Temas

Esquerra Republicana

ENTREVISTA EN MÁS DE UNO

García-Page: "No podemos entrar en las exigencias radicales de Esquerra"

El presidente de Castilla-La Mancha, Emiliano García-Page, asegura en Más de uno que el PSOE tiene muy claro que no puede negociar la soberanía de España con los independentistas y quita importancia a sus declaraciones sobre la responsabilidad de la Comunidad de Madrid en el aumento de casos de coronavirus en su comunidad.

TRAS SU REUNIÓN CON PEDRO SÁNCHEZ

Gabriel Rufián: "Pactar con Ciudadanos llevará a la larga la muerte de este Gobierno"

El diputado de ERC, Gabriel Rufián, ha comparecido en el Congreso de los Diputados tras su reunión con el presidente del gobierno, Pedro Sánchez, en el marco de la ronda de contactos para negociar los Presupuestos. Rufián ha reconocido que no hay margen para que ERC pueda apoyar los Presupuestos si éstos se pactan con Ciudadanos.

Els serveis jurídics del consistori n'avalen la celebració

Ple sobre la Monarquia a l'Ajuntament de Barcelona

El ple es celebra a l'Ajuntament de Barcelona a partir de les 10 del matí a petició d'Esquerra Republicana i Junts per Catalunya després que els serveis jurídics del consistori hagin desestimat els recursos interposats per Ciutadans i Barcelona pel Canvi.

XAVIER ABELLÓ, A LA BRÚIXOLA

Passos perduts: La consulta d'Esquerra és un 'trampantojo'

Com cada divendres, en Xavier Abelló analitza amb encert la política catalana dels últims dies i, amb la seva saviesa, planteja els escenaris de futur i les repercussions dels propers dies i setmanes, tant a la política catalana com a la del conjunt d'Espanya. Ell s'assabenta de tot passejant pel saló de Passos Perduts del Parlament.

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

La Brúixola 29/10/2019

Avui ha vingut a berenar amb Robert Calvo el candidat d'Esquerra per Barcelona a les properes Eleccions Generals. És Gabriel Rufián, que ens ha fet algunes confessions i també ens ha plasmat el panorama polític després dels comicis. La Georgina Boixereu i Vozmediano ha volgut celebrar el 60è aniversari de l'Astèrix i per això ens ha portat al 1959, l'any en què va néixer aquesta tira còmica. Amb la Laura Pons i en Víctor Lozano hem repassat l'actualitat del dia.