Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

Temas

La Brúixola

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LES HISTÒRIES DE LA VIDA

  La Brúixola 31/03/2020

  Després de repassar les darreres dades de l'actualitat del COVID-19, hem entrevistat l'economista María José Tarancón, amb qui hem parlat de la situació econòmica que es desprèn d'aquesta crisi del coronavirus. En Jaume Mas i Roma ha posat en valor la germanor entre els veïns durant aquestes setmanes i hem escoltat les persones que segueixen el programa i que ens expliquen les seves vides al 'Diari d'una crisi'. Tot, per acabar amb un missatge d'esperança amb la música de Paolo Vallesi i la seva cançó 'La forza della vita'.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LES HISTÒRIES DE LA VIDA

  La Brúixola 30/03/2020

  Avui hem parlat amb en Raúl Vaimberg, que és metge psiquiatra. Ell ha organitzat un cicle de cursos gratuïts online per a professionals que treballen en l'àmbit de la Salut Mental. A més, Adecco ens ha explicat els cursos online que ofereix a les persones que necessiten reinventar-se en aquests temps de crisi també laboral i econòmica. Amb tot, la Georgina Boixereu i en José Agustín Gómez ens han explicat les notícies del dia i en Jaume Mas ha guardat un fet destacat a la càpsula del temps. Com sempre, amb la participació activa de l'audiència.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LES HISTÒRIES DE LA VIDA

  La Brúixola 23/03/2020

  Avui hem parlat amb el Gremi de Flequers de Barcelona, que es queixa de l'exposició al coronavirus de les persones que treballen a les fleques. A més, en Jaume Mas i Roma ha ha guardat a la càpsula del temps la inciativa d'algunes factories d'elaborar material per al personal sanitari i els hospitals. Amb la Georgina Boixereu i amb l'Albert Arranz hem explicat l'actualitat del dia. Hem acabat amb un cant a l'optimisme i, com cada dia d'aquesta crisis, amb un aplaudiment.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LES HISTÒRIES DE LA VIDA

  La Brúixola 20/03/2020

  Avui hem acabat la setmana de programa explicant l'actualitat del dia amb la Laura Estrada i Montenegro. A banda d'això hem entrevistat Josep Moré, president patronal tèxtil TEXFOR i també Jordi Cambra, president Reial Club de Tennis de Barcelona. Amb tot, en Jaume Mas i Roma ha guardat a la càpsula del temps les darreres dades sobre els infectats i morts per coronavirus. Hem rematat la setmana amb en David Cervelló i les seves faves del divendres.