Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

Temas

nits de radio

 • David Cervelló

  NITS DE RÀDIO, AMB DAVID CERVELLO

  NITS DE RÀDIO 15/10/2019

  Òscar Gonzàlez ens proposa una sèrie que ens pot ajudar a comprendre com seria la vida d'una persona que des de petit tingui la idea de ser president dels EEUU, porta per nom "The politician" Jordi Gonzalez, el nostre coach, ens explica i proposa un "passadís emocional" que ens permeti afrontar els reptes amb la millor de les energies possibles.

 • David Cervelló

  NITS DE RÀDIO, AMB DAVID CERVELLO

  Nit d'Història

  Óscar González ens porta la història a Nits de Ràdio. Seguim la masterclass sobre l'antiga Roma, avui aprenem com estaven organitzades les ciutats estat i com es van anar annexionant a Roma per esdevenir ciutadans.

 • David Cervelló

  NITS DE RÀDIO, AMB DAVID CERVELLO

  NITS DE RÀDIO 12/10/2019

  Pablo Mérida ens comenta aspectes del festival de Sitges i de l'estrena més destacada de la setmana, en aquesta ocasió la nova de Woody Allen. Óscar González ens porta la història a Nits de Ràdio. Seguim la masterclass sobre l'antiga Roma, avui aprenem com estaven organitzades les ciutats estat i com es van anar annexionant a Roma per esdevenir ciutadans.

 • David Cervelló

  NITS DE RÀDIO, AMB DAVID CERVELLO

  NITS DE RÀDIO 11/10/2019

  Elia Quiñones, la psicòloga del programa ens parla del trastorn compulsiu de la neteja, en aquesta segona part, els obsessius per la higiene. Noemí Pérez en la secció de sexologia i parella tracta com de diferent és la parella al llarg dels anys, les diferents etapes que té la seva pròpia sexualitat. Marta González Peláez ens parla dels grups de whatsapp i de què passa quan t'expulsen d'ells.

 • David Cervelló

  NITS DE RÀDIO, AMB DAVID CERVELLO

  Els valors de l'esport i el moviment olímpic en els joves

  Ens visita Jorge Gamero, autor de "Tòquio al cor" una novel·la per a joves, i no tan joves, que ens explica les vivències d'un jove atleta que vol ser olímpic en la prova de marató. Parlem amb l'autor del camí cap a fer realitat els somnis, dels valors positius que té l'esport, els dubtes, els reptes, les dificultats i les vivències que porten al protagonista de l'adolescència a la joventut i maduresa física i emocional.

 • David Cervelló

  NITS DE RÀDIO, AMB DAVID CERVELLO

  NITS DE RÀDIO 10/10/2019

  Ens visita Jorge Gamero, autor de "Tòquio al cor" una novel·la per a joves, i no tan joves, que ens explica les vivències d'un jove atleta que vol ser olímpic en la prova de marató. Parlem amb l'autor del camí cap a fer realitat els somnis, dels valors positius que té l'esport, els dubtes, els reptes, les dificultats i les vivències que porten al protagonista de l'adolescència a la joventut i maduresa física i emocional. Angélica Triana comença un repte pels oients de fer que tinguin una vida més saludable. David Morales ens parla del pàrkinson amb el Dr. Salvador Ventura, investigador de l'Institut de Biotecnologia i Biomedicina i del Departament de Bioquímica i Biologia Molecular de la UAB. Alan Jornet ens presenta l'actor Pau Zabaleta.