Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

Temas

david cervelló

 • David Cervelló

  NITS DE RÀDIO, AMB DAVID CERVELLO

  NITS DE RÀDIO 22/10/2019

  Òscar Gonzàlez ens proposa una sèrie que porta per nom "Beforeigners" una sèrie feta a Noruega i que ens arriba per les plataformes, plena d'entremats distòpics. Jordi Gonzalez, el nostre coach, ens parla de l'edat, de si mai és tard per aconseguir reptes i objectius, les diferències entre edat mental, física, emocional...

 • David Cervelló

  NITS DE RÀDIO, AMB DAVID CERVELLO

  NITS DE RÀDIO 18/10/2019

  La nostra experta en protocol i comunicació la Dra Marta González Peláez ens parla de què en fa ballar, des de quan ho fem i quins mecanismes s'activen quan ballem. David Morales ens porta la directora de la federació de Salut Mental de Catalunya, la Marta Poll per parlar del passat dia de la salut mental i definir quins son els trastorns mentals avui en dia.

 • David Cervelló

  NITS DE RÀDIO, AMB DAVID CERVELLO

  NITS DE RÀDIO 17/10/2019

  La nostra sexòloga i experta en terapia de parella Noemí Pérez ens parla de com cada membre de la parella reacciona davant un mateix estímul i com això ens afecta en el nostre dia a dia. Totes les setmanes Alan Jornet es proposa canviar de professió, en aquest cas vol ser guia turístic i ho fa de la ma de Jofre Pons i Casanovas, guia oficial, que ens explica tot el que cal saber per dedicar-se a aquesta professió tan singular. Angélica Triana ens segueix donant consells per posar-nos en forma.

 • David Cervelló

  NITS DE RÀDIO, AMB DAVID CERVELLO

  NITS DE RÀDIO 16/10/2019

  Amb els psicòlegs Oriol Lugo i Ana Farré parlem de valors entre els més joves, quin són els principals i per a quin motiu tenim la sensació que "s'estan perdent"? Ens ho expliquen i ens donen mètodes per ajudar a difondre'ls Aquesta nit en David Morales ha volgut conèixer quines investigacions es fan a la facultat de veterinaria, principalment en les que tenen a veure amb el benestar animal. Parlem amb Dr. Pol Llonch, Doctor en Veterinària i un dels responsables del projecte Clear Farm.