Radioestadio Catalunya / Esports

La setmana de...

Ciutat solidària

Els nostres programes, a la carta

Lo último

CIUTAT SOLIDÀRIA, ZONA FRANCA BARCELONA

Ciutat Solidària - Acompanya – Ca n’Eva

I els dimecres és moment del Ciutat Solidària, on cada setmana coneixem una associació i la tasca que desenvolupa. Aquesta setmana parlem amb la fundació Acompanya – Ca n’Eva. És una entitat sense ànim de lucre que treballa amb l’objectiu d’acompanyar a les persones en els seus períodes de dol. I hem pogut repassar quines són les principals ajudes que duen a terme des de l’entitat amb el seu President, en Miquel Mola.

LES NOTÍCIES DE CATALUNYA A ONDA CERO

Notícies migdia 26/01/2022

Podcast de 'Notícies migdia' d'Onda Cero Catalunya, amb Gabriel Figueredo.

LA CIUTAT, AMB MÍRIAM FRANCH

La Ciutat 26/01/2022

Podcast del programa complet de La Ciutat amb Míriam Franch.

LA CIUTAT, AMB MÍRIAM FRANCH

Amb l’Àlex Soto avui parlem de: Música en ‘Streaming’.

Si recordeu, hem estat parlant aquests dies de com vem passar del LP al CD, les aventatges que tenia de com van evolucionar per un cantó cap als CD ROM per guardad dades, però també dels perills que això comportava. I avui, ens ha portat la manera més actual d’escoltar música... I pràcticament de fer gairebé tot: l’Streaming.

LA CIUTAT, AMB MÍRIAM FRANCH

David Oliver: “Estem treballant amb la meitat de la plantilla que necessitem”

Aquest dimarts fins a 150 infermeres, llevadores i fisioterapeutes es van concentrar davant del Departament de Salut per reclamar millores en les condicions professionals. Des del sindicat SATSE Catalunya denuncien contractes precaris i ràtios deficients. Precisament després de 2 anys d’alta pressió hospitalària a causa de la pandèmia. La seva principal queixa és que les retallades en Salut impossibiliten que hi hagi les infermeres necessàries per cobrir la sanitat pública.