Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

Temas

La Brúixola

 • Logotipo Onda Cero

  CADA VESPRE, A ONDA CERO CATALUNYA

  La Brúixola 25/07/2019

  Berenem amb el director i una de les actrius de l’obra “Peter Pan” que es representa al Teatre Maldà aquest mes d’Agost. Parlem sobre els problemes que afronta la Catalunya Rural amb la creixent despoblació que hi ha. I acabem el programa de forma molt refrescant... amb els millors gelats de Barcelona!

 • Logotipo Onda Cero

  CADA VESPRE, A ONDA CERO CATALUNYA

  La Brúixola 23/07/2019

  Berenem amb Patrycia Centeno, que analitza la comunicació no verbal de polítics i personatges rellevants. Portem a debat la nova proposta del departament de Salut: prohibir que es fumi a les terrasses de bars i restaurants. I en Miguel Cáceres ens explica un projecte que aconsegueix que jubilats i estudiants convisquin en una mateixa casa.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  EL BERENAR DE LA BRÚIXOLA

  Xarli Diego dona 'Gràcies per la música'

  Avui hem berenat amb un col·lega de l'ofici. És en Xarli Diego, que durant molts temps va portar a Barcelona els millors cantants i músics del món. Ho va fer gràcies al seu programa 'Caspe street' (Ràdio Barcelona). És un llibre amb banda sonora pròpia, ple de títols de cançons i artistes, gairebé com un programa de ràdio llegit que imita l'estil que va mantenir al mític programa de ràdio.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  DIJOUS, PAELLA

  Avui, al 'Dijous, paella'... parlem de paella!

  Com a colofó de la temporada, la Mònica Günther ha fet el què teniem pendent des del setembre passat: parlar de paella en dijous, que és quan se servei aquest plat als restaurants catalans. Aquest fet, ha donat nom a aquesta secció aquesta temporada. Una temporada que rubriquem amb un home que es dedica a exportar la paella valenciana al món sencer.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  EL BERENAR DE LA BRÚIXOLA

  'Él cartógrafo' ha vingut a buscar 'La Brúixola'

  Avui hem berenat amb Blanca Portillo i José Luis García-Pérez, que representen a Barcelona l'obra 'El cartógrafo'. Ho fan al Teatre Goya. L'obra, de Juan Mayorga, està inspirada en la Varsòvia la Varsòvia dels nostres dies. Allà, la Blanca escolta la llegenda del cartògraf del gueto. Segons aquesta llegenda, un vell cartògraf es va obstinar en dibuixar el mapa d'aquell món en perill. Ella va a la recerca del vell mapa i, sense saber-ho, a la recerca de si mateixa.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LES HISTÒRIES DE LA VIDA

  La Brúixola 18/07/2019

  Avui hem preguntat al personal sobre les manies i rareses, després de veure la model Naomi Campbell desinfectar tot el seu seient en un avió. Hem berenat amb Blanca Portillo i José Luis García-Pérez, que representen a Barcelona l'obra 'El cartógrafo'. La Mònica Günther ha tancat la temporada del 'Dijous, paella'... parlant de paella! Per fi! Amb en Marc Navarro hem explicat les notícies del dia i hem fet debat amb els diputats i les diputades del Parlament.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  L'ACTUALITAT, A FONS

  Posa't el cinturó!

  Avui hem parlat amb el director del Servei Català de Trànsit, Juli Gendrau, sobre el darrer balanç de sinistralitat a les carreteres que ha fet el Govern aquest dimecres. Entre les moltes dades de l'informe, destaquem aquesta: L'ús del cinturó ha disminuït en un 10% entre els ocupants morts a les carreteres catalanes aquest any i un 33% entre els ferits greus.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LES HISTÒRIES DE LA VIDA

  La Brúixola 17/07/2019

  Avui hem celebrat el 'Dia mundial de l'emoji' preguntant a les persones que ens escolten quines són les seves emoticones preferides. Ens ha visitat per a berenar un fotògraf de casaments. Es diu Lisandro Enrique. Amb la Marta Lozano hem conegut com podem anar a l'espai sense moure'ns del sofà. I hem entrevistat el director del Servei Català de Trànsit, Juli Gendrau. Amb en Marc Navarro hem repassat l'actualitat del dia a Catalunya.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LA GRAN BRÚIXOLA

  Catalunya té una gent gran meravellosa!

  Com cada dimarts, ha vingut al programa en Miguel Cáceres, que ens porta les històries de la gent gran de Catalunya. Avui, amb motiu del final de temporada radiofònica, ens ha fet un recull del bo i millor del què hem explicat al llarg dels darrers 10 mesos. Ha estat un moment molt divertit, però també extraordinàriament emotiu.