Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

Temas

Robert Calvo

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  EL BERENAR DE LA BRÚIXOLA

  El dia D: el quinze de febrer

  Avui ha vingut a l'estudi de La Brúixola Sofía Rhei, que ens ha presentat el seu llibre 'La importancia del quince de febrero (Plaza & Janés), on ens explica la història de la Sandra, a qui la seva parella abandona un 15 de febrer. Analitza el món de la solitud sentimental i ens planteja les preguntes que totes i tots ens fem en moments com el que viu la protagonista.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LES HISTÒRIES DE LA VIDA

  La Brúixola 15/02/2019

  Avui hem berenat amb Sofía Rhei, que ens ha explicat la història que reflecteix al llibre 'La importancia del quince de febrero'. A més hem parlat amb el nostre company Miguel Cáceres, que s'ha trobat 700€ en un sobre al carrer i els ha portat a la Policia Nacional. Hem preguntat què farien les persones que ens escolten si es trobéssin en la mateixa situació. A més, en Lluís Soler ens ha portat el calendari de concerts dels propers dies. Amb Marc Navarro hem repassat l'actualitat del dia.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  DIJOUS, PAELLA

  Els aliments afrodisíacs no existeixen

  La Mònica Günther ha arribat com cada dijous a l'estudi del programa per portar-nos històries al voltant de la gastronomia. Avui hem parlat de Sant Valentí i de l'erotisme d'alguns aliments. Tot i que un expert tomba el mite del menjar afrodisíac.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LES HISTORIES DE LA VIDA

  La Brúixola 14/02/2019

  Avui hem parlat del dia de Sant Valentí amb la sexòloga clínica Núria Jorba, amb qui hem berenat. I hem preguntat a la gent si celebren aquest dia. A més, Mònica Günther ens ha parlat de gastronomia afrodisíaca. I hem explicat l'actualitat del dia amb Marc Navarro. Ho hem completat tot amb el debat polític dels dijous.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  EL BERENAR DE LA BRÚIXOLA

  Els contes, la ràdio i una carta que ho canvia tot

  Avui ha vingut a berenar al programa en Marc Artigau, el darrer Premi Josep Pla. S'acaba de publicar la seva novel·la 'La vigília', que ens relata la història d'en Raimon, que escriu contes per a la ràdio i viu amb el seu germà Blai, que va quedar trastocat per un accident en un bosc quan era petit. La Cèlia és l'altre element de la història, qui busca que li escriguin la seva biografia.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LES HISTÒRIES DE LA VIDA

  La Brúixola 13/02/2019

  Avui hem celebrat el Dia Mundial de la Ràdio preguntant a les persones que ens escolten que la defineixin amb una paraula. Ha vingut a berenar en Marc Artigau, que ens ha presentat la seva novel·la 'La vigília', Premi Josep Pla 2019. A més, hem parlat amb Pimec sobre el fenomen del 'top manta' i hem parlat de tecnologia i maternitat de la mà de Carles Lamelo.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LA GRAN BRÚIXOLA

  La conducció en la tercera edat, a debat

  Avui en Miguel Cáceres ens ha portat la veu del carrer. D'aquelles homes i dones majors de 70 anys que en alguns casos han deixat de conduir i en altres encara es veuen valentes i valents per agafar el volant. Hem parlat d'aquest debat amb el RACE, que ens ha posat llum sobre la idoneïtat de posar el peu a l'accelerador quan les facultats van minvant.