Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

Temas

La Brúixola

 • GEORGINA BOIXEREU OK

  CADA VESPRE, A ONDA CERO CATALUNYA

  La Brúixola 05/12/2019

  Analitzem la nova normativa que la DGT aplicarà als patinets elèctrics amb el president d'ASOVEL. Berenem amb el periodista Iñaki Gabilondo i Mònica Günther ens porta un dijous paella amb moltes verdures. Parlem amb un dels doctors que ha aconseguit reanimar una dona que portava 6 hores amb el cor aturat i analitzem l'actualitat política amb els principals partits catalans.

 • GEORGINA BOIXEREU OK

  EL BERENAR DE LA BRÚIXOLA

  Iñaki Gabilondo, Txapeldun de l'any

  Parlem amb el periodista Iñaki Gabilondo el dia que li han concedit el premi Txapeldun de l'any com a reconeixement al seu compromís i esperit crític. Parlem del premi però també de la situació del periodisme, la política i l'època - diu - convulsa en què vivim.

 • GEORGINA BOIXEREU OK

  CADA VESPRE, A ONDA CERO CATALUNYA

  La Brúixola 04/12/2019

  L'Ajuntament de Barcelona ha canviat el sistema tarifari del Transport Públic de Barcelona, en parlem amb l'associació Promoció pel Transport Públic, Berenem amb un científic que ens explica la ciència que s'amaga en el nostre dia a dia. En Lluís Soler ens explica els concerts més destacats del cap de setmana i la Maria Castanyer, en Marc Navarro i la Maria Gómez ens porten de ruta per les províncies Catalanes.

 • GEORGINA BOIXEREU OK

  L’ACTUALITAT, A FONS

  La T-10 ja és història

  Fem una radiografia de tots els canvis que incorpora el nou sistema tarifari impulsat per l'Ajuntament de Barcelona amb Laura Estrada. El coordinador de l'Oficina Tècnica de l'Associació Promoció pel Transport Públic analitza els avantatges i inconvenients d'aquesta mesura i la Maria Castanyer ens porta l'opinió directament del carrer.

 • GEORGINA BOIXEREU OK

  CADA VESPRE, A ONDA CERO CATALUNYA

  La Brúixola 03/12/2019

  Parlem amb Carles Campuzano, director de l'associació DINCA, que ha fet una ruta per Barcelona pels drets de les persones amb discapacitats. Berenem amb Belén Funes i Greta Fernández, directora i actriu protagonista de "La hija de un ladrón". La Maria Castanyer ens explica com celebren el Nadal les persones més grans i dediquem la tertúlia social al Black Friday.

 • GEORGINA BOIXEREU OK

  LA GRAN BRÚIXOLA

  Passem el Nadal amb la gent gran de Catalunya

  S'acosten les festes nadalenques, un moment de reunir-nos amb familiars i amics per compartir anècdotes i moments. Uns moments en què moltes persones grans se senten soles. Per això la Fundació Amics per la Gent Gran organitza dinars arreu de Catalunya per a celebrar el Nadal amb aquestes persones.

 • Empreses amb Història

  EMPRESES AMB HISTÒRIA

  El club de Vela Blanes, el més antic de Catalunya

  Al podcast 'Empreses amb història' d'Onda Cero Catalunya, amb el patrocini de Banc Sabadell, repassem la trajectòria de companyies que han celebrat 20, 50, 75, 100 o més anys. Aquesta setmana parlem del club de vela Blanes, en actiu des del 1943, convertint-se així en el més antic de Catalunya i amb una única raó de ser: la vela.