Ariadna Belver | Lideratges

Ariadna Belver | Lideratges / ondacero.es

DS. 06:00

LIDERATGES

Programa radiofònic setmanal Amb Ariadna Belver, de divulgació de continguts relacionats amb la dona i el seu entorn professional. La corresponsabilitat, els plans d'igualtat, el lideratge transformacional, el fre a l'assetjament i l'empresa amb caràcter femení en el punt de mira.

Escolta'l en directe en emissió web els dijous de 16:00 a 17:00h en aquest enllaç: https://www.ondacero.es/emisoras/catalunya/barcelona/eventos/

Lideratges, la veu de la dona als negocis

Manuals de comunicació no sexista

Podcast complert del programa Lideratges, amb Ariadna Belver. Avui setè programa de la temporada, a l’espai d’actualitat on parlarem amb Jordi Martínez, director d’Educació Financera de l’Institut d’Estudis Financers, sobre el dia internacional de l’educació financera

A la tertúlia parlarem sobre els manuales de comunicació no sexista amb Meritxell Benedí, presidenta de l’Institut Català de les Dones, Begoña Mundó, consellera delegada del grup Tema-Litoclean i consellera del Consell de l’ODEE i Sònia Ruiz, directora de Serveis de Gènere i Polítiques del Temps de l’Ajuntament de Barcelona

A la secció Corresponsabilitat parlarem amb Candida Castillo, responsable de la Obra Social Infància i atenció al donant de l’Hospital Sant Joan de deu Barcelona

i acabarem amb la secció Finances i Creixement Econòmic, amb Sílvia Suñé, directora d’Asessoría Jurídica Empreses i xarxa a Banc Sabadell

Lideratges, La veu de la dona als negocis

La presència i el paper de les dones en els cossos de seguretat i emergències de Catalunya

Podcast complet del programa Lideratges amb Ariadna Belver. Al 6è programa de la 2a temporada,

començarem amb l’espai d’actualitat on parlarem amb Elisabet Bach, presidenta d'Autònoms PIMEC, perquè ens parli sobre la Jornada Dona Autònoma.

A continuació a la tertúlia parlarem sobre la presència i el paper de les dones en els cossos de seguretat i emergències de Catalunya amb Rosa Maria Gubianes Martí, Inspectora i Cap de la Unitat d’Igualtat i Equitat dels mossos d’esquadra i Maite Casado, gerent de l'àrea de seguretat i prevenció de l'ajuntament de Barcelona.

A la secció Corresponsabilitat parlarem amb Òscar Camps, fundador i director de la ONG Proactiva Open Arms i acabarem amb la secció Empresa en femeni amb Marta Gimeno Impulsora de la xarxa Dones que Inspiren.

Lideratges, La veu de la dona als negocis

Lideratges 30/9/2021

Podcast complet del programa Lideratges, amb Ariadna Belver. Avui al cinquè programa de la temporada, Avui començarem amb l’espai d’actualitat on parlarem amb Òscar Gorgues, gerent de la Cambra de la Propietat Urbana de Barcelona, sobre el primer any de l’aplicació de la llei de regulació de preus de lloguer a Barcelona.

Estrenem una nova secció “Microscopi femeni” on entrevistem a Tània Verge, la Consellera d'Igualtat i Feminismes de la Generalitat de Catalunya.

A la secció Corresponsabilitat parlarem amb Judit Mascó, model, presentadora de televisió i presidenta de la fundació Ared i acabarem amb la secció Empresa en femeni amb Nuria Soteras, Directora de Backstage Bcn

Lideratges, La veu de la dona als negocis

L’Alzheimer epidèmia estructural que esdevindrà un colapse sanitari, assistencial i judicial.

Podcast complet del programa Lideratges amb Ariadna Belver. Al 4rt programa de la 2a temporada,

començarem amb l’espai d’actualitat on parlarem amb Natalia Mir Directora General de Innobaix i Innodona.

A la tertúlia parlarem sobre l’Alzheimer, com afecta als malalts i a les families, tant la gestió de les cures com la gestió econòmica amb Carmen Pérez-Pozo, Advocada, fundadora del Bufete Pérez-Pozo i especialista en gestió patrimonial, Montse Vilella, Directora General de Autonomia Personal i la Discapacitat del Departament de Drets Socials, Silvia Ventura, magistrada al Jutjat de Primera Instancia de Barcelona i patrona de la Fundació de Malalts Mentals de Catalunya i Sandra Poudevida, psicòloga i terapeuta senior de la Fundació Pascual Maragall.

A la secció Corresponsabilitat parlarem amb Guiomar Todó, Directora General Adjunta de la ONG EDUCO i acabarem amb la secció Empresa en femeni amb Anna Pujol, fundaora de la plataforma SOM DONES.

LIDERATGES amb Ariadna Belver

La presencia de la dona al cinema

Podcast complert del 3er programa de la 2na temporada del Lideratges, amb Ariadna Belver. Avui començarem amb l’espai d’actualitat on parlarem amb Berta Herrero, directora de relacions públiques a Europa de Huawei, que ens parlarà de la ‘Summer School for Female Leadership’.

A la tertúlia parlarem sobre el paper de la Dona al cinema amb Isona Passola, productora, directora de cinema i presidenta de l'Ateneu Barcelonès, Carol Rodríguez Colás, directora de cinema i Elisabet Casanovas, actriu.

A la secció Corresponsabilitat parlarem amb Ferran Alemany, Propietari de Torrons i Mel Alemany i acabarem amb la secció Finances i Creixement Econòmic, amb Marta Grifell, Directora de Banca d’ Inversió de Banc Sabadell.

