Temas

educació

LA CIUTAT LLEIDA, AMB NÚRIA MORA

Setembre, beneïda rutina? Comença el curs més primerenc

Aquest dilluns ha començat el curs més primerenc de la història a Catalunya per als alumnes d'Infantil i Primària. Sobre aquest inici de curs, qüestions relacionades amb l'educació i la criança de fills en parlarem en una nova secció que ens porta Eva Juncà, periodista, professora de secundària i mare de dos fills, amb qui tractarem diverses qüestions relacionades amb aquests àmbits.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 05/09/2022

Programa complet de La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Arrenquem nova temporada i ho fem donant un cop d'ull a l'actualitat del dia, marcada per l'inici del curs escolar. Seguim amb la tertúlia esportiva amb David Bachiller i Miquel Àngel Poch i seguim amb l'Eva Juncà en un nou espai per parlar de la tornada a l'escola, educació i maternitat.

Mobilitzacions Educació

Educació proposa reduir una hora lectiva a tots els docents

Educació mou fitxa a falta de cinc dies perquè comenci el curs escolar. La conselleria de Josep González Cambray proposa als sindicats reduir una hora lectiva a tots els docents si desconvoquen les vagues previstes per als dies 7 i 28 de setembre.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 29/06/2022

Programa complet de La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Parlem dels reptes de l'educació i de la convocatòria del 20è Premi Batec que aquest any es reformula, amb la regidora d'Educació i tinent d'alcalde de la Paeria Sandra Castro. Remeis naturals amb el naturòpata Albert Rami i recorrem els carrers de Lleida amb Joan Ramon González.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 10/02/22

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. La Generalitat anuncia nou calendari escolar per al curs vinent, amb l'avançament de l'inici de curs, el dia 5 de setembre per a Infantil i Primària i el dia 7 de setembre als Instituts i Cicles formatius. Parlem del projecte comercial de Torre Salses després de la presentació feta pels promotors i escoltem també què en diu l'equip de Govern de la Paeria. Obrim una finestra al món amb Joan Ramon Zaballos per viatjar fins a Algèria, parlem amb el fundador de La Cubana Jordi Milán, sobre l'últim espectacle de la companyia "Adeu Arturo" i repassem l'agenda cultural.

LA CIUTAT LLEIDA, AMB NÚRIA MORA

Unes 240 famílies de Lleida són ateses pel Punt d'Equitat Educativa

L'Ajuntament de Lleida i el departament d'Educació de la Generalitat han posat en marxa el Punt d'Equitat Educativa, un pla pilot que, juntament amb altres accions, preten evitar la segregació escolar. Es tracta d'un recurs educatiu que funciona amb la col·laboració dels Equips d'Assessorament Psicopedagògic del departament d'Educació i els Serveis Socials de la Paeria. A La Ciutat Lleida n'hem parlat amb la regidora d'Educació Sandra Castro, que explica que fins al moment, unes 240 famílies han estat ateses a Lleida en el marc d'aquest pla.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 02/12/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Parlem amb la regidora d'Educació a la Paeria, Sandra Castro, que ens explica en què consisteix el Punt d'Equitat Educativa, una prova pilot conjunta entre la Paeria i el departament d'Educació que s'ha posat en marxa aquest any i que de moment ja ha atès a unes 240 famílies. Viatgem fins a Cuba amb en Joan Ramon Zaballos i coneixem tota l'actualitat del món audiovisual amb en Miki de Santiago. Acabem el programa amb el repàs de l'agenda cultural.