Temas

paeria lleida

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 21/07/2022

Programa complet de La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Entrevista amb el primer tinent alcalde i regidor d'Urbanisme a la Paeria, Toni Postius. Els petits plaers, amb la dietista integrativa Marta Romera i obrim una finestra al món per viatjar amb Joan Ramon Zaballos fins a Tailàndia.

ENTREVISTA TONI POSTIUS, 1R TINENT ALCALDE I REGIDOR URBANISME PAERIA

"Cal ampliar l'oferta comercial a Lleida i aviat podrem donar bones notícies sobre el Pla de l'Estació"

A La Ciutat Lleida comentem l'actualitat en matèria d'urbanisme a Lleida amb el primer tinent alcalde i regidor d'aquesta àrea a la Paeria, Toni Postius, que continua apostant pel desplegament comercial dins la trama urbana i confia en poder donar "bones noticies" ben aviat respecte el Pla de l'Estació. Comentem també les actuacions que la Paeria està fent al Centre Històric, el conveni amb la Generalitat per seguir arranjant l'antiga estació d'autobusos de Lleida i l'ampliació fins al 50 per cent de la rebaixa en els abonaments de transport públic urbà.

LA CIUTAT LLEIDA, AMB NÚRIA MORA

Les sorpreses de l'IMO: ocupació, formacions i punt de motivació

El regidor d'Ocupació a la Paeria i president de l'IMO, David Melé, porta un any i escaig al capdavant de l'Institut Municipal d'Ocupació de Lleida. Al programa La Ciutat Lleida fa balanç d'aquest any i explica què és el que més l'ha sorprès d'un dels organismes més desconeguts però que té un ventall molt ampli de programes i formacions.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 05/07/2022

Programa complet de La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Entrevistem Paco Cerdà, president de Turisme de Lleida, que ens parla de la campanya sobre civisme i respecte que s'ha iniciat aquest estiu al centre de Lleida per fomentar la convivència entre veïns, establiments de restauració i oci nocturn. El fotògraf Toni Prim ens parla sobre la diversitat d'oferta formativa que hi ha actualment en el cap de la imatge i el disseny. Espai de cuina i gastronomia amb el xef Gabriel Jové.

LA CIUTAT LLEIDA, AMB NÚRIA MORA

La Paeria promou la participació ciutadana a través de la plataforma Decidim

L’Ajuntament de Lleida és un dels primers grans municipis de Catalunya que implementa, de manera pilot, la plataforma digital participativa Decidim. Aquesta eina avançada de participació permet, de manera, senzilla, intuïtiva i fiable, que la ciutadania prengui part en diferents processos participatius. En parlem amb Marta Gispert, regidora de Participació Ciutadana a la Paeria.

ENTREVISTA AMB JOAN RAMON CASTRO

Tot el que has de saber sobre la nova ordenança de mobilitat que l'1 de juny entra en vigor a Lleida

Després de més de dos anys de feina, aquest dimecres entra en vigor la nova ordenança de mobilitat a Lleida, una normativa que estableix unes noves regles de circulació a l'espai públic d'acord amb els diferents agents implicats: vianants, vehicles de mobilitat personal i bicicletes, transport públic, transport de mercaderies i vehicles privats. A La Ciutat Lleida, n'hem estat parlant amb Joan Ramon Castro, regidor de mobilitat a la Paeria.

PROMOCIÓ ECONÒMICA LLEIDA

'Hola, Empresa', el servei d'acompanyament per a les empreses que s'estableixen a Lleida

La regidoria de Promoció Econòmica i Emprenedoria de l'Ajuntament de Lleida ha posat en marxa el servei 'Hola, Empresa', una iniciativa que assessora i acompanya les empreses que es volen establir a la ciutat, tant si són de fora com de Lleida. En paral·lel també es treballa en la digitalització de les petites empreses, a través del Pla d'Impuls a la Transformació Digital. En parlem a La Ciutat Lleida amb el tinent d'alcalde Paco Cerdà i amb Imma Parra, tècnica de la regidoria.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 05/11/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Fem un repàs de les propostes d'agenda cultural d'aquest divendres i cap de setmana a les comarques de Lleida. Coneixem la programació d'activitats per aquest proper curs a Lleida Jove, en parlem amb la tècnica de Joventut de la Paeria Noemí Cierco i amb Carles Pedra i Miquel Gimeno que participen en alguns dels tallers i activitats que es faran aquest curs. Acabem la setmana amb Postureig de Lleida.

LA CIUTAT LLEIDA, AMB NÚRIA MORA

Inscripcions obertes per formar part del Consell de Ciutat de Lleida, l'òrgan de participació de la societat lleidatana amb la Paeria

L’Ajuntament de Lleida promou un nou espai de diàleg entre la ciutadania i l’administració més propera als veïns de la ciutat. Es tracta del Consell de Ciutat, està obert a tota la ciutadania, ja sigui a títol individual o bé com a entitat i manté obertes les inscripcions fins aquest dimecres 27 d’octubre. En parlem a La Ciutat Lleida amb la regidora de Participació Marta Gispert.

CRISI DE GOVERNABILITAT

Es trenca el tripartit a la Paeria amb la sortida del Comú de Lleida de l'equip de govern

Els grups municipals d'Esquerra Republicana, Junts per Catalunya i el Comú de Lleida a la Paeria han pres la decisió de trencar el pacte d'Entesa i es confirma el trencament del tripartit, després que el paer en cap Miquel Pueyo destituís dimecres a la tarda el tercer tinent d'alcalde Sergi Talamonte. La sortida del Comú, deixa l'equip de govern en minoria a la Paeria, amb els grups d'Esquerra Republicana i Junts per Catalunya al capdavant.