Temas

Sant Jordi

MÁS DE UNO VILANOVA, L'ACTUALITAT DEL GARRAF I L'ALT PENEDÈS A ONDA CERO

Cap de setmana de Sant Jordi a Canyelles per vibrar amb les activitats culturals

L'actualitat informativa del Garraf i l'Alt Penedès, amb Núria Mora. Entrevista amb Rosa Huguet,alcaldessa de Canyelles que ens explica la programació d'activitats culturals que han previst aquest cap de setmana a Canyelles per gaudir del Sant Jordi. Dissabte el Ball de la Rosa i diumenge propostes durant tot el dia amb parades de roses, llibres, presentacions literàries, representacions teatrals i el llançament del projecte PassaLlibres, a més de la Mostra de Bestiari Català.

MÁS DE UNO VILANOVA, L'ACTUALITAT DEL GARRAF I L'ALT PENEDÈS A ONDA CERO

Benjamín Serrano presenta el dia 19 a Vilanova el seu debut literari 'El cazador de destinos'

L'actualitat informativa del Garraf i l'Alt Penedès, amb Núria Mora. Entrevista amb el vilanoví Benjamín Serrano que acaba de publicar la seva primera novel·la 'El cazador de destinos', que presentarà aquest divendres 19 d'abril a la llibreria Abacus de Vilanova i la Geltrú. Una novel·la amb influències gòtiques i uns personatges que no es resignen al destí que els ha estat assignat.

MÁS DE UNO VILANOVA, L'ACTUALITAT DEL GARRAF I L'ALT PENEDÈS A ONDA CERO

Viu Comerç sorteja 500 euros en targetes regal en el tradicional sorteig de Sant Jordi

L'actualitat informativa del Garraf i l'Alt Penedès, amb Núria Mora. Entrevista amb Laura Casals, gerent de l'associació Viu Comerç que ens parla de la campanya de dinamització comercial d'aquest mes d'abril: el tradicional sorteig de Sant Jordi de Viu Comerç, que en aquesta segona edició sorteja 500 euros en targetes regal. Fins al 27 d'abril es poden aconseguir les butlletes a les botigues i serveis de Viu Comerç i la butlleta guanyadora coincidirà amb la terminació del número premiat de la Grossa de Sant Jordi. També comentem la participació de Viu Comerç a la Festa de la Gastronomia, Comerç i Turisme del 24 d'abril.

SANT JORDI

Qué nos espera este Sant Jordi?

A dos semanas exactas para la celebración de la 'diada de Sant Jordi', los principales Gremios de lectura afrontan esta edición con muy buenas sensaciones, con algunos cambios que le darán empaque y con una vuelta a los orígenes especial como es la recuperación de la totalidad de la Rambla, que volverá a ser una de las grandes arterias de la jornada por la que circularán miles de personas. En 'La Ciutat' hemos conocido las novedades de esta edición y cómo la afrontan la Cambra del Llibre y el Gremi de Llibreters de la mano de su presidente Èric del Arco.

[AUDIO EN CATALÁN]

LA CIUTAT LLEIDA, AMB NÚRIA MORA

Jordi Puntí presenta a Lleida Confeti, una ficció a mida del músic Xavier Cugat, entre la veritat i la invenció

Aquest dijous a les 7 de la tarda, la llibreria Caselles de Lleida acull la presentació de Confeti, la novel·la guanyadora de l'última edició del Premi Sant Jordi, convocat per Òmnium i editat conjuntament amb Edicions Proa. Escrita per l'escriptor Jordi Puntí, la novel·la ens submergeix en una ficció a mida del músic Xavier Cugat, explorant la seva vida, la seva trajectòria, i les fronteres entre la veritat i la invenció. Un home avançat al seu temps que al llarg dels seus 90 anys de vida va viure plenament entre l'excentricisme i el talent innat per la música.