Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

Temas

nits de radio

 • David Cervelló

  NITS DE RÀDIO AMB DAVID CERVELLÓ

  Nits de Ràdio 29/09/2020

  Podcast complet de Nits de Ràdio amb David Cervelló: Òscar González, a la secció de sèries, ens fa una llista del més destacat del fons d'armari de la plataforma "StarzPlay" destacant tant els clàssics, com la recent producció "The Great". Entrevistem Carlos Briones, autor de "¿Estamos Solos?" Llibre amb el que analitza les possibilitats de que puguem trobar vida fora del nostre planeta. Jordi González, el nostre coach, ens explica què és la consciència activa.

 • David Cervelló

  NITS DE RÀDIO AMB DAVID CERVELLÓ

  Nits de Ràdio 26/09/2020

  Podcast complet de Nits de Ràdio amb David Cervelló.. Secció de cinema amb Pablo Mérida que ens comenta les novetats de la setmana, entre elles "Greenland" i l'espanyola "Black beach". A la secció d'història amb Óscar González, l'Òscar ens presenta la novela "Centroeuropa", en parlem amb el seu autor, Vicente Luis Mora.

 • David Cervelló

  NITS DE RÀDIO AMB DAVID CERVELLÓ

  Nits de Ràdio 25/09/2020

  Podcast complet de Nits de Ràdio amb David Cervelló. Tertúlia cultural amb Dani Martín i David Morales. Propostes d'entreteniment, llibres i aplicacions per fer i gaudir en família. Coneixem detalls del llibre de Meghan Markel En Dani ens presenta les novetats de la playstation 5 Comença nova secció al Nits, en Carlos Aguilar ens porta les grans conspiracions de la història, sempre amb un to còmic, comentem els secrets que suposadament s'amaguen darrere la història oficial, avui amb els orígens de la covid-19

 • David Cervelló

  NITS DE RÀDIO AMB DAVID CERVELLÓ

  Nits de Ràdio 24/09/2020

  Podcast complet de Nits de Ràdio amb David Cervelló.. Analitzem la televisió, la societat i les revistes amb Marta González Peláez, Alan Jornet i David Morales tot comentant la proposta d'un expert de no parlar en veu alta durant dos mesos per evitar transmetre el coronavirus. El nostre divulgador científic, Sheddad Kaid-Salah Ferrón ens parla de dos temes d'actualitat, la detecció de col·lisions de forats negres i els indicis de posible vida als núvols de venus. Maria José Cayuela i Sònia Martínez, les nostres influencers, ens expliquen com s'està adaptant la moda a la "nova normalitat" amb passarel·les virtuals i molt distanciament.

 • David Cervelló

  NITS DE RÀDIO AMB DAVID CERVELLÓ

  Nits de Ràdio 23/09/2020

  Podcast complet de Nits de Ràdio amb David Cervelló Entrevistem Laura Opazo, autora de "Armario sostenible" un llibre amb el que aprenem el cost pel medi ambient de la confecció de roba i com evitar contaminar de més per tenir un armari sostenible i eficient. Per riure una estona dividim el món en dos, entre els que prefereixen veure el cafè amb llet en got o en tassa amb Thais Buforn i David Morales. Temps pel nostre coach, Jordi González i com redescobrir-se Els psicòlegs Susanna Sànchez y José Antonio Alcuéscar ens parlen de com gestionar la frustració en temps de pandèmia