Temas

Junts per Catalunya

La negociació dels pressupostos

Junts per Catalunya assegura que “la solució no passa per apujar impostos”

La portaveu de Junts per Catalunya, Elsa Artadi, ha descartat que el projecte de pressupostos de la Generalitat per a l’any vinent incorpori un increment dels tributs: “El problema que tenim és de dèficit fiscal i d’un finançament que no arriba. La solució no passa per apujar impostos”.

La política catalana

Esquerra convida JXCAT a portar la unitat d’acció sobiranista també a la taula de diàleg

La portaveu d’Esquerra Republicana, Marta Vilalta, ha respost la crida a la unitat sobiranista de Junts per Catalunya en la negociació dels pressupostos de l’Estat. Vilalta està disposada a coordinar-se amb els juntaires si tenen “voluntat real” de negociar els comptes però també reclama que aquesta actitud negociadora “es faci efectiva a la taula de diàleg”.

La política catalana

JXCAT reivindica que la seva “insistència” ha fet possible l’acord polític per a la candidatura dels JJOO d’hivern del 2030

La portaveu de Junts per Catalunya, Elsa Artadi, s’ha mostrat molt satisfeta que la feina i la insistència de Junts per Catalunya hagi convertit un “dissentiment polític” en un “acord” després que el president de la Generalitat, Pere Aragonés, hagi enviat una carta al COE per iniciar converses sobre la presentació d’una candidatura.