Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

Temas

La Brúixola

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LES HISTÒRIES DE LA VIDA

  La Brúixola 15/07/2020

  Podcast complet de La Brúixola amb Robert Calvo. Avui hem berenat amb Félix Jiménez Velando, que ens ha presentat la seva novel·la 'Yoga a primera vista', que està plena d'humor, aventures i desventures sobre l'amor. A més, hem parlat amb el catedràtic d'història econòmica Alfonso Herranz sobre el professorat associat i la precarietat d'aquest, i és que Catalunya és la CCAA que més en registra de tot l'estat. A més, també hem volgut recordar els Cinemes Méliès, que tancaran per culpa de la crisi del coronavirus.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LES HISTÒRIES DE LA VIDA

  La Brúixola 14/07/2020

  Podcast complet de La Brúixola amb Robert Calvo. Avui hem berenat amb Laura Garcia, que des de fa quatre anys dirigeix la seva agencia de comunicació Plataforma 80grams. Ens ha vingut a presentar ‘Booklife’, un projecte de biblioteràpia. Seguim molt pendents de l’evolució de la situació del Segrià, amb qui n’hem parlat amb la nostra companya Núria Mora; i també hem parlat de la situació dels temporers a Lleida, amb els sindicats CCOO i UGT FICA i amb l’entitat Fruita amb Justícia Social.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LES HISTÒRIES DE LA VIDA

  La Brúixola 13/07/2020

  Podcast complet de La Brúixola amb Robert Calvo. Avui hem parlat del confinament del Segrià que aplicarà la Generalitat a través d'un decret llei, després del veto judicial, i ho hem fet amb la presidenta de la FECOM de Lleida, Rosa Eritja. Ha vingut l’Adriana Díaz per celebrar l’aniversari de Harrison Ford fent un repàs de la seva carrera. Hem berenat amb Francisco Castaño, que ha publicat 'La mejor versión de tu hijo (Plataforma Actual) en el qual ofereix eines per fomentar relacions familiars sanes. A més, el president d'ACAVE, Martí Sarrate, ens ha explicat com es presenta aquest estiu i quin impacte creu que tindrà la pandèmia sobre el turisme.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LES HISTÒRIES DE LA VIDA

  La Brúixola 10/07/2020

  Podcast complet de La Brúixola amb Robert Calvo. Molt pendents de l’evolució del brot al Segrià però d’altres temes d’actualitat, com és l’increment de la presència del mosquit tigre a Catalunya. Ens visita David Cervelló, que ve a disseccionar amb humor l’actualitat, i berenem amb l’escriptor italià Alessio Puleo, compromès amb diferents causes socials, com la lluita pels drets LGTB o la donació d'òrgans.