Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

Temas

nits de radio

 • David Cervelló

  NITS DE RÀDIO, AMB DAVID CERVELLO

  NITS DE RÀDIO 06/12/2019

  Pablo Mérida ens comenta les estrenes de la cinema, que aquesta setmana al ser pont s'estrenen avui. L'exitosa autora Rut Nieves ens presenta avui a nits de ràdio "Naciste para disfrutar" una obra amb la que ens explica els motius pels que fins ara moltes dones no aconseguien gaudir d'emocions i sexualitat i com fer el canvi per guadir plenament. David Morales ens acosta el món de les al·lèrgies amb Dra. Mª Teresa Dordal, presidenta de la Societat Catalana d'Al·lèrgia i Immunologia Clínica, de l'Acadèmia de Ciències Mèdiques de Catalunya

 • David Cervelló

  NITS DE RÀDIO, AMB DAVID CERVELLO

  NITS DE RÀDIO 05/12/2019

  Els psicòlegs Jose Antonio Alcuescar i Susana Sánchez ens parlen de la filofòbia, la por a l'amor. A què es deu? què el provoca? La terapeuta i sexòloga Noemí Pérez trenca mites entorn al tamany dels òrgans sexuals. Marta Gonzalez Peláez experta en comunicació ens parla de les disculpes.

 • Nits de Ràdio amb Carles Lamelo

  NITS DE RÀDIO, AMB CARLES LAMELO i DAVID CERVELLO

  Nits de ràdio 04/12/2019

  Carles Lamelo conversa amb Jesús Alcoba que ens presenta el seu llibre "Génesis" on analitza la forma de ser més creatiu i tenir bones idees. A la segona hora David Cervelló parla amb els psicòlegs Ana Farré i Oriol Lugo de la soletat, què és i com fer-li front. David Morales ens acosta una inciativa interessant, l'aplicació de nano dispositius capaços de generar energia per si sols amb grans aplicacions mèdiques, ens ho explica Gonzalo Murillo investigador i fundador de EnergiOT.

 • David Cervelló

  NITS DE RÀDIO, AMB CARLES LAMELO I DAVID CERVELLO

  NITS DE RÀDIO 29/11/2019

  Carles Lamelo parla amb Aitor Calero de les malalties anomenades "rares". En David Morales, ens presenta una nova iniciativa, en aquet cas tot parlant amb en Jordi Sellas, que ens presenta el Ideal, centre d'investigació en art digital creació i exhibició. I els nostres tribuneros Marc Gelabert i Sergi Porcel ens fan riure una estona analitzant el món de l'amic invisible

 • David Cervelló

  NITS DE RÀDIO, AMB CARLES LAMELO I DAVID CERVELLO

  NITS DE RÀDIO 03/12/2019

  Òscar Gonzàlez ens parla de "The man in the high castle" serie ambientada en el que hauria passat si els nazis haguessin guanyat la segona guerra mundial. Amb la quarta temporada la sèrie arriba a la seva fi. Jordi Gonzalez ens porta la seva secció de coaching avui parlant del mirall de la felicitat. Marisol de la Orden entrevista a Agnès Brossa, psicòloga, que ens parla de conflictes per la custodia dels fills en pares separats i/o divorciats.