Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

Temas

Robert Calvo

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  EL BERENAR DE LA BRÚIXOLA

  Els herois de l'Espanya que va patir ETA no necessitaven mai pistoles

  Avui ha vingut a berenar amb nosaltres Fernando Benzo, un home que darrerament ha estat secretari de cultura del Gobierno de España i que en altres temps havia treballat al Ministerio del Interior. D'aquella etapa recorda moltes coses que estaven marcades per la banda terrorista ETA, que va deixar a Espanya 854 persones assassinades. Ell, ara, fa un homenatge als policies que van frustrar tants atemptats. Es titula 'Nunca fuimos héroes' (Planeta).

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  TEATRE, A LA BRÚIXOLA

  Belén Funes triomfa als Goya i Rosalía triomfa als Grammy

  L'Adriana Díaz ens porta aquesta setmana el resum del bo i millor de la darrera gal·la dels Premios Goya, que han arribat a l'edició número 34. A més, hem explicat que el musical 'A Chorus Line' estarà a Barcelona des d'aquest febrer. Tot plegat, dedicant un moment a parlar de Rosalía, que ha estat l'estrella de la gal·la dels Grammy.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LES HISTÒRIES DE LA VIDA

  La Brúixola 27/01/2020

  Avui hem recordat la nostra pròpia història com a espanyols de la mà de Fernando Benzo, que ha estat treballador de l'Administració General de l'Estat en diferents departaments, entre ells, a Interior. Ara ha fet una fotografia d'aquest país que va haver de conviure 4 dècades em amb el terrorisme d'ETA. A més, l'Adriana Díaz ens ha fet la crònica de la nit d'entrega dels Premis Goya a Málaga. Hem guardat temps per parlar del Coronavirus i hem recordat la figura de Mozart gràcies a la càpsula del temps.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LES FAVES DEL DIVENDRES

  La Glòria causa estralls, la grip també, i Quim Torra segueix al seu univers paral·lel

  En David Cervelló ha tornat avui a l'estudi per a repartir les faves del divendres, que no són pas tendres. Avui les ha clavat a la humanitat en general, primer, per causar l'emergència climàtica que ens ha acabat provocant el fenomen Gloria. A més, també ha clavat una fava a la grip, que ja ha entrat en fase d'epidèmia a Catalunya. I també ha tingut estopa per a Quim Torra, al que 6 de cada 10 catalans consideren no apte per a gestionar la cosa pública a Catalunya.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LES HISTÒRIES DE LA VIDA

  La Brúixola 24/01/2020

  Avui hem celebrat el 30 aniversari d'Antena 3, hem fet màgia amb Pablo Barán i hem repartit faves amb en David Cervelló... i la Glòria (Serra). A més, hem anat fins a El Vendrell per parlar amb el seu alcalde de la mà de Pablo Alcaraz. I hem parlat amb Núria Pradas, darrer Premi Ramon Llull. Al final, hem cridat allò de 'Que no arribi dilluns!'

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LES HISTÒRIES DE LA VIDA

  La Brúixola 23/01/2020

  Avui hem posat en valor tot allò que ens agrada de Madrid. Sobretot, l'entrepà de calamars. Ho hem fet amb motiu de la vista per a berenar (pa amb tomàquet) de l'humorista Toni Cano. A més, hem repassat l'actualitat del dia amb Laura Pons i hem posat en valor la figura de Salvador Dalí amb Georgina Boixereu. El tram final del programa l'hem dedicat al debat amb els diputats i les diputades del Parlament de Catalunya.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LA CÀPSULA DEL TEMPS

  Salvador Dalí era tan genial que somiava amb ser Napoleó

  Avui hem recordat la figura de Salvador Felipe Jacinto Dalí i Domènech. Vaja, de Salvador Dalí. Un geni i figura que va morir un 23 de gener de 1989. Era tan genial en tot el què feia, que ell mateix deia que somiava amb ser Napoleó Bonaparte. I arribava al límit de presentar-se davant d'examinadors als que deia que no el podien examinar perquè no estaven a la seva altura. Ens ho ha explicat la Georgina Boixereu i Vozmediano.