Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

Temas

La Brúixola

 • Sigue subiendo la evolución del coronavirus.

  L'ACTUALITAT, A FONS

  El personal sanitari necessita pautes per trobar l'equilibri

  Elvira García és infermera en un CAP de Barcelona. I durant els darrers mesos ha vist situacions de tots els colors al centre on treballa. Una d'elles ha estat l'estrès i l'angoixa que han patit ella i els seus col·legues per culpa de la Covid-19. Per això ha elaborat un programa formatiu que pretén donar certes pautes al personal sanitari per trobar l'equilibri.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LES HISTÒRIES DE LA VIDA

  La Brúixola 08/10/2020

  Podcast del programa complet de La Brúixola amb Robert Calvo. Avui hem berenat amb Quim Juncosa que ha presentat un llibre sobre l'adopció del seu fill sent família homoparental. Amb el sector de l'oci nocturn, amb Joaquim Boadas de fecasarm, hem parlat de la tirada enrera en l'obertura dels locals d'oci. I parlem del festival de teatre Temporada Alta amb el seu director, Salvador Sunyer. I en David Cervelló ens porta la seva versió de l'actualitat. I per acabar, reactivem les tertúlies polítiques a La Brúixola.

 • Metro de Moscú

  EL BERENAR DE LA BRÚIXOLA

  L'adopció és una història d'amor

  En Quim Juncosa es va decidir un bon dia a adoptar. Tenia des de ben jove el somni de ser pare. I ho va aconseguir. Al desembre del 2005 va viatjar fins a Moscou on es va trobar, en un orfenat, amb el seu fill Alexandre. El primer que li va dir en veure'l va ser 'Priviet, papa!', que en rus vol dir 'Hola, papa!'.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LES HISTÒRIES DE LA VIDA

  La Brúixola 07/10/2020

  Podcast del programa complet de La Brúixola amb Robert Calvo. Avui hem berenat amb el doctor i secretari general de Salut del Govern, Marc Ramentol. En actualitat hem parlat amb Carme García sobre la situació de les Pimes a Barcelona. I amb en Víctor Ruiz parlem de la visita de Keith Haring a Barcelona a la secció ‘Il·lustres visitants’

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LES HISTÒRIES DE LA VIDA

  La Brúixola 06/10/2020

  Podcast del programa complet de La Brúixola amb Robert Calvo. Avui hem berenat amb l'escriptor Miguel Fernández. Amb el president del comitè d'empresa de Seat, hem parlat de la situació i el futur de la planta de Martorell. Parlem de la iniciativa de El Tenedor per reactivar l'economia de la hosteleria. Amb Xarli Diego fem un repàs de la música des 'guateques'dels 60 i 70. I amb en Lluís Soler seguim parlant de música i les novetats musicals.