Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

Temas

nits de radio

 • Nits de Ràdio amb Carles Lamelo

  NITS DE RADIO, AMB CARLES LAMELO

  NITS DE RADIO 16/10/2018

  Els nostres psicòlegs de guardia Susana Sánchez i José Antonio Alcuéscar ens porten al programa un tema molt interessant, com evoluciones i com són les amistats al llarg dels anys, avui les amistats al nits de radio de Carles Lamelo. A més entrevistem el Doctor Miquel Porta, que ens presenta "Vive más y mejor" una obra on ens dona consell de vida saludable. També coneixem la nova obra d'Andres Pascual.

 • Nits de Ràdio amb Carles Lamelo

  NITS DE RADIO, AMB CARLES LAMELO I DAVID CERVELLO

  NITS DE RADIO 12/10/2018

  Carles Lamelo conversa amb la nostra psicòloga Elia Quiñones, qui ens parla d'un llibre que porta per nom "No kids" i ens dona aquestes 40 raons per no tenir fills (Segur que també n'hi ha de tenir-ne) pero l'Elia avui ens argumenta aquests. A més conversem amb Pablo Herreros. Tenim temps pele consells optimistes de Jordi Gonzalez amb David Cervelló i arribaran els nostres "tribuneros" per parlar de cotxets de bebè tot fent bon humor.

 • Nits de Ràdio amb Carles Lamelo

  NITS DE RADIO, AMB CARLES LAMELO I DAVID CERVELLO

  NITS DE RADIO 11/10/2018

  Els nostres psicòlegs de guardia J.A.Alcuescar y Susanna Sanchez tornen al programa amb més recomenacions i consells pels nostres oients. Carles Lamelo també entrevista Patricia Ramirez autora de "Entrena tu optimismo". Un llibre amb eïnes per treballar i potenciar aquesta actitut vital que tot i que no garanteix l'èxit sí que et predisposa a obtenir millors resultats i a ser més feliç. David Morales i David Cervello entrevisten al Doctor Evarist Feliu, que és patró Director Científic de la Fundació Josep Carreras contra la Leucèmia per analitzar en què estan dedicant actualment els esforços i la recent estrena de nova seu.

 • Nits de Ràdio amb Carles Lamelo

  NITS DE RADIO, AMB CARLES LAMELO I DAVID CERVELLO

  NITS DE RADIO 10/10/2018

  L'Òscar Gonzàlez proposa noves sèries per veure a en Carles Lamelo i en David Cervelló, en concret "Succession" i "Bodyguard" serie de la BBC que ha tingut un gran èxit a Regne Unit amb unes quotes de pantalla que han estat tot un récord. A més coneixem, ens la presenta Alan Jornet, la nova iniciativa en la que está posant tota la seva energia Emma Quadrada, un projecte que porta per nom "Liternatura" una meravellosa forma d'unir Literatura i Natura amb un premi, un festival... i el que estigui per venir.

 • Nits de Ràdio amb Carles Lamelo

  NITS DE RADIO, AMB CARLES LAMELO i DAVID CERVELLÓ

  Programa especial des del 51è festival de cinema fantàstic de Sitges

  Al #NitsdeRadio de Carles Lamelo ens desplacem fins al 51è festival de cinema fantàstic de Sitges amb David Cervelló i Pablo Mérida. Amb ells entrevistem Àngel Sala, director del festival, qui ens parla dels principals actius de l'edició d'enguany i de la situació del sector cinematogràfic, com a industria, en general. També parlem amb Carlona Bang, actriu i productora que enguany és jurat del certament a més de presentar producció propia. En Pablo a més ens parla d'alguna de les pel.licules que més li han cridat l'atenció de les presentades fins al moment.

 • Nits de Ràdio amb Carles Lamelo

  NITS DE RADIO, AMB CARLES LAMELO i DAVID CERVELLO

  NITS DE RADIO 06/10/2018

  Al #NitsdeRadio de Carles Lamelo ens porta les estrenes de cine de la setmana Pablo Mérida i David Cervelló. En Pablo a més ens fa unes pinzellades del que com ha començat el 51è festival de cinema fantàstic de Sitges. També tindrem la nostra dosi de Fake News i temps per la consulta Sexològica i de Parella.