Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

Temas

onda cero catalunya

 • La Ciutat, amb Mònica Günther

  CADA MIGDIA, A ONDA CERO CATALUNYA

  La Ciutat 03/07/2020

  Podcast complet de La Ciutat amb Mònica Günther. Avui entrevistem el cap de pediatria de l’Hospital Sant Joan De Déu, aquesta setmana han iniciat un estudi per saber fins a quin punt els nens transmeten la covid19. També parlem amb al xef Carles Tejedor, responsable de l’iniciativa World Central Kitchen a Barcelona. Durant la pandèmia han cuinat i repartit centenars de milers d’àpats gratuïts per a persones en situació de vulnerabilitat. Xavi Casinos desvetlla secret de Barcelona: dues jardineres que trobem al Palau Moja i que en realitat son dues banyeres reciclades on durant dècades es van banyar els marquesos de Comillas. A més, parlem de cotxes intel·ligents que responen a les nostres ordres de veu amb Carles Lamelo i amb la country manager d’Alexa a Espanya. Avui fa 55 anys de l’únic concert dels Beatles a Barcelona, va ser un 3 de juliol del 1965. En parlem amb Leslie, el cantant dels Sirex, que va ser el grup que els va fer de teloners.

 • La Ciutat, amb Mònica Günther

  CADA MIGDIA, A ONDA CERO CATALUNYA

  La Ciutat 18/06/2020

  Podcast complet de La Ciutat amb Mònica Günther. Avui parlem amb el RACC dels canvis en la mobilitat de Barcelona després del covid. Davide Tenconi, el xef de capçalera del programa, ens parla de com podem introduir el cafè en els nostres plats de cuina. Entrevistem Franc Carreras, cofundador de l’empresa Mamis Digitales per parlar del canvi del món laboral cap al sector digital després del coronavirus.

 • La Ciutat, amb Mònica Günther

  CADA MIGDIA, A ONDA CERO CATALUNYA

  La Ciutat 17/06/2020

  Podcast complet de La Ciutat amb Mònica Günther. Avui parlem de malbaratament alimentari amb Helena Calvo, responsable de conscienciació sobre el malbaratament alimentari a Too Good To Go, i amb Eduard Xatruch, xef del restaurant Disfrutar. A l’espai Ciutat Solidària parlem amb l’entitat Ràdio Nikosia, un projecte radiofònic creat per persones amb trastorns mentals. El coach Julio Rosales ens parla de les professions amb més sortida per reinventar-se després del confinament. I amb David Cervelló repassem les portades de les principals revistes del cor.

 • Marc Navarro

  CADA MIGDIA, A ONDA CERO CATALUNYA

  La Ciutat 16/06/2020

  Podcast complet de La Ciutat amb Marc Navarro. La Sagrada Família ha posat a disposició dels residents a Barcelona entrades de franc per veure el temple. Amb el xef del Sopa Barcelona, Jordi Rey, hem preparat unes mandonguilles de xampinyons amb tempeh amb salsa napolitana. També hem parlat de què podem fer amb els monuments i estàtues que hi ha a les ciutats i hem resolt dubtes del coronavirus. La Fabiana Finetto i la influencer Monica Sors han explicat com la pandèmia ha afectat el sector.

 • Notícies Migdia amb Gabriel Figueredo i Míriam Franch

  CADA MIGDIA, A ONDA CERO CATALUNYA

  Notícies migdia 15/06/2020

  El portaveu de Junts per Catalunya al Parlament, Eduard Pujol, ha assegurat en una entrevista al Notícies Migdia d’Onda Cero Catalunya que Pedro Sánchez és un “recordman mundial” en incompliments i un “mag de la gesticulació” que ha demostrat poca capacitat per concretar o resoldre res. Així és com Pujol ha valorat una possible reunió de la taula del diàleg abans d’un mes, tal i com ha reclamat aquest migdia el vicepresident del govern, Pere Aragonès.

 • Marc Navarro

  CADA MIGDIA, A ONDA CERO CATALUNYA

  La Ciutat 15/06/2020

  Podcast complet de La Ciutat amb Marc Navarro. Al programa d’avui hem parlat del primer assaig de l'OBC a l'Auditori de Barcelona després de mesos sense pujar als escenaris. Amb el Davide Tenconi, us hem explicat com fer servir el meló a la cuina, més enllà del meló amb pernil. El Jordi Folck ens ha recomanat dues propostes litetàries: EM d'Àngel Burgas i Liv On, il·lustrat per Ignasi Blanch amb cançons i textos de la cantant i actriu Olivia Newton John. I amb Maria Assumpció Vilà hem explicat que la Sindicatura de Greuges de Barcelona ha recuperat l'atenció presencial.

 • Marc Navarro

  CADA MIGDIA, A ONDA CERO CATALUNYA

  La Ciutat 28/05/2020

  Podcast complet de La Ciutat amb Marc Navarro. L’adeu de Nissan de Barcelona ha centrat bona part del programa. També hem repassat quines altres pandèmies ha patit la humanitat, a banda de la covid-19. Amb l’agència publicitària Sra. Rushmore, ens hem preguntat com s’ha hagut de reformular la publicitat en temps de pandèmia.

 • Marc Navarro

  CADA MIGDIA, A ONDA CERO CATALUNYA

  La Ciutat 27/05/2020

  Podcast complet de La Ciutat amb Marc Navarro. Hem abordat la situació dels treballadors que es troben sota el paraigües d’un ERTO. Centrada en la lluita contra les miopaties miotubulars, l’entitat Pequeños Superhéroes ha visitat l’espai Ciutat Solidària. Amb el Júlio Rosales, hem parlat dels canvis de vida que ens pot portar l’era post-covid i el David Cervelló ens ha repassat les portades de les revistes del cor.

 • Marc Navarro

  CADA MIGDIA, A ONDA CERO CATALUNYA

  La Ciutat 26/05/2020

  Podcast complet de La Ciutat amb Marc Navarro. Amb el piscòleg i director de la Fundació Galatea, el doctor Antoni Calvo, hem parlat dels efectes piscològics de la crisi del coronavirus sobre els professionals de la salut, en primera línea des de l’inici de la pandèmia. A les terres de Lleida, estan molt pendents del nou brot de coronavirus. El director general de professionals de la salut, Marc Ramentol, ha apuntat que en tenen la traçabilitat controlada i que no és greu. Amb la Fabiana Finetto, hem repassat quins colors ens queden millor; hem tornat a l’hort amb el Dídac Varela i hem repassat algunes sèries amb el Jaume Mas.