Ariadna Belver | Lideratges

Ariadna Belver | Lideratges / ondacero.es

DS. 06:00

LIDERATGES

Programa radiofònic setmanal Amb Ariadna Belver, de divulgació de continguts relacionats amb la dona i el seu entorn professional. La corresponsabilitat, els plans d'igualtat, el lideratge transformacional, el fre a l'assetjament i l'empresa amb caràcter femení en el punt de mira.

Escolta'l en directe en emissió web els dijous de 16:00 a 17:00h en aquest enllaç: https://www.ondacero.es/emisoras/catalunya/barcelona/eventos/

Lo último

La veu de la dona als negocis

Lideratges, la dona al sector turistic i hoteler

Podcast complert del programa Lideratges amb Ariadna Belver. Al 25è programa de la temporada, avui començarem amb l’espai d’actualitat, patrocinat perl Consorci de la Zona Franca de Barcelona on parlem amb Yvonne Griley, Consellera del Consell de l’Audiovisual de Catalunya sobre Joguines a internet amb estereotips de gènere.

A la tertúlia parlarem de la situació actual sector turístic i hoteler i la presència de la dona amb Cristina Cabañas, presidenta de Guitart Hotels, Daniela Freund, profesora e investigadora Facultad de Turismo y Dirección Hotelera Sant Ignasi (Universitat Ramon Llull), Joan Bóveda Economista, membre de la Comissió d’Economia del Turisme del Col.legi d’Economistes de Catalunya i soci Director de BurgMaster Hospitality Consultants.

A la secció Corresponsabilitat patrocinada per API, Col·legis i associació d’agents immobiliaris parlem amb la Dunia Rosello, Directora de Marketing i Comunicació de SUARA Cooperativa i acabarem amb la secció Empresa en Femeni amb la Marta Maneja, Co-founder en Gloop

La veu de la dona als negocis

Lideratges, La presència de la dona a l’empresa industrial i familiar

Podcast complet del programa Lideratges amb Ariadna Belver. Al 24è programa de la temporada, Avui començarem amb l’espai d’actualitat on el nostre col.laborador el Xavier Gimenez ens explicarà les linees generals del BWAW, Barcelona Women Acceleration Week que esta preparant el CZFB pel 3, 4 i 5 de març en motiu de la celebració del Dia Internacional de la Dona Treballadora.

A la tertúlia parlarem del paper de la dona a l’empresa familiar i, en especial, a l’empresa industrial amb la Isabel Martínez-Cosentino, Consellera del Grup Consentino i la Joana Amat, Presidenta de FIDEM i co-propietària d’AMAT Immobiliaris.

A la secció Corresponsabilitat parlem amb Chelo Morillo, Directora de Marketing de JDA, Professora associada a la Universitat de Manresa i a EAE Business School, seguim amb una nova secció bimensual al Lideratges anomenada ‘La notícia immobiliària’ en la que parlarem amb el gerent de la Cambra de la Propietat Urbana de Barcelona, l’Òscar Gorgues, sobre la sentència del Tribunal Constitucional que anul·la articles del decret llei que ampliava la Llei d'Habitatge de Catalunya, i veurem les referencies que fan a l’índex de referència de preus de lloguer i a la contenció de preus i acabarem amb la secció Finances i Creixement Econòmic amb la Blanca Montero, Subdirectora General de Banc Sabadell i Directora de Negocis Institucionals que ens explicarà que son els Fons de Recuperació Econòmica Europeus, qui se’n pot beneficiar i com s’han de sol.licitar.

La veu de la dona als negocis

Lideratges, salut mental a l’entorn laboral

Podcast complert del programa Lideratges amb Ariadna Belver. Al 23è programa de la temporada, avui començarem amb l’espai d’actualitat, patrocinat perl Consorci de la Zona Franca de Barcelona on parlem amb Cristina Colom, Directora de la Digital Future Society de la Mobile World Capital Barcelona sobre la discriminació de les dades.

A la tertúlia parlarem de salut metal i depressió a l’entorn laboral i com repercuteix a la dona que ha patit maltractaments, un càncer o quan arriba la vellesa i la jubilació, amb José Ramón Pagés, Coordinador Nacional de ANAED, David Hernández, Soci Director de DARISTOTELES i productor del documental “Saber que se puede” i Anna Mercadé, Directora del Observatori Dona, Empresa i Economia de la Cambra de Comerç de Barcelona i Presidenta de la Asociación 50a50.

A la secció Corresponsabilitat patrocinada per API, Col·legis i associació d’agents immobiliaris, parlem amb Andreu Mendoza, Soci i Director Creatiu de Dr. Freud i acabarem amb la secció Empresa en Femeni amb la Natalia Galvez, Cap de Gabinet de la Vicepresidenta de Desenvolupament de Negoci de UBER

La veu de la dona als negocis

Lideratges, la Sostenibilitat com a motor de transformació a l’empresa i a la societat

Podcast complert del programa Lideratges amb Ariadna Belver. Al 21è programa de la temporada, avui començarem amb l’espai d’actualitat, patrocinat perl Consorci de la Zona Franca de Barcelona on parlem amb Pilar Orenes, la nova Directora Deneral d’Educo que ens parlarà sobre com esta afectant la pandèmia a l’educació i la bretxa digital.

A la tertúlia parlarem amb Sonia Ruiz, Fundadora de NOIMA, consultoria estratègica de Sostenibilitat i Innovació Social. Col.laboradora acadèmica d´ ESADE., Laia Mas, Directora de Sostenibilitat i Public Affairs de Danone i Maria Salamero, Directora de Relacions Institucionals Acció Social i Sostenibiitat d´Aigües de Barcelona. Vocal de la Junta de l´Associació Col.legi Enginyers Industrials de Catalunya so-bre la Sostenibilitat com a motor de transformació a l’empresa i a la societat i el rol de la dona liderant aquest canvi.

A la secció Corresponsabilitat parlem amb Lluis Figueras, Propietari Bodegues Varietal500 i acabarem amb la secció Empresa en Femeni amb la

Isabel Perea, Socia de Auditoria de Grant Thornton.