Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

Temas

Gabriel Figueredo

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LES HISTÒRIES DE LA VIDA

  La Brúixola 05/06/2019

  Avui hem berenat amb l'escriptor Federico Moccia, que acumula diferents bestsellers parlant de temes relacionats amb l'amor. Ara, hi torna amb una novel·la titulada 'Mil nits sense tu', i que és la segona part i última de l'obra predecessora. Per això hem dedicat el programa a Itàlia, preguntant a les persones que ens escolten que ens expliquin què és el millor de la gastronomia del país veí. La pasta i la pizza guanyen per golejada. Amb en Gabriel Figueredo hem repassat l'actualitat del dia, que hem completat amb una entrevista a la secretària general de Medi Ambient de la Generalitat.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LES HISTÒRIES DE LA VIDA

  La Brúixola 04/06/2019

  Avui hem berenat amb la periodista Danae Boronat, que s'ha convertit en la primera dona en narrar un partit de futbol de primera divisió. En un dimarts en què és noticia la troballa d'una carta de 1907 que ha arribat ara, al 2019, al seu destí. L'audiència ens ha explicat les cartes personals que més recorden. A més, en Miguel Cáceres ens ha vingut a explicar que la setmana vinent se celebra Firagran a Barcelona. Amb en Gabriel Figueredo hem repassat l'actualitat del dia.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LES HISTÒRIES DE LA VIDA

  La Brúixola 03/06/2019

  Avui hem berenat amb l'escriptor Carlos Cañeque, que ens ha vingut a presentar el seu darrer llibre. Això en el dia que ha començat 'La setmana de la cuina' a Onda Cero Catalunya. Per això, hem aprofitat per preguntar a la gent receptes de batuts refrescants. A més, ha vingut l'Adriana Díaz a parlar-nos de l'obra de teatre 'Dogville'. Hem conversat amb en Xavier Martínez, que divendres passat va patir una agressió homòfoba a Barcelona. Amb en Gabriel Figueredo hem explicat l'actualitat de la jornada.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LES HISTÒRIES DE LA VIDA

  La Brúixola 17/05/2019

  Avui hem dedicat el programa al Dia Internacional contra la LGTBIfòbia, i hem berenat amb un activista de la causa, amb en José Cuadrado, que ens ha presentat el seu llibre 'Menos drama y más banana'. Hem parlat també del Festival de Eurovisión 2019, que arriba aquest dissabte a la final. I hem repassat l'actualitat del dia de la mà de Gabriel Figueredo.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LES HISTÒRIES DE LA VIDA

  La Brúixola 03/04/2019

  Avui hem rebut a l'estudi el col·lega periodista Xavier Aldekoa, que ens ha presentat el seu darrer llibre sobre l'Àfrica. A més, hem viatjat fins a Escòcia de la mà de Carles Lamelo i hem repassat l'actualitat de la jornada amb Gabriel Figueredo, molt pendents d'un terratrèmol amb epicentre a l'Alt Urgell.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LES HISTÒRIES DE LA VIDA

  La Brúixola 20/02/2019

  Avui, en el Dia Mundial del Gat, hem preguntat al personal si són més de gat o de gos. I hem rebut un munt de missatges d'amants dels animals! Ens ha visitat per a berenar amb nosaltres en Víctor Parkas, que ens presenta el seu llibre 'Game Boy'. I també ha vingut a l'estudi en Carles Lamelo, que ens porta les novetats tecnològiques per a veure el millor cinema a les sales i també a casa.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LES HISTÒRIES DE CATALUNYA

  La Brúixola 08/02/2019

  Avui hem berenat amb David Guapo, que ens ha explicat el seu espectacle #quenonosfrunjanlafiesta. Hem preguntat a la gent per les seves àvies, que avui són protagonistes de l'actualitat. Hem tingut Judit Mascó al programa, que ens ha explicat una iniciativa que connecta la solidaritat i la moda. I en Lluís Soler ens ha portat les cites musicals de la setmana. Amb Gabriel Figueredo hem explicat l'actualitat de la jornada.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LES HISTÒRIES DE LA VIDA

  La Brúixola 06/02/2019

  Avui hem berenat amb Francesc Peirón, que és periodista de La Vanguardia a Nova York. Amb ell hem passejat per la ciutat dels gratacels i per les històries que ha recollit al llarg dels anys i que ara agrupa en un llibre titulat 'Me llamo Nueva York'. Hem preguntat a l'audiència la seva opinió sobre la gran poma. A més, en Carles Lamelo ens ha explicat com funcionarà la tecnologia 5G al quiròfan més avançat en aquesta matèria, que està a l'Hospital Clínic de Barcelona.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LES HISTÒRIES DE LA VIDA

  La Brúixola 05/02/2019

  Avui hem explicat que una parella de Sant Fruitós de Bages va haver-se de casar en una funerària per qüestions de força major. I hem preguntat a l'audiència per aquelles anècdotes al voltant dels casaments. N'hi ha moltíssimes! Hem berenat amb Cristina Inés, una supervivent del càncer que ens ha portat la seva història de superació. I hem rebut a l'estudi la pensionista Paca Tricio, que lidera el moviment d'aquest col·lectiu. Amb Gabriel Figueredo hem completat l'actualitat del dia.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LES HISTÒRIES DE LA VIDA

  La Brúixola 04/02/2019

  Avui hem explicat que ha començat la 080 Barcelona Fashion i hem preguntat a la gent per Marisol, perquè aquest dilluns és l'aniversari de Pepa Flores. Ha vingut a berenar amb nosaltres la gran Núria Feliu. I hem entrevistat la guanyadora del premi Biblioteca Breve 2019, Elvira Sastre. L'Adriana Díaz ens ha portat al teatre a veure Pocahontas. I amb Gabriel Figueredo hem repassat l'actualitat del dia.