Temas

Sant Jordi

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 23/07/20

Podcast complet de La Ciutat Lleida amb Núria Mora. En el programa d'avui comentem com es viu el Sant Jordi d'estiu a les comarques de Lleida i l'agenda d'activitats que es fan. En el marc de la campanya #TincSortDeTenirteAprop coneixem la Fàbrica Ctretze. Espai de sèries amb Miki de Santiago i agenda cultural.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 22/07/20

Podcast complet de La Ciutat Lleida amb Núria Mora. En el programa d'avui comentem l'actualitat de Lleida i comarques en referència a la covid amb les darreres dades del departament de Salut a Lleida que corroboren la tendència a la baixa dels contagis, tot i que segueixen augmentant les hospitalitzacions i l'edat dels pacients. Parlem de la situació sanitària i els danys col·laterals de la covid19 al sector turístic i comercial de La Seu d'Urgell, amb el seu alcalde Jordi Fàbrega. Rami remeis i llibres pre-Sant Jordi d'estiu amb la Marta Planes, repàs d'agenda cultural.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 24/04/20

Podcast complet de La Ciutat Lleida amb Núria Mora. En el programa d'avui parlem de la darrera actualitat del Coronavirus a les comarques de Lleida. Agenda de confinament virtual, balanç de post Sant Jordi confinat. Misteris sota zero amb Enric Sabarich i Postureig de Lleida.