Temas

Robert Calvo

LA BRÚIXOLA, AMB ROBERT CALVO

La Brúixola 15/01/2021

Podcast complet de La Brúixola, amb Robert Calvo. Avui hem analitzat el canvi de data de les eleccions catalanes previstes pel 30 de maig del 2021 juntament amb en Gabriel Figueredo i l’equip informatiu d’Onda Cero Catalunya. Amb el politòleg i professor de la Universitat de Barcelona, Jesús Palomar, parlem de les conseqüències d’aquest canvi. També hem berenat amb el cantant Manel Bartrons que ens presenta el seu últim disc, marcat per la pandèmia. Amb en Guillem Cabeza fem un repàs a un any de la història en ‘El Concurs de l’Any’. I amb en Jaume Mas parlem de les últimes novetats en sèries.

LA BRÚIXOLA, AMB ROBERT CALVO

La Brúixola 14/01/2021

Podcast complet de La Brúixola, amb Robert Calvo. Avui hem berenat amb l’escriptor Christian Santana, que presenta ‘La partida’ un thriller amb aires de Shakespeare. En actualitat parlem amb Sergi Cochs, promotor de la plataforma ‘Actua, ajuda, alimenta’ que ajuda al membres del sector cultural que porten gairebé un any en una situación crítica. Amb en David Cervelló fem una ullada a l’actualitat en el seu cúter

LA BRÚIXOLA, AMB ROBERT CALVO

La Brúixola 13/01/2021

Podcast complet de La Brúixola, amb Robert Calvo. Avui hem berenat amb l’escriptora de ‘Los ausentes’, Juana Cortés, un thriller ambientat en els últims anys d’ETA. En actualitat parlem amb Víctor Pérez, el director de l’Institut de Neuropsiquiatria de l’Hospital del Mar, sobre l’estudi que afirma que el 45% dels sanitaris tenen un alt risc de patir un transtorn mental arran de la Covid. I amb en Víctor Ruíz analitzem la figura de Isabel la Catòlica.

LA BRÚIXOLA, AMB ROBERT CALVO

La Brúixola 11/01/2021

Podcast complet de La Brúixola, amb Robert Calvo. Avui hem berenat amb l’escriptor i periodista Nacho Abad que presenta el seu llibre ‘El Candidato’. En actualitat hem parlat amb Ricard Ferrer, cap de l’UCI de Vall d’Hebrón, sobre la situación als hospitals catalans. Amb el gerent de la federació de Productors de Mol·luscs de l’Ebre, Gerardo Bonet, de les destrosses de la zona per part del temporal Filomena. I amb la presidenta de l’Acadèmia del Cinema de Catalunya hem comentat com encara el sector aquest 2021. Per acabar, hem fet un repàs a les novetats televisives.

LA BRÚIXOLA, AMB ROBERT CALVO

Catalunya pendent de les properes nevades a tot el territori

Aquest divendres Protecció Civil ha activat els protocols NeuCat i VentCat per la previsió d’aquest vespre i aquesta pròxima matinada. La previsió indicaria que el temporal de neu pot arribar a tot Catalunya.

El temporal Filomena també ha posat en alerta la costa, no només per la possibilitat que arribi la neu, si no també per la mala mar. De fet, el conseller de Interior de la Generalitat de Catalunya, Miquel Sàmper, ha anunciat aquest migdia que a partir de les 7 de la tarda hi haurà restriccions de trànsit pels vehicles pesats fins les 6 del matí del dilluns 11. Així doncs, si la previsió es manté, els camions de més de 7 tones i mitja no podran circular per les carreteres catalanes.

LA BRÚIXOLA, AMB ROBERT CALVO

La Brúixola 08/01/2021

Podcast complet de La Brúixola, amb Robert Calvo. Avui hem berenat amb el director Adrià Aubert, que aquesta setmana estrena ‘Boira a les orelles’. En Actualitat fem un repàs a les últimes novetats sobre el temporal Filomena. Amb en David Del Cura fem un repàs també a com s’està vivint el temporal de neu a Madrid. I acabem el programa amb el concurs que ens porta en Guillem Cabeza.

EL BERENAR DE LA BRÚIXOLA

Javier Ruescas explica noves aventures a través dels audiollibres

Aquest jove escriptor ja fa temps que assaboreix l’èxit editorial amb la seva trilogia ‘Cuentos de Bereth’. Però durant el confinament per culpa de la pandèmia de coronavirus es va decidir a fer un audiollibre. L’ha titulat ‘En Delos no puedes morir’ (Audible, Amazon). En ell, ens explica la història de l’Óliver.

LA BRÚIXOLA, AMB ROBERT CALVO

La Brúixola 07/01/2021

Podcast complet de La Brúixola, amb Robert Calvo. Avui 7 de gener hem berenat amb Javier Ruescas, escriptor de literatura juvenil i booktuber que presenta el seu audiollibre ‘En Delos no puedes morir’. En actualitat parlem amb el portaveu de l’associació de Centres Comercials, en Víctor García, sobre el nou tancament dels centres. Amb en David Cervelló parlem de l’actualitat més punyent a la seva secció ‘el cutter’. I acabem La Brúixola amb la tertúlia política.