Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

Temas

Series

 • David Cervelló

  NITS DE RÀDIO, AMB DAVID CERVELLO

  NITS DE RÀDIO 22/10/2019

  Òscar Gonzàlez ens proposa una sèrie que porta per nom "Beforeigners" una sèrie feta a Noruega i que ens arriba per les plataformes, plena d'entremats distòpics. Jordi Gonzalez, el nostre coach, ens parla de l'edat, de si mai és tard per aconseguir reptes i objectius, les diferències entre edat mental, física, emocional...

 • David Cervelló

  NITS DE RÀDIO, AMB DAVID CERVELLO

  NITS DE RÀDIO 15/10/2019

  Òscar Gonzàlez ens proposa una sèrie que ens pot ajudar a comprendre com seria la vida d'una persona que des de petit tingui la idea de ser president dels EEUU, porta per nom "The politician" Jordi Gonzalez, el nostre coach, ens explica i proposa un "passadís emocional" que ens permeti afrontar els reptes amb la millor de les energies possibles.

 • La Ciutat amb Núria Mora

  Dijous

  La Ciutat Lleida 10/10/19

  La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat, amb la manifestació del sector de l'oli a Madrid i els actes del Dia de la Salut Mental. Petits plaers amb Marta Romera que ens parla de les APPS que ens ajuden a obtenir informació sobre els aliments saludables i espai de televisió, sèries i cine amb Miki de Santiago.

 • David Cervelló

  NITS DE RÀDIO, AMB DAVID CERVELLO

  Sèries basades en fets reals

  Òscar Gonzàlez ens analitza dues sèries dramàtiques, que estan basades en fets reals i/o desgraciadament habituals. Una d'elles 'En el corredor de la muerte', la serie sobre Pablo Ibar. L'altre és "Creedme" sobre casos de violacions on les víctimes no han tingut fàcil denunciar els fets que ha sofert.

 • David Cervelló

  NITS DE RÀDIO, AMB DAVID CERVELLO

  NITS DE RÀDIO 08/10/2019

  Òscar Gonzàlez ens analitza dues sèries dramàtiques, que estan basades en fets reals i/o desgraciadament habituals. Una d'elles 'En el corredor de la muerte', la serie sobre Pablo Ibar. L'altre és "Creedme" sobre casos de violacions on les víctimes no han tingut fàcil denunciar els fets que ha sofert. Jordi González, el nostre coach en parla de com vivim amb molts tipus de realitats diferents, algunes d'elles paral·leles, la que cada un imagina, que ens fan difícil la convivència.

 • La Ciutat amb Núria Mora

  Dijous

  La Ciutat Lleida 03/10/19

  La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. "Parlem de l'exposició Experiment Any 2100. Què ens espera a la Terra del futur?" amb Jordi Aloy coordinador de la mostra de CaixaForum Lleida. Consultes amb Bufet Montanya i parlem de televisió, sèries i cinema amb Miki de Santiago.

 • David Cervelló

  NITS DE RÀDIO, AMB DAVID CERVELLO

  NITS DE RÀDIO 01/10/2019

  Òscar Gonzàlez ens analitza les premiades als Emmy, quin guardons van ser els més justos, quins els més sorprenents i com pot evolucionar el futur de les series en la recerca de la "nova" Joc de trons. Oriol Lugo y Ana Farré ens parlen del "Burn Out", què és i com es produeix aquest fenomen que suposa el "estar cremat" a les primeres de canvi. Jordi Gonzalez, ens parla del "frigorífic emocional".

 • David Cervelló

  NITS DE RÀDIO, AMB DAVID CERVELLO

  NITS DE RÀDIO 24/09/2019

  Òscar Gonzàlez ens parla de House, una sèrie mítica que val la pena revisar. David Morales parla, amb motiu del proper dia de la salut mental, amb Carles Alastuey, vicepresident i portaveu de l’Associació Després del Suïcidi per conèixer la realitat, les dades i com reduir-ne la xifra, així de com fer suport als familiars dels qui s'han tret la vida.