Temas

La Brúixola

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

La Brúixola 22/06/2021

Podcast del programa complet de La Brúixola amb Robert Calvo. Avui hem parlat de les sancions per no portar mascareta al carrer, que s’han mantingut durant un any. A més, hem conegut com s’està treballant als obradors de les pastisseries catalanes a les portes de la revetlla de Sant Joan. Hem berenat amb Robert González, que representa l’obra ‘Robert’ al teatre El Maldà de Barcelona. En Lluís Soler i Roca ens ha posat la música de la setmana, també amb gran aire de revetlla.

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

La Brúixola 21/06/2021

Podcast del programa complet de La Brúixola amb Robert Calvo. Avui hem parlat de quina situació queda després que el Consejo de Ministros aprovi els indults als líders independentistes. A més, hem berenat amb Guillem Balagué, col·lega periodista que ens ha presentat el seu darrer llibre sobre Maradona. Hem posat de relleu les darreres dades sobre agressions homòfobes a Catalunya. Hem completat el relat de les històries de la vida amb la crònica televisiva de Maria Gómez.

LA BRÚIXOLA, AMB ROBERT CALVO

Les agressions al col·lectiu LGTBI creixen un 276% des de l’any 2014

L’Observatori Contra l’Homofòbia explica que el nombre d’incidències ha crescut d’una manera brutal els darrers anys. S’ha passat de les 84 registrades al 2016 a les 189 del 2020. De fet, en només un any, des del 2019 al 2020 ja van créixer un 18%.

EL BERENAR DE LA BRÚIXOLA

Guillem Balagué viatja fins a Buenos Aires per glossar la figura de Maradona

Diego Armando Maradona ha estat un astre del futbol que ha aconseguit convertir-se en un autèntic déu per als seus compatriotes argentins. Ara, el periodista esportiu Guillem Balagué dibuixa la figura d’aquest personatge únic al llibre ‘Maradona: el pibe, el rebelde, el dios’ (Libros Cúpula)

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

La Brúixola 18/06/2021

Podcast del programa complet de La Brúixola amb Robert Calvo. Avui hem berenat amb el director de 'La Cubana', que ens presenta l'exposició sobre els 40 anys de la companyia a Sitges. En actualitat parlem amb l'Associació de Fabricants i Majoristes de Pirotècnia de Catalunya sobre la revetlla de Sant Joan i les vendes de petards. També parlem del festival Cruïlla que es celebrarà el juliol sense distàncies de seguretat. Amb en Jaume Mas fem un repàs a les novetats de sèries. I amb en Guillem Cabeza ens posem a prova al concurs de l'any

EL BERENAR DE LA BRÚIXOLA

Jordi Milán celebra els 40+1 anys de La Cubana amb una exposició a Sitges

Aquesta companyia teatral va néixer a Sitges ara fa quatre dècades. Un grup d’amics que començaven al món del teatre va ser la gènesi de La Cubana, que ara celebra 40 anys damunt dels escenaris. I ho fa amb una exposició en la qual s’hi pot veure tot el material de les obres de teatre i sèries de televisió que han fet durant tot aquest temps.

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

La Brúixola 17/06/2021

Podcast del programa complet de La Brúixola amb Robert Calvo. Avui hem berenat amb la cantant Alaska, component de Fangoria, que ens parla del seu nou single. En actualitat parlem amb el director del Banc dels Aliments, Lluís Fatjó, sobre la memòria del 2020. També parlem amb David Cervelló per analitzar l'actualitat. I acabem amb la tertúlia política una setmana més.