Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

Temas

La Brúixola

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  CADA VESPRE A ONDA CERO CATALUNYA

  La Brúixola 04/12/2018

  Avui hem preguntat per les millors paraules del català. Ho hem fet amb motiu de la votació que porta a terme l'IEC per trobar el neologisme d'aquest any. Han vingut a berenar al programa el Premio Planeta 2018, Santiago Posteguillo, i la finalista del guardó Ayanta Barilli. Amb l'Adriana Díaz hem explicat les històries de la gent gran de Catalunya. Hem fet el relat de l'actualitat amb Marc Navarro.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  CADA VESPRE A ONDA CERO CATALUNYA

  La Brúixola 30/11/2018

  Avui hem preguntat a les persones que ens escolten pels llaços que uneixen Catalunya i Andalusia, amb motiu de les eleccions de diumenge al Parlamento de Andalucía, marcades pel cas català. I ha vingut a berenar amb nosaltres el doctor Bonaventura Clotet, director de l'IrsiCaixa. En Lluís Soler ens ha posat música a un programa que també ha explicat les notícies del dia.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  EL BERENAR DE LA BRÚIXOLA

  A 100 milions d'euros d'una vacuna històrica

  El doctor Bonaventura Clotet, director de l'IrsiCaixa, ha vingut a berenar al programa amb motiu del Dia Mundial contra la Sida. Ens ha explicat els avenços en la batalla contra l'epidèmia. Entre aquests, el de l'assoliment de la vacuna terapèutica, que ja s'aplica en casos concrets, i que té com a objectiu el 2020.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  CADA VESPRE A ONDA CERO CATALUNYA

  La Brúixola 29/11/2018

  Avui hem parlat de Floquet de Neu, ara que fa quinze anys de la seva mort. I com que els companys de La Ciutat han descobert sortint al carrer que molta gent no sap qui era aquest goril·la albí, nosaltres hem ampliat la mostra sociològica. Això en el dia que ens ha visitat la cantant catalana Alba Carmona, que estrena disc. I la Mònica Günther ens ha portat el seu 'Dijous paella', avui sí, parlant de l'arròs. Hem completat l'actualitat amb les notícies del dia i la tertúlia política.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  DIJOUS PAELLA

  L'arròs com a forma de vida

  La Mònica ens ha portat al seu 'Dijous, paella' un dels mestres arrossaires de Catalunya. Es diu Xesco Bueno i regenta un restaurant a Castellbisbal que es podria anomenar la catedral de l'arròs. Ens ha fet una recepta per a un bon arròs.