Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

Temas

Series

 • La Ciutat amb Núria Mora

  PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

  La Ciutat Lleida 23/07/20

  Podcast complet de La Ciutat Lleida amb Núria Mora. En el programa d'avui comentem com es viu el Sant Jordi d'estiu a les comarques de Lleida i l'agenda d'activitats que es fan. En el marc de la campanya #TincSortDeTenirteAprop coneixem la Fàbrica Ctretze. Espai de sèries amb Miki de Santiago i agenda cultural.

 • David Cervelló

  NITS DE RÀDIO AMB DAVID CERVELLÓ

  Nits de Ràdio 21/07/2020

  Podcast complet de Nits de Ràdio amb David Cervelló: Òscar González ens proposa avui dues noves sèries. Ambdues tenen temàtiques dures com son els abusos i les "manadas". Són les sèries: "La jauría" i "I may destroy you" Temps també per la psicologia amb el gabinet rehder: José Antonio Alcuéscar i la Susana Sánchez que ens parlen de com de diferents seran aquestes vacances i com "portar-ho" de la millor manera possible des del punt de vista psicològic. Eduard Pascual ens porta el més viral de la setmana a les xarxes socials.

 • La Ciutat amb Núria Mora

  PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

  La Ciutat Lleida 16/07/20

  Podcast complet de La Ciutat Lleida amb Núria Mora. En el programa d'avui comentem l'actualitat de Lleida i comarques en referència a la covid i el manifest presentat avui per les organitzacions empresarials de les terres de Lleida. Petits plaers amb la Marta Romera. Les notícies del món audiovisual amb Miki de Santiago i agenda cultural.

 • David Cervelló

  NITS DE RÀDIO AMB DAVID CERVELLÓ

  Nits de Ràdio 14/07/2020

  Podcast complet de Nits de Ràdio amb David Cervelló: Òscar González ens proposa avui dues sèries. Per una banda "Upload" una ficció que ens proposa que en el futur es pugui "pujar" a una mena de servidor la nostra consciència per quedar allí vivint de forma virtual L'altre és la tercera temporada de la sèrie creada per Berto Romero "Mira lo que has hecho" Temps també per la tertúlia internacional amb el Joe i la Maria que ens expliquen quines mascotes tenen a USA i a Brasil... i també si mengen algún animal que aquí no en sigui costum. Eduard Pascual ens porta el més viral de la setmana a les xarxes socials.

 • David Cervelló

  NITS DE RÀDIO AMB DAVID CERVELLÓ

  Nits de Ràdio 07/07/2020

  Podcast complet de Nits de Ràdio amb David Cervelló... Òscar González ens proposa avui dues sèries. Per una banda la segona temporada de "The politician" sèrie ideal per veure pocs dies després del 4 de juliol, el dia de la independència dels EEUU i a pocs mesos de les eleccions nord americanes. L'altre és "Perry Mason" la nova sèrie basada en el personatge, tot i que en aquesta ocasió representa ser un detectiu privat. Temps per la psicologia amb Jose Luis Alcuéscar i Susana Sánchez que ens parlen de si estem preparats o no pel teletreball. Eduard Pascual ens porta el més viral de la setmana a les xarxes socials.

 • David Cervelló

  NITS DE RÀDIO AMB DAVID CERVELLÓ

  Nits de Ràdio 30/06/2020

  Podcast complet de Nits de Ràdio amb David Cervelló... Òscar González ens proposa avui una sèrie de temàtica política d'HBO, porta per títol "Baron Noir", ens retrata la corrupció francesa i com hi ha polítics disposats a qualsevol cosa per arribar al poder. Tertúlia internacional avui amb temàtica animal: Sabies que a Colombia es mengen "Hormigas culonas"? o que depenent de a quina part de la Xina estiguis visitant els gossos poden ser animals de companyia o un plat típic? Eduard Pascual ens porta el més viral de la setmana a les xarxes socials.

 • David Cervelló

  NITS DE RÀDIO AMB DAVID CERVELLÓ

  Nits de Ràdio 23/06/2020

  Podcast complet de Nits de Ràdio amb David Cervelló... Òscar González ens proposa dues sèries, en aquest cas en format "mini-sèrie". Una ambientada en el món del futbol i la corrupció i que porta per títol "El presidente" i l'altre "Little Fires Everywhere". Temps per la psicologia amb la Susana Sánchez i el Jose Antonio Alcuéscar, tot parlant dels problemes sorgits durant el confinament. Eduard Pascual ens porta el més viral de la setmana a les xarxes socials, tot celebrant que finalment els "Maies" van errar el càlcul de la fi del món.