Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

Temas

Carles Lamelo

 • Carles Lamelo

  EL PROGRAMA DE VIATGES D'ONDA CERO

  Gente Viajera Catalunya 27/06/2020

  Podcast complet del programa Gente Viajera Catalunya, amb Carles Lamelo. En el darrer programa del mes de juny hem parlat de la reobertura dels museus locals de la Diputació de Barcelona, de la posada en marxa de l'exposició 'Human Bodies' a Barcelona amb noves mesures de seguretat, de la nova campanya del Patronat de Turisme de la Costa Brava 'Bojos per tornar-nos a veure' i us hem proposat fer submarinisme a les costes d'Almeria.

 • Carles Lamelo

  EL PROGRAMA DE VIATGES D'ONDA CERO

  Gente Viajera Catalunya 20/06/2020

  Podcast complet del programa Gente Viajera Catalunya, amb Carles Lamelo. Avui hem parlat de les necessitats del sector turístic per fer front a la paràlisi que ha generat la pandèmia amb la patronal Foment del Treball, hem explicat els plans de la reobertura de rutes de Norwegian a l'aeroport de Barcelona, hem fet un tast de vins mentre pintem un quadre al barri de Gràcia de Barcelona i hem descobert les millors receptes de truites, al nostre espai de gastronomia.

 • Carles Lamelo

  EL PROGRAMA DE VIATGES D'ONDA CERO

  Gente Viajera Catalunya 06/06/2020

  Podcast complet del programa Gente Viajera Catalunya, amb Carles Lamelo. Pendents de com desescala el sector turístic, avui estarem amb la vista posada en la reactivació de les platges, amb l’alcalde de Santa Susanna, al Maresme; dels creuers, amb el president del Port de Tarragona i dels hotels, amb el president del Gremi d’Hotels de Barcelona. A l’espai de gastronomia 'Paisatges amb sabor', cuinarem amb ingredients asiàtics amb Kike del Olmo, col·laborador de l’edició nacional del programa i propietari del restaurant Koh. I també sabrem com es prepara el Parador d’Aiguablava per a la seva reapertura aquest estiu. Recordem que tots els paradors obriran les seves portes a partir del dia 25 de juny i el d’Aiguablava obre després d’una intensa reforma.

 • Carles Lamelo

  EL PROGRAMA DE VIATGES D’ONDA CERO CATALUNYA

  Gente viajera Catalunya 30/05/2020

  Podcast del programa complet Gente Viajera Catalunya amb Carles Lamelo. Avui parlem dels balnearis, que es preparen per obrir la seva temporada. Per això entrevistem el president de l’Associació Nacional de Balnearis i president de l’ICTE, Miguel Mirones, perquè ens expliqui quines mesures prendràn per fer més segura la nostra estança en els seus establiments. Més coses que tornen. Hurtigruten, la companyia de vaixells d’expedició que recorre la costa de Noruega, ha anunciat la posada en servei de les seves rutes amb passatgers després de la pandèmia. Avui parlarem amb el seu responsable a Espanya i també amb Marcel Forns, Director General de GEBTA, l’entitat que agrupa els serveis de viatges corporatius a Espanya per saber si les empreses reprendran els viatges de negocis quan passi la crisi de la Covid-19. I encara tindrem temps per fer astroturisme amb el llibre ‘Cielos oscuros’ que acaba de publicar Lonely Planet al nostre país. Un recorregut pels millors llocs per gaudir del turisme que mira les estrelles.