Temas

Robert Calvo

TEMPORADA 2021-22

Onda Cero Catalunya estrena nova temporada amb més proximitat, més esports i més actualitat

Onda Cero Catalunya estrena una nova temporada radiofònica centrant els seus continguts en allò que demanda l’audiència en temps com els actuals. En un any de transició per la pandèmia de la Covid-19, l’actualitat i la proximitat seran els protagonistes. Pel que fa a la informació esportiva, aquesta surt reforçada amb l’estrena de ‘Radioestadio Catalunya’.

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

La Brúixola 23/07/2021

Podcast del programa complet de La Brúixola amb Robert Calvo. Avui hem berenat amb la cantant Concha Buika, que cantarà al Teatre Grec de Barcelona. Hem parlat sobre el risc d’incendi amb Protecció Civil i també hem parlat de les agressions contra les persones LGTBI amb Katy Pallàs, presidenta de la plataforma LGTBICat. En Guillem Cabeza ens ha posat a prova per darrera vegada aquesta temporada.

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

La Brúixola 22/07/2021

Podcast del programa complet de La Brúixola amb Robert Calvo. Avui hem berenat amb Jorge Javier Vázquez, que està al Teatre Tívoli de Barcelona amb ‘Desmontando a Séneca’. A més, hem parlat dels tests d’antígens que es dispensen des d’avui a les oficines de farmàcia amb el Col·legi de Farmacèutics. En David Cervelló ha vingut a passar el cúter a l’actualitat per darrera vegada aquesta temporada. I hem acabat fent tertúlia amb els diputats i les diputades dels diferents partits polítics de l’arc parlamentari català.

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

La Brúixola 21/07/2021

Podcast del programa complet de La Brúixola amb Robert Calvo. Avui hem berenat amb Miquel Murga, director teatral que ens ha presentat la seva obra ‘La millor nit de la teva vida’. A més hem enraonat amb Elisenda Realp, directora de salut ambiental de l’Agència de Salut Pública de Barcelona, amb qui hem analitzat les darreres dades sobre contaminació. En Víctor Ruiz Novel ens ha portat el darrer dels ‘Il·lustres visitants’ de Catalunya: Manolo Escobar. Hem glossat la seva figura amb la companyia de l’alcalde de Badalona Xavier García Albiol.

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

La Brúixola 20/07/2021

Podcast del programa complet de La Brúixola amb Robert Calvo. Avui hem berenat amb Elio Colen, que ha creat la sèrie LGTBI ‘Joyas Queer’. A més hem parlat amb Joaquim Boadas, secretari general de Fecasarm, amb qui hem abordat el nou tancament de l’oci nocturn a causa del toc de queda. Amb tot, hem anat també fins als Cinemes Girona de Barcelona per saber com afronten el futur. Ha vingut en Lluís Soler i Roca a rubricar la temporada de ràdio i en Marcos Díaz Alcaraz ens ha portat a la Lluna.

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

La Brúixola 19/07/2021

Podcast del programa complet de La Brúixola amb Robert Calvo. Avui hem berenat amb Ronny Deros, que ens ha parlat de l’espectacle ‘Mystike’ de Le Grand Cirque, que es pot veure al Port Vell de Barcelona. A més, hem parlat amb la taula del tercer sector social de Catalunya per analitzar l’estat de la pobresa al nostre territori. Hem explicat una iniciativa per netejar la superfície marina i també hem escoltat música de Queen de la mà de Marcos Díaz Alcaraz.

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

La Brúixola 16/07/2021

Podcast del programa complet de La Brúixola amb Robert Calvo. Avui hem berenat amb l’Anna Gallès, una biòloga experta en recuperació d’ecosistemes aqüàtics. A més hem enraonat una estona amb Juan José March, president de l’Associació Catalana de Fabricants d’Equips per a Hostaleria, un sector que s’està veient molt afectat per la crisi econòmica. En Guillem Cabeza ens ha portat el penúltim concurs de l’any de la temporada i hem avançat la traca final de la propera setmana.

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

La Brúixola 14/07/2021

Podcast del programa complet de La Brúixola amb Robert Calvo. Avui hem berenat amb Sílvia Díez i Araceli Gutiérrez, que ens han presentat el seu darrer llibre ‘Señales’. A més, hem enraonat una estona amb Mar Aguilera, professora de Dret Constitucional de la UB. En David Cervelló ha passat el cúter a l’actualitat de la setmana. I hem fet tertúlia política amb els representants del PP, de VOX i del PSC.

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

La Brúixola 14/07/2021

Podcast del programa complet de La Brúixola amb Robert Calvo. Avui hem berenat amb el polític i professor Juan Milián. A més, hem parlat de l’avenç de les energies renovables a Catalunya amb Daniel Pérez, vicepresident de la Unió Espanyola Fotovoltaica. En Víctor Ruiz Novel ens ha portat els seus ‘Il•lustres visitants’, avui amb Calderón de la Barca. Hem dedicat el programa d’avui a França.

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

La Brúixola 13/07/2021

Podcast del programa complet de La Brúixola amb Robert Calvo. Avui hem berenat amb l’escriptor Lalo Tovar, que ens ha presentat el seu darrer llibre ‘Yo sonreiré por las dos’ (Roca Editorial), en el qual glossa la figura de Marge Simpson. A més hem parlat amb el Gremi de Llibreters sobre la celebració de ‘Llibrestiu’ i també hem parlat amb Mercabarna per abordar la situació del malbaratament alimentari a Catalunya. Ha vingut en Lluís Soler i Roca a portar-nos la música de la setmana.