Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

Temas

La Brúixola

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  DIJOUS PAELLA

  Ens encanta menjar ous!

  Cada setmana ve a l'estudi del programa la Mònica Günther amb el seu 'Dijous Paella', que avui hem dedicat al Dia Mundial de l'Ou. A Catalunya en som molt consumidors en totes les seves variants.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  CADA VESPRE A ONDA CERO CATALUNYA

  La Brúixola 11/10/2018

  Avui hem parlat d'un avenç científic que ha permès, a la Xina, que parelles de rates del mateix sexe puguin tenir descendència. I hem preguntat a la gent pels animals que els fan més fàstic. Ha vingut a berenar Fran Chuan, expert en innovació, a presentar-nos el seu llibre 'Autenticidad' (Profit). Amb la Mònica Günther hem fet el 'Dijous paella', avui parlant del Dia Mundial de l'Ou.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  CADA VESPRE A ONDA CERO CATALUNYA

  La Brúixola 10/10/2018

  Avui hem parlat dels casaments, amb motiu d'una troballa relacionada amb una boda asiàtica a Barcelona. Però hem volgut destacar aquells que acaben sent un fracàs. Ha vingut a berenar al programa un osteòpata, que es diu Quim Vicent i que ens ha ajudat amb alguns consells. I en Carles Lamelo ens ha portat els darrers productes que ha presentat Google a Nova York.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  CADA VESPRE A ONDA CERO CATALUNYA

  La Brúixola 09/10/2018

  Avui hem preguntat al personal quines son aquelles coses o persones sense les que no podrien viure. I hem parlat de la vida, de les relacions volàtils i dels moments que s'esfumen, explicats des d'un punt de vista molt filosòfic amb Francesc Torralba. Amb l'Adriana Díaz hem parlat dels projectes en favor de la gent gran de Catalunya. I hem resumit l'actualitat del dia, centrats en el Parlament de Catalunya.