Temas

COVID19

EN BONES MANS, AMB CARLES AGUILAR

Les malalties infeccioses més enllà del coronavirus

L'especialista en infectologia no només tracta al pacient amb Covid 19. El seu treball va més enllà i tracta a pacients amb infeccions greus (viriques, bacterianes, fúngiques) que precisen ingrés hospitalari.

Coronavirus hoy

Nuevas medidas y restricciones en Madrid, Extremadura, Comunidad Valenciana, Galicia, Andalucía, Cataluña y últimas noticias del coronavirus en España hoy

En directo, las últimas medidas y restricciones aprobadas por las comunidades autónomas, los últimos datos del coronavirus y todas las noticias de la Covid-19 en España y el mundo hoy, sábado, 10 de abril.

🔴 Carolina Darias pide "máxima confianza" en las vacunas pese a los cambios en la planificación

🔴 Juanma Moreno: "Vacunarse es seguro y la única solución para frenar el virus"

EL PROGRAMA DE VIATGES D’ONDA CERO

Gente Viajera Catalunya 10/04/2021

Podcast complet del programa Gente Viajera Catalunya, amb Carles Lamelo. Aquesta setmana analitzem l’impacte del retorn del confinament comarcal al sector del Turisme. Ho fem amb Manel Casals, Secretari General de la ConfeCat, la Confederació Empresarial d'Hostaleria i Restauració de Catalunya. Repassem les millors rutes per descobrir l’art urbà de Madrid i Barcelona, de la mà d’Hugo Smith, cofundador d’Estudio34 i creador d’una iniciativa per indexar aquestes creacions artístiques a l’aire lliure. A l’espai de ‘Grans viatgers’, connectem amb Colòmbia per escoltar la història de Daniel Restrepo, un veterinari que lluita per preservar els espais naturals de la selva.

Coronavirus Hoy

Restricciones en Madrid, confinamiento en Extremadura, toque de queda y medidas en Comunidad Valenciana, Galicia, Andalucía Cataluña y últimas noticias del coronavirus en España hoy