Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

Temas

Carles Lamelo

 • Carles Lamelo

  EL PROGRAMA DE VIATGES D’ONDA CERO CATALUNYA

  Gente viajera Catalunya 25/01/2020 - Especial Fitur 2020

  Podcast del programa complet Gente Viajera Catalunya amb Carles Lamelo. Avui ens hem desplaçat fins a Fitur, a Madrid, per analitzar visitar alguna de les destinacions que hi son presents. Entrevistem David Font, director de l'Agència Catalana de Turisme; Luis Eduardo Ros, responsable de turisme de Xalapa, a Mèxic; Maria de Lurdes Vale, directora de l'oficina de turisme de Portugal a Espanya; Jorge González, director general de Prima Rus, per parlar del Moscou més gastronòmic i amb Leila Tekaia, directora de l'oficina de turisme de Tunísia a Espanya perquè ens expliqui com s'està recuperant aquesta destinació del Mediterrani.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LES HISTÒRIES DE LA VIDA

  La Brúixola 22/01/2020

  Avui hem berenat amb Tricicle, que s'acomiada dels escenaris aquesta primavera amb 'Hits'. A més hem homenatjat José Luis Perales de la mà de Lluís Soler. Amb tot, hem estat pendents de l'actualitat del temporal Glòria i hem preguntat a les persones que ens escolten què farien si guanyéssin un milió d'euros. Ho hem fet amb motiu de la tornada a Antena 3 del programa '¿Quién Quiere Ser Millonario?'.

 • Carles Lamelo

  GENTE VIAJERA CATALUNYA, AMB CARLES LAMELO

  Quant contaminen realment els avions?

  A Gente Viajera Catalunya amb Carles Lamelo entrevistem al doctor Jorge Rodríguez, del Cidetec, del parc tecnològic de Guipuzkoa, expert en millora d'eficiència en les cobertures dels avions. Amb ell abordarem la polèmica mesura proposada per l'Ajuntament de Barcelona i l'equip de govern d'Ada Colau de suprimir el pont aeri i deixar d'emprar els avions en els seus desplaçaments tant com sigui possible. Amb el Dr. Rodríguez tractarem d'escatir quant contaminen realment els avions.

 • Carles Lamelo

  EL PROGRAMA DE VIATGES D’ONDA CERO CATALUNYA

  Gente viajera Catalunya 18/01/2020

  Podcast del programa complet Gente Viajera Catalunya amb Carles Lamelo. Avui parlem de l'impacte real de l'aeronàutica en l'emissió de gasos d'efectes contaminants. El doctor Jorge Rodríguez, del parc tecnològic de Guipuzkoa ens explica què s'està investigant per fer més sostenible l'aviació. També hem convidat a la plataforma de viatgers WeRoad, que organitza viatges per a motxillaires. Elisabeth Esporrin ens dona l'actualitat de l'esquí, en un cap de setmana on la neu tornarà a omplir les pistes; entrevistem al periodista Zigor Aldama, guardonat recentment amb el premi Colombine per un reportatge sobre la situació a la frontera entre l'Índia i el Nepal i amb Lola Escudero, de l'editorial GeoPlaneta recorrerem les millors rutes en tren del món.

 • Carles Lamelo

  NITS DE RÀDIO AMB CARLES LAMELO I DAVID CERVELLÓ

  Nits de Ràdio 16/01/2020

  Podcast complet de Nits de Ràdio amb Carles Lamelo i David Cervelló. Yolanda Felice ens presenta nou llibre i ens comenta les dificultats que tenen els escriptors per publicar avui en dia. Parlem amb Maria Luisa Ferreros, psicòloga infantil, sobre els joves i com cada cop són menys capaços de comunicar-se en el món real i necessiten més la virtualitat per tal de comunicar-se. Ens comenta com estan d'aïllats. Marta Gonzalez peláez , experta en comunicació, ens analitza la llibertat vs la soletat.

 • Carles Lamelo

  NITS DE RÀDIO AMB CARLES LAMELO I DAVID CERVELLÓ

  Nits de Ràdio 15/01/2020

  Podcast complet de Nits de Ràdio amb Carles Lamelo i David Cervelló. Parlem amb Juan Abellán, professor de la EAE Business School sobre quines característiques podria tenir el nou ministeri de Consum. Oriol Lugo i Anna Farré, psicòlegs, ens parlen del valor de l'amistat. David Morales ens parla de la nostra tercera pell de protecció: la bioconstrucció.