Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

Temas

la ciutat

  • La Ciutat, amb Mònica Günther

    CADA MIGDIA, A ONDA CERO CATALUNYA

    La Ciutat 14/11/2019

    Avui a La Ciutat de Mònica Günther expliquem què i qui hi ha darrera de tot bon programa de ràdio: un bon equip de producció, guió i realització tècnica. Aprofitant que avui s’atorga el Premi Ondas a Carlos Alsina per l’especial del Dia de la Ràdio, avui la Mònica Günther ha entrevistat al seu equip. En l’espai del xef Davide Tenconi avui parlem de cuina de muntanya. Com podem reproduir els sabors de muntanya a la nostra cuina? I a l’espai de Tertúlia Política parlem dels pressupostos de Barcelona i de les demandes dels comercials a l’Ajuntament de cara a aquesta campanya de Nadal. Ens acompanyen Enric Bàrcena, Ivan Pera, Max Zañartu i Marilén Barceló.

  • La Ciutat, amb Mònica Günther

    CADA MIGDIA, A ONDA CERO CATALUNYA

    La Ciutat 13/11/2019

    Avui a La Ciutat de Mònica Günther parlem amb la presidenta de la Diputació de Barcelona, Núria Marín, que es troba a Durban (Sudàfrica) per assistir a la Cimera Mundial de Líders Locals i Regionals. A l’espai Ciutat Solidària parlem amb la l’Associació Progèria Alexandra Peraut. Julio Rosales ens dona consells de com utilitzar correctament les aplicacions per trobar parella. I amb David Cervelló fem un repàs a les revistes del cor amb els protagonistes de la Societat Limitada.

  • La Ciutat, amb Mònica Günther

    CADA MIGDIA, A ONDA CERO CATALUNYA

    La Ciutat 12/11/2019

    Avui a La Ciutat de Mònica Günther analitzem lcom estan afectant les protestes de Tsunami Democràtic a l’abastiment de Mercabarna i a les exportacions del mercat de la planta i flor ornamental. Entrevistem el cantant Sergio Dalma per parlar del seu nou disc “Treinta y tanto”. A l’espai de tendències amb Fabiana Finetto parlem amb les creadores d’una motxilla antirobatoris especial per dur a la ciutat. Ens visiten els creadors d’Heura, uns filets de pollastre que no estan fets de pollastre sino de proteïna de soja. Però els experts diuen que la textura i el sabor fan molt difícil diferenciar-lo del pollastre de veritat.