Temas

educació

L’ACTUALITAT A FONS

El professorat espera que la tornada a les classes a Batxillerat ja sigui permanent

Amb les dades epidemiològiques estables a Catalunya, el govern ha començat una desescalada. Un dels punts d’aquesta desescalada és el retorn dels alumnes de batxillerat i cicles formatius a les aules. Fins ara, feien un seguiment de les classes semipresencial, anant a classe només alguns dies i la resta fent teletreball. En parlem amb la portaveu del sindicat USTEC-Stes, Iolanda Segura.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 17/03/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat de Lleida i comarques. Entrevista amb Carles Vega, director dels Serveis Territorials d'Educació a Lleida que ens comenta l'evolució de la covid19 a les aules, la previsió de cara al nou curs amb l'inici de les preinscripcions escolars aquesta setmana i el nou mapa d'infantil i primària a la ciutat de Lleida com a novetat. Remeis naturals amb Albert Rami i propostes literàries amb Marta Planes.

Entrevista a Xente Sebastià, edil de educación en La Vila Joiosa

Las obras de reforma del CEIP Hispanitat ya tienen empresa adjudicataria

Ayer se conocía la empresa que ejecutará las obras de reforma del CEIP Hispanitat de La Vila Joiosa dentro del Plà Edificant. El CEIP Dr. Esquerdo habrá de esperar hasta principios del próximo año para conocer qué empresa ejecutará la nueva construcción. Sobre estas y otras cuestiones hemos hablado con el edil de educación vilero Xente Sebastià