Ariadna Belver | Lideratges

Ariadna Belver | Lideratges / ondacero.es

LIDERATGES

Programa radiofònic setmanal Amb Ariadna Belver, de divulgació de continguts relacionats amb la dona i el seu entorn professional. La corresponsabilitat, els plans d'igualtat, el lideratge transformacional, el fre a l'assetjament i l'empresa amb caràcter femení en el punt de mira.

Escolta'l en directe en emissió web els dijous de 19:00 a 20:00h en aquest enllaç: https://www.ondacero.es/emisoras/catalunya/barcelona/eventos/

La veu de la dona als negocis

Lideratges, la gran renúncia laboral

Podcast complert del programa Lideratges, amb Ariadna Belver. Avui al 42è programa de la 2 temporada, a l’espai d’actualitat amb Carina Mellit, autora del informe i directora del Strategic Research Center de EAE Business School sobre la de-sigualtat de gènere a la industria dels videojocs.

Seguidament a la tertulia parlem sobre el concepte “ la Gran renúncia” amb Ernesto Poveda, president executiu ICSA GRUPO, José Ramón Pin, professor del IESE i autor de l’estudi “La Gran Renuncia. Claves para atraer, retener y ganar la batalla del talento” i Esther Casademont, Fundadora i Directiva de la Consultoría de Selecció i Recursos Humans HUNIVERS Search.

A la secció Corresponsabilitat parlarem amb Carmen Garcia Jarque, Secretaria executiva del Consell de Treball, Econòmic i Social de Catalunya (CTESC) i acabarem amb la secció Empresa en femeni amb Ruth Cuscó, Ceo de ASHO.

La veu de la dona als negocis

Lideratges, la veu de la dona als negocis

Podcast complert del programa #Lideratges amb Ariadna Belver. Al 41è programa de la tempo-rada,parlarem al programa a l’espai d’actualitat on parlarem amb Hector Martín, vicepresi-dent de Global Sales de Voxel sobre la digitalització al sector turisme Seguidament la secció “Microscopi femeni” on entrevistem a Mònica Roca, presidenta de la Cambra de Comerç de Barcelona A la secció Corresponsabilitat parlarem amb Alex Moga, CEO de Metaverse University i acabarem amb la secció Empresa en femeni amb Regina Lahoz, CEO de Cafur.