

Programa radiofònic setmanal Amb Ariadna Belver, de divulgació de continguts relacionats amb la dona i el seu entorn professional. La corresponsabilitat, els plans d'igualtat, el lideratge transformacional, el fre a l'assetjament i l'empresa amb caràcter femení en el punt de mira.

Escolta'l en directe en emissió web els dijous de 16:00 a 17:00h en aquest enllaç: https://www.ondacero.es/emisoras/catalunya/barcelona/eventos/

LIDERATGES, La veu de la dona als negocis

L’Empoderament de la Dona”,Festival Mussart 2021

L’edició d’aquest any del Festival Mussart estarà dedicat a l’empoderament de la dona i combinarà dramatúrgia, poesía i música contemporanea de la mà de Montse Guallar, Mar Ulldemolins, Sara Sambola, Aleix Bové i Gerard Marsal i la Poetry Company del Mussart.

Lideratges, La veu de la dona als negocis

L’atur juvenil i com encarar el setembre per trobar feina.

Podcast complert del programa Lideratges amb Ariadna Belver. Al 44è i últim programa de la temporada, Avui començarem amb l’espai d’actualitat on parlarem amb

Laia Rosich Solé, directora general per a l'Erradicació de les Violències Masclistes, del Departament d’Igualtat i Feminismes de la Generalitat de Catalunya, per parlar sobre el cas de l’influencer que en una entrevista va fer unes declaracions on afirmava enganyar a les noies quan mantenien relacions sexuals.

A la tertúlia parlarem amb Ernesto Poveda, President de Icsa Grupo, Esther Casademont fundadora de Hunivers People i Marta Nou, CEO de Ingenia i Ricard Lacuesta, responsable del Servei d’orientacio Professional del col.legi d’Economistes de CATALUNYA sobre l’atur juvenil i com encarar el setembre per trobar feina.

A la secció Corresponsabilitat parlarem amb Francesc Cerro, Director del Festival Internacional de Literatura i Música Mussart , seguirem amb la noticia immobiliaria amb Oscar Gorges Gerent de la Cambra de la Propietat de Barcelona amb la secció Empresa en femeni amb Roser Ramos, Directora General de Cóndor.

La veu de la dona als negocis

Lideratges, La presència de la dona a l’arquitectura i l’urbanisme

Podcast complet del programa Lideratges amb Ariadna Belver. Al 43è programa de la temporada, Avui començarem amb l’espai d’actualitat on parlarem amb Magalí Riera, profesora de EAE Business School, i autora de l’estudi “L'ocupabilitat de la població qualificada en temps de pandèmia”.

A la tertúlia parlarem sobre la presència de la dona a l’arquitectura amb Carmen Panadero, arquitecte i Presidente WIRES, Women in Real Estate Spain, Monica Bonafonte, Directora premis FAD, Dafne Saldaña, sòcia de l'estudi Equal Saree, especialitzat en arquitectura i urbanisme des d'una perspectiva feminista i Sara Bartumeus , Professora d’arquitectura a la universitat d’Illinois.

A la secció Corresponsabilitat parlarem amb Ariadna Vidal, experta Immobiliària i Membre de la Junta Directiva del Col.legi d’Agents de la propietat Immobiliaria de Barcelona i acabarem amb la secció Finances i Creixement Econòmic amb Susana Soler, Directora del Centre de Competèncias Tecnològic i Directora de Metodologia i Estándars tecnològics del Banc Sabadell

Lideratges, La veu de la dona als negocis

Dones al marketing, presència i bombolla “purple washing”

Podcast complert del programa Lideratges amb Ariadna Belver. Al 42è programa de la temporada, Avui començarem amb l’espai d’actualitat on parlarem amb Antoni Torres, president de FEFAC, la federació d’associacions de farmàcies de Catalunya, per parlar sobre la vacunació a les farmàcies.

A la tertúlia parlarem amb Silvia Hernandez, secretaria de la Junta de Govern del Col,legi de Marketing i Comunicació, Laura Abadal, Directora de Márketing i Comunicació de Forcadell i vocal de la junta directiva de Club de Marketing Barcelona i Bethlem Boronat, profesora de marketing de EAE Business School

A la secció Corresponsabilitat parlarem amb Gemma Calvet i Barot, jurista i analista política , seguirem amb la noticia immobiliaria amb Oscar Gorges Gerent de la Cambra de la Propietat Immobiliaria sobre Com ha afectat la pandemia al mercat d’oficines i acabem amb la secció Empresa en femeni amb la Dra. Paloma Fuentes, Directora de Felicidad de Mahou San Miguel.

