Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

Temas

Gabriel Figueredo

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LES HISTÒRIES DE LA VIDA

  La Brúixola 20/02/2019

  Avui, en el Dia Mundial del Gat, hem preguntat al personal si són més de gat o de gos. I hem rebut un munt de missatges d'amants dels animals! Ens ha visitat per a berenar amb nosaltres en Víctor Parkas, que ens presenta el seu llibre 'Game Boy'. I també ha vingut a l'estudi en Carles Lamelo, que ens porta les novetats tecnològiques per a veure el millor cinema a les sales i també a casa.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LES HISTÒRIES DE CATALUNYA

  La Brúixola 08/02/2019

  Avui hem berenat amb David Guapo, que ens ha explicat el seu espectacle #quenonosfrunjanlafiesta. Hem preguntat a la gent per les seves àvies, que avui són protagonistes de l'actualitat. Hem tingut Judit Mascó al programa, que ens ha explicat una iniciativa que connecta la solidaritat i la moda. I en Lluís Soler ens ha portat les cites musicals de la setmana. Amb Gabriel Figueredo hem explicat l'actualitat de la jornada.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LES HISTÒRIES DE LA VIDA

  La Brúixola 06/02/2019

  Avui hem berenat amb Francesc Peirón, que és periodista de La Vanguardia a Nova York. Amb ell hem passejat per la ciutat dels gratacels i per les històries que ha recollit al llarg dels anys i que ara agrupa en un llibre titulat 'Me llamo Nueva York'. Hem preguntat a l'audiència la seva opinió sobre la gran poma. A més, en Carles Lamelo ens ha explicat com funcionarà la tecnologia 5G al quiròfan més avançat en aquesta matèria, que està a l'Hospital Clínic de Barcelona.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LES HISTÒRIES DE LA VIDA

  La Brúixola 05/02/2019

  Avui hem explicat que una parella de Sant Fruitós de Bages va haver-se de casar en una funerària per qüestions de força major. I hem preguntat a l'audiència per aquelles anècdotes al voltant dels casaments. N'hi ha moltíssimes! Hem berenat amb Cristina Inés, una supervivent del càncer que ens ha portat la seva història de superació. I hem rebut a l'estudi la pensionista Paca Tricio, que lidera el moviment d'aquest col·lectiu. Amb Gabriel Figueredo hem completat l'actualitat del dia.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LES HISTÒRIES DE LA VIDA

  La Brúixola 04/02/2019

  Avui hem explicat que ha començat la 080 Barcelona Fashion i hem preguntat a la gent per Marisol, perquè aquest dilluns és l'aniversari de Pepa Flores. Ha vingut a berenar amb nosaltres la gran Núria Feliu. I hem entrevistat la guanyadora del premi Biblioteca Breve 2019, Elvira Sastre. L'Adriana Díaz ens ha portat al teatre a veure Pocahontas. I amb Gabriel Figueredo hem repassat l'actualitat del dia.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LES HISTÒRIES DE LA VIDA

  La Brúixola 24/01/2019

  Avui hem berenat amb Laura Aubert i Marta Pérez, actrius de 'La Tendresa', una obra de teatre on hi apareix una illa deserta. Per això hem preguntat a l'audiència: A qui t'emportaries a una illa deserta? Hem rebut a l'estudi la Mònica Günther, que avui ens ha revelat les propietats de la cúrcuma. I hem repassat l'actualitat del dia de la mà de Gabriel Figueredo. A més, hem entrevistat el fundador d'Open Arms Òscar Camps.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LES HISTÒRIES DE LA VIDA

  La Brúixola 23/01/2019

  Avui hem explica com serà l'espectacle 'Yo fui a EGB', que arribarà a Barcelona d'aquí a uns dies. I hem preguntat a la gent pels seus records d'aquella època estudiantil. A més, hem tingut en Carles Lamelo, que ens ha portat apps turístiques en el marc de la fira Fitur, que se celebra a Madrid. Amb Gabriel Figueredo hem explicat l'actualitat del dia a Catalunya.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LES HISTÒRIES DE LA VIDA

  La Brúixola 21/01/2019

  Avui ens hem proposat tombar això del 'Blue Monday' i hem dedicat el programa a les coses alegres de la vida. Per això hem preguntat a les persones que ens escolten què fan quan se senten tristes per combatre aquest sentiment. Hem rebut a l'estudi Pepe Montserrate, amb qui hem berenat i amb qui hem intentat esbrinar la fórmula de la felicitat. I també hem rebut l'Adriana Díaz, que ens ha portat al teatre. Hem estat pendents del conflicte dels taxistes, que hem relatat de la mà de Gabriel Figueredo i Laura Pons.