LIDERATGES amb Ariadna Belver

La corresponsabilitat es cosa de tots

Podcast complert del 1er programa de la 2na temporada del Lideratges, amb Ariadna Belver. Avui l’espai d’actualitat parlarem amb Magalí Riera, professora de EAE Business School, i autora d’un estudi que afirma que a un 42% dels catalans el teletreball els ha ajudat a conciliar la seva vida personal i laboral. A continuació la tertúlia on debatrem amb Joana Amat i Mercè Martí sobre la importancia de la corresponsabilitat i farem balanç del que vam tractar ara tot just fa un any a la primera tertúlia del Lideratges.

Seguirem amb la secció de Corresponsabilitat on el President de ICSA grupo, l’Ernesto Poveda ens explicarà con distribueixen les tasques i responsabilitats familiars a casa seva i com ho apliquen a l’empresa i per acabar, a la Secció Empresa en Femeni, parlarem amb Cloe Barnils, Socia de Deloitte Legal.

El Lideratges de l’estiu

Lideratges de l’Estiu, Best Moments

Podcast complert del programa Lideratges de l’Estiu amb Ariadna Belver. Recull de les millors tertúlies de la temporada. Parlarem sobre la dona i la nova economia, el paper de la dona al món del

transport, la presència de la dona a l’empresa industrial i la dona al món editorial.

El Lideratges de l’estiu

Lideratges de l’Estiu, Best Moments

Podcast complert del programa Lideratges de l’Estiu amb Ariadna Belver. Recull de les millors tertúlies de la temporada. Parlarem sobre el sector immobiliari, el sector esdeveniments, la ciberseguretat i l’esport en temps de pandèmia.

El Lideratges de l’estiu

Fiscalitat a les empreses i gestió d’entitats sense ànim de lucre

Podcast complert del programa Lideratges de l’Estiu amb Ariadna Belver. Recull de les millors tertúlies de la temporada

A la primera tertúlia parlarem sobre fiscalitat, impostos i empresa amb Carme Jover, vicepresidenta dels Fiscalistes del Col·legi d'Economistes de Catalunya, Maria José Duplá, advogada de Morera Asesores & Auditores, doctora en dret i assessora fiscal i Maria José Tarancón, gerent a Consulting i Gestión Integral 87 SL, economista, advogada

A la segona tertúlia parlarem sobre la presencia de les dones a les entintats sense ànim de lucre amb Clara Navarro, Cofundadora y Co-CEO de Ship2B, Clara Garcia i Ortés, Co-Fundadora i CEO de be artsy, i Maite Soler, presidenta de la Comissió d’Economistes per una Economia so- cial del Col·legi d’Economistes de Catalunya

El Lideratges de l’estiu

Corresponsabilitat i salut metal a l’entorn laboral

Podcast complert del programa Lideratges de l’Estiu amb Ariadna Belver. Especial Estiu. Recull de les millors tertúlies de la temporada

A la primera tertúlia parlarem Amb Anna Mercadé, Joana Amat i Mercè Martí sobre la importancia de la corresponsabilitat, què significa, d’on venim i cap a on anavem i com ha afectat el confinament al repartiment de tasques familiars, si ha estat equitatiu i si seguim pel bon camí o hem fem un pas enrera.

A la segona tertúlia parlarem de salut metal i depressió a l’entorn laboral i com repercuteix a la dona i al seu entorn amb José Ramón Pagés, Coordinador Nacional de ANAED, David Hernández, Soci Director de DARISTOTELES i productor del documental “Saber que se puede” i Anna Mercadé, Directora del Observatori Dona, Empresa i Economia de la Cambra de Comerç de Barcelona i Presidenta de la Asociació 50a50.

LIDERATGES, La veu de la dona als negocis

L’Empoderament de la Dona”,Festival Mussart 2021

L’edició d’aquest any del Festival Mussart estarà dedicat a l’empoderament de la dona i combinarà dramatúrgia, poesía i música contemporanea de la mà de Montse Guallar, Mar Ulldemolins, Sara Sambola, Aleix Bové i Gerard Marsal i la Poetry Company del Mussart.

Lideratges, La veu de la dona als negocis

L’atur juvenil i com encarar el setembre per trobar feina.

Podcast complert del programa Lideratges amb Ariadna Belver. Al 44è i últim programa de la temporada, Avui començarem amb l’espai d’actualitat on parlarem amb

Laia Rosich Solé, directora general per a l'Erradicació de les Violències Masclistes, del Departament d’Igualtat i Feminismes de la Generalitat de Catalunya, per parlar sobre el cas de l’influencer que en una entrevista va fer unes declaracions on afirmava enganyar a les noies quan mantenien relacions sexuals.

A la tertúlia parlarem amb Ernesto Poveda, President de Icsa Grupo, Esther Casademont fundadora de Hunivers People i Marta Nou, CEO de Ingenia i Ricard Lacuesta, responsable del Servei d’orientacio Professional del col.legi d’Economistes de CATALUNYA sobre l’atur juvenil i com encarar el setembre per trobar feina.

A la secció Corresponsabilitat parlarem amb Francesc Cerro, Director del Festival Internacional de Literatura i Música Mussart , seguirem amb la noticia immobiliaria amb Oscar Gorges Gerent de la Cambra de la Propietat de Barcelona amb la secció Empresa en femeni amb Roser Ramos, Directora General de Cóndor.