Temas

Lideratges

La veu de la dona als negocis

Lideratges, la presència de la dona a la Hisenda catalana

Podcast complet del programa Lideratges, amb Ariadna Belver. Avui al 22è programa de la 3a temporada, a l’espai d’actualitat parlant amb Àlex Saiz, CEO i fundador de MONEI de l’euro digital.

A la secció Microscopi en femeni entrevistem a Marta Espasa, secretària d’Hisenda de la Generalitat de Catalunya.

A la secció Corresponsabilitat amb la Carlos Rodriguez Gerent de Pinter i acabarem amb la secció Empresa en Femeni amb Laura Anguera, Directora de l’Assesoria Juridica de Mediapro i autora del llibre “nadie me hablo de ti” en castellà a Editorial Planeta i “ningu em va parlar de tu” a Columna.

La veu de la dona als negocis

Lideratges, cojuntura econòmica i consum de luxe

Podcast complert del programa #Lideratges amb Ariadna Belver. Al 21è programa de la 3a temporada començarem amb la secció d’actualitat parlant amb Montserrat Cerqueda, degana del Col·legi de Graduats Socials sobre la boni-ficació a les empreses que contractin a persones majors de 45 anys.

A la tertúlia parlarem sobre com afecta la cojuntura econòmica al consum del luxe amb Mónica Homedes, directora de comunicacions en Mandarin Oriental, Barcelona, Pep Albós, responsable de màrqueting i responsable de comu-nicació de l’estació d’esquí Baqueira-Beret, Núria Beltrán, presidenta de la Comissió de Retail del Col·legi d’econo-mistes de Catalunya i David Sánchez, president Comertia.

A la secció Corresponsabilitat amb la Joana Masso activista i emprenedora, autora del Llibre “Day by Day hasta los Piip ” i acabarem amb la secció Empresa en Femeni amb Meritxell Hernández, CEO de Roll’eat

LA VEU DE LA DONA ALS NEGOCIS

Lideratges, edatisme a les empreses

Podcast complert del programa #Lideratges amb Ariadna Belver. Al 19è programa de la 3a temporada començarem amb la secció d’actualitat parlant amb Francesc Reguant, president de la Comissió d'Economia Agroali-mentària del Col·legi d'Economistes de Catalunya sobre l’escalada de preus dels aliments. A la tertúlia parlarem sobre l’edatisme a les empreses i com afecta a les dones majors de 45 anys amb Josep González, president de la Fundació PIMEC, a José María Torres, president de Conpymes i vicepresident de la Fundació PIMEC i Xavi Savin, director de psicologia i formació de la Fundación Salud y Persona. A la secció Corresponsabilitat parlem amb Carles Villalonga, Vicepresident de Fundació Roure i acabarem amb la secció Empresa en Femeni amb Txell Costa, consultora empresarial y autora de los libros “Working Happy. Todo lo que necesitas para crear la mejor empresa del mundo: la tuya” y “Liderar en femenino para hombres y mujeres: guía antigurús para las empresas del futuro”

La veu de la dona als negocis

Lideratges, la nova llei de la ciència a Catalunya

Podcast complert del programa #Lideratges amb Ariadna Belver. Al 18è programa de la 3a temporada començarem amb la secció d’actualitat parlant amb Joaquim Nadal, conseller de Recerca i Universitats de la Genera-litat de Catalunya sobre la nova llei de la ciència a Catalunya. A la tertúlia parlarem sobre les superilles amb Xavier Matilla, aquitecte en cap de l’Ajuntament de Barcelona, Sebastià Jornet, arquitecte Urbanista del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya, Manel Manchón, periodista a Metropoli Abierta i Oriol Biosca, membre de la Comissió d’Urbanisme del Col·legi d’Enginyers Camins. A la secció Corresponsabilitat parlem amb David Arranz de Ayuda en Red i acabarem amb la secció Empresa en Femeni amb Anna Hernandez, Directora de l’Agencia de Desenvolupament Econòmic de la AMB Area Metropolitana de Barcelona

LIDERATGES, La veu de la dona als negocis

Empresa en femení amb Anna Hernandez

I per acabar el Lideratges d’avui toca la secció ‘Empresa en femení’, l’espai del programa on volem donar a conèixer dones professionals, directives, empresàries o amb projectes d’emprenedoria. Avui tenim amb nosaltres a la Anna Hernandez, Directora de l’Agencia de Desenvo-lupament Econòmic de la AMB Area Metropolitana de Barcelona