Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

Ariadna Belver | Lideratges

Ariadna Belver | Lideratges / ondacero.es

Ariadna Belver | Lideratges

Teletreball Regulat, drets i deures per treballadors i empreses

Lideratges 24/09/2020

Podcast complet del programa Lideratges, amb Ariadna Belver. Avui al tercer programa de la temporada, a l’espai d’actualitat L’Ester Manzano, Directora General del departament de Polítiques Digitals i Administració Pública de la Generalitat de Catalunya ens explicarà el Decret del teletreball, que es va posar en marxa de manera pionera a l’estat espanyol. A la tertúlia parlarem amb Anna Mercadé, Directora de la ODEE Cambra, Cristina Oliva, Presidenta de 50a50 Lideratge Compartit, Magalí Riera, Directora Acadèmica de EAE Business School i Marina Cañellas, estudiant de 3 er curs de Mitjans Audiovisuals del TECNOCAMPUS i delegada de classe sobre la tornada a les aules a les Universitats, com ha afectat el COVID-19 i si s’optarà per una fòrmula mixta entre ensenyament presencial o online. A la secció Corresponsabilitat entrevistem a la Mercè Martí, Presidenta de Kreston IberAudit i Presidenta de la Comisió d’Equitat de Col.legi de Censors Jurats de Catalunya i acabarem amb la Secció Empresa en Femení, amb la Helena Torras, Managing Partner de PAOCAPITAL i Consellera Independent.

Ariadna Belver | Lideratges

Descobreix que opinen els pares i mares com s’ha gestionat la tornada a l’escola amb Anna Mercadé, Olga Serra i Jordi Mayne

Lideratges 17/09/2020

Podcast complet del programa Lideratges, amb Ariadna Belver. Avui al segon programa de la temporada, a l’espai d’actualitat l’Ernesto Poveda, President de ICSA Grupo ens presentarà els resultats de l’Estudi d’Igualtat a les Organitzacions. A la tertúlia parlarem amb Anna Mercadé, Presidenta de 50a50 Lideratge Compartit, Jordi Mayné President de l’AMPA de l’escola IPSI i Olga Serra, Directora de la Fundació Escoles Garbí - Pere Vergés i Vicepresidenta de la AEC sobre la tornada a l’escola. A la secció Coresponsabilitat entrevistem a la Virginia Fernández, CEO de Smart Real Estate Grup i acabarem amb la Secció Empresa en Femení, amb la Rebeca Perez, Fundadora i CEO de INVIERTIS.

Ariadna Belver | Lideratges

DS. 06:00

LIDERATGES

Programa radiofònic setmanal Amb Ariadna Belver, de divulgació de continguts relacionats amb la dona i el seu entorn professional. La corresponsabilitat, els plans d'igualtat, el lideratge transformacional, el fre a l'assetjament i l'empresa amb caràcter femení en el punt de mira.