Temas

Alba Vergés

Coronavirus

Vergés: “Una quarta onada no és descartable”

La velocitat de propagació del virus ja supera la barrera de l’1 i també puja en cinc punts el risc de rebrot, segons el darrer balanç del Departament de Salut. Paral·lelament, s’han declarat 53 noves morts per coronavirus, mentre que el nombre d’ingressats a les Unitats de Cures Intensives i en planta han disminuït en les darreres 24 hores.

El pla de desescalada

Catalunya seguirà 15 dies més en fase 1

Les dades epidemiològiques no acompanyen - la velocitat de transmissió ha pujat de 0'78 a 0'92 en només quatre dies - i el PROCICAT ha decidit que Catalunya no passi a fase 2 el proper dilluns.

Els efectes de la desescalada

Setmana clau per a l'evolució de la pandèmia a Catalunya

A finals d'aquesta setmana veurem l'impacte que té en les xifres del coronavirus a Catalunya la reobertura de bars, restaurants i equipaments culturals. Per això la Generalitat assegura que ens trobem en una setmana clau... una setmana en què, a més a més, cau el pont de la puríssima.

El pla del Govern per al curs vinent

Educació invertirà 370 milions i incorporarà 5.000 nous professionals per garantir seguretat al setembre

El vicepresident del govern català, Pere Aragonès, ha anunciat que l'executiu invertirà per al curs escolar 2020-21 370 milions d'euros, dels quals 233 aniran destinats a contractar 5.000 professionals en l'àmbit educatiu. Professors, però també psicopedagogs i tècnics d'educació infantil. Els alumnes seran dividits en grups estables, en els que no caldrà mantenir la distància interpersonal d'un metre i mig ni l'ús de mascaretes. Mesures amb les que el govern català garanteix que el curs arrencarà el 14 de setembre amb normalitat i plena seguretat.