Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

Temas

Robert Calvo

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LES HISTÒRIES DE LA VIDA

  La Brúixola 10/07/2020

  Podcast complet de La Brúixola amb Robert Calvo. Molt pendents de l’evolució del brot al Segrià però d’altres temes d’actualitat, com és l’increment de la presència del mosquit tigre a Catalunya. Ens visita David Cervelló, que ve a disseccionar amb humor l’actualitat, i berenem amb l’escriptor italià Alessio Puleo, compromès amb diferents causes socials, com la lluita pels drets LGTB o la donació d'òrgans.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LES HISTÒRIES DE LA VIDA

  La Brúixola 09/07/2020

  Podcast complet de La Brúixola amb Robert Calvo. Primer dia en què les mascaretes són obligatòries a Catalunya i hem volgut saber com ho estan vivint. Hem esmorzat amb el quartet musical Las Migas, celebren 15 anys tocant tots els pals del flamenc. També hem conversat amb Coralí Cunyat, escollida presidenta de la Federació de Fires de Catalunya; i hem recordat el cantaor flamenc Manolo Caracol, que va néixer un 9 de juliol de 1909.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LES HISTÒRIES DE LA VIDA

  La Brúixola 08/07/2020

  Podcast complet de La Brúixola amb Robert Calvo. Avui hem parlat sobre la obligatorietat de la mascareta a partir de demà i ho hem fet amb el cap de malalties infeccioses de l’Hospital Vall d’Hebron, el doctor Benito Almirante. Hem berenat amb Toni Aira, el periodista i politòleg, que ens ha presentat el seu llibre ‘L’altra guerra de successió’. També hem conversat amb Carlos Cross, el cantant català. I avui, segon dia de Selectivitat, també hem reflexionat sobre el que planteja el Fòrum Futur de l’Educació, que planteja unes PAU més competencials.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LES HISTÒRIES DE LA VIDA

  La Brúixola 07/07/2020

  Podcast complet de La Brúixola amb Robert Calvo. Avui hem parlat del que planteja el Govern sobre fer obligatori l’ús de la mascareta, i us hem preguntat si heu copiat o fet trampa alguna vegada a la vida. Hem berenat amb l’Ángeles i el Dioni, ‘Camela’, el grup musical més venut a Espanya, i hem repassat la seva trajectòria a través de ‘Camela por Camela’. A més, avui ha començat la Selectivitat a Catalunya, per això hem volgut saber com ho encaren els prop de 40.000 alumnes que s’examinen.