Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

Temas

onda cero catalunya

 • La Ciutat, amb Mònica Günther

  CADA MIGDIA, A ONDA CERO CATALUNYA

  La Ciutat 27/01/2020

  Podcast complet de La Ciutat amb Mònica Günther. Avui parlem del 15è aniversari de l’esvoranc del Carmel. Jordi Folck ens porta fins la Sala Villarroel amb Manel Dueso per parlar de l’espectacle “Pensem. Pausa. A la merda!”. A l’espai de salut amb Miriam Franch parlem de com repercuteixen les emocions en la salut del nostre cos. Amb la Síndica de Greuges analitzem queixes ciutadanes. I a l’espai d’històries de Barcelona, Enric H March ens explica la història de La Campana de Montjuic.

 • La Ciutat, amb Mònica Günther

  CADA MIGDIA, A ONDA CERO CATALUNYA

  La Ciutat 24/01/2020

  Podcast complet de La Ciutat amb Mònica Günther. Avui hem parlat de les patrulles ciutadanes que s’han organitzat per netejar les platges després del temporal, hem conegut el nom de la guanyadora del premi Ramon Llull, ens han visitat els advocats de capçalera del programa per parlar-nos de la querella criminal que ha presentat el sindicat Jupol contra la cúpula de la Policia Nacional. Xavi Casinos ens ha desvetllat un secret de Barcelona, Carles Lamelo ens ha explicat les novetats de Fitur, Marc Navarro ens ha parlat d’un restaurant especialitzat en croquetes i Edu Pascual ens ha portat fins a una còpia de la Sagrada Família.

 • La Ciutat, amb Mònica Günther

  CADA MIGDIA, A ONDA CERO CATALUNYA

  La Ciutat 23/01/2020

  Podcast complet de La Ciutat amb Mònica Günther. Avui parlem de les conseqüències que encara a dia d’avui ha portat la borrasca Glòria està deixant al territori. El xef Davide Tenconi ens parla del pa i ens dona la recepta per poder fer massa mare a casa. A l’espai de tertúlia política parlem de la proliferació de pisos turístics il·legals a la ciutat i també de la presència de clubs cannàbics, dos temes que preocupen a la ciutadania de Barcelona.

 • Marc Navarro

  CADA MIGDIA, A ONDA CERO CATALUNYA

  La Ciutat 22/01/2020

  Podcast complet de La Ciutat amb Marc Navarro. En el programa d’avui hem seguit pendents del temporal Gloria, amb entrevistes i connexions al territori. Amb el Julio Rosales, hem parlat del Blue Monday. Va ser aquest dilluns passat i se’l considera el dia més trist de l’any. I, com cada dimecres, hem acabat el programa repassant les revistes del cor amb el David Cervelló.

 • La Ciutat, amb Mònica Günther

  CADA MIGDIA, A ONDA CERO CATALUNYA

  La Ciutat 21/01/2020

  Podcast complet de La Ciutat amb Mònica Günther. Avui parlem de les conseqüències que la borrasca Glòria està deixant arreu del territori. Fabiana Finetto ens parla de les diferències entre la moda de les catifes vermelles a Espanya i als Estats Units. Entrevistem els músics barcelonins Albert Guinovart o Miquel Bofill que ens presenten el seu disc “Dreams”. A l’espai Productes amb D.O. parlem del CheeseFuet XXL, un producte a cavall entre el formatge i el fuet.

 • La Ciutat, amb Mònica Günther

  CADA MIGDIA, A ONDA CERO CATALUNYA

  La Ciutat 20/01/2020

  Podcast complet de La Ciutat amb Mònica Günther. Avui parlem de la borrasca Glòria i de les mesures preventives que s’han pres a municipis com Canet de Mar. Jordi Folck ens porta teatre per reflexionar. La Síndica de Greuges ens explica un cas curiós que ha afectat una veïna de Barcleona. Amb Miriam Franch parlem de la manca de vitamina D. Eugeni Osàcar ens explica en quins punts de Barcelona es va rodar la pel·lícula Indomable.

 • La Ciutat, amb Mònica Günther

  CADA MIGDIA, A ONDA CERO CATALUNYA

  La Ciutat 16/01/2020

  Podcast complet de La Ciutat amb Mònica Günther. Al programa d’avui parlem de la intenció d’Aena d’ampliar la tercera pista de l’aeroport d’El Prat. A l’espai del xef Davide Tenconi parlem de la carxofa. A la tertúlia política abordem la declaració de l’emergència climàtica a Barcelona.

 • La Ciutat, amb Mònica Günther

  CADA MIGDIA, A ONDA CERO CATALUNYA

  La Ciutat 14/01/2020

  Podcast complet de La Ciutat amb Mònica Günther. En el programa d’avui hem parlat de la protesta veïnal dels ciutadans del carrer Còrsega davant l’apertura d’un centre cannàbic al seu edifici. Amb la personal shopper Fabiana Finetto hem parlat de quines peces són imprescindibles per comprar aquestes rebaixes. Pol Avinyó ens ha parlat de l’estrena de l’òpera Aida ahir al Liceu. Marc Navarro ens porta a menjar kebabs gourmet al Bellako. Parlem amb Laura González, responsable del restaurant Samoa que ha tancat les seves portes després de 80 anys al Passeig de Gràcia de Barcelona.