Temas

paeria lleida

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 05/11/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Fem un repàs de les propostes d'agenda cultural d'aquest divendres i cap de setmana a les comarques de Lleida. Coneixem la programació d'activitats per aquest proper curs a Lleida Jove, en parlem amb la tècnica de Joventut de la Paeria Noemí Cierco i amb Carles Pedra i Miquel Gimeno que participen en alguns dels tallers i activitats que es faran aquest curs. Acabem la setmana amb Postureig de Lleida.

LA CIUTAT LLEIDA, AMB NÚRIA MORA

Inscripcions obertes per formar part del Consell de Ciutat de Lleida, l'òrgan de participació de la societat lleidatana amb la Paeria

L’Ajuntament de Lleida promou un nou espai de diàleg entre la ciutadania i l’administració més propera als veïns de la ciutat. Es tracta del Consell de Ciutat, està obert a tota la ciutadania, ja sigui a títol individual o bé com a entitat i manté obertes les inscripcions fins aquest dimecres 27 d’octubre. En parlem a La Ciutat Lleida amb la regidora de Participació Marta Gispert.

CRISI DE GOVERNABILITAT

Es trenca el tripartit a la Paeria amb la sortida del Comú de Lleida de l'equip de govern

Els grups municipals d'Esquerra Republicana, Junts per Catalunya i el Comú de Lleida a la Paeria han pres la decisió de trencar el pacte d'Entesa i es confirma el trencament del tripartit, després que el paer en cap Miquel Pueyo destituís dimecres a la tarda el tercer tinent d'alcalde Sergi Talamonte. La sortida del Comú, deixa l'equip de govern en minoria a la Paeria, amb els grups d'Esquerra Republicana i Junts per Catalunya al capdavant.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 10/06/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat de Lleida i comarques. Les claus del pla de la Paeria per situar l'any 2030 Lleida com un referent de tecnologia al servei de l'agroalimentació i l'economia verda. Entrevista amb Xavier Quinquillà, director general de la Fundació Orfeó Lleidatà, que ens parla dels tallers de musicoteràpia que ofereixen per als professionals de l'àmbit hospitalari. Novetats en sèries, programes i cinema amb Miki de Santiago i repàs a l'agenda cultural.

Dilluns

La Ciutat Lleida 16/09/19

La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Arrenquem l'11a temporada del programa a la sintonia de Onda Cero Lleida. Ho fem per parlar d'actualitat, del deute municipal de la Paeria de Lleida i de l'aeroport de la Seu - Andorra. Com tots els dilluns tertúlia esportiva amb David Bachiller, Miquel Àngel Poch i Jon Armengol i repassem l'agenda d'activitats d'aquest dilluns a les comarques de Lleida.