Temas

Series

Con Isa Blanco

Las series de Isa

Isa Blanco nos cuenta la última hora de la pequeña pantalla, que pasa por la precuela de 'Juego de Tronos' y nuevos lanzamientos.

NITS DE RÀDIO, AMB DAVID CERVELLÓ

Nits de Ràdio 04/05/2021

Podcast complet de Nits de Ràdio, amb David Cervelló:

Avui Òscar González, ens parla de dues sèries i un documental que ens parlen de la cursa espacial: "For all mankind", "The first" i "Apollo XI"

Edu Pascual ens porta un cop més un somriure amb el més viral del cap de setmana

Tertulia internacional amb Joe Lewis i Maria Bernardes, que juntament amb David Morales recorden les seves pel·lícules de la infancia

Recordem que estem a les últimes hores per votar el món es divideix en dos entre "Toma Moreno" i "Mari Carmen/Jesús y sus muñecos"

Con Isa Blanco

Las series de Isa

Isa Blanco nos cuenta las novedades de la pequeña pantalla, que incluyen un interesante spin-off.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 22/04/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. El Govern anuncia l'aixecament del confinament comarcal a Catalunya a partir del proper dilluns, una decisió que acull amb satisfacció la Federació d'Hostaleria de Lleida segons explica el seu president Josep Castellarnau, mentre el coordinador covid de l'Hospital Arnau de Vilanova de Lleida demana prudència per la pressió assistencial que hi ha als hospitals lleidatans. Parlem de Sant Jordi i les propostes que presenten aquest any les editorials lleidatanes Pagès Editors i Fonoll. La Marta Romera, als petits plaers, ens parla del concepte salut integrativa i en Miki de Santiago repassa les notícies de la tele més destacades i l'estrena de cinema.

Actualidad de Gipuzkoa 21/04/2021

Más de uno Gipuzkoa 21/04/2021 con Eduardo Yañez

La actualidad de Gipuzkoa con Eduardo Yañez. Jornada de miércoles 21 de abril en la que hablaremos de Irun que entra en la zona roja rebasando la barrera de los 400 casos por cada 100.000 habitantes.

Con Isa Blanco

Las series de Isa

Isa Blanco nos cuenta las novedades de la plataforma Atresplayer Premium. ¡Toma nota!