Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

Temas

Albert Arranz

 • Ona Esportiva amb Albert Arranz

  EL PROGRAMA D'ESPORTS D'ONDA CERO

  Ona Esportiva 04/12/2019

  Al programa d' avui, amb el Víctor Patsy, el Ferràn Correas i el José Agustín Gómez, analitzem quin tipus de sanció s' hauria d' imposar en el cas dels insults generalitzats als camps de futbol. A mñes darrera actualitat de FCB, RCDE i RM

 • Ona Esportiva amb Albert Arranz

  EL PROGRAMA D'ESPORTS D'ONDA CERO CATALUNYA

  Ona Esportiva 03/12/2019

  Al programa d' avui, amb el Jordi Melich, el Juan Bautista Martínez i el Carlos Martín, debatem sobre la figura de Leo Messi, guanyador de la seva sisena Pilota d' Or al millor jugador de l' any i sobre la injecció econòmica que el RCDE pensa destinar al proper mercat d' hivern.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LES HISTÒRIES DE LA VIDA

  La Brúixola 29/11/2019

  Avui hem recordat aquelles pel·lícules que van marcar algun Nadal de la nostra infància, com ara E.T., que ha tornat a l'actualitat. A més, hem berenat amb Javier Padilla, metge que ens ha presentat el seu llibre '¿A quién vamos a dejar morir?' (Capitán Swing). En Xavier Abelló ens ha portat la seva ànalisi de la política i en David Cervelló també l'ha repassat sota el seu punt de vista sempre amb humor. Hem celebrat l'aniversari del Barça amb la Georgina Boixereu i hem acabat dient allò de 'Que no arribi dilluns!'.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LES HISTÒRIES DE LA VIDA

  La Brúixola 28/11/2019

  Avui hem donat les gràcies. Cadascú a qui ha volgut. I l'audiència, també. Ho hem fet perquè és el Dia d'Acció de Gràcies als EUA. Una festa que ens ha vingut a explicar l'Andrea Abelló, propietària de la botiga 'Taste of America', que està a Barcelona. Amb la Laura Pons i amb l'Albert Arranz hem explicat l'actualitat del dia. La política l'hem analitzat amb els diputats i les diputades del Parlament.

 • Ona Esportiva amb Albert Arranz

  EL PROGRAMA D'ESPORTS D'ONDA CERO CATALUNYA

  Ona Esportiva 25/11/2019

  Al programa d' avui, amb el Toni Freixa, l' Oriol Giralt i el Francesc Perarnau, repassem la catorzena jornada de Lliga a Primera Divisió amb atenció especial als partits Leganés 1 - FCB 2; RM 3 - Real Sociedad 1 i RCDE 1 - Getafe 1, fent un cop d' ull a la cinquena jornada de la Champions i als partits FCB-Dortmund i RM-PSG.