Ariadna Belver | Lideratges

Ariadna Belver | Lideratges / ondacero.es

DS. 06:00

LIDERATGES

Programa radiofònic setmanal Amb Ariadna Belver, de divulgació de continguts relacionats amb la dona i el seu entorn professional. La corresponsabilitat, els plans d'igualtat, el lideratge transformacional, el fre a l'assetjament i l'empresa amb caràcter femení en el punt de mira.

Escolta'l en directe en emissió web els dijous de 16:00 a 17:00h en aquest enllaç: https://www.ondacero.es/emisoras/catalunya/barcelona/eventos/

Lo último

La veu de la dona als negocis

Lideratges, la prevenció del suicidi i gestió dels supervivents

Podcast complet del programa Lideratges amb Ariadna Belver. Al 12è programa de la temporada, co-mençarem amb l’espai d’actualitat on parlem amb Eva Gajardo, la secretària d'Igualtat i FP de la UGT de Catalunya.

A la tertúlia amb motiu del Dia Internacional dels Supervivents al suicidi ens acompanyen Dra. Aina Fernàndez Vidal, Psquiatra del programa de prevenció del suicidi i atenció al supervivent de l’Hospital de Sant Pau, Sergi Garcia, psicòleg coordinador del Telèfon de la Prevenció del Suïcidi, Antonio Serrano, Activista de Obertament i Cecilia Borràs, Presidenta de DSAS - Després del Suicidi - Associació de Supervivents debatrem sobre la prevenció del suicidi i l’acompanyament a les families, amics i companys de feina.

A la secció Corresponsabilitat Judit Vall, Judit Vall, professora d'economia de la Universitat de Barcelona, investigadora a l'Institut d'Economia de Barcelona i col•legiada del Col•legi d'Economistes de Catalunya ens explicarà com van gestionar a casa i a la feina les responsabilitats familiars i laborals i acabarem amb la Secció Empresa en Feme-ní, amb la Ma Angels Tejada, Directora General de Public Affairs de Randstad . presidenta Honorifica de FIDEM.

La veu de la dona al món editorial

Lideratges 19/11/2020

Podcast complet del programa Lideratges amb Ariadna Belver. Al 11è programa de la temporada, A l’espai d’actualitat parlem amb Antoni Cañete, secretari general de PIMEC sobre el nou manifest que ha promulgat la patronal PIMEC, ‘Rescat per pimes i rescat per autònoms’.

A la tertúlia ens acompanyen Anna Soler-Pont, agent literària, fundadora i directora de l’agència literària Pontas, Nuria Esponellà, escriptora i Elena Ramírez, editora i Directora de Seix Barral i Directora del Departament de Ficció Internacional del Grup Planeta per parlar sobre el món editorial i la veu de la dona al sector i a la literatura.

A la secció Corresponsabilitat Ana Morera , directora general de Morera Asesores & Auditores ens explicarà com van gestionar a casa i a la feina les responsabilitats familiars i laborals i acabarem amb la Secció Empresa en Femení, amb la Elisabeth Bach Oller, Consultora Econòmica i financera i vocal de la Junta de Govern del Col.legi d’Economistes de Catalunya.

La presència de la dona a les carreres STEM

Lideratges 12/11/2020

Podcast complet del programa Lideratges amb Ariadna Belver. Ja som al programa número 10 de la temporada, A l’espai d’actualitat parlem amb la Montse Junyent, Presidenta de l'Associació Catalana per al Foment de l'Economia del Bé Comú ara que ja fa 10 anys que a Catalunya parlem d’aquest model econòmic.

A la tertúlia ens acompanyen Joana Barbany, directora general de Societat Digital del departament de polítiques digitals de la generalitat de Catalunya, Eva Blanco, Head of Public Affairs a HP, Mercedes Teruel, professora del Departament d'Economia de la Universitat Rovira i Virgili i membre del Comitè executiu de la seu de Tarragona del Col·legi d'Economistes de Catalunya i Anna Mercadé, directora de l'Observatori Dona, Empresa i Economia de la Cambra de Comerç de Barcelona i Presidenta de l’Associació 50a50 Lideratge Compartit i parlarem de les carreres STEM amb motiu de la celebració del STEM Women Congress a Barcelona, un congrés creat per donar visibilitat i promocionar el talent femení en el camp de l’STEM.

A la secció Corresponsabilitat Pere Navarro, Delegat Especial de l’Estat al Consorci de la Zona Franca de Barcelona ens explicarà com van gestionar a casa i a la feina les responsabilitats familiars i laborals i acabarem amb la Secció Empresa en Femení, amb la Carlota Pi, Cofundadora i Presidenta Executiva de HolaLuz.

La veu de la dona al sector immobiliari

Lideratges 5/11/2020

Podcast complet del programa Lideratges amb Ariadna Belver. Avui al novè programa de la temporada, a l’espai d’actualitat entrevistem a la Teresa Vallès Directora General de El Pastoret de la Segarra que ha estat premiada com a Dona Empresaria de Catalunya per Caixabank. A la tertúlia parlarem amb Anna Piugdevall, Directora General de l’Associació d’Agents Immobiliaris de Catalunya, la Beatriz Toribio Directora General de ASVAL Associació de Propietaris de Vivendes de Lloguer i la Rosa Mari Peris Directora de Servei Juridic de la Cambra de la Propietat Urbana de Barcelona sobre el paper de la dona professional al sector immobiliari, la situació actual del sector provocada per la pandemia de la covid19 i les lleis que afecten al lloguer tant de vivendes a Barcelona com de locals comercials a Catalunya.

A la secció Corresponsabilitat Xavier Armengou, Co-fundador d’Olis Llambrich ens explicarà què van fer durant la pandèmia per ajudar a gent sense recursos i com van gestionar a casa i a la feina les responsabilitats familiars i laborals i acabarem amb la Secció Empresa en Femení, amb la Laura Urquizu, CEO de Red Points.

Com afecta la salut a la trajectòria professional femenina

Lideratges, la salut de la dona a l’empresa

Podcast complet del programa Lideratges, amb Ariadna Belver. Avui vuitè programa de la temporada, a l’espai d’actualitat parlarem amb la Mònica Pérez, responsable de Salut Laboral de CCOO de Catalunya sobre les baixes laborals relacionades amb la Covid-19, i en especial, volem centrar la nostra mirada en les famílies amb fills per veure qui és el responsable de quedar-se a casa amb els fills en cas de que aquest doni positiu o hagi de fer una quarantena per un positiu a la seva escola.

A la tertúlia parlarem sobre la prevenció dins l’empresa del Càncer de Mama i el seu impacte sobre la trajectòria professional amb Anna Mercadé, Directora de la ODEE i Presidenta de 50a50 lideratge compartit, Arancha Ruiz, experta en talent i Headhunter, Natalia Eres oncòloga integrativa i Directora Institut Imohe i Esther Deltor Directora de Area Salut i empresa de Mehrs.

A la secció Corresponsabilitat Mayte Castillo, Directora de Rodalies de RENFE ens explicarà com gestionen a casa i a la feina les responsabilitats familiars i acabarem amb la Secció Empresa en Femení, amb la Montse MArtí, Directora General de MARTIDERM.