Temas

Ariadna Belver

LIDERATGES, La veu de la dona als negocis

“Sira” de Maria Dueñas el llibre més venut de ficció en castellà

Ens fa especial il.lusió que hagi estat el llibre “Sira” el més venut de Sant Jordi ja que la protagonista representa a “aquell personatge de dona forta i propietària del seu propi desti” en el que s’ha convertit la jove modista de “El temps entre costures”.

La veu de la dona als negocis

Lideratges, Distintiu d’igualtat i la presència femenina al sector automoció

Podcast complert del programa Lideratges amb Ariadna Belver. Al 34è programa de la temporada, Avui començarem amb l’espai d’actualitat on parlarem i felicitarem a l’escriptora Maria Dueñas, autora de la novela “Sira” que ha estat el llibre més venut de ficció en castellà sobre la Diada de Sant Jordi.

A la tertúlia parlarem sobre la presència femenina al sector de la automoció i el distintiu d’igualtat atorgat a l’empresa Michelin España amb María Paz Robina, Presidenta de Michelin España, Óscar José Franco, coordinador del máster en Logística i Comerç Internacional de la Universitat Abat Oliba CEU i la Fundació ICIL i Noemí Navas, directora de comunicació de ANFAC.

A la secció Corresponsabilitat parlarem amb Pere Mulero, President de l'Associació Catalana d'Empreses del Lleure, l'Educació i la Cultura (Acellec) i CEO d'Eixestels, cases de colònies i acabarem amb la secció Empresa en Femeni amb Mercedes Wullich, periodista, empresaria i fundadora de Mujeresycia.com i el ranking Las Top 100 Mujeres Líderes en España.

LIDERATGES, La veu de la dona als negocis

FOMENT I ACOMPANYAMENT DEL TALENT

Reconeixem i acompanyem a les persones amb talent donant suport a la innovació i a l’excelència en l’investigació i el coneixement.

La veu de la dona als negocis

Lideratges, Dones, start-ups i Business Angels

Podcast complert del programa Lideratges amb Ariadna Belver. Al 33è programa de la temporada, Avui

començarem amb l’espai d’actualitat parlant sobre l’assetjament denunciat per les “riders” amb Carmen Juares,

responsable de Noves realitats del treball i precarietat de CCOO de Catalunya.

A la tertúlia parlarem sobre la presencia de les dones a les start-ups, com a líders i com a inversores amb

Blanca Ochoa, advocada, membre i secretària del Comité Executiu de WA4Steam Business Angel, Rebeca

Pérez, CEO de Inviertis, Helena Torras, Fundadora de PAO Capital, Consellera Independent, membre de

WeRockCapitaL I Juan Álvarez, coordinador del IEF Angels Network, la xarxa de Business Angels creada per

l'Institut d'Estudis Financers i Seed&Click.

A la secció Corresponsabilitat on parlarem amb Ester Oliveras vocal de la Junta de Govern i presidenta de la

Comissió d’igualtat i Diversitat del Col.legi d’Economistes de Catalunya, seguim amb la secció bimensual ‘La

notícia immobiliària’ en la que parlarem amb el gerent de la Cambra de la Propietat Urbana de Barcelona,

l’Òscar Gorgues el Tribunal Constitucional alemany ha anul·lat la llei de congelació de lloguers de Berlín i

acabarem amb la secció Finances i Creixement Econòmic, de la mà de Banc Sabadell amb Sonia Mulero,

Directora de Fundació Banc Sabadell que ens parlarà del foment i acompanyament del talent.

La veu de la dona als negocis

Lideratges, la presència de les dones a la logística

Podcast complert del programa Lideratges amb Ariadna Belver. Al 32è programa de la temporada, començarem

amb l’espai d’actualitat parlant amb l’Elisabet Bach, secretària de la Junta de Govern del Col·legi d’Economistes

de Catalunya que ens explicarà com funcionaran els ajuts a les empreses amb els Fons Europeus Next

Generation.

A la tertúlia parlarem sobre com ha afectat la pandèmia al sector de la logística amb la May López, professora

de logística sostenible de EAE, Xavier Calvo, Director Comercial Nacional en Nacex i Miguel Llanos, Director

Comercial de Mudances CONTROL

A la secció Corresponsabilitat parlarem amb Jordi Martínez, director d’Educació Financera de l’Institut

d’Estudis Financers, seguim amb la secció bimensual ‘La notícia immobiliària’ en la que parlarem amb el

gerent de la Cambra de la Propietat Urbana de Barcelona, l’Òscar Gorgues de l’informe IFO sobre l’habitatge

de lloguer a Berlín elaborat per l’institut econòmic alemany i acabarem amb la secció Empresa en femení amb

Annabel Medina, CEO de Hands Shield.

