Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

Temas

Carles Lamelo

 • Setmana del Turisme

  LA SETMANA DEL TURISME

  Els millors llocs d'Europa per marxar de vacances

  Onda Cero Catalunya i l’equip de Gente Viajera Catalunya t’acosten a les millors destinacions del món per a les teves properes vacances. Carles Lamelo repassa el llistat 'Best in Europe' de Lonely Planet perquè de vegades, per marxar de vacances no cal anar molt lluny. Dins de Catalunya tenim molts racons que son patrimoni de la humanitat, senders, pobles amb encant i centres culturals que val la pena conèixer. Si ampliem al focus al nostre país, cada comunitat autònoma té molt a oferir-nos... però, què me’n diuen d’Europa? En aquest podcast els donem les millors propostes al Vell Continent.

 • Setmana del Turisme

  LA SETMANA DEL TURISME

  Xile, on podrem esquiar mentre a Catalunya és estiu

  Onda Cero Catalunya i l’equip de Gente Viajera Catalunya t’acosten a les millors destinacions del món per a les teves properes vacances. Carles Lamelo ens porta de viatge a Xile. Al programa 'Gente Viajera Catalunya' vam parlar de com Xile és un paradís per l'esquí quan a Catalunya és estiu. Xile és naturalesa oberta tot l'any. Atreveix-te a descobrir boscos i àrees naturals amb espècies endèmiques, glaceres i desenes d'ambients únics considerats Àrees Silvestres Protegides de l'Estat a Xile. Recorre a peu, cavalcant o amb bicicleta aquests llocs, la cura i preservació és de vital importància per al país. En total, les zones protegides en sòl xilè arriben al 20% de l'extens territori nacional. Entre el mar i la serralada, des del desert més àrid del món fins les glaceres patagòniques, es desenvolupa una immensa riquesa natural que fascina els que admiren la natura i la vida a l'aire lliure.

 • Setmana del Turisme

  LA SETMANA DEL TURISME

  Els paisatges de Xile son dels més diversos del món

  Onda Cero Catalunya i l’equip de Gente Viajera Catalunya t’acosten a les millors destinacions del món per a les teves properes vacances. Carles Lamelo ens porta de viatge a Xile. Al programa 'La Brúixola' vam parlar de la cultura Mapuche, coneguda pel seu esperit guerrer, et saluda amb el seu particular mapudungun. Viu una experiència inoblidable dormint i cuinant en una ruca al Llac Budi, a prop de Temuco. Si viatges a la zona nord de Xile, el poble de l’altiplà aimara et convida visitar els petits poblats de Putre i Parinacota. Enlluerna’t amb els teixits i l’acolorida artesania basant-llana de flama, a més de tastar la carn de camèlids amb quinoa. Si disposes de temps i vols viure una experiència remota, vola fins a l’Illa de Pasqua i coneix la cultura dels Rapa Nui. Meravella't amb la cultura local, les seves fascinants històries, tradicions i festivitats com la Tapati. Estem a la fi del món, i és moment de ser testimoni de la vida Yagan, poble originari que navega en canoes pels canals de Terra del Foc.

 • Setmana del Turisme

  LA SETMANA DEL TURISME

  Recorrem Santiago de Xile, una ciutat vibrant

  Onda Cero Catalunya i l’equip de Gente Viajera Catalunya t’acosten a les millors destinacions del món per a les teves properes vacances. Carles Lamelo ens porta de viatge a Xile. Al programa 'La Ciutat' vam poder recórrer la capital, Santiago de Chile. Us proposem una mirada cultural perquè és escenari d'esdeveniments que ressalten la cultura xilena i també és seu de grans festivals internacionals, a través dels seus sons, sabors i colors Us recomanem perdre-us pels seus carrers per trobar originals galeries d'art, botigues de disseny innovadores i fires d'artesania, a més de restaurants, bars i cafès, que es complementen amb una oferta atractiva i cosmopolita. La vida ressorgeix, en caure la nit, especialment al dinàmic barri de Bellavista.

 • Nits de Ràdio amb Carles Lamelo

  EL PROGRAMA DE VIATGES D’ONDA CERO CATALUNYA

  Gente viajera Catalunya 15/06/2019

  Avui a Gente Viajera Catalunya amb Carles Lamelo repassem les destinacions que seran tendència aquest estiu amb el director d'Atlàntida viatges, visitarem el Park Piolets, anirem a l'òpera de la mà del Gran Teatre del Liceu, repassarem Xile com a destinació de neu ara que allà és hivern i també recorrerem el parc Marimurta de Blanes