LES HISTÒRIES DE LA VIDA

La Brúixola 23/07/2021

Podcast del programa complet de La Brúixola amb Robert Calvo. Avui hem berenat amb la cantant Concha Buika, que cantarà al Teatre Grec de Barcelona. Hem parlat sobre el risc d’incendi amb Protecció Civil i també hem parlat de les agressions contra les persones LGTBI amb Katy Pallàs, presidenta de la plataforma LGTBICat. En Guillem Cabeza ens ha posat a prova per darrera vegada aquesta temporada.

EL BERENAR DE LA BRÚIXOLA

Concha Buika és una dona lliure entrada a la voluntat de la tribu

Aquesta cantant nascuda a Mallorca és una de les més autèntiques del panorama mundial. Es defineix com a una dona nòmada i sense lligams. Però és conscient que a la vida tots depenem d’alguna cosa, encara que sigui de la necessitat de respirar per poder viure. Diu que hem d’intentar ser el menys presos possibles a la vida.

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

La Brúixola 22/07/2021

Podcast del programa complet de La Brúixola amb Robert Calvo. Avui hem berenat amb Jorge Javier Vázquez, que està al Teatre Tívoli de Barcelona amb ‘Desmontando a Séneca’. A més, hem parlat dels tests d’antígens que es dispensen des d’avui a les oficines de farmàcia amb el Col·legi de Farmacèutics. En David Cervelló ha vingut a passar el cúter a l’actualitat per darrera vegada aquesta temporada. I hem acabat fent tertúlia amb els diputats i les diputades dels diferents partits polítics de l’arc parlamentari català.

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

La Brúixola 21/07/2021

Podcast del programa complet de La Brúixola amb Robert Calvo. Avui hem berenat amb Miquel Murga, director teatral que ens ha presentat la seva obra ‘La millor nit de la teva vida’. A més hem enraonat amb Elisenda Realp, directora de salut ambiental de l’Agència de Salut Pública de Barcelona, amb qui hem analitzat les darreres dades sobre contaminació. En Víctor Ruiz Novel ens ha portat el darrer dels ‘Il·lustres visitants’ de Catalunya: Manolo Escobar. Hem glossat la seva figura amb la companyia de l’alcalde de Badalona Xavier García Albiol.

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

La Brúixola 20/07/2021

Podcast del programa complet de La Brúixola amb Robert Calvo. Avui hem berenat amb Elio Colen, que ha creat la sèrie LGTBI ‘Joyas Queer’. A més hem parlat amb Joaquim Boadas, secretari general de Fecasarm, amb qui hem abordat el nou tancament de l’oci nocturn a causa del toc de queda. Amb tot, hem anat també fins als Cinemes Girona de Barcelona per saber com afronten el futur. Ha vingut en Lluís Soler i Roca a rubricar la temporada de ràdio i en Marcos Díaz Alcaraz ens ha portat a la Lluna.