TEMPORADA 2021-22

Onda Cero Catalunya estrena nova temporada amb més proximitat, més esports i més actualitat

Onda Cero Catalunya estrena una nova temporada radiofònica centrant els seus continguts en allò que demanda l’audiència en temps com els actuals. En un any de transició per la pandèmia de la Covid-19, l’actualitat i la proximitat seran els protagonistes. Pel que fa a la informació esportiva, aquesta surt reforçada amb l’estrena de ‘Radioestadio Catalunya’.

Onda Cero Catalunya

Barcelona | 31.08.2021 11:32 (Publicado 31.08.2021 11:29)

Onda Cero Catalunya estrena nova temporada amb més proximitat, més esports i més actualitat
Onda Cero Catalunya estrena nova temporada amb més proximitat, més esports i més actualitat | ondacero.es

Onda Cero Catalunya consolida una graella centrada en els continguts de proximitat per complementar la programació de la nostra Cadena, que manté en aquest 2021-22 els seus espais més emblemàtics i fa una clara aposta per la renovació a la franja d’actualitat esportiva sota la marca ‘Radioestadio’.

Miriam Franch assumeix les regnes de La Ciutat

Cada matí, Carlos Alsina analitza l’actualitat i acompanya als oients ambMás de uno’ (Dl.-Dv. 06:00), donant pas a ‘La Ciutat’ (Dl.-Dv. 12:30), el programa que aquesta temporada presentarà Miriam Franch, una veu molt coneguda per als oients d’Onda Cero i que ha dissenyat un magazín centrat en l’actualitat, la participació i la divulgació.

Cada migdia, Gabriel Figueredo repassa els fets més rellevants de la jornada al ‘Notícies migdia’ (Dl.-Dv. 14:20) entrevistant als protagonistes de l’actualitat; Julia Otero t’espera en una nova temporada de ‘Julia en la onda’ (Dl.-Dv. 15:00) carregada de novetats.

Albert Arranz presenta Radioestadio Catalunya

A partir de les 19:00h, arriba ‘Radioestadio Catalunya’, amb Albert Arranz. Una hora i mitja d’anàlisi de l’actualitat esportiva i la mítica tertúlia que acompanya els oients en la seva 18ena temporada. Després de la tertúlia, el programa té una segona part: 'La Prórroga', trenta minuts més per resumir la informació poliesportiva, conèixer els seus protagonistes i passar una bona estona amb el cinema, la televisió i la cultura esportives. 'Radioestadio' és, de fet, el paraigües de la passió per l’esport a Onda Cero amb Edu García en les transmissions en directe del mític ‘Radioestadio’ i del ‘Radioestadio noche’, amb Aitor Gómez.

Comprendre allò que passa a La Brúixola

Des de les 20:30h, ‘La Brúixola recupera l’esperit informatiu d’aquesta franja amb el ferm propòsit de donar context a les notícies i comptar amb els experts més rellevants de les matèries que són d’interès per a l’audiència, amb Robert Calvo, Marcos Díaz i María Gómez. A les 22:00h, Juan Ramón Lucas es posa al capdavant de ‘La Brújula’ per centrar el rumb de l’actualitat. Després de ‘Radioestadio noche’ amb Aitor Gómez, la matinada es converteix en companyia, diversió i divulgació amb ‘Nits de ràdio’ (Dl.-Dv. 01:30), amb David Cervelló.

Els millors caps de setmana

Els caps de setmana, la ràdio es gaudeix amb Jaime Cantizano al ‘Por fin no es lunes’ (Ds.-Dg. 08:00) i al programa de referència en informació turística ‘Gente viajera’ (Ds.-Dg. 12:00) amb Esther Eiros. Sota la seva direcció, arriba també l’edició de Catalunya (Ds. 07:00), presentada per Carles Lamelo. Els programes especialitzats, que poden escoltar-se tant en directe com a la carta a ondacero.es/catalunya, fixen l’atenció en la veu de la dona als negocis, en el cas de ‘Lideratges’, amb Ariadna Belver (Ds. 06:00) i la salut i qualitat de vida, amb la referència a Catalunya en divulgació: ‘En bones mans’ (Dg. 06:00) amb Carles Aguilar.

Aposta digital

Onda Cero Catalunya continuarà expandint allò que explica a la ràdio a través de noves narratives digitals per tal d’aprofitar la potencialitat de la tecnologia per fer arribar als oients i als usuaris els millors continguts. La nostra app i el web ondacero.es/catalunya són referència en àudio de proximitat.