Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

Temas

david cervelló

 • Nits de Ràdio amb Carles Lamelo

  NITS DE RADIO, AMB CARLES LAMELO

  Nits de Ràdio (Cinema 16/02/2019)

  Una semana més al programa de Carles Lamelo comentem l'actualitat cinematogràfica amb Pablo Mérida i David Cervelló. Destaquem la propera cerimonia dels Òscars de Hollywood i l'estrena de "Alita" la nova pel·lícula de James Cameron i Robert Rodriguez. A més arriba "Perdiendo el Este" una producció de casa nostra plena de bon humor i pels amants del terror parlem de "Feliz día de tu muerte 2". Cinema per tots els gustos a Onda Cero Catalunya.

 • Nits de Ràdio, amb David Cervelló

  NITS DE RADIO, AMB DAVID CERVELLO

  Nits de Ràdio (Cinema 09/02/2019)

  En David Cervelló comenta amb Pablo Mérida les estrenes cinematogràfiques de la setmana. Entre les que destaquen "María Reina de Escocia", "White boy Rick" i "La Lego Película 2" També analitzen la passada cerimonia dels Goya i fan propostes per modernitzar-la. Parlem amb l'autor de la novel·la gràfica "alerta becquer", recentment publicada per comentar l'estat del sector del cómic avui en dia.

 • Nits de Ràdio amb Carles Lamelo

  NITS DE RADIO, AMB CARLES LAMELO

  Nits de Ràdio (Cinema 02/02/2019)

  Carles Lamelo ens presenta la sessió setmanal de cinema amb Pablo Mérida i David Cervelló fent especial atenció a la gala dels premis Goya 2019 que es celebra a Sevilla. Comentem els favorits a guanyar en cada categoria. De les estrenes de la setmana destaca la nominada als Oscars "The green book".

 • Nits de Ràdio, amb David Cervelló

  NITS DE RADIO, AMB DAVID CERVELLÓ

  Nits de Ràdio 01/0/2019

  Elia Quiñones, la nostra psicòloga de guàrdia ens explica dels perills dels tractaments no reglats, de les paraciències i d'altres tractaments que són perillosos per manca de rigor i estudis, i és que amb la salut, mental, no s'hi juga. Joan Pañella ens fa viatjar fins 1989, Martha González Pelaez ens parla de la lleieltat. Els nostres tribuneros ens fan riure tot parlant de les modes de saltar de terrat en terrat.

 • Nits de Ràdio, amb David Cervelló

  NITS DE RADIO, AMB DAVID CERVELLÓ

  Nits de Ràdio 31/01/2019

  David Cervello entrevista al professor de la EaE Business school i productor cinematogràfic Miguel Angel Poveda en els dies previs a la cerimonia dels premis Goya per evaluar i entendre millor quin cost té, avui en dia, produir una pel•lícula. Ariadna Giné ens parla del 080 i ho fa convidant un dels dissenyadors que en formaran part: Ze García

 • Nits de Ràdio, amb David Cervelló

  NITS DE RADIO, AMB DAVID CERVELLÓ

  Nits de Ràdio 30/01/2019

  David Cervelló conversa amb Yolanda Cañizares autora de "Quiero aprender a ser más eficiente en el trabajo" un llibre amb el que aprendre a organitzar-se i a saber què cal prioritzar, descartar i responsabilitzar-se per treure el màxim rendiment per a un mateix i pels altres. David Morales ens acosta una mesura de l'ajuntament de Barcelona per facilitar l'accés a les tecnologies a la gent gran que es troben sols i sense recursos, en parlem amb la tinent d'alcalde Laia Ortiz. Maria Lluïsa Ferreros, la nostra psicòloga infantil, ens explica com han viscut els petits de la casa tota la polèmica amb el cas "Julen" dels darrers dies.