Temas

Ariadna Belver

La veu de la dona als negocis

Lideratges, la prevenció del suicidi i gestió dels supervivents

Podcast complet del programa Lideratges amb Ariadna Belver. Al 12è programa de la temporada, co-mençarem amb l’espai d’actualitat on parlem amb Eva Gajardo, la secretària d'Igualtat i FP de la UGT de Catalunya.

A la tertúlia amb motiu del Dia Internacional dels Supervivents al suicidi ens acompanyen Dra. Aina Fernàndez Vidal, Psquiatra del programa de prevenció del suicidi i atenció al supervivent de l’Hospital de Sant Pau, Sergi Garcia, psicòleg coordinador del Telèfon de la Prevenció del Suïcidi, Antonio Serrano, Activista de Obertament i Cecilia Borràs, Presidenta de DSAS - Després del Suicidi - Associació de Supervivents debatrem sobre la prevenció del suicidi i l’acompanyament a les families, amics i companys de feina.

A la secció Corresponsabilitat Judit Vall, Judit Vall, professora d'economia de la Universitat de Barcelona, investigadora a l'Institut d'Economia de Barcelona i col•legiada del Col•legi d'Economistes de Catalunya ens explicarà com van gestionar a casa i a la feina les responsabilitats familiars i laborals i acabarem amb la Secció Empresa en Feme-ní, amb la Ma Angels Tejada, Directora General de Public Affairs de Randstad . presidenta Honorifica de FIDEM.

La veu de la dona al món editorial

Lideratges 19/11/2020

Podcast complet del programa Lideratges amb Ariadna Belver. Al 11è programa de la temporada, A l’espai d’actualitat parlem amb Antoni Cañete, secretari general de PIMEC sobre el nou manifest que ha promulgat la patronal PIMEC, ‘Rescat per pimes i rescat per autònoms’.

A la tertúlia ens acompanyen Anna Soler-Pont, agent literària, fundadora i directora de l’agència literària Pontas, Nuria Esponellà, escriptora i Elena Ramírez, editora i Directora de Seix Barral i Directora del Departament de Ficció Internacional del Grup Planeta per parlar sobre el món editorial i la veu de la dona al sector i a la literatura.

A la secció Corresponsabilitat Ana Morera , directora general de Morera Asesores & Auditores ens explicarà com van gestionar a casa i a la feina les responsabilitats familiars i laborals i acabarem amb la Secció Empresa en Femení, amb la Elisabeth Bach Oller, Consultora Econòmica i financera i vocal de la Junta de Govern del Col.legi d’Economistes de Catalunya.

La presència de la dona a les carreres STEM

Lideratges 12/11/2020

Podcast complet del programa Lideratges amb Ariadna Belver. Ja som al programa número 10 de la temporada, A l’espai d’actualitat parlem amb la Montse Junyent, Presidenta de l'Associació Catalana per al Foment de l'Economia del Bé Comú ara que ja fa 10 anys que a Catalunya parlem d’aquest model econòmic.

A la tertúlia ens acompanyen Joana Barbany, directora general de Societat Digital del departament de polítiques digitals de la generalitat de Catalunya, Eva Blanco, Head of Public Affairs a HP, Mercedes Teruel, professora del Departament d'Economia de la Universitat Rovira i Virgili i membre del Comitè executiu de la seu de Tarragona del Col·legi d'Economistes de Catalunya i Anna Mercadé, directora de l'Observatori Dona, Empresa i Economia de la Cambra de Comerç de Barcelona i Presidenta de l’Associació 50a50 Lideratge Compartit i parlarem de les carreres STEM amb motiu de la celebració del STEM Women Congress a Barcelona, un congrés creat per donar visibilitat i promocionar el talent femení en el camp de l’STEM.

A la secció Corresponsabilitat Pere Navarro, Delegat Especial de l’Estat al Consorci de la Zona Franca de Barcelona ens explicarà com van gestionar a casa i a la feina les responsabilitats familiars i laborals i acabarem amb la Secció Empresa en Femení, amb la Carlota Pi, Cofundadora i Presidenta Executiva de HolaLuz.

