Temas

Series

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 23/09/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. A punt per a les Festes de la Tardor de Lleida, la festa dels Moros i Cristians i el retorn dels Castellers de Lleida, ho comentem tot plegat amb el regidor de Festes de la Paeria, Ignasi Amor. Als petits plaers la Marta Romera ens dona les pistes per gaudir de tots els aliments que ens aporta la tardor, un moment perfecte per fer una depuració de fetge. Amb en Miki de Santiago comentem l'actualitat del món audiovisual i del cinema i repassem l'agenda cultural.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 16/09/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Comencem el curs escolar i polític a Lleida i ho fem entrevistant al paer en cap de l'Ajuntament de Lleida, Miquel Pueyo, amb qui comentem alguns dels reptes de ciutat pendents per al que resta de mandat. Obrim una secció dedicada a les famílies i la criança amb l'Eva Juncà. Repassem l'actualitat audiovisual i del cinema amb Miki de Santiago i donem un cop d'ull a l'agenda cultural.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 09/09/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. El territori demana canvis en la mobilitat després de l'aixecament de peatges a Catalunya. Una setmana després augmenta el trànsit al tram lleidatà de l'AP-2 mentre la Diputació de Lleida demana nous accessos i la Mancomunitat de Municipis del Segrià Sec aposta per l'Eix de Ponent. Als petits plaers, la Marta Romera ens explica com recuperar aquest mes de setembre una rutina saludable. En Miki de Santiago ens comenta l'actualitat audiovisual i un parell de propostes cinematogràfiques i donem un cop d'ull a l'agenda cultural.

CINEMA/SÈRIES I ESPORT AL RADIOESTADIO CATALUNYA

Kevin Costner i el beisbol

Guillem F.Marí, crític de cinema i sèries i codirector del Offside Fest, festival internacional de cinema documental de futbol, ens dur tres títols de pel·lícules de l' actor Kevin Costner, totes tres relacionades amb el món del beisbol.

Verano de Cine

Ellas visten personajes e historias: Lala Huete y Bina Daigeler

Cada domingo nuestro verano ha sido de cine en compañía de David Martos. Concedemos protagonismo a profesionales del cine que no suelen ocupar los grandes titulares pero sin los que el cine no existiría. Hoy hablamos con dos diseñadoras de vestuario: Lala Huete y Bina Daigeler.