Temas

Ada Colau

Aldarulls a Barcelona

Front comú del Govern i l’Ajuntament de Barcelona contra la violència a les protestes per Pablo Hasél

Reunió al més alt nivell entre la Generalitat i l’Ajuntament de Barcelona per enviar un missatge d’unitat institucional en contra dels aldarulls a la ciutat per l’empresonament del raper Pablo Hásel. Uns disturbis que van pujar un esglaó més aquest passat dissabte, quan van calar foc a una furgoneta de la Guàrdia Urbana amb un agent a l’interior del vehicle. La intervenció dels cossos de seguretat van evitar danys personals.

La crisi de la covid19 a Catalunya

Barcelona es prepara per prendre mesures de contenció davant els brots de covid19

Catalunya suma prop de 1.000 nous positius per covid19 respecte el balanç de fa 24 hores. D’aquests, 246 són a la Ciutat de Barcelona. De fet, en l’última setmana, la capital catalana suma 500 nous casos. L’alcaldessa Ada Colau ha reconegut la seva preocupació i no descarta algunes mesures de contenció en els propers dies.

tras reunirse con él en el Ayuntamiento de Barcelona

Colau promete a Sánchez que Barcelona será la "principal aliada" para el diálogo

Comparecencia en Barcelona de la alcaldesa Ada Colau y del presidente del gobierno Pedro Sánchez tras el encuentro que han mantenido en el Ayuntamiento. Todo ha sido buen tono y sintonía entre ambos. Ada Colau le ha dicho que será su principal aliada en la nueva etapa de diálogo y el presidente insiste en que está impaciente por abrir el reencuentro con Cataluña.

LAURA ESTRADA, A LA BRÚIXOLA

Els muntatges de l'Estrada: Greta Thunberg és el querosè de la Unió Europea

Avui ha vingut, com fa cada dilluns, la Laura Estrada. Ella és 'La Muntatgista de La Brúixola', que es passa tota la setmana aprofitant allò que no serveix a les seves cròniques dels informatius. Amb aquests talls de veu sobrants construeix un discurs que, aquesta setmana, té com a eix Greta Thunberg.

SALÍA DE TRABAJAR

Herido crítico un hombre apuñalado en el centro de Barcelona

La víctima es un hombre de 50 años que salía de trabajar en el Ayuntamiento de la capital catalana cuando un ladrón le ha sorprendido junto a la plaza Sant Jaume. La Guardia Urbana ha detenido al presunto autor del navajazo, aunque no ha facilitado ni su edad ni su nacionalidad. Además, la alcaldesa Colau ha mostrado su preocupación por el trabajador en las redes sociales.

GENTE VIAJERA CATALUNYA, AMB CARLES LAMELO

Quant contaminen realment els avions?

A Gente Viajera Catalunya amb Carles Lamelo entrevistem al doctor Jorge Rodríguez, del Cidetec, del parc tecnològic de Guipuzkoa, expert en millora d'eficiència en les cobertures dels avions. Amb ell abordarem la polèmica mesura proposada per l'Ajuntament de Barcelona i l'equip de govern d'Ada Colau de suprimir el pont aeri i deixar d'emprar els avions en els seus desplaçaments tant com sigui possible. Amb el Dr. Rodríguez tractarem d'escatir quant contaminen realment els avions.

CON MOTIVO DEL MOBILE WORLD CONGRESS

Colau acusa a Ayuso de "buscar cizaña" y le advierte de que es lo que menos le gusta al Mobile World Congress

La alcaldesa de Barcelona, Ada Colau, ha acusado a la presidenta de la Comunidad de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, de "buscar cizaña como si fuera una tertulia de bar" con el anuncio de que hará todo lo posible para trasladar a Madrid el Mobile World Congress (MWC), que se celebra en Barcelona, y le ha advertido de que es lo que menos les gusta a los organizadores del evento.