La veu de la dona al sector immobiliari

Lideratges 5/11/2020

Podcast complet del programa Lideratges amb Ariadna Belver. Avui al novè programa de la temporada, a l’espai d’actualitat entrevistem a la Teresa Vallès Directora General de El Pastoret de la Segarra que ha estat premiada com a Dona Empresaria de Catalunya per Caixabank. A la tertúlia parlarem amb Anna Piugdevall, Directora General de l’Associació d’Agents Immobiliaris de Catalunya, la Beatriz Toribio Directora General de ASVAL Associació de Propietaris de Vivendes de Lloguer i la Rosa Mari Peris Directora de Servei Juridic de la Cambra de la Propietat Urbana de Barcelona sobre el paper de la dona professional al sector immobiliari, la situació actual del sector provocada per la pandemia de la covid19 i les lleis que afecten al lloguer tant de vivendes a Barcelona com de locals comercials a Catalunya.

A la secció Corresponsabilitat Xavier Armengou, Co-fundador d’Olis Llambrich ens explicarà què van fer durant la pandèmia per ajudar a gent sense recursos i com van gestionar a casa i a la feina les responsabilitats familiars i laborals i acabarem amb la Secció Empresa en Femení, amb la Laura Urquizu, CEO de Red Points.

Com afecta la salut a la trajectòria professional femenina

Lideratges, la salut de la dona a l’empresa

Podcast complet del programa Lideratges, amb Ariadna Belver. Avui vuitè programa de la temporada, a l’espai d’actualitat parlarem amb la Mònica Pérez, responsable de Salut Laboral de CCOO de Catalunya sobre les baixes laborals relacionades amb la Covid-19, i en especial, volem centrar la nostra mirada en les famílies amb fills per veure qui és el responsable de quedar-se a casa amb els fills en cas de que aquest doni positiu o hagi de fer una quarantena per un positiu a la seva escola.

A la tertúlia parlarem sobre la prevenció dins l’empresa del Càncer de Mama i el seu impacte sobre la trajectòria professional amb Anna Mercadé, Directora de la ODEE i Presidenta de 50a50 lideratge compartit, Arancha Ruiz, experta en talent i Headhunter, Natalia Eres oncòloga integrativa i Directora Institut Imohe i Esther Deltor Directora de Area Salut i empresa de Mehrs.

A la secció Corresponsabilitat Mayte Castillo, Directora de Rodalies de RENFE ens explicarà com gestionen a casa i a la feina les responsabilitats familiars i acabarem amb la Secció Empresa en Femení, amb la Montse MArtí, Directora General de MARTIDERM.

La dona empresària a la restauració

Lideratges, la dona a la restauració

Podcast complet del programa Lideratges, amb Ariadna Belver. Avui setè programa de la temporada, a l’espai d’actualitat la Joana Barbany, directora general de Societat Digital del departament de polítiques digitals de la Generalitat de Catalunya ens dels premis “Bitbot Challenge 2020” del Pla Dona TIC impulsat pel departament de polítiques digitals que potencien les vocacions tecnològiques entre les noies a través del lleure. A la tertúlia parlarem sobre el paper de la dona empresària al sector de la restauració i con els estan afectant la nova normativa per fer front al COVID 19 amb Anna Mercadé, Directora de la ODEE i Presidenta de 50a50 lideratge compartit, Ada Parellada propietària del restaurant Semproniana i Rosa Ma Esteva propietària del restaurant Mordisco. A la secció Corresponsabilitat Gemma Puigventós ens explicarà com gestionen a casa i a la feina les responsabilitats familiars i acabarem amb la Secció Empresa en Femení, amb la Gemma Cernuda, CEO de Ellas deciden, Escriptora i conferenciant

Salut mental, covid i assetjament laboral

Lideratges, 15/10/20

Podcast complet del programa Lideratges, amb Ariadna Belver. Al sisè programa de la temporada, a l’espai d’actualitat la Mar Gaya, Psicòloga i Fundadora de Igualando, consultoria de politiques d’igualtat ens explicarà com i perquè esta afectant més a les dones la crisi provocada per la Covid19. A la tertúlia parlarem sobre l’Assetjament a l’entorn laboral amb Anna Mercadé, Directora de l’Observatori Dona Empresa i Economia de la Cambra de Comerç de Barcelona i Presidenta de 50a50 lideratge compartit, Mireia Boya ex-diputada i autora del llibre “Trencar el silenci” i Joan Pañella, President de l’Associació española d’Auditoria Sociolaboral. Seguirem amb la secció Corresponsabilitat on Martí Gironell, Escritor i reconegut periodista ens explicarà com gestionen a casa i a la feina les responsabilitats familiars i acabarem amb la Secció Empresa en Femení, amb la Blanca Sorigué, Directora General del Consorci de la Zona Franca de Barcelona.

