Temas

la ciutat

FORMACIÓ

URV: La universitat pública de Tarragona

A l'espai Setmana de la formació coneixem la Universitat Rovira i Virgili, la universitat pública de Tarragona. Una universitat jove i dinàmica al servei de les necessitats de la societat, oberta al món i alhora amb una estreta relació amb el teixit socioeconòmic del seu entorn.

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

La Ciutat 11/05/2021

Podcast complet de La Ciutat amb Mònica Günther. Avui a l’espai de la setmana de la formació parlem amb la Universitat Rovira i Virgili. I a la segona meitat del programa us oferim l’especial “Els candidats responen”, per conèixer d’aprop les 8 candidatures a encapçalar la Sindicatura de Greuges de Barcelona.

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

La Ciutat 10/05/2021

Podcast complet de La Ciutat amb Mònica Günther. Avui al programa comencem la Setmana de la Formació amb una entrevista a la UIC Barcelona. A l’espai de mites parlem de falses creences relacionades amb les begudes. Ens visita la síndica de greuges de Barcelona, Maria Assumpció Vilà. Parlem del rodatge a Barcelona de la sèrie “El Inocente” amb Eugeni Osàcar.

FORMACIÓ

UIC Barcelona: una universitat jove amb vocació de futur

A l'espai Setmana de la formació coneixem la UIC Barcelona, uan universitat relativament jove, fundada al 1997. Una proposta universitària que avui acull a gairebé 8.000 alumnes.

Imparteixen 16 graus, una trentena de dobles titulacions internacionals i una amplia oferta de màsters, postgraus i cursos de formació contínua, en dos campus ubicats a Barcelona i Sant Cugat del Vallès.

PARLEM DE MÚSICA

Parlem de música amb el Palau 07/05/2021

A l'espai Parlem de Música que realitzem al programa La Ciutat en col·laboració amb el Palau de la Música Catalana, avui amb Mercedes Conde parlem del pianista Rudolf Buchbinder.

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

La Ciutat 07/05/2021

Podcast complet de La Ciutat amb Mònica Günther. Avui al programa entrevistem el cap del servei de malalties infeccioses de la Vall d’Hebron, el doctor Benito Almirante. I com tots els divendres, parlem de tecnologia amb Carles Lamelo, descobrim secrets de Barcelona amb Xavi Casinos i fem tertúlia amb David Cervelló, Edu Pascual i Robert Calvo.