Temas

seguretat

LES FAVES DEL DIVENDRES

El proper Onze de Setembre serà la Diada d'Estremera

El David Cervelló ha vingut un divendres més a servir-nos les faves tendres. Cada divendres dissecciona l'actualitat i ens l'ofereix des d'un punt de vista crític i amb molt d'humor. Aquesta setmana les ha repartit a Íñigo Errejón, pel nom escollit per a la seva formació Más País. També hi ha hagut fava per al jutge de l'Audiència Nacional que ha enviat 7 CDR a la presó. I no s'han lliurat d'una fava els Guardian Angels, la patrulla urbana que ja actua pel metro de Barcleona.

LA CIUTAT, AMB MARC NAVARRO

Els ‘Angels Guardians’ arriben a Barcelona

Potser quan éreu al metro o passejant pel centre de Barcelona, ja els heu vist. Si és així, segur que us en recordeu per la indumentària que porten: una boina vermella, una samarreta blanca i uns pantalons foscos. Son els Guardian Angels, que van néixer el 1979 al Bronx, a Nova York, per fer front a la delinqüència al carrer. Amb el temps s’han estès a més de 100 ciutats i aquest estiu han començat a operar a Barcelona. N’hem parlat amb la Nicole Orlando, fundadora de la patrulla ciutadana i amb Imma Viudes, portaveu del sindicat SAP-FEPOL dels Mossos d’Esquadra.

LA CIUTAT D’ESTIU, AMB JOSEP PUIG

Xavi Gálvez: “fem guàrdies perquè els okupes no entrin en locals buits”

Josep Puig entrevista a La Ciutat d’estiu a Xavi Gálvez, veí de Rambla Prim, al barri de La Verneda, per parlar de les cassolades que han iniciat per denunciar l’increment d’inseguretat i la manca de civisme que viuen. També, locals de la zona, són ocupats i sóc crítics amb l’Ajuntament per com han gestionat el conflicto fins ara.

FEM L'AGOST 30/07/2019

Ha augmentat la sensació d’inseguretat a la ciutat de Barcelona?

En els darrers mesos han tingut lloc a Barcelona diversos episodis que han generat i estan generant una sensació d’inseguretat a la ciutadania. Amb l’Enrique de Madrid Dávila, expert en seguretat i el cap dels Mossos d'Esquadra, Albert Domínguez hem parlat de quines mesures s’estan prenent i com fer front a aquest repunt d’inseguretat que preocupa als barcelonins i barcelonines.

FEM L'AGOST 30/07/2019

FEM L'AGOST AMB TONI MARÍN

En l'edició de dimarts del "Fem l'agost" hem volgut parlar de la caiguda de les donacions de sang amb el director assistèncial del Banc de Sang i Teixits qui ens ha explicat com ho podem fer per aconseguir posar remei a aquesta situació. Amb el nostre expert en seguretat, Enrique de Madrid Dávila, el president de l'Associació de comerciants de la Barceloneta, Sergi Ferrer i l'adjunt a la presidència de PIMEC COMERÇ, Carles Gironès hem abordat la problemàtica del top manta a la ciutat de Barcelona. Amb l'Ignasi Rubio del Pino, hem parlat de les vagues als aeroports que hem viscut en els darrers dies i amb l'advocada Celia Cánovas, l'Enrique de Madrid i el Pere Cervantes hem tractat les estafes més habituals que ens trobem en l'actualitat tant a Internet com a la vida qüotidiana. A les nou del vespre ens ha visitat el gran escriptor i conferenciant, Álex Rovira amb qui hem mantingut una conversa molt especial sobre l'amor, els sentiments i la vida. Amb l'expert en educació, Xavier Chalé i el secretari general de la PIMEC, Antoni Cañete, hem parlat d'aquellas professions que marcaran el nostre futur mésinmediatr i més llunyà. El Pol Corredoira ens ha apropat als fonaments del reggeaton, segons el seu criteri periodístic. A les 22:00 amb l'Enrique de Madrid i el director general dels Mossos, Andreu Martínez, hem volgut parlar de la sensació d'inseguretat que s'està vivint a la ciutat de Barcelona en els darrers mesos. Per acabar el programa la Gemma Torelló, la Vanessa Hogarth i la Carme Sánchez ens han apropat a la bona vida amb aquelles noticies més relaxants i estiuenques i també ens han ajudat a confeccionar el Tinder del Jordi, juntament amb el Pol Corredoira.

LA SETMANA DE LA SEGURETAT A LA LLAR A ONDA CERO CATALUNYA

LA BRÚIXOLA

Inma Maldonado adverteix a la Brúixola: “El 80% dels panys es poden obrir en menys de 3 minuts”

LA SETMANA DE LA SEGURETAT A LA LLAR A ONDA CERO CATALUNYA

LA CIUTAT

Inma Maldonado, a la Ciutat: "La gent inverteix poc en seguretat a casa i cal actualitzar-la per estar tranquils perquè és on tenim els nostres bens i la família”