Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

Temas

Series

 • La Ciutat amb Núria Mora

  Divendres 18/01/19

  La Ciutat Lleida

  La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Agenda del cap de setmana. Parlem de la Fira de l'Oli i les Garrigues. Microespais i espai de sèries, televisió i cinema amb Miki de Santiago. Postureig de Lleida

 • Nits de Ràdio amb Carles Lamelo

  NITS DE RADIO, AMB CARLES LAMELO

  NITS DE RADIO 08/01/2019

  Oscar Gonzalez comenta amb David Cervelló les series premiades a la recent gala dels "Golden Globes" premis enguany molt repartits. A veure si aconsegueixen que en Carles Lamelo en vegi alguna. Els nostres psicòlegs de guàrdia: Sussanna Sanchez y Jose Antonio Alcuescar ens parlen d'un fenòmen incipient però que anirà en augment els propers anys el sindrome de la "falta de motivació" propiciada pel consum de cannavis.

 • Nits de Ràdio, amb David Cervelló

  NITS DE RADIO, AMB DAVID CERVELLO

  NITS DE RADIO 18/12/2018

  En aquesta ocasió aprofitem la última secció de l'any per fer un repàs del que ha donat de si l'any 2018 en quant a propostes de sèries es refereix. Propostes per a tots els gustos i totes les plataformes. En David Morales i la seva secció de accions socials avui parla de la recollida de joguines pels més necessitats que tots els anys organitza creu roja. En parlem amb Aina Torres, Sotsdirectora de Creu Roja Joventut Girona. Martha Gonzalez Pelaez para de tradicions, de la manera de ser de la gent i tot el que té a veure amb el protocol i les relacions humanes.

 • Nits de Ràdio, amb David Cervelló

  NITS DE RADIO, AMB DAVID CERVELLO

  NITS DE RADIO 20/11/2018

  L' Oscar Gonzalez avui centra la seva mirada del món de les series en Daredevil, una de les millors considerades del món dels superherois en el format serie. Quines són les millors i quines les menys encertades en l'univers Marvel? i de DC? Maria Luisa Ferrerós la nostra psicòloga infantil ens parla de a quines edats és recomenable introduir els telèfons mòbils als nostres fills, tan de petits com d'adolescents. A més Martha Gonzalez pelaez ens parla de tradicions, en aquest cas, la loteria de Nadal.

 • Nits de Ràdio, amb David Cervelló

  NITS DE RADIO, AMB DAVID CERVELLO

  NITS DE RADIO 13/11/2018

  Parlem de series amb Oscar Gonzalez avui amb dues propostes de plataformes digitals fetes a Espanya i que tenen bona factura. Per una banda "Gigantes" amb José Coronado en el seu capítol inicial i "Arde Madrid" una interessant visió de Paco León dels anys de Ava Gadner a la capital. La psicologa infantil Maria Luisa Ferreros ens parla de la sexualitat en els adolescents i com parlar-ne amb ells. Clara Darder ens parla de la por.

 • La Ciutat amb Núria Mora

  Dijous 18/10/18

  La Ciutat Lleida

  La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat de Lleida i comarques. Entrevista amb l'escriptora Gemma Lienas que presenta la novel·la "El fil invisible". Petits plaers amb Marta Romera i notícies de televisió, sèries i cinema amb Miki de Santiago.