Temas

Ariadna Belver

La veu de la dona als negocis

Lideratges, la presència de la dona a la Hisenda catalana

Podcast complet del programa Lideratges, amb Ariadna Belver. Avui al 22è programa de la 3a temporada, a l’espai d’actualitat parlant amb Àlex Saiz, CEO i fundador de MONEI de l’euro digital.

A la secció Microscopi en femeni entrevistem a Marta Espasa, secretària d’Hisenda de la Generalitat de Catalunya.

A la secció Corresponsabilitat amb la Carlos Rodriguez Gerent de Pinter i acabarem amb la secció Empresa en Femeni amb Laura Anguera, Directora de l’Assesoria Juridica de Mediapro i autora del llibre “nadie me hablo de ti” en castellà a Editorial Planeta i “ningu em va parlar de tu” a Columna.

La veu de la dona als negocis

Lideratges, cojuntura econòmica i consum de luxe

Podcast complert del programa #Lideratges amb Ariadna Belver. Al 21è programa de la 3a temporada començarem amb la secció d’actualitat parlant amb Montserrat Cerqueda, degana del Col·legi de Graduats Socials sobre la boni-ficació a les empreses que contractin a persones majors de 45 anys.

A la tertúlia parlarem sobre com afecta la cojuntura econòmica al consum del luxe amb Mónica Homedes, directora de comunicacions en Mandarin Oriental, Barcelona, Pep Albós, responsable de màrqueting i responsable de comu-nicació de l’estació d’esquí Baqueira-Beret, Núria Beltrán, presidenta de la Comissió de Retail del Col·legi d’econo-mistes de Catalunya i David Sánchez, president Comertia.

A la secció Corresponsabilitat amb la Joana Masso activista i emprenedora, autora del Llibre “Day by Day hasta los Piip ” i acabarem amb la secció Empresa en Femeni amb Meritxell Hernández, CEO de Roll’eat

LA VEU DE LA DONA ALS NEGOCIS

Lideratges, edatisme a les empreses

Podcast complert del programa #Lideratges amb Ariadna Belver. Al 19è programa de la 3a temporada començarem amb la secció d’actualitat parlant amb Francesc Reguant, president de la Comissió d'Economia Agroali-mentària del Col·legi d'Economistes de Catalunya sobre l’escalada de preus dels aliments. A la tertúlia parlarem sobre l’edatisme a les empreses i com afecta a les dones majors de 45 anys amb Josep González, president de la Fundació PIMEC, a José María Torres, president de Conpymes i vicepresident de la Fundació PIMEC i Xavi Savin, director de psicologia i formació de la Fundación Salud y Persona. A la secció Corresponsabilitat parlem amb Carles Villalonga, Vicepresident de Fundació Roure i acabarem amb la secció Empresa en Femeni amb Txell Costa, consultora empresarial y autora de los libros “Working Happy. Todo lo que necesitas para crear la mejor empresa del mundo: la tuya” y “Liderar en femenino para hombres y mujeres: guía antigurús para las empresas del futuro”