Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

Temas

Robert Calvo

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LES HISTÒRIES DE LA VIDA

  La Brúixola 29/11/2019

  Avui hem recordat aquelles pel·lícules que van marcar algun Nadal de la nostra infància, com ara E.T., que ha tornat a l'actualitat. A més, hem berenat amb Javier Padilla, metge que ens ha presentat el seu llibre '¿A quién vamos a dejar morir?' (Capitán Swing). En Xavier Abelló ens ha portat la seva ànalisi de la política i en David Cervelló també l'ha repassat sota el seu punt de vista sempre amb humor. Hem celebrat l'aniversari del Barça amb la Georgina Boixereu i hem acabat dient allò de 'Que no arribi dilluns!'.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LA CÀPSULA DEL TEMPS

  El Barça està d'aniversari i la Georgina Boixereu ho celebra com cal

  El 29 de novembre de 1899 un grup de joves futbolistes suïssos, catalans i britànics encapçalats per Joan Gamper, es van reunir al gimnàs Solé i van fundar el que ha acabat sent el millor club del món. Ho diu la Georgina Boixereu i Vozmediano i també ho diuen les autoritats competents en la matèria. Per això, avui ella ha celebrat amb la seva càpsula del temps aquest aniversari blaugrana.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LES FAVES DEL DIVENDRES

  Colau, Torra i l'amic invisible: el triumvirat que detesta el Nadal

  Un divendres més hem comptat amb l'anàlisi de l'actualitat que fa David Cervelló, que clava faves cada setmana. En aquesta edició de 'Les faves del divendres', que no són pas tendres, n'ha repartit a dues de les estrelles d'aquesta secció: a l'alcaldessa Colau i al President Torra. I també al maleït amic invisible. Tots tres junts farien un gran ésser anti-Nadal. Són 'El Grinch' en persona!

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  XAVIER ABELLÓ, A LA BRÚIXOLA

  Passos perduts: Les pressions a Sánchez marcaran el futur de la negociació amb Esquerra

  En Xavier Abelló fa cada setmana una anàlisi molt encertada de la política catalana i espanyola. Ambdues estan connectades desde sempre. Ara, també. I és que Pedro Sánchez negocia amb Esquerra de cara a una posible investidura. Busca en els republicans els suports necessaris per convertir-se en President de ple una altra vegada. Però aquesta negociació li està comportant una pluja de crítiques que marcaran també el resultat de tot plegat. Segurament hi haurà algunes converses a... Passos perduts, on hi posa l'oïda en Xavier.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  EL BERENAR DE LA BRÚIXOLA

  Encara cal molta educació sanitària a Espanya

  Avui ens ha visitat per a berenar un metge de família. És en Javier Padilla, que ha escrit el llibre '¿A quién vamos a dejar morir?' (Capitán Swing), en el qual analitza la situació de la sanitat pública espanyola. Amb ell hem fet una dissecció del sistema i n'hem analitzat els punts positius i els punts a millorar. Una de les coses bàsiques que Padilla posa sobre la taula és millorar en l'educació sanitària al conjunt de la població per aprendre a fer un ús responsable del sistema, a més d'incrementar-hi l'aportació a través dels impostos.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LES HISTÒRIES DE LA VIDA

  La Brúixola 28/11/2019

  Avui hem donat les gràcies. Cadascú a qui ha volgut. I l'audiència, també. Ho hem fet perquè és el Dia d'Acció de Gràcies als EUA. Una festa que ens ha vingut a explicar l'Andrea Abelló, propietària de la botiga 'Taste of America', que està a Barcelona. Amb la Laura Pons i amb l'Albert Arranz hem explicat l'actualitat del dia. La política l'hem analitzat amb els diputats i les diputades del Parlament.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LA CÀPSULA DEL TEMPS

  En 'Ramonchu' és gairebé una institució a Espanya

  Avui la Georgina Boixereu ens ha glossat la figura de Ramón García, alias 'Ramonchu'. Un dels presentadors més estimats de la televisió a Espanya i que aquest 28 de novembre celebra el seu aniversari. És recordat per programes com '¿Qué apostamos?' o 'El Grand Prix del verano'. Però sobretot, perquè ha fet les campanades en 16 ocasions.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  DIJOUS, PAELLA

  Així és 'Thanksgiving day': Eat, drink and be thankful

  Avui hem donat les gràcies des del programa de la mateixa manera que ho estan fent als Estats Units, on és festiu nacional. Allà celebren Thanksgiving, un dia que serveix per donar les gràcies per la collita de l'any. Ens ho ha explicat l'Andrea Abelló, que és la propietària de les dues botigues que hi ha a Barcelona de 'Taste of America'.