Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

Temas

gastronomía

  • Dani García

    ENTREVISTA EN GENTE VIAJERA

    Dani García: "Por encima de las tres estrellas, me quedo con la felicidad de mi equipo y el cariño de la gente"

    42 años de vida y 20 de pasión por la profesión elegida dan para mucho. Entre otras cosas, dan para crear un grupo empresarial firme, para abrir cuatros restaurantes consolidados y para seguir trabajando exprimiendo la creatividad al máximo. También dan para sumarse a la constelación de Michelín y conquistar el brillo de tres estrellas. Solo 11 restaurantes españoles las poseen y, a finales de noviembre, él se convertía en el único cocinero malagueño en hacerlo. Hablamos en Gente Viajera con esta eminencia de la gastronomía llamada Dani García.

  • logo onda cero

    CADA MIGDIA, A ONDA CERO CATALUNYA

    La Ciutat 07/12/2018

    Els sindicats de mossos ja preparen noves mobilitzacions per protestar contra el Conseller d'Interior que amenaça amb acomiadaments desp´res de les càrregues als manifestants el dia de la Constitució a Girona. A partir de les 13h descobrim un nou grup de música cubà, aprendrem a fer joies com els íbers, descobrirem la història de la catadora de Hitler al llibre 'la Catadora' i anirem a dinar al Bar Omar de Sant Gervasi on es serveixen unes de les millors patates braves de Barcelona.

  • La Brúixola amb Robert Calvo

    CADA VESPRE A ONDA CERO CATALUNYA

    La Brúixola 29/11/2018

    Avui hem parlat de Floquet de Neu, ara que fa quinze anys de la seva mort. I com que els companys de La Ciutat han descobert sortint al carrer que molta gent no sap qui era aquest goril·la albí, nosaltres hem ampliat la mostra sociològica. Això en el dia que ens ha visitat la cantant catalana Alba Carmona, que estrena disc. I la Mònica Günther ens ha portat el seu 'Dijous paella', avui sí, parlant de l'arròs. Hem completat l'actualitat amb les notícies del dia i la tertúlia política.

  • La Brúixola amb Robert Calvo

    DIJOUS PAELLA

    L'arròs com a forma de vida

    La Mònica ens ha portat al seu 'Dijous, paella' un dels mestres arrossaires de Catalunya. Es diu Xesco Bueno i regenta un restaurant a Castellbisbal que es podria anomenar la catedral de l'arròs. Ens ha fet una recepta per a un bon arròs.

  • La Ciutat amb Núria Mora

    Dimarts 27/11/18

    La Ciutat Lleida

    La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Parlem amb Anna Maria Salat, gerent de Sommedics Lleida. Bloc de tecnologia amb Edgar Suñol i espai de cuina i gastronomia amb Gabriel Jové.

  • Huelga en la enseñanza concertada

    La atualidad de Gipuzkoa con Eduardo Yañez

    Gipuzkoa en la Onda 27/11/2018

    Temas del día. Tráfico y tiempo. Huelga en la enseñanza de los centros concertados / Miren Zubizarreta delegada de educación del sindicato ELA... Idoia Sarasua presidenta del Ampa de Antoniano Ikastetxea de Zarautz. Nos vamos hasta Florencia porque él ayuntamiento de SS ha organizado una misión empresarial para, entre otras cosas, internacionalizar la marca SS y establecer relaciones entre ambas ciudades. Boletín informativo. Avance Regional. Canexión "Gatos". Espacio Nerua "Lubina". Jon Arretxe " Ez erran deus". Basar - Bolsa. Noticias del mediodía. Deportes. Música.

  • La Brúixola amb Robert Calvo

    DIJOUS, PAELLA

    Aquest Nadal... torró de croissant!

    La Mònica Günther ens ha portat, com cada setmana, les històries de la gastronomia. I ja que hem començat a ensumar el Nadal... ens ha portat el torró de croissant que ha elaborat Lluís Costa, de la pastisseria Vallflorida, a Sant Esteve de Palautordera, que aquest any ha estat el guanyador el concurs Millor Croissant artesà de mantega d'Espanya.