Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

Temas

La Brúixola

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LES HISTÒRIES DE LA VIDA

  La Brúixola 17/01/2020

  Avui hem berenat amb el músic Josele Santiago, component del grup 'Los enemigos' Josele Santiago. Ells ens ha presentat el llibre-disc 'Josele Santiago. Conde Duque en directo'. A més hem anat de ruta per Catalunya cridant allò de 'Que no arribi dilluns!'. Però sense perdre de vista l'actualitat de la jornada, marcada per l'arribada de la borrasca Glòria.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LES HISTÒRIES DE LA VIDA

  La Brúixola 16/01/2020

  Avui hem celebrat el dia de la croqueta i ho hem fet amb l'audiència i amb la Mònica Günther. Amb tot, hem berenat amb Godoy, que presenta el seu espectacle 'Godoy 1941'. La Laura Pons i en Gerard Sanz ens han explicat les notícies del dia. I hem debatut sobre l'actualitat amb els diputats i les diputades del Parlament.

 • Empreses amb Història

  EMPRESES AMB HISTÒRIA

  Industrial Bolsera, apostant per les bosses de paper des dels anys 80

  Al podcast 'Empreses amb història' d'Onda Cero Catalunya, amb el patrocini de Banc Sabadell, repassem la trajectòria de companyies que han celebrat 20, 50, 75, 100 o més anys. Aquesta setmana parlem d'Industrial Bolsera que produeix 160 milions de bosses l'any. El seu principal sector, el paper, des de finals dels anys 80 quan l'empresa va adquirir la primera màquina per elaborar bosses d'aquest material. Una empresa centenària que ja té al capdavant a la quarta generació.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  EL BERENAR DE LA BRÚIXOLA

  Al món quàntic hi ha gats entre la vida i la mort, forats negres i parets que es poden travessar

  Avui ens ha visitat per a berenar Sonia Fernández-Vidal. Doctora en física, investigadora a l'accelerador de partícules de CERN, al laboratori nord-americà de Los Álamos i docent a la Universitat Autònoma de Barcelona, aquesta catalana és empresària i escriptora. Ara acaba de publicar el punt i final a la trilogia 'La puerta de los tres cerrojos', en la qual acosta la física quàntica al jovent.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LES HISTÒRIES DE LA VIDA

  La Brúixola 15/01/2020

  Avui ens hem fet algunes preguntes importants després de l'explosió, aquest dimarts, a la petroquímica de Tarragona. Però també ens hem fet preguntes sobre física quàntica amb la Sonia Fernández-Vidal, que ha vingut a berenar i a presentar-nos el tercer i darrer llibre de la seva trilogia 'La puerta de los tres cerrojos'. Amb tot, hem repassat l'actualitat de dia amb Laura Pons i Gerard Sanz i en Lluís Soler ens ha vingut a posar música com fa cada dimecres.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LA CÀPSULA DEL TEMPS

  Rosa de España 'is living a celebration'

  Rosa López celebra 39 anys! Aquest dimarts ha estat el seu aniversari i l'hem celebrat amb la Georgina Boixereu, que ha recuperat la seva càpsula del temps després de les vacances. Rosa de España, que així la batejar tot el país, segueix cantant però ho fa amb la seva pròpia companyia discogràfica.