La veu de la dona als negocis

Lideratges, l’esport en temps de pandèmia, gimnasos i entrenadors personals

Podcast complert del programa Lideratges amb Ariadna Belver. al 31è programa de la temporada començarem amb l’espai d’actualitat on amb Ernesto Poveda, economista i president de ICSA Grupo comentarem les ultimes dades publicades de l’atur.

A la tertúlia parlarem sobre l’esport en temps de pandèmia i la situació actual del gimnasos i entrenadors personals amb Josep Viladot, CEO de Holmes Place, Ramón Canela, CEO i fundador dels gimnasos DIR i Albert Casas, Llicenciat en INEFC i entrenador personal desde el 2001 a KAIZEN SALUD

A la secció Corresponsabilitat on parlarem amb Teresa Rodeja Cofundadora de Economia Humana i acabarem amb la secció Empresa en Femeni amb Judit Viader, Directora General de Frit Ravich.

La veu de la dona als negocis

La presencia femenina i l’efecte de la pandèmia al retail

Podcast complet del programa Lideratges amb Ariadna Belver. Avui al 29è programa de la temporada, a l’espai d’actualitat entrevistem Mireia Mata, directora general d'Igualtat del departament de Treball de la Generalitat que ens parlarà sobre sobre la discriminació salarial a les empreses amb

A la tertúlia parlarem sobre La presencia femenina i l’Efecte pandèmia al retail amb Joan Rouras, Director de Expansión Internacional de Bimba y Lola, José Solana, Director Comercial de SCCE (Sociedad de Centros Comerciales de España) i Dolors Jimenez, Directora Territorial de Gesvalt

A la secció Corresponsabilitat on parlarem amb Vicenç Hernandez, President de l’Associació d’Agents Immobiliaris de Catalunya i CEO de Tecnotramit i acabarem amb la secció Empresa en Femeni amb Carme Casablancas, vocal de la Junta de Govern del Col.legi d’Economistes de Catalunya, professora de l’Area Financera i Comptabilitat de la UAB i co-autora de Biznelis.

La veu de la dona als negocis

Lideratges, la presència de la dona a la política

Podcast complert del programa Lideratges amb Ariadna Belver. Al 28è programa de la temporada, començarem amb l’espai d’actualitat on l’advocada, mediadora i cofundadora de Dispute Management, Mercedes Tarrazón ens explicarà les conclusions del II Congrés Dona i Empresa, organitzat per la Comissió Dona i Empresa de PIMEC.

A la tertúlia parlarem de la presència de les dones a la política amb Esther Niubó diputada al Parlament pel PSC i portaveu socialista de la Comissió d’Ensenyament, Jenn Díaz, diputada d'Esquerra Republicana al Parlament, escriptora, filòloga, traductora i feminista i Gemma Geis, diputada i portaveu del Grup Parlamentari de Junts per Catalunya

A la secció Corresponsabilitat on parlarem amb Jordi Martínez, director d’Educació Financera de l’Institut d’Estudis Financers, seguim amb la secció bimensual ‘La notícia immobiliària’ en la que parlarem amb el gerent de la Cambra de la Propietat Urbana de Barcelona, l’Òscar Gorgues sobre les últimes dades publicades per l’Agencia de l’Habitatge de Catalunya sobre l’evolució del preu del lloguer des de l’aprovació de la regulació de preus el passat 22 de setembre i acabarem amb la secció Finances i Creixement Econòmic amb Conchita Álvarez, Directora de Recursos Humanos de Banco Sabadell sobre la diversitat a les empreses.

La veu de la dona als negocis

Lideratges, la igualtat i el lideratge femení a les empreses

Podcast complert del programa Lideratges amb Ariadna Belver. Al 27è programa de la temporada, a l’espai d’actualitat parlarem sobre el “Barçagate” o les campanyes a les xarxes socials de desprestigi contra persones i institucions i de millora d'imatge a d’altres amb Alba Roig, directora de LEWIS Espanya.

A la tertúlia parlarem d’igualtat i lideratge femení a les empreses amb Isabel Perea, sòcia d’auditoria de Grant Thornton, Ester Oliveras, presidenta de la Comissió d'Economia de la Igualtat i la Diversitat del Col·legi d'Economistes de Catalunya i Sílvia Coppulo, directora de l’observatori del lideratge en l’empresa de la BSM-UPF, llicenciada en psicologia, doctora en comunicació i periodista

A la secció Corresponsabilitat patrocinada per API, Col·legis i associació d’agents immobiliaris on parlarem on parlarem amb Mateu Hernández, Director General de Barcelona Global i acabarem amb la secció Empresa en Femeni amb Dra. Paloma Fuentes, Gerente de Felicidad en Mahou San Miguel.