Temas

la ciutat

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

La Ciutat 03/12/2020

Podcast complet de La Ciutat amb Mònica Günther. Al programa d’avui entrevistem Enric Àlvarez, investigador del grup BIOCOM-SC. Amb Jordi Folck parlem de cultura i de la reedició dels llibres de Pipi Calzaslargas. Amb Davide Tenconi aprenem a fer un panettone. I a la tertúlia política abordem la gestió que està fent l’Ajuntament de les persones sense llar.

CIUTAT SOLIDÀRIA

Ciutat solidària – Fundació Estimia

A l'espai Ciutat Solidària que realitzem al programa La Ciutat en col·laboració de Zona Franca Barcelona avui hem parlat amb la Fundació Estimia.

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

Què és la nanotecnologia?

Jordi Díaz-Marcos, expert en nanotecnologia, ha passat avui pels micròfons de La Ciutat amb Mònica Günther.

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

La Ciutat 02/12/2020

Podcast complet de La Ciutat amb Mònica Günther. Al programa d’avui entrevistem Víctor Montal, investigador de la Unitat de Memòria de l’Hospital de Sant Pau. A l’espai Ciutat Solidària coneixen la Fundació Estimia. Parlem de nanotecnologia amb Jordi Díaz-Marcos. Repassem les revistes amb David Cervelló.

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

La Ciutat 01/12/2020

Podcast complet de La Ciutat amb Mònica Günther. Al programa d’avui entrevistem el doctor Bonaventura Clotet coincidint amb el dia mundial contra la sida. També entrevistem l’alcaldessa de L’Hospitalet, Núria Marin, que ens explica el pacte de ciutat per reactivar els sectors damnificats per la covid. I com tots els dimarts ens acompanyen també el xef Jordi Rey, l’expert en sèries Jaume Mas i la personal shopper Fabianna Finetto.