Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

Temas

Series

 • La Ciutat amb Núria Mora

  Dijous

  La Ciutat Lleida 05/12/19

  La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Previsions turístiques del Pont amb totes les estacions a punt. Petits plaers, la Marta Romera ens dona consells per prevenir refredats. Espai de televisió, sèries i cinema amb Miki de Santiago. Agenda del dia i pel cap de setmana a Lleida i comarques.

 • David Cervelló

  NITS DE RÀDIO, AMB CARLES LAMELO I DAVID CERVELLO

  NITS DE RÀDIO 03/12/2019

  Òscar Gonzàlez ens parla de "The man in the high castle" serie ambientada en el que hauria passat si els nazis haguessin guanyat la segona guerra mundial. Amb la quarta temporada la sèrie arriba a la seva fi. Jordi Gonzalez ens porta la seva secció de coaching avui parlant del mirall de la felicitat. Marisol de la Orden entrevista a Agnès Brossa, psicòloga, que ens parla de conflictes per la custodia dels fills en pares separats i/o divorciats.

 • La Ciutat amb Núria Mora

  Dijous

  La Ciutat Lleida 28/11/19

  La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Notícies econòmiques de Lleida i en plana local, el cas del Club Banyetes. Obrim una finestra al món per viatjar fins a la República Txeca amb Joan Ramon Zaballos. Espai de televisió, sèries i cine amb Miki de Santiago.

 • Carles Lamelo

  NITS DE RÀDIO, AMB CARLES LAMELO I DAVID CERVELLO

  NITS DE RÀDIO 26/11/2019

  Òscar Gonzàlez ens parla de "The mandalorian" serie ambientada en l'univers "Star Wars" i que encara no es pot veure a casa nostra. Alan Jornet ens presenta avui una professió molt interessant, la d'il·lustrador científic, i ho fem parlant amb en Roc Olivé. Jordi Gonzalez ens porta la seva secció de coaching.

 • La Ciutat amb Núria Mora

  Dijous

  La Ciutat Lleida 21/11/19

  La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat de Lleida i comarques. Parlem del Gran Recapte d'Aliments, tecnologia amb Waiphone. Petits plaers, avui Marta Romera ens parla de la dieta vegana i espai de televisió, sèries i cinema amb Miki de Santiago.

 • Carles Lamelo

  NITS DE RÀDIO, AMB CARLES LAMELO I DAVID CERVELLO

  NITS DE RÀDIO 19/11/2019

  Òscar Gonzàlez ens parla de "the deuce" serie que arriba a la seva fi i que no només ens parla de personatges interessants, sinó que també ens parla de la història recent de Nova York. Jordi Gonzalez ens porta la seva secció de coaching i Angélica Triana ens parla de les dietes que busquen deixar molt de temps entre àpats per tal de cremar grasses.

 • La Ciutat amb Núria Mora

  Dijous

  La Ciutat Lleida 14/11/19

  La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Tertúlia de política municipal, parlem del desnonament que hi ha hagut aquest matí en un edifici del barri de Balàfia amb Ángeles Ribes (Cs), David Melé (JxCAT), Ignasi Amor (ERC), Xavi Palau (PP) i Carme Valls (PSC). Espai de sèries, televisió i cinema amb Miki de Santiago.