Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

Temas

david cervelló

 • David Cervelló

  NITS DE RÀDIO, AMB DAVID CERVELLO

  NITS DE RÀDIO 14/09/2018

  Pablo Mérida ens comenta l'estrena més destacada de la setmana, en aquesta ocasió "Sordo", una producció espanyola. Oscar González ens porta la història a Nits de Ràdio. Avui amb els fets recreats per la sèrie de televisió Chernobyl, en què va encertar i quines llicències narratives es va permetre la producció d'HBO?

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LES FAVES DEL DIVENDRES

  La batalla pels himnes i els llaços de posar i treure

  Els divendres, faves tendres. Per això, en David Cervelló ens porta les faves de la setmana. Una visió diferent a l'actualitat dels últims 5 dies i que ens ajudarà a veure-hi més enllà. La Diada de l'Onze de Setembre i la batalla pels himnes durant l'ofrena al monument de Rafael Casanova encapçalen un rànquing que completen Ada Colau, Pedro Sánchez i Pablo Iglesias.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LES HISTÒRIES DE LA VIDA

  La Brúixola 13/09/2019

  Avui hem muntat el 'guateque' de La Brúixola per saber com eren aquelles festes que moltes persones de les que ens escolten organitzaven en el seu dia. Ho hem fet amb motiu de la visita per a berenar de dos membres del grup 'Tiki Phantoms', que ens han presentat el seu disc 'Disco guateque'. A més, hem estrenat la secció 'Passos perduts', en la que Xavier Abelló ens fa l'anàlisi política de la setmana. Amb en David Cervelló hem passat el filtre a l'actualitat de la setmana i hem fet el rànquing de les faves de la setmana. La Maria Gómez, en Pablo Alcaraz, la Núria Mora i en Marc Navarro ens han portat de ruta per Catalunya pre presentar-nos tots els plans de cap de setmana.

 • David Cervelló

  NITS DE RÀDIO, AMB DAVID CERVELLO

  NITS DE RÀDIO 13/09/2019

  Elia Quiñones, psicòloga del programa, ens parla de l'èxit de Marie Kondo i dels motius que porten a que la gent es quedo enganxada a la seva màgina ordenant espais, ens explicarà quina part negativa pot tenir els comportaments obsessius. David Morales ens porta avui la gent de Ecoembes per parlar de les noves campañes que porten a terme per aconseguir una societat que recicli de forma més eficient.

 • David Cervelló

  NITS DE RÀDIO, AMB DAVID CERVELLO

  NITS DE RÀDIO 11/09/2018

  Amb Oriol Lugo i Anna Farré, psicòlegs, parlem de com tornar a la normalitat del dia a dia i a la feina un cop es finalitzen les vacances. Parlem del concepte "Reshoring" o com les empreses comencen a retornar els centres productius al nostre país amb el professor de la EAE Business school Marcelo Leporati. Marta González ens parla de com d'important és tenir aficions, hobbies per millorar les nostres capacitats.

 • David Cervelló

  NITS DE RÀDIO, AMB DAVID CERVELLO

  NITS DE RÀDIO 10/09/2018

  Òscar Gonzàlez ens presenta les novetats dels propers mesos en el món de les sèries, quines són les més esperades, les que presentaran la seva darrera temporada i les principals novetats. David Morales ens parla d'una realitat important, la de la gent gran que es troba sola. Per això parlem amb la gent de la fundació Avismón, una Organització que vetlla, ajuda i assisteix a la gent gran que viu sola, amb pocs recursos i risc d'exclusió social