LIDERATGES, La veu de la dona als negocis

Vacunació de la covid19 a les farmàcies

Quins son els motius pels quals no es pot administrar la vacuna del Covid-19. des de les farmàcies i els centres de salut d’empreses.

Empreneduria digital femenina, reptes, ajuts i objectius

Lideratges, la veu de la dona als negocis

Podcast complet del programa Lideratges, amb Ariadna Belver. Avui 41è programa de la temporada, Avui començarem amb l’espai d’actualitat on parlarem amb Cristina Oliva membre de la Junta Directiva de l’Associació 50-50 que ens explicara com funciona el termòmetre violeta.

A la tertúlia parlarem sobre Empenedoria digital arrel de la celebració del Mobile World Congres amb Carme Artigas, Secretaria de Estado de Digitalización e Inteligencia Artificial, José Bayón, CEO de Enisa i amb Maria Jesús Salido, fundadora i CEO de SocialDiabetes.com farem la secció de Empresa en femení.

A la secció Corresponsabilitat parlarem amb Silvia Benaiges, directora de Directora de Public Engagement a Oxfam Intermón.

LIDERATGES, La veu de la dona als negocis.

“O científiques o Mares”

Les dones científiques que es dediquen a la investigació sovint es veuen forçades a aturar les seves carreres al tenir fills.

La veu de la dona als negocis

Lideratges, Dona i arqueologia, mites i situació actual

Podcast complert del programa Lideratges amb Ariadna Belver. Al 39è programa de la temporada, Avui començarem amb l’espai d’actualitat on parlarem amb Maria Àngels Planas, tinenta d’alcaldia i regidora d’Hisenda i Règim Interior, per parlar sobre el nou permís menstrual per a les treballadores.

A la tertúlia parlarem sobre la dona a l’arqueologia i intentarem desmuntar algún mite amb Anna Maria Puig Griessenberger, Doctora en Arqueologia i professional arqueòloga autònoma, Carme Miró, Responsable del Pla Barcelona d’Arqueologia - ICUB i Nuria Esponellà, escriptora i autora de la novela “Ánima de Tramuntana”, Premi Prudencia Bertrana

A la secció Corresponsabilitat parlarem amb Cristina Maragall, president de la Fundació Pascual Maragall , seguirem amb la noticia immobiliaria amb Oscar Gorges Gerent de la Cambra de la Propietat Immobiliaria que ens explicarà les 12 propostes d’acció en polítiques públiques d’habitatge i acabarem amb la secció Finances i Creixement Econòmic, amb Meritxell Compaño, Directora de Negocis i Autónoms de Banco Sabadell

La veu de la dona als negocis

Lideratges, l’edatisme, doble discriminació per les dones.

Podcast complert del programa Lideratges amb Ariadna Belver. Al 38è programa de la temporada, Avu començarem amb l’espai d’actualitat on parlarem amb Andrés Cuartero, coordinador del servei d’atenci psicològica del SEM, el servei d’emergències mèdiques, perquè ens expliqui el nou model d’atenció emocional.

A la tertúlia parlarem sobre l’edatisme a la feina, és a dir, la discriminació laboral per edat a la gent gran amb José María Torres, vicepresident de la Fundació PIMEC, Sara Berbel, Gerenta Municipal de l’Ajuntament de Barcelona I Maite Soler, presidenta de la Comissió d’Economistes per una Economia Social del Col·legi d’Economistes de Catalunya

A la secció Corresponsabilitat parlarem amb Lola Bañón, C.E.O. en LB PRESS, seguirem amb la noticia immobiliaria amb Oscar Gorges Gerent de la Cambra de la Propietat Immobiliaria i farem un anàlisi del sector lloguer a Barcelona i Catalunya i acabarem amb la secció Empresa en femení, amb Sara Martinez-Espejo, fundadora de ELITE - High Performance Coaching.