LA BRÚIXOLA DE L'ESTIU

“La conciliación laboral y familiar está peor que nunca”

Laura Baena, creadora del projecte Malas Madres, que acumula gairebé un milió de seguidors a les xarxes socials, assegura que la pandèmia ha fet que la conciliació laboral es vegi molt afectada i fins i tot hagi fet passos enrrera.

Lo último

LA BRÚIXOLA DE L'ESTIU, AMB ENRIC SÁNCHEZ

La Brúixola d'Estiu 27/07/2021

Podcast del programa complet de La Brúixola d'estiu amb Enric Sánchez. Avui hem començat preguntant al carrer en quin àmbit es donaria la gent una medalla d’or, hem fet un concurs de notícies reals i inventades i després hem parlat de ciència amb la Sílvia de San José. També hem comentat un tema d’actualitat com és la venda de tests d'antígens en farmàcies i seguidament hem parlat amb el Marc Masip per actualitzar-nos sobre les addiccions a les xarxes socials i les Noves Tecnologies. A la última part del programa, trobem una gran varietat d’entrevistes com la de la vicepresidenta de la Plataforma LGTBICat, la creadora de @cenasadivina, Anitta Ruiz que és experta en imatge i comunicació, i finalment hem parlat sobre filosofia amb un filòsof de guàrdia. Com cada dia hem acabat el programa amb la secció viral del dia, avui molt relacionada amb el sexisme als esports femenins.

LA BRÚIXOLA D'ESTIU

“Xarxes socials i addiccions a les Noves Tecnologies”

Marc Masip és psicòleg i expert en addicció a les Noves Tecnologies, a més de ser director de Desconect@. Aquest programa pioner va néixer el 2012 per aprendre a fer un bon ús de les Noves Tecnologies sense deteriorar les nostres relacions personals i sense crear-nos dependències o addiccions. Masip també organitza campaments i té una unitat especial per escolaritzar joves que per la seva addicció no poden assistir a una formació reglada.

LA CIUTAT D'ESTIU, AMB JAUME MAS

La Ciutat d'Estiu 27/07/2021

Podcast del programa complet de La Ciutat d'Estiu amb Jaume Mas. Al programa d'aquest dimarts hem posat el focus en les últimes xifres de Covid amb l'investigador del grup BIOCOM-SC, Enric Álvarez.

Amb la nostra nutricionista, la Gina Estapé, ens aconsella com superar els excessos d’aquest estiu i parlem de com fer un vermut saludable.

L'Aleix Graell ens connecta a Stevie Wonder amb la DJ Peggy Gou a través de 6 punts de connexió.

I en Xavi Casinos ens explica un nou secret de la ciutat de Barcelona.