EL PROGRAMA D'ESPORTS D'ONDA CERO

Ona esportiva 26/02/2021

Al programa d' avui, amb la Gemma Martos, el Nacho Julià i el José Agustín Gómez, analitzem la vinticinquena jornda de Lliga a Primera Divisió, amb atenció especial als partits Sevilla-FCB i RM-Real Sociedad.

EL PROGRAMA D'ESPORTS D'ONDA CERO

Ona esportiva 25/02/2021

Al programa d' avui, amb el Jordi Montalbo, l' Àlex López Vendrell i el Marc Mosull, analitzem el partit FCB 3 - Elche 0 jugat ahir al Camp Nou, corresponent a la primera jornada de lliga de Primera Divisió i el Atalanta 0 - RM 1 de la anada dels vuitens de final de la Champions League.

EL PROGRAMA D'ESPORTS D'ONDA CERO

Ona esportiva 22/02/2021

Al programa d' avui, amb el Pitu Abril, el Dr.Gonçal Lloveras i el Xavier Albert Canal, analitzem la vinticuatrena jornada de Lliga a Primera Divisió, amb especial atenció als partits FCB 1 - Cádiz 1 i Valladolid 0 - RM 1.

EL PROGRAMA D'ESPORTS D'ONDA CERO

Ona esportiva 19/02/2021

Al programa d' avui, amb el Carles Fité i el Xavier Salvatella, analitzem la prèvia de la vinticuatren jornada a Primera Divisió, amb especial atenció als partits FCB-Cádiz i Valladolid-RM a més d' evaluar quines son les opcions reals del Barça de poder optar a algún títol en la present temporada.

EL PROGRAMA D'ESPORTS D'ONDA CERO

Ona esportiva 18/02/2021

Al programa d' avui, amb el Jordi Gil, el Carlos Martín i el Víctor Llucià, analitzem les repercussions de la golejada que el FCB va encaixar 1-4 al Camp Nou davant el PSG a l' anada dels vuitens de final de la Champions League.

EL PROGRAMA D'ESPORTS D'ONDA CERO

Ona esportiva 15/02/2021

Al programa d' avui, amb el Jordi Mèlich, l' Oriol Giralt i el Juan Antonio Casanova, repassem la vintitresena jornada a Primera Divisió, amb atenció especial als partits FCB 5 - Alabès 1 i RM 2 - València 0 i la prèvia del partit d' anada dels vuitens de la Champions entre el Barça i el Paris Saint Germain.

EL PROGRAMA D'ESPORTS D'ONDA CERO

Ona esportiva 12/02/2021

Al programa d' avui, amb el Carles Escolán i el Xavi Riera, analitzem la prèvia de la vintitresena jornada de Primera Divisió, amb atenció especial als partits FCB-Alabès i RM-València i les declaracions de l' entrenador del PSG, Mauricio Pochetino a El Transistor i comparem el "sextet" assolit ahir pel Bayern Munich amb el del Barça de Guardiola de 2009.

EL PROGRAMA D'ESPORTS D'ONDA CERO

Ona esportiva 11/02/2021

Al programa d' avui, amb el Víctor Lozano, el Josep Soldado i el Romàn Martínez, analitzem el partit d' anada de les semifinals de la Copa del Rei, Sevilla 0 - FCB 2. i la incidència de la lesió del jugador del PSG, Neymar, que es perdrà la anada dels vuitens de final de la Champions al Camp Nou.

EL PROGRAMA D'ESPORTS D'ONDA CERO

Ona esportiva 05/02/2021

Al programa d' avui, amb el Víctor Patsy, el Gabriel Sans i el José Agustín Gómez, analitzem la prèvia de la vinticuatrena jormada de lliga a Primera Divisió, amb atenció especial als partits Betis-FCB i Huesca-RM; la evolució d' Antoine Griezmann a l' equip de Koeman; la reivindicació de respecte de Zinedine Zidane i l' emparellament Sevilla-FCB a la semifinal de Copa.

EL PROGRAMA D'ESPORTS D'ONDA CERO

Ona esportiva 04/02/2021

Al programa d' avui, amb el Rafa Cervera, el Vicenç Serrat i l' Oscar Botinas, analitzem el partit de quarts de final de la Copa del Rei que el Barça va guanyar ahir a Granada, a la pròrroga, 3-5. A més les declaracions del migcampista del PSG, Angel Di Maria, en les que asegura que Messi té "moltes opcions" de jugar al club francés la propera temporada.

LO MÁS