Temas

Series

PARES Y NONES

La trascendencia en las series

Hoy hablamos de los trascendente con Raquel Crisóstomo, con quien analizamos este concepto en tres series: "Devs", "El tercer día" y "The Young Pope"

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 22/07/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Parlem amb la cantautora lleidatana Ares Gratal que està preparant l'enregistrament del seu primer disc en solitari "Impronunciable", per al qual ha iniciat una campanya de micromecenatge que encara la recta final a punt d'assolir el seu objectiu. Obrim una finestra al món per viatjar fins a Argentina amb Joan Ramon Zaballos. Actualitat del sector audiovisual i el cinema amb Miki de Santiago i repàs a l'agenda cultural.

Con Isa Blanco

Las series de Isa

Toca hablar de series e Isa Blanco nos trae la última hora de la pequeña pantalla, renovaciones y series recomendadas.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 15/07/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Donem un cop d'ull a l'actualitat en referència als municipis on el Govern preveu instaurar el toc de queda, que a la provínica de Lleida afecta a la Seu d'Urgell, Tremp, Solsona i Alpicat. Crisi al tripartit de la Paeria, amb la decisió de l'alcalde Miquel Pueyo de destituir Sergi Talamonte com a tercer tinent d'alcalde i creuament de declaracions. Petits plaers amb la Marta Romera, actualitat del món audiovisual amb Miki de Santiago i agenda cultural.

Con Isa Blanco

Las series de Isa

La seriéfila del programa, Isa Blanco, nos habla de las nominaciones de los Emmy así como de las últimas novedades de la pequeña pantalla.