Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

Temas

Robert Calvo

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  L'ACTUALITAT A FONS

  Lupe Estrada: 'Aquesta crisi ens ajudarà a ser més humans'

  Avui hem conversat amb la psicòloga clínica Lupe Estrada, que ens ha donat algunes pautes per poder portar millor les emocions que es desprenen d'aquesta situació de confinament. A més, ens ha parlat de les pautes i la disciplina a seguir en aquestes setmanes endavant per poder tenir també un bon ordre mental. Mens sana in corpore sano, assegura.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LES HISTÒRIES DE LA VIDA

  La Brúixola 02/04/2020

  Avui hem explicat, com cada dia, les darreres dades sobre la COVID-19 de la mà de la Georgina Boixereu i Vozmediano. A més, hem escoltat com cada dia els missatges que ens fa arribar la nostra audiència. I hem entrevistat la psicòloga clínica Lupe Estrada, que ens ha donat algunes pautes per poder portar millor les emocions que es desprenen d'aquesta situació de confinament. Amb tot, hem acabat el programa amb la càpsula del temps d'en Jaume Mas i Roma i amb una música per a l'esperança. La que ens ha posat Manuel Carrasco.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  L'ACTUALITAT A FONS

  Gonzalo Bernardos: 'La recuperació d'aquesta crisi dependrà de la UE'

  L'economista i catedràtic de la Universitat de Barcelona Gonzalo Bernardos ha posat avui sobre la taula les principals receptes que ens tocarà aplicar per sortir de la crisi que està generant el coronavirus. La primera, segons ell, és que la Unió Europea injecti liquiditat a l'Estat per poder ajudar al sector sanitari i, després. al teixit empresarial. De retruc, considera, es podrà reactivar de manera més ràpida la confiança dels consumidors, un assumpte clau en qualsevol recessió o crisi.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LES HISTÒRIES DE LA VIDA

  La Brúixola 01/04/2020

  Aquesta tarda hem buscat la lectura econòmica que fa de la crisi del coronavirus el catedràtic d'economia de la UB Gonzalo Bernardos. A més, hem escoltat com cada dia l'audiència del programa i les seves històries. Una audiència que es dispara en temps de confinament, com ens ha explicat en Jaume Mas i Roma. Tot plegat amb l'actualitat del dia que ens ha explicat la Georgina Boixereu i Vozmediano.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LES HISTÒRIES DE LA VIDA

  La Brúixola 31/03/2020

  Després de repassar les darreres dades de l'actualitat del COVID-19, hem entrevistat l'economista María José Tarancón, amb qui hem parlat de la situació econòmica que es desprèn d'aquesta crisi del coronavirus. En Jaume Mas i Roma ha posat en valor la germanor entre els veïns durant aquestes setmanes i hem escoltat les persones que segueixen el programa i que ens expliquen les seves vides al 'Diari d'una crisi'. Tot, per acabar amb un missatge d'esperança amb la música de Paolo Vallesi i la seva cançó 'La forza della vita'.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LES HISTÒRIES DE LA VIDA

  La Brúixola 30/03/2020

  Avui hem parlat amb en Raúl Vaimberg, que és metge psiquiatra. Ell ha organitzat un cicle de cursos gratuïts online per a professionals que treballen en l'àmbit de la Salut Mental. A més, Adecco ens ha explicat els cursos online que ofereix a les persones que necessiten reinventar-se en aquests temps de crisi també laboral i econòmica. Amb tot, la Georgina Boixereu i en José Agustín Gómez ens han explicat les notícies del dia i en Jaume Mas ha guardat un fet destacat a la càpsula del temps. Com sempre, amb la participació activa de l'audiència.