Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

Temas

David Cervelló

 • David Cervelló

  NITS DE RÀDIO AMB DAVID CERVELLÓ

  Nits de Ràdio 01/04/2020

  Podcast complet de Nits de Ràdio amb David Cervelló. Dividim el món en dos entre els partidaris de Rocio Jurado i d'Isabel Pantoja amb la Thais Buforn, Arantxa Juan i David Morales. Parlem amb José Manuel López Nicolás autor de "Un científico en el supermercado", on el Catedràtic en Bioquímica y Biologia Molecular analitza els mites i conceptes erronis sobre els aliments. En David Morales ens porta un reportatge sobre com decidir què estudiar preocupa als més joves, escoltem a Carmen Baeza psicòloga i coach en temes de formació i ocupació. Clara Darder, terapeuta i coach, ens parla de les promeses, per què les fem i com podem aconseguir dur-les a terme.

 • David Cervelló

  NITS DE RÀDIO AMB DAVID CERVELLÓ

  Nits de Ràdio 31/03/2020

  Òscar González ens fa una nova sel·lecció de sèries per veure mentre estiguem confinats. Sèries noves i algunes joies que és bon moment per recuperar. David Morales ens comenta les notícies més divertides dels qui es salten el confinament. La Julia Farre, nutricionista, ens dona les claus per poder mantenir una dieta equilibrada aquests dies de confinament. Com evitar picotejar ara que estem més hores a casa? Com assegurem que no augmentem de pes? Eduard Pascual ens porta somriures amb el que ha estat viral aquesta darrera setmana.

 • David Cervelló

  NITS DE RÀDIO AMB DAVID CERVELLÓ

  Nit de Història a Nits de Ràdio

  A la secció d'història amb Óscar González, iniciem el viatge amb els origens dels "llibres" per acabar analitzant com era la era clàssica i quina imatge tenim d'ella ¿Era realment com ens la imaginem? ¿Com ha influït el cinema en la nostra percepció de l'antiga Roma o Grecia?

 • David Cervelló

  NITS DE RÀDIO AMB DAVID CERVELLÓ

  Nits de Ràdio 28/03/2020

  Podcast complet de Nits de Ràdio amb David Cervelló. Pablo Mérida aquesta setmana tampoc ens diu d'anar al cinema, però sí que ens fa una selecció de pel·lícules a veure en streaming i ens dona una opció per veure grans èxits del cinema espanyol de franc. A la secció d'història amb Óscar González, iniciem el viatge amb els origens dels "llibres" per acabar analitzant com era la era clàssica i quina imatge tenim d'ella ¿Era realment com ens la imaginem? ¿Com ha influït el cinema en la nostra percepció de l'antiga Roma o Grecia? En David Morales ens acosta la plataforma del grup planeta pels estudiants, tot entrevistant Aitor Mensuro responsable de la formació online del grup Planeta.

 • David Cervelló

  NITS DE RÀDIO AMB DAVID CERVELLÓ

  Nits de Ràdio 27/03/2020

  Podcast complet de Nits de Ràdio amb David Cervelló. Dani Arguimbau analitza els fets de la setmana al "Si jo fos..." Tertúlia cultural amb Asun López, David Morales i Dani Martin. Propostes d'entreteniment per aquests dies tan complicats. Aquesta setmana "Els tribuneros" Marc Gelabert i Sergi Porcel ens comenten com han viscut els primers dies confinats a casa. Ens acostem a la primera quinzena de confinament i la psicòloga Èlia Quiñones ens ajuda a marcar pautes i consells per seguir sense defallir.

 • David Cervelló

  NITS DE RÀDIO AMB DAVID CERVELLÓ

  Nits de Ràdio 26/03/2020

  Podcast complet de Nits de Ràdio amb David Cervelló. Analitzem la televisió, la societat i les revistes amb David Morales, Marta González Peláez i Alan Jornet. Com està reaccionant la gent i els programes de televisió al confinament? Maria José Cayuela i Sonia Martinez, ens porten la tertulia més divertida de la radio, la mirada femenina que necessita Nits de Ràdio amb consells i recomanacions per passar el confinament. Miquel Pucurull s'ofereix per ajudar a preparar la marató a qui un cop passi el coronavirus s'animi a fer la seva primera marató.