Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

Temas

nits de radio

 • Nits de Ràdio amb Carles Lamelo

  NITS DE RADIO, AMB CARLES LAMELO

  Nits de Ràdio (Cinema 16/02/2019)

  Una semana més al programa de Carles Lamelo comentem l'actualitat cinematogràfica amb Pablo Mérida i David Cervelló. Destaquem la propera cerimonia dels Òscars de Hollywood i l'estrena de "Alita" la nova pel·lícula de James Cameron i Robert Rodriguez. A més arriba "Perdiendo el Este" una producció de casa nostra plena de bon humor i pels amants del terror parlem de "Feliz día de tu muerte 2". Cinema per tots els gustos a Onda Cero Catalunya.

 • Nits de Ràdio amb Carles Lamelo

  NITS DE RADIO, AMB CARLES LAMELO

  Nits de Ràdio 14/02/2019

  Carles Lamelo conversa la psicòloga Elia Quiñones per parlar del destí. Hi ha gent que creu que tot està escrit? Com afecta a les seves vides? Joan Pañella repassa amb David Cervelló el sons més destacats de 1989. Els tribuneros Marc Gelabert i Sergi Porcel debaten amb en David sobre quins esports són més recomenables per practicar en parella.

 • Nits de Ràdio amb Carles Lamelo

  NITS DE RADIO, AMB CARLES LAMELO

  Què ens fa engreixar?

  Carles Lamelo conversa amb Mercedes Carandini, qui ens ajuda a esbrinar quins són els motius pels que no aconseguim aprimar-nos a través del seu llibre "Averigua por qué engordas y adelgazarás cuanto desees". Fugir de les dietes "miraculoses" i cuidar la notrició serà clau.

 • Nits de Ràdio amb Carles Lamelo

  NITS DE RADIO, AMB CARLES LAMELO

  Nits de Ràdio 14/02/2019

  Carles Lamelo conversa amb Mercedes Carandini, qui ens ajuda a esbrinar quins són els motius pels que no aconseguim aprimar-nos a través del seu llibre "Averigua por qué engordas y adelgazarás cuanto desees". Fugir de les dietes "miraculoses" i cuidar la notrició serà clau. Amb Alan Jornet avui ens acompanya una autèntica coneixedora del fenomen "fan", la periodista Lorena Montón. En David Cervelló conversa amb l'experta en protocol Martha Gonzalez Peláez sobre l'amor, a les portes de Sant Valenti.

 • Nits de Ràdio amb Carles Lamelo

  NITS DE RADIO, AMB CARLES LAMELO

  Nits de Ràdio 13/02/2019

  Carles Lamelo conversa amb l'autora de MoneyMindfulness Cristina Benito amb qui aprendrem a conservar, generar i multíplicar els nostres diners. Amb David Morales seguim coneixent accions socials a destacar, en aquesta ocasió de Unicef amb Ianire Molero i la campanya #2entuclase que intenta conscienciar dels abusos a l'entorn escolar. A la secció d'emprenedors Tere Crespo ens porta a l'Aureli cocreador de Worldcoo una empresa que ajuda a Ongs a impulsar projectes solidaris recaptats a partir de petites donacions de particulars.

 • Nits de Ràdio amb Carles Lamelo

  NITS DE RADIO, AMB CARLES LAMELO

  Nits de Ràdio 12/02/2019

  Els nostres psicòlegs de guardia Susana Sánchez i José Antonio Alcuéscar ens comenten la importància de tenir aficions i quins aventatges psicològics comporta tenir-los. Òscar Gonzàlez, ens proposa una nova sèrie, en aquesta ocasió: Una sèrie política "a la espanyola": Vota Juan. Jordi González, coach i formador ens parla de com certs aspectes emocionals recorden comporten desequilibris, com si fos tobogan.

 • Nits de Ràdio, amb David Cervelló

  NITS DE RADIO, AMB DAVID CERVELLO

  Nits de Ràdio (Cinema 09/02/2019)

  En David Cervelló comenta amb Pablo Mérida les estrenes cinematogràfiques de la setmana. Entre les que destaquen "María Reina de Escocia", "White boy Rick" i "La Lego Película 2" També analitzen la passada cerimonia dels Goya i fan propostes per modernitzar-la. Parlem amb l'autor de la novel·la gràfica "alerta becquer", recentment publicada per comentar l'estat del sector del cómic avui en dia.