Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

Temas

nits de radio

 • David Cervelló

  NITS DE RÀDIO AMB DAVID CERVELLÓ

  Nits de Ràdio 14/07/2020

  Podcast complet de Nits de Ràdio amb David Cervelló: Òscar González ens proposa avui dues sèries. Per una banda "Upload" una ficció que ens proposa que en el futur es pugui "pujar" a una mena de servidor la nostra consciència per quedar allí vivint de forma virtual L'altre és la tercera temporada de la sèrie creada per Berto Romero "Mira lo que has hecho" Temps també per la tertúlia internacional amb el Joe i la Maria que ens expliquen quines mascotes tenen a USA i a Brasil... i també si mengen algún animal que aquí no en sigui costum. Eduard Pascual ens porta el més viral de la setmana a les xarxes socials.

 • David Cervelló

  NITS DE RÀDIO AMB DAVID CERVELLÓ

  Nits de Ràdio 10/07/2020

  Podcast complet de Nits de Ràdio amb David Cervelló.. Secció de cinema amb Pablo Mérida que ens comenta les pel·lícules estrenades aquesta setmana entre les que destaca "Fist Love", "Dónde estás Bernadette" i una curiositat "Under The skin" amb Scarlett Johansson, vista al festival de Sitges de 2013 i que fins ara no s'ha estrenat al nostre país. A la secció d'història amb Óscar González parlem de "La maestra de Sócrates" de Laura Mas, conversem amb l'autora sobre la figura de Diotima de Mantinea i la seva relació amb Sócrates. Daniel Arguimbau analitza l'actualitat al "Si Jo fos..." aquesta setmana fent propostes a les empreses que reduiran personal amb la venda per internet i el teletreball.

 • David Cervelló

  NITS DE RÀDIO AMB DAVID CERVELLÓ

  Nits de Ràdio 10/07/2020

  Podcast complet de Nits de Ràdio amb David Cervelló.. Tertúlia cultural amb David Morales i Dani Martin. Propostes d'entreteniment, llibres i aplicacions per fer i gaudir en família. Dani Martin ens comenta com grans compositors de cinema comencen a fer bandes sonores per videojocs i que fins i tot el recentment traspassat Ennio Morricone en va fer alguna. El nostre coach Jordi Gonzalez ens parlar del rerefons emocional i com gestionar-lo Temps també per l'humor amb els tribuneros Marc Gelabert i Sergi Porcel analitzant com motivar a la gent a que porti sempre les mascaretes posades.

 • David Cervelló

  NITS DE RÀDIO AMB DAVID CERVELLÓ

  Nits de Ràdio 09/07/2020

  Podcast complet de Nits de Ràdio amb David Cervelló.. Analitzem la televisió, la societat i les revistes amb David Morales, Marta González Peláez i Alan Jornet tot comentant també les notícies més curioses relacionades amb la Covid i uns peculiars efectes secundaris Miquel Pucurull ens comenta les propostes que estan fent els organitzadors de maratons arreu del món per poder tornar a disputar proves populars amb una gran participació mantenint la seguretat en participants i públic.

 • David Cervelló

  NITS DE RÀDIO AMB DAVID CERVELLÓ

  Nits de Ràdio 08/07/2020

  Podcast complet de Nits de Ràdio amb David Cervelló Dividim el món en dos entre els partidaris del doblatge a les pel·lícules i els que prefereixen la versió original amb subtítols amb Thais Buforn, Arantxa Juan i David Morales. Parlem amb Olga Maeso, autora de "Vence a tu mente y conquista el mundo" on plasma tota la seva experiència ajudant als demés al llarg dels seus anys d'experiència professional, ja sigui com a policia, coach y/o conferenciant. David Morales ens presenta un nou reportatge.