Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

ÚLTIMS AUDIOS I NOTÍCIES

AUDIO FRANCH OK

LES NOTÍCIES DE CATALUNYA A ONDA CERO

Notícies Migdia 18/06/2018

El govern de la Generalitat avisa a Pedro Sànchez que en la reunió que ha de mantenir amb Quim Torra, les demandes dels independentistes han d'estar sobre la taula. EL govern central ha anunciat que les autopistes AP-7 i l'AP-2 deixaran de ser de pagament l’any 2021. I també molt pendents avui de la comissió d’ecologia, urbanisme i mobilitat de l’Ajuntament de Barcelona que debat aquesta tarda la proposta de l’alcaldessa de reservar un 30% dels nous immobles a habitatge protegit.

AUDIO AGUILAR

DISSABTES I DIUMENGES A ONDA CERO CATALUNYA

En bones mans 17/06/2018

Ens posem en marxa fent referència a un tema d’actualitat que afecta a un nombre important de consumidors. El cas del tancament sense previ avís de les clíniques dentals iDental a Catalunya deixant a molts clients a mig tractament i amb deutes pendents. Des de l’Àgència Catalana del Consum la seva directora, Monserrat Ribera, dona consells i orientacions als afectats sobre com han d’actuar i quines son les acciona que l’Agència està desenvolupant en aquest sentit i completarem el temps disponible amb el dr Luis Garcia-Ibañez, otòleg. Subdirector del Institut d’Otologia Garcia-Ibañez i especialista en dispositius auditius implantables. Amb el doctor parlem a fons dels problemes auditius més habituals en els nens diferenciant els que son de naixement i que necessiten un tipus de tractament més específic i especialitzat i els que son adquirits i que sovint presenten problemes funcionals o anatòmics com per exemple les otitis sero mucoses.

AUDIO AGUILAR

DISSABTES I DIUMENGES A ONDA CERO CATALUNYA

En bones mans 16/06/2018

El programa comença parlant del concepte de la medicina regenerativa com a eina mèdica útil en processos degeneratius de les articulacions millorant la simptomatologia i tractant el problema de base. El dr Humberto Loscertales, director mèdic de Medicentre, ens parla de l’artrosi a nivell lumbar que provoca molèsties i pot ser altament incapacitant. Continuem amb el dr Luis García-Ibañez, otóleg, Subdirector del Institut d’Otologia García-Ibañez i especialista en dispositius auditius implantables, fent una presentació general dels serveis que ofereix l’Institut a nivell d’oïda, nas i cara i coll i laringe i com es valora qualsevol tipus d’alteració per administrar el tractament més adequat donant, segons el cas, prioritat a les tècniques no invasives.

Logotipo Onda Cero

LES NOTÍCIES DE CATALUNYA A ONDA CERO

Notícies Migdia 15/06/2018

Els independentistas demanen a Pedro Sánchez que derogui el decret que facilita la fuga d’empreses i que acosti als polítics presos independentistas a Catalunya... però per ara Sánchez no promet res. També expliquem que l’ANC vol liderar una campanya de consum responsable amb la república que, de facto, suposaria dividir les empreses entre les que estan a favor de les tesis independentistes i les que estan en contra.

Audio Mònica

CADA MIGDIA, A ONDA CERO CATALUNYA

La Ciutat 15/06/2018

Demà farà 40 anys que es va estrenar la pel·lícula Grease, i amb motiu d’aquesta efemèride fem un concurs amb els oients sobre curiositats relacionades amb la peli. Descobrim com serà el Cabaret Maldito que s’instal·larà a finals de mes al Port Vell de Barcelona. La Marta Pérez ens porta el producte amb D.O. de la setmana: les cireres de Sant Climent de Llobregat. Maria Dolors Garcia Pastor ens recomana lectures obligades i parlem amb Barcelona Comerç sobre l’eix comercial de Creu Coberta.

Contacto

'DIA D' A ONDA CERO CATALUNYA

Cinquena edició del guardó solidari

Onda Cero i el Consorci de la Zona Franca de Barcelona premien la tasca social del projecte 'Hockey Plus' i la Fundació Joia

Premi Ciutat Solidària 2017

L’emissora Onda Cero ha celebrat avui la cinquena edició del Premi Ciutat Solidària amb el patrocini del Consorci de la Zona Franca de Barcelona en reconeixement a la tasca de les entitats socials. El guardó reconeix la millor tasca social de les entitats que han participat en l’espai Ciutat Solidària del programa La Ciutat.