Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

Temas

nits de radio

 • Nits de Ràdio, amb David Cervelló

  NITS DE RADIO, AMB DAVID CERVELLO

  NITS DE RADIO 06/12/2018

  Nit de Cinema a #nitsderadio, amb Pablo Mérida i David Cervelló. Parlem de les apostes de cada distribuidora de cara als nadals i comentem les estrenes de la setmana del pont. Les més fortes son "Ralph rompe internet" gran aposta de Disney , "Robin Hood", "Suspiria" i una noba de robatoris... amb Michael Cane altre cop.

 • Nits de Ràdio, amb David Cervelló

  NITS DE RADIO, AMB DAVID CERVELLO

  NITS DE RADIO 05/12/2018

  L' Oscar Gonzalez avui ens proposa dues sèries, ambdues de la factoria HBO i que presenten segona temporada, son "The deuce" i "Room 104". Avui a la secció d'Alan Jornet parlem amb Miriam Fabà i el seu projecte "Veganeando" una proposta saludable tot partint d'uns millors hàbits en alimentació i la difusió de les alternatives veganes al consum de productes animals. Maria Luisa Ferreros la nostra psicologa infantil ens parla de com fer que la llista als reis mags sigui eficient i amb consciencia per part dels petits de la casa.

 • Nits de Ràdio, amb David Cervelló

  NITS DE RADIO, AMB DAVID CERVELLO

  NITS DE RADIO 04/12/2018

  Parlem amb Mar Alarcón, la convidada d'aquesta nit de Tere Crespo i la seva secció d'emprenedors. La Mar està considerada una de les 50 dones més influents a tota europa. Ens explica les carateristiques de la bona emprenedoria i del cas concret de la seva empresa SocialCar. En David Morales ens parla avui, a la seva secció setmanal, de l'estat actual dels malalts de VIH, segueix el estigma i la discriminació social vers ells? En parlem amb Alberto Capitán president del comite "1 de desembre" una ONG que agrupa afectats d'aquesta enfermetat. Finalment el nostre coach Jordi Gonzalez ens parla de les oportunitats al llarg de la vida, mai és tard?

 • Nits de Ràdio, amb David Cervelló

  NITS DE RADIO, AMB DAVID CERVELLO

  NITS DE RADIO 01/12/2018

  Nit de Cinema a #nitsderadio, amb Pablo Mérida i David Cervelló. Iniciem la tertulia fent esment del tweet del director Guillermo del Toro sobre la quantitat de guión acabats que ha escrit i que mai han estat rodats. El cinema no sempre és tan bonic com sembla i molts projectes no arriben a les pantalles. Entre les estrenes de la setmana destaquem "Viudas" i la proudcció nostre "Durante la tormenta" bones propostes de cinema... i per passar por: Cadaver.

 • Nits de Ràdio, amb David Cervelló

  NITS DE RADIO, AMB DAVID CERVELLO

  NITS DE RADIO 30/11/2018

  Avui la nostra psicòloga Elia Quiñones ens parla d'un aspecte molt important: "L'autoestima", què és i com es treballarla. Ens quins casos manca i ens quins casos pot ser perjudicial en excès. Els tribuneros Marc Gelabert i Sergi Porcel ens presenten una nova modalitat de trainers... el personal walker, existeix realment o tan sols és fruit de la seva imaginació? En Joan Pañella fa un últim viatge a 1966, en concret a la seva televisió.

 • Nits de Ràdio, amb David Cervelló

  NITS DE RADIO, AMB DAVID CERVELLO

  NITS DE RADIO 29/11/2018

  Parlem amb Lasse Rouhiainen, autor de "Inteligencia artificial" Un llibre que analitza 101 casos en els que la IA modificarà la nostre percepció del món, desde les feines que farà per nosaltres com les millores que suposarà pel nostre dia a dia. Amb Alan Jornet totes les setmanes coneixem algú amb una vida interessant, en aquesta ocasió és Montse Iserte, sexòloga i emprenedora del món de l'erótica.