Temas

Series

Con Isa Blanco

Las series de Isa

Isa Blanco nos trae las últimas novedades del mundo de las series y los capítulos que podremos ver estos días en nuestras pantallas.

NITS DE RÀDIO, AMB DAVID CERVELLÓ

Nits de Ràdio 07/02/2023

Programa complet de Nits de Ràdio, amb David Cervelló..

Òscar González ens proposa en aquesta ocasió una sèrie.

Comencem parlant de la possibilitat que Netflix modifiqui les condicions per evitar que es comparteixin els comptes amb més d'una persona.

La ficció que ens planteja és "Machos Alfa", dels creadors de "Aquí no hay quien viva".

Victor Ruiz Novel ens parla d'un fet que "Va passar de nit..." com va ser la mort de "Rasputín"

Parlem amb l'autor de "Tú eres lo único que falta en tu vida", en Borja Vilaseca, on ens dóna les claus sobre l'Eneagrama: una eina d'autoconeixement per ser conscient de com l'ego ens manté esclavitzats.

CINEMA/SÈRIES I ESPORT

Cine, series y...cracks!

Eduard Boada, Director del Podcast de cinema Canvi de Plà, ens recomana tres produccions relacionades amb llegendes de l' esport

programa completo

La Pacoteca: 'El día que el deporte se detuvo'

Las mejores recomendaciones de cine, series, documentales, música y todo lo que tenga que ver con el deporte. Con Paco Reyes, Raúl Espínola, Jordi Gosálvez y José Agustín Gómez

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 01/02/2023

Programa complet de La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat de Lleida i comarques. Coneixem el complex defensiu de Sant Joan de Vilamur, un dels més ben conservats del Pirineu. Parlem de les notícies de la televisió, sèries i cinema amb Miki de Santiago i recomanacions literàries de l'escriptora i blogger Marta Planes.

Con David Abril:

el vistarama 5. 02/02/2023

Podcast de cine y cultura de Onda Cero Valladolid. Con Arturo Dueñas, Tarantino, Los feroz, Babylon y Tar

Con Isa Blanco

Las series de Isa

Isa Blanco nos trae lo último del mundo de las series y las series que esta semana se estrenan.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 25/01/2023

Programa complet de La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. A l'Estat de Salut entrevistem la doctora Marta Ortega i Quim Sol, coordinadora i estadístic de la Unitat Territorial de Suport a la Recerca de Lleida per conèixer com es treballa la recerca en l'àmbit de l'atenció primària. Seguim amb l'actualitat audiovisual amb Miki de Santiago i parlem de valor patrimonial que tenien les sitges de Pardinyes amb Joan Ramon González, president de l'Associació d'Amics de la Seu Vella de Lleida.

Con Isa Blanco

Las series de Isa

Isa Blanco nos trae lo último del mundo de las series, así como los capítulos que se estrenan esta semana en nuestras pantallas.