Temas

Sant Jordi

LIDERATGES, La veu de la dona als negocis

“Sira” de Maria Dueñas el llibre més venut de ficció en castellà

Ens fa especial il.lusió que hagi estat el llibre “Sira” el més venut de Sant Jordi ja que la protagonista representa a “aquell personatge de dona forta i propietària del seu propi desti” en el que s’ha convertit la jove modista de “El temps entre costures”.

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

La Brúixola 23/04/2021

Podcast del programa complet de La Brúixola amb Robert Calvo. En aquest programa de Sant Jordi hem berenat amb el darrer Premi Social de la Fundació Princesa de Girona, Ousman Umar. En actualitat parlem de com tanquen la jornada de Sant Jordi el Gremi de Floristes de Catalunya i el Gremi de Llibreters de Catalunya. Acabem la setmana amb les recomanacions de sèries amb temàtica de Sant Jordi amb en Jaume Mas. I el punt i final el posa en Guillem Cabeza amb el 'Concurs de l'any'.

Especial Sant Jordi 2021

La Ciutat 23/04/2021 Especial Diada de Sant Jordi

Video complet de La Ciutat amb Mònica Günther, i avui acompanyada per Robert Calvo i David Cervelló en un programa especial per celebrar la Diada de Sant Jordi 2021. Amb Marc Navarro copsem l’ambient al centre de Barcelona, amb Pablo Alcaraz el de Tarragona i amb Núria Mora el de Lleida. A més, felicitem el sant a l’actor i escriptor Jordi Sànchez. També parlem amb el forner que ha guanyat el premi al millor pa de Sant Jordi 2021. Amb Xavi Casinos descobrim l’orígen de la festa de Sant Jordi. I acabem amb una nova versió de la llegenda de Sant Jordi adaptada als temps actuals.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 22/04/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. El Govern anuncia l'aixecament del confinament comarcal a Catalunya a partir del proper dilluns, una decisió que acull amb satisfacció la Federació d'Hostaleria de Lleida segons explica el seu president Josep Castellarnau, mentre el coordinador covid de l'Hospital Arnau de Vilanova de Lleida demana prudència per la pressió assistencial que hi ha als hospitals lleidatans. Parlem de Sant Jordi i les propostes que presenten aquest any les editorials lleidatanes Pagès Editors i Fonoll. La Marta Romera, als petits plaers, ens parla del concepte salut integrativa i en Miki de Santiago repassa les notícies de la tele més destacades i l'estrena de cinema.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 21/04/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Avui comencen els cribratges poblacions amb automostres de PCR a Tàrrega, la mateixa estratègia que es seguirà als cribratges seriats que s'ofereix a les empreses fructícoles en el marc del pla de treball per a la gestió coordinada de la campanya agrària. En parlem amb Ramon Farré, delegat del Govern a Lleida. Remeis naturals amb Albert Rami, que dona resposta a les consultes que ens fan arribar els oients i les recomanacions de Sant Jordi que ens porta la Marta Planes.