BNEW, el paper de la dona a la nova economia

Lideratges, la dona i la nova economia

Podcast complet del programa Lideratges, amb Ariadna Belver. Avui cinquè programa de la temporada, a l’espai d’actualitat la Joana Barbany, directora general de Societat Digital del departament de polítiques digitals de la Generalitat de Catalunya ens explicarà la nova línia de subvencions del Pla Dona TIC impulsat pel departament de polítiques digitals que incentiva l’emprenedoria femenina en l’àmbit tecnològic. A la tertúlia parlarem sobre el BNEW, el paper de la dona en aquesta nova economia i quin es el propròsit del “Consell de la Dona en l’àmbit industrial“ que ha constituit recentment el Consorci de la Zona Franca de Barcelona amb Blanca Sorigue, Directora general del Consorci de la Zona Franca de Barcelona, Anna Mercadé, Directora de la ODEE i Presidenta de 50a50 lideratge compartit, Montse Pallarès, Presidenta de COCEMFE i Yolanda Menal, Global People Director de Cellnex. A la secció Corresponsabilitat Immaculada Amat, Presidenta del Consell Assesor d’ Amat Immobiliaris ens explicarà com gestionen a casa i a la feina les responsabilitats familiars i acabarem amb la Secció Empresa en Femení, amb la Cristina Puig, co-fundadora de Boolino i Fiction Express.

Maternitat i negocis, com afecta la maternitat a la trajectoria professional de les dones

Lideratges 1/10/2020

Podcast complet del programa Lideratges, amb Ariadna Belver. Avui al quart programa de la temporada, a l’espai d’actualitat la Lidia Sandalinas, responsable de CCOO de Catalunya al Grup Tècnic de Bretxa Salarial del Consell de Relacions Laborals ens parlarà de l’Informe del Banc d’Espanya sobre l’impacte de la maternitat a la bretxa salarial. A la tertúlia parlarem amb Anna Mercadé, Di-rectora de la ODEE Cambra, Rosa Alarcón, Presi-denta de TMB i Regidora de l’Ajuntament de Barcelona i Esther Casademont, Fundadora de Hunivers People sobre maternitat i negocis. A la secció Corresponsabilitat Josep Gar-cia,Directir General de Maxchief ens expli-carà com gestionen a casa i a la feina les responsabilitats familiars i acabarem amb la Secció Empresa en Femení, amb la Lidia Cocinachs, organitzadora d’events i RRPP i cofundadora de Women Evolution

Teletreball Regulat, drets i deures per treballadors i empreses

Lideratges 24/09/2020

Podcast complet del programa Lideratges, amb Ariadna Belver. Avui al tercer programa de la temporada, a l’espai d’actualitat L’Ester Manzano, Directora General del departament de Polítiques Digitals i Administració Pública de la Generalitat de Catalunya ens explicarà el Decret del teletreball, que es va posar en marxa de manera pionera a l’estat espanyol. A la tertúlia parlarem amb Anna Mercadé, Directora de la ODEE Cambra, Cristina Oliva, Presidenta de 50a50 Lideratge Compartit, Magalí Riera, Directora Acadèmica de EAE Business School i Marina Cañellas, estudiant de 3 er curs de Mitjans Audiovisuals del TECNOCAMPUS i delegada de classe sobre la tornada a les aules a les Universitats, com ha afectat el COVID-19 i si s’optarà per una fòrmula mixta entre ensenyament presencial o online. A la secció Corresponsabilitat entrevistem a la Mercè Martí, Presidenta de Kreston IberAudit i Presidenta de la Comisió d’Equitat de Col.legi de Censors Jurats de Catalunya i acabarem amb la Secció Empresa en Femení, amb la Helena Torras, Managing Partner de PAOCAPITAL i Consellera Independent.