Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

Temas

Sant Jordi

 • La Ciutat amb Núria Mora

  PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

  La Ciutat Lleida 23/04/20

  Podcast complet de La Ciutat Lleida amb Núria Mora. En el programa d'avui parlem de la darrera actualitat del Coronavirus a les comarques de Lleida. Entrevista amb Jordi Caselles, president del Gremi de Llibreters de Lleida. Recomanacions literàries en clau feminista de la mà d'Isabel Hornos del Casal de la Dona de Lleida. Agenda de Sant Jordi confinat. Petits plaers amb Marta Romera i espai de sèries amb Miki de Santiago.

 • La Ciutat amb Núria Mora

  PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

  La Ciutat Lleida 22/04/20

  Podcast complet de La Ciutat Lleida amb Núria Mora. En el programa d'avui parlem de la darrera actualitat del Coronavirus a les comarques de Lleida. Entrevista amb Xavier Arfelis, director de TransLleida Missatgers, que ens explica com treballa el sector de la paqueteria amb la crisi del coronavirus. Remeis naturals amb Albert Rami i les diferents propostes de Sant Jordi que ens explica la Marta Planes.

 • La Ciutat amb Núria Mora

  PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

  La Ciutat Lleida 21/04/20

  Podcast complet de La Ciutat Lleida amb Núria Mora. En el programa d'avui parlem de la darrera actualitat del Coronavirus a les comarques de Lleida. Entrevista amb Anna Llauradó, advocada i mediadora, presidenta del Centre de Mediació del Col·legi de l'Advocacia de Lleida. Entrevista amb Eulàlia Pagès, que ens parla de les iniciatives de Pagès Editors amb motiu de la Diada de Sant Jordi. Espai de cuina amb Gabriel Jové.

 • La Ciutat amb Núria Mora

  PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

  La Ciutat Lleida 20/04/20

  Podcast complet de La Ciutat Lleida amb Núria Mora. En el programa d'avui parlem de la darrera actualitat del Coronavirus a les comarques de Lleida. Entrevista amb Jaume Graus, editor de l'Editorial Fonoll que ens parla del #SantJorDiferent que han preparat. Parlem amb Carlos Garcia, president del CF Pardinyes sobre una iniciativa solidària que han començat en motiu de Sant Jordi. Actualitat esportiva amb David Bachiller i Jesús Brufal ens aproxima avui a Ricard Vinyes.

 • Notícies Migdia amb Miriam Franch

  LES NOTÍCIES DE CATALUNYA A ONDA CERO

  Notícies Migdia 26/04/19

  Els partits intenten esgarrapar els últims vots en el darrer dia de campanya electoral. També hem explicat que el Gremi de llibreters calcula una facturació de 22 milions d'euros aquest Sant Jordi. L’Audiència de Barcelona rebaixa les indemnitzacions que havia fixat una jutgessa a un grup de familiars de les víctimes catalanes de l’accident de Germanwings.

 • La Ciutat amb Núria Mora

  Dimecres 24/04/19

  La Ciutat Lleida

  La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Diari de campanya per les eleccions generals del 28 d'abril, entrevista amb Concep Cañadell, número 2 de Junts per Catalunya per Lleida, Alt Pirineu i Aran. Parlem dels llibres més venuts per Sant Jordi amb Marta Planes i actualitat de Lleida i comarques.