Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

Temas

david cervelló

 • Nits de Ràdio amb Carles Lamelo

  LES MATINADES D´ONDA CERO CATALUNYA

  Nits de ràdio 27/02/2019

  Avui en David Morales ens porta els resultats d’un estudi publicat la setmana passada a la revista Nature Materials que descriu com investigadors de l’IBEC han generat miniòrgans similars als del ronyó d’un embrió humà durant el segon trimestre de gestació. Carles Lamelo entrevista doncs a Núria Montserrat, investigadora ICREA a l’Institut de Bioenginyeria de Catalunya, i líder del projecte . En David Cervelló entrevista a la convidada de la Tere Crespo, la Marta Llaquet, l'emprenadora de la setmana i CEO de Wado un calçat amb una història ecològica i sostenible al darrera.

 • Nits de Ràdio amb Carles Lamelo

  NITS DE RADIO, AMB CARLES LAMELO

  Nits de Ràdio (Especial Oscars 2019)

  En aquesta ocasió, la nit de cinema al programa de Carles Lamelo vol dir, nit dels Oscars, la prèvia a la cerimònia amb Pablo Mérida i David Cervelló. Quines seran les claus de la gala, les favorites, el pronòstics, les opcions de cada pel•lícula? Nits de Ràdio és la millor guia prèvia de l'event que serà la nit del diumenge a dilluns.

 • Nits de Ràdio amb Carles Lamelo

  NITS DE RADIO, AMB CARLES LAMELO

  Nits de Ràdio (Cinema 16/02/2019)

  Una semana més al programa de Carles Lamelo comentem l'actualitat cinematogràfica amb Pablo Mérida i David Cervelló. Destaquem la propera cerimonia dels Òscars de Hollywood i l'estrena de "Alita" la nova pel·lícula de James Cameron i Robert Rodriguez. A més arriba "Perdiendo el Este" una producció de casa nostra plena de bon humor i pels amants del terror parlem de "Feliz día de tu muerte 2". Cinema per tots els gustos a Onda Cero Catalunya.

 • Nits de Ràdio, amb David Cervelló

  NITS DE RADIO, AMB DAVID CERVELLO

  Nits de Ràdio (Cinema 09/02/2019)

  En David Cervelló comenta amb Pablo Mérida les estrenes cinematogràfiques de la setmana. Entre les que destaquen "María Reina de Escocia", "White boy Rick" i "La Lego Película 2" També analitzen la passada cerimonia dels Goya i fan propostes per modernitzar-la. Parlem amb l'autor de la novel·la gràfica "alerta becquer", recentment publicada per comentar l'estat del sector del cómic avui en dia.

 • Nits de Ràdio amb Carles Lamelo

  NITS DE RADIO, AMB CARLES LAMELO

  Nits de Ràdio (Cinema 02/02/2019)

  Carles Lamelo ens presenta la sessió setmanal de cinema amb Pablo Mérida i David Cervelló fent especial atenció a la gala dels premis Goya 2019 que es celebra a Sevilla. Comentem els favorits a guanyar en cada categoria. De les estrenes de la setmana destaca la nominada als Oscars "The green book".

 • Nits de Ràdio, amb David Cervelló

  NITS DE RADIO, AMB DAVID CERVELLÓ

  Nits de Ràdio 01/0/2019

  Elia Quiñones, la nostra psicòloga de guàrdia ens explica dels perills dels tractaments no reglats, de les paraciències i d'altres tractaments que són perillosos per manca de rigor i estudis, i és que amb la salut, mental, no s'hi juga. Joan Pañella ens fa viatjar fins 1989, Martha González Pelaez ens parla de la lleieltat. Els nostres tribuneros ens fan riure tot parlant de les modes de saltar de terrat en terrat.