Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

Temas

Robert Calvo

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LES HISTÒRIES DE LA VIDA

  La Brúixola 29/09/2020

  Podcast del programa complet de La Brúixola amb Robert Calvo. En actualitat hem parlat amb el Comité d’Empresa d’Acciona, que els treballadors subcontractats reclamen que se’ls tingui en compte en les negociacions sobre el tancament de la planta de Nissan. Amb en Lluís Soler parlem de les novetats musicals de la setmana.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LES HISTÒRIES DE LA VIDA

  La Brúixola 28/09/2020

  Podcast del programa complet de La Brúixola amb Robert Calvo. Avui hem berenat amb l’artista i grafiter Dase, Marc Álvarez. En actualitat parlem sobre el dia contra el malbaratament d’aliments de la mà d’AECOC, que sembla que ha millorat durant el confinament. També parlem sobre el premi ‘Grandes Iniciativas’ de la Fundació Atresmedia. I acabem fent un repàs a la graella televisiva i a les seves novetats.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LES HISTÒRIES DE LA VIDA

  La Brúixola 23/09/2020

  Podcast del programa complet de La Brúixola amb Robert Calvo. Amb el president de PIMEC Josep González hem parlat de les baixes per als pares i mares d'infants en quarantena per Covid i també de la llei del teletreball. A més, hem parlat de la recaptació que prepara l'AECC-Catalunya per la recerca del càncer. Hem berenat amb el Dr. Miguel Ángel Martínez-González, que presenta el llibre '¿Qué comes?'. En Pablo Alcaraz ens ha explicat la història de Santa Tecla i en Víctor Ruiz ens ha explicat l'idil·li de Kylie Minogue amb Catalunya.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LES HISTÒRIES DE LA VIDA

  La Brúixola 22/09/2020

  Podcast del programa complet de La Brúixola amb Robert Calvo. Avui hem berenat amb els escriptors Àlex Rovira i Fernando Trias de Bes que presenten el llibre ‘Las siete llaves’. Hem parlat amb Aleix Planàs, director de BizBarcelona, la fira d’emprenedors que s’està celebrant aquests dies a la Fira de Barcelona juntament amb el Saló de l’Ocupació. I també hem parlat amb la presidenta d’ADETCA, Isabel Vidal, sobre la gala ‘Catalunya aixeca el teló’ que es celebra avui per donar el tret de sortida a la temporada teatral. I amb el Lluís Soler hem fet un repàs a l’actualitat musical de la setmana.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LES HISTÒRIES DE LA VIDA

  La Brúixola 21/09/2020

  Podcast del programa complet de La Brúixola amb Robert Calvo. Avui hem berenat amb el professor de la UB John Stone, que és qui ha descobert la primera obra de Shakespeare arribada a Espanya. En el dia mundial de l’Alzheimer hem parlat amb la Fundació Pasqual Maragall sobre la situació de la malaltia a Espanya. També parlem amb la directora de la Barcelona Bridal Week, Estermaria Laruccia sobre la passarel·la que s’està celebrant a Barcelona. I també parlem amb el doctor Joaquin Mateo sobre un descobriment del Vall d’Hebrón Institut d’Oncologia sobre el tractament del càncer de pròstata. I amb en Jaume Mas fem un repàs a la graella televisiva d’aquesta setmana