Temas

educació

LA CIUTAT LLEIDA, AMB NÚRIA MORA

Ciberseguretat, com evitar que els menors accedeixin a determinats continguts a internet

Aquesta setmana seguim coneixent com podem educar digitalment les famílies per fer un bon ús de les noves tecnologies i en concret avui en Joan de Santiago, formador de la Fundació Aprendre a mirar, ens parla d'aquells consells i recomanacions que podem tenir en compte en quant a la ciberseguretat per evitar els riscos que pot comportar per als menors tenir accés a Internet ja sigui amb l'ús de mòbil o altres dispositius.

LA CIUTAT LLEIDA, AMB NÚRIA MORA

Com educar en finances als nostres fills?

Quan parlem d'educació i de fills no hi ha cap dubte que és una de les majors preocupacions de les famílies però si concretem i parlem d'educació financera, encara hi ha molts deures per fer, tant entre els més petits i joves com també en els adults. Parlar de diners continua resultant incòmode però és important forjar una bona educació financera. Com ho gestionem amb la canalla? De quina manera els podem parlar de diners i de com guanyar-ne per cultivar la cultura de l'esforç i de l'estalvi? En parlem a La Ciutat Lleida amb l'EvaJuncà, mare, periodista i professora de Secundària.

EDUCACIÓ

La segregació escolar es redueix un 20% a Catalunya des del 2019

La segregació escolar s’ha reduït un 20% a Catalunya des del març de 2019, quan es va signar el pacte per lluitar contra aquesta xacra. És una de les principals conclusions que s’han compartit aquest dimecres en una nova reunió de la comissió de seguiment de l’acord.

EDUCACIÓN

La FAMPA se reúne con la nueva Dirección Territorial de Educación

Durante este encuentro, la FAMPA ha aprovechado para presentarse formalmente a la nueva dirección territorial y ha destacado la importancia de preservar y consolidar la relación directa, fluida y permanente con esta Dirección Territorial, con el objetivo de facilitar una comunicación efectiva que permita abordar de manera adecuada las preocupaciones y las necesidades de las familias.